Megalomane Jesse Klaver voert campagne tegen... Brexit en Donald Trump. Huh?

Geen categoriedec 18 2016, 16:00
GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver vindt dat alle linkse Nederlanders de straat op moeten. Waarom vraag je? Nou, om Donald Trump en Brexit te verslaan. Daarom!
Kijk maar naar de nieuwste campagnevideo van zijn partijtje:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/12/kleine_daden_video.mp4"][/video]
De kiezer wordt dus opgeroepen om de straat op te gaan. En wel meteen! Vervolgens zie je een oude vrouw over straat waggelen met haar rollator. Dit onder het motto: alleen links kan de zorg verbeteren. Natuurlijk vergeten we dan maar even dat linkse politiek ons zorgstelsel juist ernstig verzwakt heeft, maar hé, groene socialisten als Klaver willen dat niet horen.
Het mooiste aan deze video is natuurlijk dat Klaver zich tegen Brexit én Donald Trump keert. Gaat hij daar nou echt campagne tegen voeren? Het zal hem verbazen, maar Nigel Farage en Boris Johnson, en Donald Trump doen helemaal niet mee aan de Nederlandse verkiezingen. En daar mag hij dankbaar voor zijn om; als ze wel Nederlander waren zouden ze hem ongetwijfeld vernietigen. In Engeland en Amerika is er namelijk wel wat meer voor nodig om succesvol te zijn dan in ons kleine landje.
De campagne is nog maar net begonnen, maar ik ben nu al Klaver-moe. Deze man heeft een grotere ego dan Trump, en dat wil wat zeggen. Tot voor kort kende ik namelijk niemand met zo'n opgeblazen gevoel van zijn eigen waarde als The Donald.
Overigens mogen we blij en dankbaar zijn dat Klaver lid is van GroenLinks en niet van de PvdA. Als hij bij die laatste zat zou de media hem namelijk ongetwijfeld onthalen als 'de nieuwe verlosser.' Nu twijfelen ze nog een beetje tussen Asscher en Klaver, waardoor ze het allebei met een beetje minder positieve aandacht moeten doen dan ze vooraf hoopten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten