Radicaal-islamitische massaslachters ISIS willen bloederige aanslag plegen in Nederland

Geen categoriedec 03 2016, 13:00
Nederland is één van de meest 'populaire' doelwitten van ISIS, de radicaal-islamitische slachters die steeds meer terrein verliezen in Syrië en Irak.
Het Europese Contraterrorismecentrum (ECTC), dat verbonden is aan Europol, slaat alarm. Uit onderzoek van de analysten van het centrum, waar mensen van verschillende Europese veiligheidsdiensten samenwerken en informatie uitwisselen, blijkt namelijk dat ISIS van plan is om grote, bloederige aanslagen te plegen in Europa. Hun belangrijkste doelwit is Frankrijk. Maar ook Nederland staat hoog op het lijstje van de terroristen: na Frankrijk staan wij op plek twee.
Opvallend is dat het terrorismegevaar van twee groepen extremisten komt. De eerste zal niemand verbazen: teruggekeerde Syriëgangers die getraind én zwaar geïndoctrineerd zijn met het radicale gedachtegoed van ISIS. Dit tuig heeft zich eerst uitgeleefd in het Midden-Oosten en is nu van plan om hetzelfde te doen in Nederland. Het zal iedereen met ook maar een beetje gezond verstand dwarszitten dat deze radicalen gewoon terug mochten komen naar Nederland, maar zo rolt onze regering jammer genoeg al jaren. Genocideer hele volkeren in het Midden-Oosten en kom daarna je bijstanduitkering opstrijken. Geen haan die ernaar kraait.
Tenminste, niet als die haan 'Mark Rutte' heet.
De tweede groep die bijzonder gevaarlijk is bestaat uit jonge moslims die weliswaar geradicaliseerd zijn, maar die verder weinig kennis hebben van de islam. Het gaat dan veelal om jongens (en meisjes?) die al in aanraking zijn gekomen met de autoriteiten omdat ze de wet meerdere malen aan hun laars hebben gelapt. Denk dan aan diefstal, beroving, en erger. Dit tuig van de richel heeft niet meer kennis van de radicale islam dan een paar motto's en slogans, maar blijkbaar is dat meer dan genoeg voor ze om dood en verderf te zaaien.
Volgens het ECTC is de laatste groep zo mogelijk nog gevaarlijker dan de eerste groep, wat maar weer bewijst dat de zachtaardige aanpak van de autoriteiten met betrekking tot dit soort jongeren het tegengestelde bereikt van het beoogde resultaat. Of, anders gezegd: een bakje thee drinken met dit tuig zorgt ervoor dat ze zich nog erger gaan misdragen. Ze moeten dus harder aangepakt worden, niet milder.
Helaas is de kans dat de huidige regering daar iets aan doet nihil. Mark Rutte en Diederik Samsom zijn allebei mannen die de moed niet hebben om door te pakken. Ja, referenda negeren ze gewoon -- want, ach, wat maakt het uit wat de gemiddelde autochtone Nederlander denkt? -- maar oh wee als je iets negatiefs durf te zeggen over terroristisch gebroed. Dan worden die lui maar boos, en dat moeten we 'echt niet willen met zijn allen.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten