Vastberaden Geert Wilders heeft een keiharde boodschap voor "Rutte, het OM, de AIVD en de rest van de elite"

Geen categoriedec 02 2016, 17:27
De PVV-voorman is niet van plan om op te geven en heeft een glasheldere boodschap voor zijn tegenstanders.
Als er in de Haagse politiek één persoon is die ondanks alle tegenslagen niet van ophouden weet, is het Geert Wilders wel. Vriend en vijand zijn het erover eens dat Wilders een ongelooflijke doorzetter is. Door alle bedreigingen is de PVV-leider feitelijk zijn normale leven kwijtgeraakt: hij kan nergens heen zonder een team beveiligers om zich heen. Daar komt nog bij dat er een proces tegen hem wordt gevoerd dat aan alle kanten lijkt op een poging om hem de mond te snoeren.
Tóch geeft hij niet op. Dat toont hij in zijn daden, maar hij maakte het vandaag ook op treffende wijze duidelijk via Twitter.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/804562805718450178
Duidelijker kan niet. Wilders zal niet opgeven - bedreigingen, een proces, de media die hem belachelijk maken... Als ze hem willen stoppen, zullen ze hem eerst moeten vermoorden. Rutte en het OM krijgen ervan langs voor het proces dat tegen Wilders wordt gevoerd, en ook voor de AIVD heeft de populaire politicus geen goed woord over. Vandaag werd bekend dat de AIVD Wilders heeft bespioneerd vanwege zijn vermeende contacten met Israëlische veiligheidsdiensten. Kennelijk is het tegenwoordig een misdaad om solidair te zijn met Israël, een land dat al sinds de oprichting strijdt tegen islamitisch terrorisme.
Bovendien is het natuurlijk bizar dat zo'n AIVD-actie uitlekt. Het is immers een geheime dienst, waarvan de operaties geheim zouden moeten zijn. Het lijkt er dus sterk op dat mensen binnen de AIVD dit expres hebben gelekt om Wilders in een slecht daglicht te stellen. De zoveelste trieste poging van Wilders' tegenstanders om hem te demoniseren.
Je kunt het eens of oneens zijn met Wilders. Zelf is hij immers ook niet bang om te zeggen waar het op staat. Maar waar iedereen bewondering voor zou moeten hebben, is het enorme doorzettingsvermogen van deze man. Niets kan hem stoppen in zijn missie om de PVV de grootste partij te maken, en dat verdient respect. Er zijn weinig Kamerleden die zo veel zouden opgeven voor hun idealen - wat dat betreft is Wilders een voorbeeldpoliticus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten