Vastberaden Geert Wilders heeft een keiharde boodschap voor “Rutte, het OM, de AIVD en de rest van de elite”

De PVV-voorman is niet van plan om op te geven en heeft een glasheldere boodschap voor zijn tegenstanders. 

Als er in de Haagse politiek één persoon is die ondanks alle tegenslagen niet van ophouden weet, is het Geert Wilders wel. Vriend en vijand zijn het erover eens dat Wilders een ongelooflijke doorzetter is. Door alle bedreigingen is de PVV-leider feitelijk zijn normale leven kwijtgeraakt: hij kan nergens heen zonder een team beveiligers om zich heen. Daar komt nog bij dat er een proces tegen hem wordt gevoerd dat aan alle kanten lijkt op een poging om hem de mond te snoeren.

Tóch geeft hij niet op. Dat toont hij in zijn daden, maar hij maakte het vandaag ook op treffende wijze duidelijk via Twitter.

Duidelijker kan niet. Wilders zal niet opgeven – bedreigingen, een proces, de media die hem belachelijk maken… Als ze hem willen stoppen, zullen ze hem eerst moeten vermoorden. Rutte en het OM krijgen ervan langs voor het proces dat tegen Wilders wordt gevoerd, en ook voor de AIVD heeft de populaire politicus geen goed woord over. Vandaag werd bekend dat de AIVD Wilders heeft bespioneerd vanwege zijn vermeende contacten met Israëlische veiligheidsdiensten. Kennelijk is het tegenwoordig een misdaad om solidair te zijn met Israël, een land dat al sinds de oprichting strijdt tegen islamitisch terrorisme.

Bovendien is het natuurlijk bizar dat zo’n AIVD-actie uitlekt. Het is immers een geheime dienst, waarvan de operaties geheim zouden moeten zijn. Het lijkt er dus sterk op dat mensen binnen de AIVD dit expres hebben gelekt om Wilders in een slecht daglicht te stellen. De zoveelste trieste poging van Wilders’ tegenstanders om hem te demoniseren.

Je kunt het eens of oneens zijn met Wilders. Zelf is hij immers ook niet bang om te zeggen waar het op staat. Maar waar iedereen bewondering voor zou moeten hebben, is het enorme doorzettingsvermogen van deze man. Niets kan hem stoppen in zijn missie om de PVV de grootste partij te maken, en dat verdient respect. Er zijn weinig Kamerleden die zo veel zouden opgeven voor hun idealen – wat dat betreft is Wilders een voorbeeldpoliticus.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Sarko

  Zijn “believers” vallen zowat in katzwijm.
  Geert weet als geen ander zijn stemvee te bespelen.
  Ze trappen er in en staan na maart 2017 weer met lege handen.

  1. Wim

   Maar dat sta jij ook met je SP toch.

 2. Sniper666

  Niet zo’n heel verstandig bericht van heer Wilders. Stel dat er weer eens een moslim flipt..

  1. van Urk

   Hij heeft groot gelijk. Jarenlang getreiter en demoniseren van Wilders, zijn kiezers en zijn partij tot aan rechtszaken aan toe ga je bij jezelf afvragen : Als men van hem af wil omdat hij een gevaar is voor ons land waarom dood je hem dan niet om hem te stoppen?

 3. tq1991

  In de gaten houden die Wilders! Je weet nooit wat de lange arm van Israel en recht Amerika weer ingefluisterd krijgt!

 4. Ome Ga

  Idd een voorbeeldpoliticus. In alle opzichten.

  1. loritta

   Voor mij ook !!!!

 5. GetZappad

  Het is voor mij een absoluut raadsel, waarom iemand die een van de grote problemen in
  Nederland bij de naam en toenaam durft te noemen, de zwarte piet toegespeeld moet
  krijgen.

 6. H.Vaes

  Iemand die op komt voor Nederland en dat met gevaar voor zijn eigen leven wil verdedigen……zou een gevaar voor Nederland zijn???????

 7. zomaar

  ach ja onze uit links geboren “denk” partij , zouden zij al door gelicht zijn door de AIVD ?.

  het ligt er duimdik bovenop dat zij het program van hun twee idolen , nastreven en dus een gevaar zijn!! en vormen , voor onze VRIJE westerse samenleving .

  ach neee! , tuurlijk niet het zijn de knuffels van en door links binnen gehaald.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.