Het begint! Trump geeft milieuministerie opdracht webpagina over klimaatwaanzin te verwijderen

Geen categoriejan 25 2017, 8:00
Dat we dit nog mogen meemaken: Donald Trump heeft helemaal niets met de klimaatwaanzin en heeft de EPA (Environmental Protection Agency, een soort van ministerie van Milieu zeg maar) opdracht gegeven op de pagina op diens website over dit onderwerp te verwijderen.
Vaste lezers van De Dagelijkse Standaard weten dat ik geen groot fan van ben Donald Trump, niet omdat ik hem 'te rechts' vind, maar omdat hij in mijn ogen juist niet klassiek-liberaal en conservatief genoeg is (en zich daarnaast te vaak op een ronduit asociale manier uitlaat over anderen, waaronder bijzonder goede conservatieve politici). Zo zie ik helemaal niets in zjin plannen om enorme bedragen te 'investeren' in infrastructuur (dat is altijd weggegooid geld), om nog maar te zwijgen over zijn ideeeën om importtarieven in te voeren. Dat zijn simpelweg bijzonder slechte plannen waar Amerika eerst en vooral onder gaat lijden, maar die ook een negatieve impact zullen hebben op de rest van de wereld, en dus ook op Nederland.
Gelukkig zitten er ook enkele heel goede kanten aan het presidentschap van Donald Trump. Case in point: de nieuwe president heeft helemaal niets met de klimaatwaanzin.
https://twitter.com/ericgeller/status/824099477791404032
Volgens bronnen bij het Environmental Protection Agency (ministerie van Milieu) heeft de nieuwe president het agentschap opdracht gegeven om diens website grondig te veranderen. De belangrijkste maatregel is dat de websitepagina over 'klimaatverandering' verwijderd dient te worden. Die pagina werd door de regering-Obama gebruikt om klimaatpropaganda te verspreiden. Zo werd er onder meer gelinkt naar zogenaamd wetenschappelijke onderzoeken waarin gesteld werd dat klimaatverandering écht was (en veroorzaakt wordt door de mens), maar werden kritische onderzoeken juist geweerd.
Natuurlijk is links Amerika hier vreselijk door van slag -- één EPA-medewerker klaagt dat het verwijderen van de pagina jaren werk in één klap irrelevant maakt. Ja, dat is de bedoeling ook jongen! -- maar voor het weldenkende, rationele deel van dat land is dit natuurlijk een bijzonder welkome verandering. Jarenlang werd de klimaatpropaganda aan iedereen opgedrongen. Door Trump komt daar ein-de-lijk een einde aan. Geen onzinverhalen meer over het 'einde van de wereld!!11111!', maar gewoon rustig kijken naar de feiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten