Knuffelmarokkaan Ali B. rapt over Joden: “Ik ben op m’n money als een jew!”

Kantjeboord, dit…

Al jaren heeft rapper Ali B. bij Nederlanders het imago van een zogeheten ‘knuffelmarokkaan’. De jongen schaamt zich niet voor zijn Marokkaanse afkomst, is ook nog wel streetwise (zoals ze dat zeggen), maar tegelijkertijd is hij eigenlijk een perfect geïntegreerde Nederlander. Ik heb in het verleden niet voor niets vrij positief over de jongen geschreven.

Misschien dat het daarom wel zo jammer is dat uitgerekend Ali B. het nu nodig vond om in zijn laatste single “Dat is money” – die hij opnam met Ronnie Flex – wat teksten te wijden aan Joden en stereotypes die er rondom deze mensen hangen, en gebruikt worden om ze in een kwaad daglicht te stellen.

Zo rapt Ali B. over geld, en dan is het kennelijk nodig om Joden nog even aan te halen: “Ik ben op m’n money als een jew.”

Na de verwijzing van Joden = geld (een eeuwenoude complottheorie), komt Ali B. ook nog even met een minder vriendelijke verwijzing naar de Tweede Wereldoorlog aanzetten, toen Joden werden gedeporteerd naar vernietigingskampen. Ali B. “deporteert” vrouwen ook, horen we hem zeggen direct na z’n opmerking dat hij als een “jood” met z’n geld is.

Erg jammer allemaal, en vooral ook onnodig, om rapliedjes op te nemen met zulke antisemitische rafelrandjes. Ali B. is in Nederland een gevierd muzikant en heeft echt al die controverse niet nodig om z’n plaatjes aan de man te brengen. Zonde dat hij toch meent dit te moeten doen. Zeker aangezien dit ten koste gaat van een bevolkingsgroep die hier toch al in het verdomhoekje staat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Seneca

  Ach, afkomst verloochent zich niet!

 2. Donald Troef

  Theo van Gogh maakte ook graag smerige grappen over Joden. De vieze man wordt hier als een heilige vereerd.

  1. Noodluik

   De Vieze Man is een creatie van Koot & Bie, Donnie. Maar als a-culturele autist in een donker kamertje ver van de boze buitenwereld ben je daar natuurlijk niet van op de hoogte.

   Theo Van Gogh was een zeer gewaardeerde filmmaker en columnist/auteur die al vroeg de vinger op de zere islamplek legde. En dus vermoord werd door het tuig.

   Harde grappen maken kon 15 jaar geleden nog. Tot de walgelijke linkse Gutmenschen zoals jij Nederland overnamen. Gelukkig is de omwenteling nabij.

   1. Donald Troef

    Dat ‘de vieze man’ een creatie van Koot en Bie is was me bekend Noodrem, maar dat neemt niet weg dat Theo van Gogh een vieze man was.

 3. Seneca

  @DT
  Wederom een reactie waar de honden geen brood van lusten. van Gogh maakte inderdaad geen geheim van zijn anti Joods sentiment. Dat mag. Edoch van een ‘knuffel-Marokkaan’ die door de linkse kerk – waaronder u – wordt bejubeld als zijnde een heilige, wordt verwacht dat hij zoveel fatsoen heeft, dat juist een Marokkaan zich dient te onthouden van dergelijk onfatsoenlijk gedrag. Hopelijk ziet u zelf in hoe waanzinnig belachelijk u zich maakt met uw reacties.

  1. cmsuijkerbuijk

   @Seneca
   ” Hopelijk ziet u zelf in hoe waanzinnig belachelijk u zich maakt met uw reacties.”
   Dat doet deze abominabele figuur dus NIET!!! (Hij is tenslotte nationaal-socialist of niet hé?)

 4. Laaghlandt

  Awww…. Mag die lelijke Marokkaan niet over de joden rappen….? Ach gossie toch..
  De Marokkaan gebruikte het woord jood èn deporteren in een ‘liedje’? Antisemitisme!!!
  Lol.. luister, ik heb niets, maar dan ook helemaal niets met rappende Marokkanen en Ronnie flexen, maar de joden(vriendjes) moesten maar eens ophouden met dat eeuwige gejank..

  1. ludotausch

   ook dat is onfris, “gejank”, vertel het zelf maar aan een IDF vrouw of man, die leren je wat janken is! Mietje.

 5. Wim Vreeswijk

  Bij deze is Ali B of hij ook mag heten in werkelijkheid ontmaskerd !

 6. Rheagys

  Niet doen DDS, dit lijkt op Sylvana Simons praktijken…. Huilen om een liedje/rapje rly?

 7. Donald Troef

  Het blijft wonderlijk dat op een blog waar reaguurders bij herhaling en met brede instemming mogen bepleiten dat alle moslims in Nederland in concentratiekampen worden opgesloten en gedwongen moeten worden gesteriliseerd, hier groot misbaar wordt gemaakt over een ongelukkige slechte grap van Ali B. met een ‘antisemitisch rafelrandje’.

 8. Anna

  Een appel valt niet ver van de boom.

 9. Cultuur_Pessimix

  Ik noem hem al jaren ali-NEE. Een exponent van braakcultuur en platheid. Waarschijnlijk elitair van me. Dat dit soort types dat zich ‘artiest’ noemt en überhaupt aandacht krijgt is mij een raadsel. Foute opmerkingen over joden, ach, het mag allemaal onder de noemer van ‘vrijheid van meningsuiting’. Dit laatste juich ik uiteraard van harte toe. Het is één van onze verworvenheden. Tegelijkertijd vinden mensen het daarom ook legitiem om onfatsoenlijk en leeg te gaan schelden. Ja, dat vind ik onfatsoenlijk. Maar ja, ik noem islamisten ook geitenneukers….dus doe ik er zelf aan mee. Hoedanook, deze persoon blijft voor mij een ali-NEE.

 10. Janalb

  Joden zijn gek op geld, zoveel mogelijk, ik ook, kan er Niet genoeg van hebben.
  Wat is het probleem??

 11. Matje

  Maar owee als je iets rapt over een marokkaan..Dan moet gaan oppassen..

 12. Pjotter

  In NL gevierd, niet door mij, te glibberig en slijmerig, komt uiteindelijk het addertje van onder het gras, Mslm nooit te vertrouwen,. paarden van Troje.

 13. Verlazques

  Kan iemand die lul het land uit trappen?

 14. Babaji538

  Er was geen victorie in zicht
  als het verlies niet ten volle
  onder ogen werd gezien.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.