Dictatoriale Vladimir Poetin probeerde rapport MH17 te hacken

Dat zal verder natuurlijk helemaal niemand verbazen.

De enigen die hierdoor verbaasd zullen zijn moeten wel pro-Russische debielen zijn. Rusland hackt immers alles en iedereen. Dat ze dit ook probeerden met het onderzoeksrapport naar de vreselijke aanslag op Malaysian Airlines MH17 is dan ook alles behalve een verrassing. Zo rolt Poetin immers al jaren:

De Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) is in 2015 het doelwit geweest van een hackpoging, schrijft de NRC. De poging was identiek aan de wijze waarop Russische hackers volgens Amerikaanse inlichtingendiensten bij de Amerikaanse Democraten wisten in te breken.

De hackpoging vond plaats op 29 september 2015. Dat was slechts twee weken voor het rapport openbaar gemaakt zou worden. Die timing geeft natuurlijk aan dat de Russen graag wilden weten wat het rapport te melden had. Het betekent niet per definitie dat ze iets wilden veranderen, dat is sowieso lastig, maar dat ze gewoon wilden weten welke beschuldigingen ze naar hun hoofd gegooid zouden krijgen. Aan de ene kant is dat natuurlijk heel kwalijk, al helemaal omdat helemaal niemand eraan twijfelt dat Rusland en diens bondgenoten achter de aanslag zaten, maar het is ook weer niet heel gek. Andere overheden zouden ongetwijfeld hetzelfde willen weten. Het enige verschil is, mogelijk, dat de Russen nogal openlijk te werk gaan. Een andere staat zou het iets voorzichtiger doen en minder bewijslast achterlaten. Blijkbaar maakt Poetin zich daar totaal niet druk om. De Russische dictator begrijpt dat het Westen moedwillig zwak is en doet daar zijn voordeel mee.

De enige manier om dit soort wangedrag van de Russen te stoppen is door een vuist te maken. Helaas kan het Westen alleen een vuist maken als Amerika dat doet, en dat zit er met Barack Obama niet in… en met Donald Trump hoogstwaarschijnlijk ook niet. Het lijkt er immers op dat The Donald mogelijk bijzonder warme banden heeft met Poetin en diens corrupte regime. Sterker nog, de volgende Amerikaanse president lijkt van zins te zijn om het NAVO-bondgenootschap op te blazen, wat natuurlijk precies is wat Poetin wil.

Rusland is zonder twijfel één van de grootste en gevaarlijkste vijanden van het Westen — zowel van Europa als van Amerika. Een ieder die zaken met hem doet — voor of achter de schermen — is simpelweg verraderlijk bezig. En nee, dat is niet een term die ik lichtvaardig gebruik. Ik geloof écht dat zo’n persoon hoogverraad pleegt. Daar moet dus een straf op staan.

Tegelijkertijd moeten we ervoor waken dat de Westerse en met name de Europese elite het wangedrag van Poetin gebruikt om kritiek op het eigen beleid onder het tapijt te vegen. De boven-ons-gestelden hebben de opkomst eerst en vooral aan zichzelf te danken, niet aan de ‘kwaadwillige invloed’ van de Russische president. Het kan en mag niet zo zijn dat elke populistische partij of stroming word weggezet als ‘agent van Moskou.’ Dat is eenvoudig niet waar. Het is ronduit lasterlijk om te pretenderen dat het wél zo is.

Voor rechts-populistische en klassiek-liberale partijen bestaat de uitdaging er de komende maanden uit om tegelijkertijd het establishment aan te pakken én Poetin te ontmaskeren als de imperialistische dictator die hij is. Als vrijheidslievende democraten hebben we niet één, maar twee vijanden: de autocraat Poetin én de eurofiele socialistische elite die het al voor het jaren voor het zeggen heeft in ons land. Beide vijanden moeten kapotgemaakt worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Gustaafff

  Marine Le Pen, Donald Trump en Thierry Baudet zíjn agenten van het Kremlin, @Michael. Van Jan Roos en Wilders weet ik het niet.

  1. Leonidas

   ????????????????????????????????????????????????????????????
   ???????????? ZO HAD DE BAAS GEZEGD ?????????????????????????
   ??????????????? FLATERTJE , GELIJK REAGEREN ?????????????
   ????????????? ZODRA IJ MIJN VUILIGHEID ?????????????
   ??????????????? HET NET OPPLEUR ????????????????????
   ?????????????????????????????????????????????????????

 2. Wim

  Wij liggen hier in een deuk om zoveel nep nieuws

 3. Wim

  Walgelijk oorlog opnaaiend stuk Michael.

 4. Noodluik

  Ik ben erg benieuwd wat Michael allemaal meer weet van de ‘walgelijke dictator’ Putin, anders dan constant in de oorlogsophitsende MSM gepropageerd wordt.

  Verschillende Engelse en Duitse (ex)politici hebben openlijk gezegd dat de NATO en Europa op de verkeerde weg zitten in hun houding naar Putin. Bovendien: se hele wereld hackt elkaar, de USA nog meer dan de Russische Federatie. Waarom is dat geen punt dan?

 5. Wim

  Rusland is zonder twijfel één van de grootste en gevaarlijkste vijanden van het Westen — zowel van Europa als van Amerika. Een ieder die zaken met hem doet — voor of achter de schermen — is simpelweg verraderlijk bezig. En nee, dat is niet een term die ik lichtvaardig gebruik. Ik geloof écht dat zo’n persoon hoogverraad pleegt. Daar moet dus een straf op staan.

  De hele wereld hackt, het hele westen hackt.
  Vertel is Michael zonder drogreden wat is de agressiviteit van Rusland en hun bedreiging.
  Feiten Michael geen wazige beweringen. Anders kom je op niveau van 75 jaar terug.
  En waarom is het systeem corrupt.

 6. Wim

  Voor degenen die nog twijfelden aan het kwaadaardige en wraakzuchtige karakter van de scheidende Amerikaanse president Barack Hussein Obama: gisteren ontsloeg hij generaal-majoor Errol Schwarts, het hoofd van de Nationale Garde die op 20 januari de beveiliging van de inauguratie van Donald Trump moet verzorgen. Schwarts’ ontslag gaat op 20 januari om 12.01 uur in, precies wanneer Trump wordt ingezworen. Daarmee komt de Nationale Garde op het ‘moment suprême’ zonder leiding te staan, en geeft Obama doelbewust ruimte aan de door het ‘linkse’ haatkamp aangekondigde grootste en gewelddadigste rellen die Amerika ooit meegemaakt heeft.

  ‘Het slaat nergens op om een generaal midden in een actieve operatie te ontslaan,’ gaf Phil Mendelson, gemeenteraadslid in de hoofdstad, als commentaar. Infowars verslaggever Kit Daniels: ‘Nou, het slaat wel ergens op als Obama probeert de Nationale Garde buitenspel te zetten, waardoor anti-Trump relschoppers de hoofdstad in puin kunnen leggen.’

  Swarts zelf was eveneens verbluft, en verklaarde dat hij ‘nooit het plan zou kunnen bedenken om een missie nog tijdens de strijd te verlaten

  1. Mar

   @Wim

   Heeft u dit al gelezen:

   “Military officials and Trump transition officials provided contradictory versions of the decision to replace Schwartz. As is customary for presidential appointees, the general submitted a letter of resignation to give the new administration a clean start.

   Two military officials with knowledge of the situation said the Trump team decided to accept the resignation. A person close to the transition said transition officials wanted to keep Schwartz in the job for continuity, but the Army pushed to replace him.

   Schwartz, who was appointed to head the Guard by President George W. Bush in 2008, maintained the position through President Obama’s two terms. He said his orders came from the Pentagon in the form of an email that names his interim successor, a brigadier general, who takes over at 12:01 p.m. next Friday.”

   “One of the military officials said the Trump transition team receives lists of political appointees and can decide which resignations to accept. All resignations are effective at 12:01 p.m. on Inauguration Day.”

   —–

   “It is customary for presidential appointees to submit a letter of resignation when a new administration is elected.

   “Schwartz had offered his resignation to President Obama twice before but it was rejected both times.

   Trump made the decision to accept the general’s resignation, which will be effective from the minute the president-elect takes office. ”

   Xander heeft het verhaal niet helemaal begrepen.

 7. ErTussenIn

  GVD!

  Wat een schurk die Poetin zeg!!

 8. Leonidas

  GOHHHHHHHHHHHHHHHHH die hr van der Galien ,

  je vraagt hem netjes of hij zijn stukken vuil even duidelijk wil
  maken, voor zijn trouwe domme reageerders hier !!!
  wilt u zo goed zijn Uw fanatisme tegen die dekselse Oom Vladimir
  aan zijn trouwe maar zeer domme reageerders dan eens uit teleggen

  Het moet niet zo moeilijk zijn want in 26 jaar moet je toch een hele
  leesmap kunnen vullen
  TOCH ???
  iK HEB UW KRETEN nou sinds 2014 gelezen op dit blog ,
  en onderbouwen helemaal niks
  Dus ttot mijn verbazing is er waarschijnlijk een belletje geweest
  van die andere kanjer ??
  EEN ZEKERE LIVENSTRO ??

  DUS IK VRAAG HET GEWOON NETJES !!!!

  waar zijn uw bewijzen om vanaf 20 minuten na de moord met voorbedachte rade te roepen
  PUTIN DID IT . HET WAS EEN BUKRAKET !!

  IK VRAAG HET NU VOOR DE 30e keer, als ik die 2 EU trollen mee mag tellen !!

  laat ons de domme reageerden nou gewoon ;

  1 foto zien van de bukraket
  1 video zien van de bukraket
  1 geluidsopname horen van het door merg en been gaande afschiet geluid van zo’n BUKRAKET
  1 OPNAMETJE VAN HET ROOKSPOOR VAN DE AFGEVUURDE BUKRAKET
  DAN MINIMAAL 15 MINUTEN ZICHTBAAR BLIJFT !

  KIJK ANDERS MIJN FILMPJE VAN GISTEREN EEN KEER ,

  of nee natuurlijk niet, daar zegt een onderzoeker alleen maar

  IK ZIE ALLEEN MAAR IN EN UITSLAGEN VAN ZEER ZWAAR MITRAILLEUR VUUR !!

  dus dank nog voor het opgestuurde A=4 tje met alle bewijzen

  met knikkende knieen zitten wij de domme reageerders op Uw antwoord te wachten !

  OOOOh pas 100 uur precies

  enig iedee waar u straks 50 jaar in een schuilkelder gaat zitten met oom Livenstro en uw vrienden ??

  Ik hoop dat de BLIKKEN bruine bonen zullen smaken in 2067 +

  mocht ik straks niet meer in kunnen loggen net als de vorige keer
  dan heb ik een ban vanwege het vragen naar de waarheid
  MAAR DAAR HEEFT DE VVD SCH…JT AAN

  PUTIN DE SCHURK DID IT , HET WAS EEN BUKRAKET

  1. ErTussenIn

   Ja idd, die was ik nog vergeten, dat heeft de Bukfabrikant zelf ook gezegd 😉

   1. Leonidas

    ??????????????????????????????????????????????????????
    ???????????? BESTE SIMON A.K.A 191 ,??????????????????
    ???????????? ZIJNDE ZUIGENDE TYPHUSL…L ???????????
    ?????????????? HAD IEMAND POEP GEROEPEN ????????
    ?????????? GA JE KONT AFSPOELEN ????????????????????
    ????????????BEUKMAN KOMT ER AAN ????????????????
    ??????????? DUS PAK DE VASELINE MAAR ???????????
    ??????????? IETS MET LAST VAN AAMBEIEN ???
    ??????????????????????????????????????????????????????
    WHAHAHAHAHA

    1. werkloze generaal

     ” Rusland is zonder twijfel één van de grootste en gevaarlijkste vijanden van het Westen — zowel van Europa als van Amerika. Een ieder die zaken met hem doet — voor of achter de schermen — is simpelweg verraderlijk bezig. Ik geloof écht dat zo’n persoon hoogverraad pleegt. Daar moet dus een straf op staan.”

     Allemaal ware woorden Bob , die jij ook eens zou moeten lezen als je klaar bent met je oom Vladimir pijpen. Gore relnicht die je er rondloopt.

     Jij hebt geen enkel bewijs voor je stellingen & aannames dat Oekraine / seperatisten achter de aanslag op MH17 zaten. Terwijl de keiharde bewijzen dat het walgelijke mannetje Poetin erachter zat huizenhoog zijn.

     Bovendien zijn jij en anderen die achter Poetin staan landverraders , want dat kleine leugenachtige mannetje is verantwoordelijk voor de dood van bijna 300 mensen waaronder vele Nederlanders.

     Als er oorlog uitbreekt dan gaan ze voor Poetin vechten , kruipen ze die onbetrouwbare Rus in de reet. Doet denken aan de NSB-mentaliteit. Jullie soort mensen dienen als volgt te sterven :

     – brandstapel

     – van een gebouw van minimaal 65 meter hoogte afgegooid te worden

     – met gloeiend heet pek en veren ingesmeerd te worden ( dan ga je vanzelf kapot )

     – het verbrijzelen van botten & ledematen tot de dood erop volgt

     – levend koken

     – spiezen

     1. Noodluik

      Ah, de werkloze generaal is een psychopatische sadist. Weten we dat ook weer. Geen wonder dat het leger zo’n stuk vuil niet wil hebben.

     2. Wim

      Ik vecht nergens voor ik ga direct ons medailles dragend koningshuis achterna.
      Ga jij maar lekker met Michael in de frontlinie staan.
      Maar even voor de duidelijkheid.

      http://www.whathappenedtoflightmh17.com/long-list-of-indications-showing-the-dutch-are-not-very-keen-in-finding-mh17-truth/

     3. Leonidas

      mijn beste S-5 weggeschopte klootzak

      simon 2.0

      leuk dit slappe gelul, ik zou nog wat alcohol naar binnen gooien

      zelden zo’n klootzak gezien en gehoord ,

      dus het filmpje gezien ???? neee, okiedokie lul

      fimpje wel gezien ??? , dat is mijn vraag ,

      HEB JIJ OETLUL, DAN 1 BETER BEWIJS, MOET IK DE FILMPJES VANUIT DE DONBASS WAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      de plaatselijke bewoners op Tv verklaren , dat ze 1 en zelfs 2 straaljagers gezien hebben

      maar dat deed niet terzake, HET IS EN WAS EEN BUKRAKET

      ZOALS VAN TE VOREN AFGESPROKEN

      IK VRAAG 1 BEWIJS AAN JE, EN ??

      HELEMAAL NIKS , DUS SIMON 2.0

      AARDIG GEPROBEERD HOOR,

      BEWIJZEN GRAAG MORON
      BEWIJZEN GRAAG KLOOTHOMMEL
      BEWIJZEN GRAAG ss-ER
      BEWIJZEN GRAAG vander Galien
      BEWIJZEN GRAAG BEUKMAN
      BEWIJZEN GRAAG SIMON DE HAKKELAAR, SS-ELITE LUL

      al 30 maanden !!! NICHTS, NOPPES, NIEMENDAL , RIEN , NADA
      ZERO , RIEN

      BEN JER NOG TYPHUS L…L , ??

 9. ikweetwatikwil

  Ach Michael . Tot nog toe heb ik meer vertrouwen in Rusland dan in Amerika.

 10. Wim

  NAVO breekt harde garanties en dreigt nieuwe oorlog te veroorzaken

  Het grote conflict, met een beetje pech zelfs een nieuwe wereldoorlog, zit al veel langer in de planning dan sinds de door de CIA georganiseerde fascistische staatsgreep in Oekraïne en de (vermoedelijke false flag) aanslag op vlucht MH17. In de jaren ’90 was het president Bill Clinton die brak met alle aan Rusland gegeven garanties dat de NAVO zich niet verder naar het Oosten zou uitbreiden. In ruil daarvoor was het Kremlin in 1990 akkoord gegaan met de geweldloze Val van het IJzeren Gordijn.

  Die harde toezeggingen werden zwart op wit gesteld, maar werden korte tijd later gewoon in de prullenbak gegooid. In de daarop volgende 25 jaar breidde de NAVO zich tot aan de Russische grenzen uit. Eind jaren ’90 gooide het Westerse bondgenootschap onder leiding van Bill Clinton ook nog voormalig Joegoslavië –bondgenoot van Rusland- plat, en dat zonder instemming van de VN Veiligheidsraad. Desondanks proberen onze politici en media voortdurend Rusland als ‘de onbetrouwbare agressor’ voor te stellen.

  Ook uit de illegale oorlogen tegen Libië en in Syrië bleek dat de NAVO zich van een verdedigend bondgenootschap tegen de Sovjet Unie had omgevormd tot een agressief opererende offensieve alliantie, die vrijwel uitsluitend de belangen van de Amerikaanse neocon globalisten behartigt. Als zij hun zin krijgen, verandert Europa voor de derde keer in een eeuw in een slagveld, waar deze keer waarschijnlijk geen herstel van mogelijk zal zijn, omdat er nu kernwapens kunnen worden gebruikt.

  ‘Putin nodigt Trump uit voor vredesgesprekken Syrië’

  Omdat Trump meerdere malen heeft duidelijk gemaakt te willen breken met deze oorlogskoers en weer te willen gaan samenwerken met Rusland –met name tegen ISIS-, proberen de Amerikaanse globalisten en linkse organisaties er alles aan te doen om hem te dwarsbomen.

  Volgens sommige berichten zou president Putin al een uitnodiging aan Trump hebben gestuurd om nog eind deze maand, dus als Trumps koffers in het Witte Huis nog maar amper zijn uitgepakt, over vrede in Syrië te gaan praten. (3)

  Valse ‘casus belli’

  Ondertussen werkt men in Brussel en het Pentagon stug door aan het creëren van een valse ‘casus belli’. In Amerika lijkt het te zijn mislukt (alhoewel het nog geen 20 januari is), maar in Europa kan Rusland nog altijd de schuld in de schoenen worden geschoven van het zogenaamd ‘manipuleren’ van de komende verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

  De gevestigde orde vangt daarmee twee vliegen in één klap, want zo kunnen ook de sterk in opkomst zijnde Europese vrijheidspartijen –in Nederland de PVV- worden uitgeschakeld, waardoor de eurofielen hun lang gedroomde kans zullen kunnen grijpen voor de oprichting van een totalitaire EU-dictatuur.
  X nieuws

 11. Peter Selie

  De Amerikaanse regering rekende erop dat de opmars van ISIS in Syrië vanzelf tot capitulatie van de regering Assad zou leiden, zo verklaarde staatssecretaris John Kerry vorig jaar tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties. Een geheime audio-opname die onlangs door Wikileaks werd vrijgegeven laat horen hoe de Amerikaanse staatssecretaris achter gesloten deuren in gesprek ging met rebellen van de Syrische oppositie.

  In het audiofragment van 35 minuten legt John Kerry uit dat het hem niet lukte om de Amerikanen zo ver te krijgen om militair in te grijpen. De Amerikanen probeerde militair ingrijpen te verantwoorden door Assad te beschuldigen van het gebruik van chemische wapens, maar dat plan werkte niet zoals verwacht. Rusland mengde zich in de discussie en bood Assad aan om alle chemische wapens in te leveren en te ontmantelen, waardoor er geen aanleiding meer was om militair ingrijpen in Syrië te rechtvaardigen.

  ISIS als pressiemiddel voor Assad

  In de uitgelekte audio-opnamen geeft John Kerry niet alleen toe dat hij voor een militaire ingreep was. Ook vertelt hij hoe de Verenigde Staten vanaf een afstandje toekeken hoe ISIS groeide, in de verwachting dat terroristen de regering van Assad omver zouden werpen. Ook dit plan verliep niet zoals gepland, want door de opmars van ISIS zag Rusland zich genoodzaakt Assad te ondersteunen. De Russen bombardeerden eerst de olietransporten van ISIS, om vervolgens het Syrische leger te helpen met de bevrijding van steden als Palmyra en Aleppo.

  Deze audio-opnamen bevestigen eerdere berichten dat ISIS door verschillende bondgenoten van de Verenigde Staten geholpen werd. Volgens documenten die Wikileaks eerder naar buiten bracht kregen de terroristen financiële steun van Saoedi-Arabië en Qatar, terwijl Turkije de oliehandel van ISIS faciliteerde.

  Leaked recording of John Kerry private meeting with anti-Assad Syrian representatives at UN in Sept, removed by CNN https://t.co/J1iKEWhkvZ

  — WikiLeaks (@wikileaks) January 4, 2017

  1. Leonidas

   EN DAARNA
   hoor je onze gestoorde kokonoten GENERAAL s-5

   WEER WEKEN NIET,

   totdat de fa. List & bedrog weer ergens nodig is ,

   danl mijn grote vriend en natuurlijk Wim ook ,

   dit van der galien gelul is dus vanaf 30 minuten na de crash al bezig

   BEWIJZEN ?? BEN JE GEK , WE ROEPEN HET GEWOON 30 MAANDEN !!

   GELUKKIG HEEFT DE MENING VAN DE MEERDERHEID

   NIET , MAAR DAN OOK NIETS TE MAKEN

   MET DE WAARHEID , in de leven !!

   denken jullie te weten wanneer onze 3 EU trollen

   dat A-4 tje op de side plaatsen ??

   whahahahaha. huggie dank voor de hulp

   1. Peter Selie

    Graag gedaan Bob, je weet hoe ik over deze situatie denk.

    De mazzel ouwe pik.

 12. Peter Selie

  Plaats van uitbreken derde wereldoorlog waarschijnlijk al bekend (Video)

  Er is een klein stukje land in het oosten van Europa waar volgens sommige experts de Derde Wereldoorlog zal uitbreken.

  Het is een corridor tussen de bondgenoot van Rusland, Wit Rusland, en de Russische enclave Kaliningrad en staat in militaire kringen bekend als de Suwalki Gap.

  Via een lezer (dank!) vernamen wij dat hier vooral in Duitsland veel over wordt geschreven en dat een bekende journalist, David A. Andelman, CNN zou hebben verteld dat de strook land tussen de Russische enclave Kaliningrad en Belarus oftewel Wit Rusland waarschijnlijk het punt zal worden waar het zal losbarsten. De lokatie waar Rusland dan een verbinding tot stand zou willen brengen tussen Wit Rusland en Kaliningrad.

  In militaire kringen wordt deze strook land aangeduid als de Suwalki Gap.
  https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/11/composite-suwalkigap.jpg

  Wit Rusland is de meest trouwe bondgenoot van Rusland en economisch partner, dus een doorgang van Wit Rusland naar Kaliningrad via de Suwalki Gap zou in feite betekenen dat de Russische enclave niet langer geïsoleerd is. Dit is althans de theorie in NAVO kringen en daarom wordt er ook steeds meer militair materieel die kant uitgestuurd.

  Zeker sinds bekend is geworden dat Rusland de beruchte Iskander raketten in Kaliningrad heeft gestationeerd die met kernkoppen een aanzienlijk deel van zelfs Duitsland kunnen bereiken, is het hek helemaal van de dam en heeft de anti Rusland hysterie een hoogtepunt bereikt.

  Om die Derde Wereldoorlog te kunnen starten worden er nu grote aantallen Amerikaanse troepen richting die Suwalki Gap gestuurd. Iets dat aan het Nederlandse publiek als volgt wordt verkocht:

  Vandaag kwamen er maar liefst 4.000 Amerikaanse soldaten en 2.000 Amerikaanse tanks aan in de Duitse Bremerehaven. Poetin-knuffelend Europa zal dat wel weer ongelooflijk vervelend vinden, maar deze soldaten en tanks zijn met de beste bedoelingen naar Europa gestuurd: ze moeten Oost-Europa én de rest van ‘het Oude Continent’ namelijk beschermen tegen de agressie en imperiale ambities van Vladimir Poetin. De Russische president gaat steeds verder en is overduidelijk van plan om de oude Sovjet-Unie uit de as te doen herrijzen. Amerika heeft daar, geheel terecht, geen zin in.

  Simpele zielen die zich voor het propagandakarretje laten spannen en zo actief meehelpen om die gewenste oorlog zo snel mogelijk te starten.

  Als voorbeeld van de Russische agressie wordt keer op keer weer het verhaal aangehaald van de Russische Iskander raketten in Kaliningrad. En keer op keer wordt er niet bij vermeld, waarom Rusland dit heeft gedaan.

  En keer op keer probeert de Russische president Poetin uit te leggen dat dit soort acties gebeurt als reactie op de dreiging voor Rusland van het onlangs door de Amerikanen geïnstalleerde raketschild in Oost Europa. Een zogenaamd verdedigingssysteem tegen raketten uit Iran, terwijl iedereen zo langzamerhand weet dat dit systeem heel goed als een offensief systeem tegen Rusland kan worden ingezet.

  Het is duidelijk dat Rusland iets verwacht, want onlangs is de zeer ongewone stap genomen om S-400 raketafweersystemen in paraatheid te brengen in de voorsteden van Moskou.

  Zoals wij in een eerder artikel schreven over dit systeem:

  Men vreest dit S-400 systeem want het is in staat om ieder vliegtuig, helikopter of raket neer te halen die met snelheden vliegen van tot 4,8 kilometer per seconden oftewel 17.000 kilometer per uur.

  De enige raket die door de S-400 niet naar beneden kan worden gehaald zijn de intercontinentale (nucleaire) raketten want zij vliegen met snelheden van 6-7 kilometer per seconde.

  Het S-400 systeem heeft een bereik van 400 kilometer en kan een hoogte halen van 27 kilometer.

  De Russische overheid wil geen commentaar geven over de reden van plaatsing van dit systeem in Moskou. Duidelijk is wel dat hiermee een signaal wordt afgegeven dat Rusland de bedreiging van het nieuwe raketschild serieus neemt.

  De vuurtjes worden aan alle kanten opgestookt en het wachten is op de vonk die de zaak zal laten ontploffen en dan kon die Derde Wereldoorlog zomaar beginnen door Poolse tanks die in Russische kleuren zijn geschilderd en opeens in de Suwalki Gap worden gesignaleerd.
  En wanneer dat gebeurt, dan mag de nieuwe president Trump worden afgeschilderd als een vriend van Poetin, maar ook hij zal dan de armen in de lucht gooien en zeggen dat hem geen keus wordt gelaten. En dat is dan ook precies de waarheid, want die oorlog moet er komen.

  Bron
  zdzmo

 13. Peter Selie

  Tsjechië wil handel met de Russische Federatie en verwerpt de Euro, zei ex president aan Sputnik news

  De burgers van de Tsjechische republiek blijven tegen deelname aan de Euro-zone en willen dat de anti-Russische sancties worden opgeheven, zei de voormalige president Vaclav Klaus tegen Sputnik.

  “Ik denk dat het verstandig is om ze af te schaffen, er is niets is bereikt door deze sancties, en de Tsjechische Republiek, denk ik, is geen fanatieke aanhanger van deze sancties”, zei Klaus.

 14. Bes Tolen

  Er zijn al lang in een aantal Westerse landen bronnen van insinuerende en van valse informatie. In oorsprong zelfs uit het Romeinse Rijk en voortgezet door Rome, het Vaticaan, minimaal indirect organisatie van oude Romeinse aristocratie met latere toevoegingen. Dat heeft in de negentiende eeuw haar moderne vervolg gekregen in achtereenvolgens Frankrijk, Engeland en de VS. Als gevolg hiervan zijn geheime diensten tot en met journalisten er mee besmet. Het imperialisme en kolonialisme van de negentiende eeuw van vooral Engeland en de VS zijn er in belangrijke mate door gestructureerd. Het hegemoniedenken van de VS als steeds in de praktijk wordt gebracht, hoort er ook bij.

 15. ErTussenIn

  Het verschil tussen Hillary en Trump was erg klein.
  De beinvloeding hoeft dus ook niet veel te zijn, maar wie wordt straks nu de baas dan van Amerika?

 16. Sprripk

  Grappig artikel….De Canadese OSVE onderzoeker Michael Bociurkiw was een van de eerstebullets westerlingen op de ramp plek. Letterlijk zegt hij: “Twee van de drie stukken van de romp (cockpit) zijn pokdalig (doorzeefd) met gaten. Het vliegtuig MH17, met mitrailleurvuur, door een ander vliegtuig uit de lucht is gehaald.” Op de vraag of hij overblijfselen van een raket had gezien, antwoordde hij: “Neen.” De Russen kwamen op 21 Juli met hun radargegevens, waarop op z’n minst één Oekraïens gevechtsvliegtuig zichtbaar was, 5km. uit de buurt van MH17.En de nabije dorpelingen hadden net voor de crash duidelijk een ander toestel gezien, vlak bij het passagiersvliegtuig, toen ze omhoog keken naar de ontploffingen in de lucht.En warom de koerswijziging stuurde het vliegtuig direct boven het Oost-Oekraïense conflictgebied,terwijl alle grote luchtvaartmaatschappijen geadviseerd waren niet te vliegen over dat gebied?…https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

 17. Sprripk

  Michael Van Der Galien:Dictatoriale Vladimir Poetin?…ha,ha,grappig…Alle media hebben de gebeurtenissen in Oekraïne voorgesteld als een boosaardige actie van Rusland, terwijl de staatsgreep van 2014 het werk was van de VS, met de hulp van Duitsland en de NAVO.De fascisten die de coup in Kiev in elkaar staken zijn van hetzelfde soort dat de invasie van de Sovjet-Unie door de nazi’s steunde in 1941. De problemen in Oekraïne begonnen pas goed nadat de legitiem gekozen premier van Oekraïne, Victor Yanukovych, 80% van de stemmen had gekregen. Die weigerde nl. om Oekraïne aan te sluiten bij de Europese Unie. Hij wenste een pro-Russchische koers te varen. Daarnaast wilde een groot deel van de Russisch-gezinde bevolking zich afscheiden van Oekraïne en zich aansluiten bij Rusland. En dit was weer een doorn in het oog van president Barack Obama (U.S.) en de Europese Unie.De Amerikaanse regering orkestreerde de omverwerping van de verkozen regering in Oekraïne en stelde een Amerikaanse marionettenregering in Kiev aan(de Oekraïnse Nazi’s)….Dudelijk?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.