Socioloog Ruud Koopmans schokt linkse goedmensen: ’50 miljoen moslims zijn bereid om geweld te gebruiken’

Als hij zo doorgaat moet Ruud Koopmans binnenkort ongetwijfeld ernstig rekening houden met een aanklacht wegens “aanzetten tot discriminatie” en “groepsbelediging.” Laten we hopen dat Tunahan Kuzu van DENK en Sylvana Simons van Artikeltje 1 vooral niet meelezen.

“Wereldwijd zijn 50 miljoen moslims bereid geweld te gebruiken,” dat zegt de racistische neo-nazi en immigrantenhater Geert Wilders de socioloog Ruud Koopmans. Hoewel hij Nederlander is werkt hij in Berlijn, waar hij werkzaam is als hoogleraar sociologie en migratie-onderzoeker. Volgens deze expert vormt de radicale islam een veel groter gevaar voor Duitsland, Nederland én de rest van de wereld dan ‘goedmensen’ willen toegeven. Al met al zijn er naar zijn mening namelijk maar liefst 50 miljoen moslims die bereid zijn om geweld te gebruiken om hun hatelijke ideologie aan iedereen op te leggen.

Dat gevaar, zegt hij, wordt nog groter gemaakt doordat moslims die absoluut geen geweld zouden gebruiken zich zelden of nooit uitspreken tegen hun extremistische geloofsgenoten:

“Het stoort mij dat er na dit soort aanslagen nooit een massale mobilisatie van moslims op gang komt. Als zoiets in naam van jouw religie gebeurt, heb je de verantwoordelijkheid om te handelen. Maar ook nu wordt weer gezegd dat dit niets met de islam te maken heeft.”

Natuurlijk is dat volstrekt idioot. We noemen hun ideologie de Radicale Islam. Het is dus een extremistische versie van die religie. Het is niet heel moeilijk om te begrijpen dat er dan dus echt wel een verband is met ‘de islam,’ ja, ook als de meerderheid van de moslims niet pro-geweld is.

Vervolgens legt Koopmans uit dat deze problemen van ontkenning en radicalisme diep ingebet zijn in de meeste islamitische culturen. Alweer een uitspraak waardoor links hem ongetwijfeld op de zwarte lijst zal zetten:

“Er bestaat een enorm gevoel van superioriteit binnen de islam. Kijk naar de misstanden in moslimlanden: het ligt altijd aan de buitenwereld. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer de helft van de moslims wereldwijd gelooft dat Israël en de VS achter Islamitische Staat en de aanslagen van 11 september 2001 zouden zitten. Als je zo’n kritiekloos zelfbeeld hebt, wordt een gesprek moeilijk. Niet-moslims steunen die gedachtengang bovendien door elke kritiek te smoren met het verwijt van ‘islamofobie’.”

En dan zijn we er nog niet. Volgens Koopmans is 45 procent van de Nederturken en Nedermarokkanen “fundamentalistisch.” Dit houdt in dat zij “maar één interpretatie van de koran tolereren en die boven de Nederlandse wet stellen.” Daarnaast is er bij deze groepen ook nog eens “sprake van sterke segregratie: hun hele leven is ingericht op omgang met gelijkgezinden.”

Laat Kuzu het niet horen, meneer Koopmans! Voor je het weet word je weggezet als een immigranten-hatende extremist!

Maar het meest schokkende heeft Koopmans tot het laatste bewaard. Zeg maar: als toetje.

“Je moet vaststellen dat van het miljard moslims bijna de helft een intolerante vorm van de islam aanhangt, waarbinnen haat jegens afvalligen en homoseksuelen en het schenden van vrouwenrechten normaal zijn. Van die 500 miljoen mensen, blijkt uit onderzoek, is tien tot twintig procent bereid om geweld te accepteren – ook tegen burgers – om de islam te verdedigen. Dat zijn minstens 50 miljoen moslims.”

Goedmensen en racismeroepers hebben het altijd over “eenzame wolven” die aanslagen plegen. Vrees niet, roepen ze, dit zijn een paar uitwassen! Koopmans is het daar dus helemaal mee oneens. Zoals hij het verwoordt: die eenzame wolven “zijn helemaal niet eenzaam.” Er lopen zelfs enorme roedels van rond.

De politiek zal het ongetwijfeld niet willen horen, maar deze feiten die Koopmans benoemt zijn buitengewoon zorgwekkend. Er moet iets gedaan worden om de radicale islam nou eindelijk eens effectief te bestrijden. Maar dat kan alleen als we eerlijk zijn over de oorzaken én over de hatelijke ideologie die extremistische moslims ‘inspireert.’

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. poldi

  Jammer dat dit artikel alleen bij het AD en DDS wordt weergegeven en niet bij de overige media !

  1. Jan

   Staat nu ook al bij de Telegraaf.

 2. Gustaafff

  “Er moet iets gedaan worden om de radicale islam nou eindelijk eens effectief te bestrijden.”

  Exact, Michael. Helemaal gelijk. De RADICALE islam. Niet de moslims, of de religie – aangehangen door duizenden vredelievende moslims – opzich.

  1. zomaar

   en waar vindt jij deze ?, ruim 50 miljoen willen geweld gebruiken , de rest van de anderhalf miljard moslims zwijgen , dus keuren dit goed !!.

   wat zeggen wil komt dit geweld eenmaal op gang , gaat de rest gewoon mee (doen) , dus waar zie jij die vredelievende moslim ?.

   nee niet jou buurman , die doet ook mee , hij/zij kan zomaar je moordenaar blijken .

   1. Peter Selie

    Wat voor antwoord verwacht jij beste zomaar van deze opper Troll, zinloze discussies die jij mijns inziens niet kan winnen van dit soort pathologische narcisten.

   2. Gustaafff

    @zomaar, welk geweld bedoel je? IS is een terroristische organisatie die net zoveel moslims als minderheden vermoordt. In Syrië en Irak hebben moslims zich hevig verzet tegen IS. Als de moslims aldaar meegedaan hadden aan het geweld, heette Syrië nu Islamitische Staat.

    Ik kan je nu wel links gaan sturen met verslagen over demonstrerende moslims tegen IS, maar je zult toch zeggen dat al mijn links gefabriceerd nieuws is van de MSM. Hier een link: http://www.volkskrant.nl/buitenland/noorse-moslims-maken-vredesring-om-synagoge~a3870752/

  2. jennifer

   Jij wil het gewoon niet begrijpen guustaaf of je doet hier maar alsof. Hou eens op steeds te zeggen alleen de radicalen, als het erop aan komt zijn ze het allemaal. Lees nou eens het bericht van het EU plan van merkel samen met George Soros, misschien dat je het dan eens gaat begrijpen, en ophoud met steeds de zaak te verheerlijken hier, door te zeggen dat er ook goede zijn. Bij een oproep van hun ideologie voor geweld tegen de christenen doen ze allemaal gewoon mee, zo hoort dat bij de islam en niet anders. De islam moet inderdaad verwijderd worden uit Europa. Het wordt de hoogste tijd dat jij je ogen eens open doet, e de waarheid van d islam onder ogen gaat zien.

   1. Gustaafff

    @Jennifer, als het erop aan komt doen ze het allemaal. Dat is een misvatting. Hoeveel moslims wonen er niet in Turkije. Doen die vrolijk mee met elke radicale moslim die een aanslag pleegt? Nee. Westerse moslims die graag geweld gebruiken, zijn vaak debiele figuren die er een extreme interpretatie van de koran op nahouden. De gematigde – meer “vrije” moslims – vragen zich serieus af waarom idiote geloofsgenoten zo raar staan te klappen.

    1. jennifer

     Wat een flauw antwoord kan jij toch geven zeg, ze durven zich in Turkije niet zo te gedragen zoals ze hier doen, hebben ze ook niet nodig daar, want an zijn ze onder hun soortgenoten. Hun doel is het alle christenen te vernietigen in Europa,blijf lekker dom reageren hier, en blind voor de waarheid. Hoop dan wel als het beginnen gaat dat jij een van de eerste voor hun bent.Dat zal je leren je altijd als Gutmensch op te stellen tegenover wat de waarheid is.

   2. Donald Troef

    Wat vindt Jennifer van het hier meermalen gedane voorstel om alle Nederlandse moslims op te sluiten in concentratiekampen in afwachting van hun deportatie?

    1. Noodluik

     Armoe Troef haalt weer eens de begrippen ‘concentratiekampen’ (een woord dat hij graag, veelvuldig en likkebaardend gebruikt) en ‘interneringskampen’ door elkaar. Tja, dat krijg je als je lagere school maar met moeite hebt afgemaakt.

     1. Gustaafff

      Kan ik hieruit opmaken dat Noodluik geen probleem heeft met gevangenkampen?

    2. Noodluik

     Ik had het niet tegen jou Beukman. Ik had het tegen Donald Droefkop.

    3. Efra

     Dat is het beste wat de mens kan doen en eerst een kristalnacht anders kom je er nooit vanaf>

  3. Noodluik

   Guusje, het is vechten tegen de bierkaai voor jou. Je verliest het. Aan alle kanten komen aan de lopende band de feiten en bewijzen binnen dat de islam wereldwijd levensgevaarlijk en radicaal is. Leg je er nou maar als extreem-linkse nitwit bij neer dat je achter de zaken aan holt. Stop met trollen en ga wat leukers doen.

   1. Gustaafff

    @Noodluik, kijk, nu gaan we de goede kant op. Dit keer heb je het over de islam en niet over de moslims. Maar nog steeds zijn we het niet met elkaar eens. Michael legt heel goed de vinger op de zere plek: we vechten tegen de RADICALE islam en niet tegen de islam, zoals die door vredelievende mensen wordt beleden.

    Eigen ervaring is geen argument, maar ik gebruik hem toch. Ik ken – en heb gekend – veel moslims die geen vlieg kwaad doen. Ze vinden het afschuwelijk wat hun “geloofsgenoten” uitspoken. Dat er ook goede moslims zijn willen jij, Jennifer en Suikerbuik maar niet begrijpen – het lijk soms wel alsof je dat simpele feit gewoon niet kunt begrijpen.

    1. van Urk

     Al dat radicale spul waren vroeger ook gewoon lieve moslims. Het zijn gewoon mensen beste Gustaaff. Als het erop aankomt verandert ieder mens opeens in een beest. Het Duitse volk is nu toch ook opeens veranderd in poeslief nadat zij eerst als beesten zes miljoen Joden over de klink hebben gejaagd en ons land hadden ingepikt? Andersom kan het ook gebeuren dat uw poeslieve moslim buurman opeens een opvlieger begint te krijgen.

     1. bommetje

      Mee eens van Urk. Ik deel het inzicht dat in ieder mens een barbaar schuilt. De geschiedenis heeft dat bewezen. Ook in de huidige goedmensen schuilt een verschrikkelijk beest. Als ik op dit moment een risico-inventarisatie maak dan ben ik van mening dat de kans dat de nieuwe Hitler zal verschijnen als een haatbaard in lompe vele malen groter is dan dat hij verschijnt met een klein snorretje in een Duits uniform.

     2. Donald Troef

      Van Urk en Bommetje lijken te beseffen dat de islam er niet zoveel mee te maken heeft.

      Ik noteer elk voortschrijdend inzicht met dankbaarheid.

    2. en_els

     De moslims die u kent hebben het ongeluk gehad om in een islamitische omgeving te zijn geboren en zijn daarom voor altijd moslim. Alhoewel zij het van hun “medegelovigen” niet mogen zeggen, hebben zij niets met de islam, durven er ook geen afstand van te nemen.
     Niets mis met deze “moslims”, ken enkele van hen.
     De echte moslims zijn veelal radicaal, zoals uit onderzoeken blijkt en zijn voor de westerse maatschappij gevaarlijk, of u dat nu wel of niet wilt accepteren. Een groep van een paar duizend van deze lui, die voor allah door de kogels kruipen, zijn desastreus voor onze samenleving.
     Hitler was niet voor niets een vriend van de Grootmoefti van Jeruzalem. Hij heeft daar veel geleerd tav het Nat. Soc. De wereld wilde dit toen ook niet zien. Hetzelfde komt nu van de islam met haar aanhangers. U zult nooit kunnen zeggen: ” dat heb ik niet geweten”.

  4. J.C.

   @Gustaafff

   Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. Er is maar 1 God en dat is God van Israël !!!

   1. Gustaafff

    @J.C., waarom denk je dat ik niet bang ben voor islam en islamisering? Omdat ik je comment van harte onderschrijf.

  5. Pjotter

   Gustaafff, ja maar dan ook massaal actie van de (goede) moslims, maar die zwijgen, en wie zwijgt stem toe.

 3. poldi

  Plagiaat
  ———
  RUUD KOOPMANS HEEFT 300% GELIJK.
  WE ZIJN IN HET WESTEN AL VERLIEZER OMDAT WE DE WAARHEID NIET WILLEN ZIEN, HET ENIGE WAT DE ISLAM WIL IS OVERHEERSING!!!
  EN EEN IEDER DIE NIET GELOOFT MOET UIT DE WEG, DAT IS WAT ER HIER WORD BINNENGEHAALD MEER NIET MAAR OOK ZEKER NIET MINDER.

  Dus @Gustaaf slaap maar weer lekker verder on jouw steen !

  1. jennifer

   Helemaal waar wat je zegt, maar het bekende fenomeen is natuurlijk voor de linkse Gutmenschen weg blijven kijken en doen alsof er niets aan de hand is. Dat hebben de moslims trouwens het liefste dan is het een stuk makkelijker voor hun, als links maar blijft ontkennen toch.

   1. Ni28

    De Linkse gutmenschen en goedpraters zijn hetzelfde als de zwijgende moslim meerderheid. Zij wekken de nieuwe nazi’s op door het goedpraten van de islam. Er is maar een islam en daar naar wordt gehandeld of gezwegen.

 4. Peter Selie

  VIDEO Paul Joseph Watson: z´n beste momenten tegen de linksen

  https://youtu.be/5EkEbge169s

 5. Donald Troef

  Michael noemt Geert Wilders een de racistische neo-nazi en immigrantenhater.

  Dat lijkt me juist.

  1. Noodluik

   Troef, ik zou als ik jou was de eerste alinea nog maar eens drie keer rustig doorlezen. Misschien dat je dan begrijpt wat Michael -met een grapje- probeerde te zeggen.

   1. Ni28

    Hij leest wat hij wilt zien. Dat doet de establishment ook en hij is hun woordvoerder hier op DDS.

    1. Gratjeb

     Als er geen linksige droeftoeters worden betaald om hun wereldvreemde ideeën te spuien op deze site zou het zo saai worden En valt er niks te discussieren.

 6. van Urk

  Voor wie zou een moslim als voorkeur gaan kiezen als het er op aan komt? a)Voor de Jood zijn erfelijke vijand b) de christen die gelooft dat Jezus de zoon van God is c) de ongelovige atheist die nergens in gelooft d) of de radicale moslimbroeder die net als hem roept dat Allah de grootste is en dat Mohammed zijn profeet is? De antwoord is wel duidelijk neem ik aan.

  1. Pjotter

   Van Urk, hier ligt de kern van het probleem (goede) moslim, de goede zwijgt, “stemt toe” de druk en bedreiging bepaalt de keuze, hier ligt het grote gevaar voor Europa.

 7. bommetje

  Ook al krijgt de PVV straks 50 zetels. Uiteindelijk zal er, door het cordon sanitaire, weinig veranderen. De PVV-aanhang is in feite super passief en laat over zich heen lopen. De rest van de policor partijen weet dat. Ik wil niet oproepen tot geweld tegen personen, maar ook binnen een democratische rechtstaat zijn er vele mogelijkheden om tot harde en langdurige acties over te gaan. De PVV-aanhang moet zich niet langer laten onderdrukken door de democratische-meerderheidsdictatuur van de goedmensen. De gevolgen van de idealistische keuzes van de goedmensen wordt immers grotendeels afgewenteld op populistische aanhang.

 8. Jan

  Je kunt discussiëren over de percentages die Koopmans noemt, maar het gaat hoe dan ook om substantiële aantallen. Wat dat betreft heeft Koopmans natuurlijk gewoon gelijk. Hij geeft ook aan een sociaal democraat te zijn en absoluut niet achter extreem rechtse groeperingen te staan, maar dat de regulier partijen hem vaak toch als racist wegzetten. Dat is denk ik ook het grootste probleem. De reguliere politiek verzuimt deze problematiek aan te pakken. Hierdoor is het een exclusief punt van extreem rechts. Maar deze partijen gaan dit probleem dus niet oplossen. Ik zeg het niet graag, maar wellicht kan een zege voor Wilders de andere partijen wakkerschudden, zodat zij ook deze problematiek gaan aanpakken.

 9. Ni28

  “Het stoort mij dat er na dit soort aanslagen nooit een massale mobilisatie van moslims op gang komt.”
  In mijn overtuiging komt het omdat zij in wezen mee eens zijn alleen zijn zij niet praktiserend. Hun godsdienst staat boven alles.
  ‘Onze godsdienst vertelt ons hoe we onze kinderen moeten opvoeden. Onze godsdienst vertelt ons dat sommige zaken wel toegestaan zijn en sommige zaken niet zijn toegestaan.’ aldus een imam in Amsterdam.
  Asscher wilt de tij keren nu het zowat te laat is.
  De islamleer in de moskeeën staat haaks op onze westelijke waarden. De multiculturele samenleving blijft op deze wijze een LAT relatie. een staat in een staat. Eigenlijk zegt de islam dat de politiek zich niet mag bemoeien met godsdienst maar hun godsdienst mag de politiek bepalen. Een vreemde uitleg van scheiding van kerk en staat. De moslims moeten eerst hun godsdienst op de tweede plaats zetten en zich aanpassen aan de regels van het staat. Net zoals christenen doen. Dan pas kunt je over een samenleving spreken. Waar wij nu leven lijkt nergens op.

  1. Peter Selie

   “Het stoort mij dat er na dit soort aanslagen nooit een massale mobilisatie van moslims op gang komt.” Tja N128 de islamisten in de Tweede Kamer willen nog wel eens met een veroordeling komen, dat is dus niet massaal waarop jij hoopt. Lang geleden heb ik mijn verwachtingen over deze veroveringsideologie en monocultuur van deze barbaren zodanig bijgesteld dat ik ELKE moslim over 1 kam scheer. En wanneer deze lieden schoorvoetend hun veroordeling uitspreken over een terroristische aanslag of andere criminele feiten dan mogen ze liegen van dit 1400 oude achterlijke doctrine TAQIYYA…

 10. Wim

  Ik blijf het jammer vinden dat een zekere Donald CP enz. en de als vermomde SPG’er Guus het hier verpesten en deze site naar beneden halen.
  Gezien aantal kijkers op deze site zijn het aantal reacties niet groot, ik zelf denk dat dit komt door zulke figuren die iedere keer met en groot aantal reacties ieder onderwerp beheersen en vergallen. Mensen uit de tent loken en diep beledigen.
  Jammer DDS.

  1. jennifer

   Niet meer op reageren en net doen of er niets van hun staat dat is het beste voor hun.

   1. bommetje

    Ben benieuwd of jij dit gaat vol houden Jennifer.

    1. Peter Selie

     Ja en ik óók, althans wil ik mijzelf nog wel eens betrappen dat ik uit pure nijd zo’n linkse randdebiel flink van repliek dient. Met een discussie redt men het niet van deze linkse psychopaten.

     1. jennifer

      Bommetje geloof het maar, ik ga mij niet nog langer ergeren aan zo n stuk import wat hier onder n andere naam steeds reageert wat kant nog wal raakt. Jammer voor de site dat dit soort malloten hier überhaupt op zitten. Die kunnen beter op die sites gaan waar al hun leugens en onzin altijd goedgekeurd worden door de redactie en mensen die de waarheid zeggen verwijderd worden.

  2. Gustaafff

   “…vermomde SPG’er Guus het hier verpesten en deze site naar beneden halen.”

   Harde bewijzen, links en argumentatie graag. Ik heb kritiek op bepaalde artikelen, maar nimmer heb ik DDS naar beneden gehaald. Graag kappen met deze laster.

  3. Donald Troef

   Wim, als je het hier niet leuk vindt moet je vertrekken. Je bent toch geen masochist?

 11. Ritter

  Jaren terug (en nu Geert Wilders) heeft Pim Fortuyn al voor de vijfde colonne gewaarschuwd maar werd door de politieke elite en media weggehoond en belachelijk gemaakt. En voor “racist/ haatzaaier” uitgemaakt door de media en politieke elite.

  De waarheid mocht niet gezegd worden. Maar hij bleek dus gelijk te hebben.Islamitische terreur en aanverwante zaken is nu vast onderdeel geworden van onze (Europese) samenleving.

  De situatie word onbeheersbaar omdat Europa volstroomt met moslims (die als z.g “vluchteling” naar Europa komen) en die hun religie en gebruiken meenemen naar Europa……………..en hun haat en minachting voor de westerse levenswijze.

  1. bommetje

   In 1986 werd een bijeenkomst van Hans Janmaat van de Centrumpartij verstoord door het gooien van brandbommen. Er vielen velen (zwaar) gewonden. Daar werd destijds nauwelijks aandacht besteed. De extreem linkse goedmensen werd toen al de hand boven het hoofd gehouden. In feite is de ellende veroorzaakt door de goedmensen daar begonnen.

   1. Donald Troef

    Op welke bijeenkomst van Janmaat vielen indertijd vele zwaargewonden, Bommetje?

    Heeft je moeder je niet geleerd dat je niet mag jokken?

    1. bommetje

     Gewoon even googlen (Jan Maat zwaar gewonden) domme Donald.

     1. Donald Troef

      Bommetje verzon een verhaal en we mogen de bron er zelf bij googelen.

      Zo werkt fake-news ongeveer.

    2. Ritter

     @Donald Troef

     De aanslag op Janmaat 1986

     https://youtu.be/l7pjmyY67cU

     1. bommetje

      Ja, uit deze you-tube-video wordt maar weer eens duidelijk dat jij niet met de tijd bent meegegaan en nog steeds even naïef bent als destijds. Wat overigens veel erger is dan toen. Veel mensen wisten niet beter en werden alleen maar door de MSM voorgelicht. Wellicht is er bij jou sprake van een ontwikkelingsstoornis, maar daar kun je natuurlijk verder weinig aan doen. Sterkte ermee!

     2. bommetje

      Ja Ritter mijn geïrriteerde reactie slaat, voor alle duidelijkheid, natuurlijk op Domme Donald en niet op jou. Ik raad iedereen aan deze video te bekijken in de hoop dat we nooit meer vergeten en net zo achterlijk blijven als Domme Donald.

     3. Janalb

      Domme Donald heeft nog nooit van Janmaat gehoord.
      Geeft Niet, als Je alleen maar BLO onderwijs hebt genoten.
      Het aap-noot-mies Kent hij al bijna.

    3. zomaar

     de vriendin van Hans janmaat, verloor een been , is dat zwaar genoeg ?.

     1. Noodluik

      Zomaar, antwoord van Donald Droef zul je niet krijgen. Zodra hij ziet dat hij verkeerd zit of het gewoon niet weet, verdwijnt hij met de staart tussen zijn benen en laat het onderwerp schieten.

      Het kenmerk van de ware lafaard.

 12. Bes Tolen

  Er is altijd een solidariteit binnen godsdiensten en dogmatisch politieke bewegingen, die onkritisch is en vrijheid geeft aan drammers en radicalen. Gevaarlijk dus. De islam gaat daarin het verste en verwerpt totaal ieder mens, die haar standpunten niet deelt.
  Het is de belangrijke leer en dat houdt in dat altijd hierop wordt teruggevallen. In oorsprong is de islam een politieke beweging om alle Arabische stammen en wat meer met verwante talen sprak te verenigen. De beweging heeft kans gezien met het meest grove geweld haar idee te verwezenlijken. Het Romeinse Rijk was verzwakt door twisten op het hoogste niveau. In de eerste plaats door de tegenstelling Rome (de paus, het Vaticaan en Rooms katholieke gebieden) en Constantinopel (de keizer en zijn apparaat, ook al Romeinen geheten). Veel gebieden in het Midden Oosten en Noord Afrika en de kuststrook van Zuid Spanje waren christelijk geworden maar het was niet zover gekomen dat er van de oude Baäl(Bel)godsdienst niet een minderheid was overgebleven. Die godsdienst was al een agressieve, wrede godsdienst en kon de basis worden voor een ongelofelijk harde strijdorganisatie. De Baälgodsdienst en haar opvolger zijn altijd in de genoemde gebieden veel meer eisend, ja zelfs totalitair, geweest dan bij godsdiensten in Europa voorkwam.

 13. Wachteres

  Er is al regelmatig onderzoeken gedaan met dezelfde uitkomsten. De VPRO had zelfs een progamma waarin de belangrijkste en grootse moskeeën in Denemarken zijn onderzocht.

  Zo fundamentalistisch als de netenm, terwijkl ze zich gematigd voordeden.. Maar acht ook dat wisten we al.

  “Koopmans, die sinds 2007 werkt bij een wetenschappelijk instituut in Berlijn, zegt dat de islamisering in Duitsland merkbaar is. Zijn zoon mocht geen stage lopen in een dokterspraktijk in een migrantenwijk omdat islamitische patiënten bezwaar hebben tegen mannen. Een ander werd om dezelfde reden geweigerd bij kinderdagverblijven”.

  Nee hoor, Duitsland en de EU islamiseren niet. Geen sprake van. Blijf maar lekker slapen, linkse lafbekjes.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27362883/__45__Marokkanen_fundamentalistisch__.html

  1. Wachteres

   Sorry voor de typefouten. Ik moet eten en had haast.

   1. Lieftinck

    Geaccepteerd!

  2. Wachteres

   “Laat Kuzu het niet horen, meneer Koopmans! Voor je het weet word je weggezet als een immigranten-hatende tokkie”

   Koopmans in de Telegraaf:

   In de krant zegt Koopmans dat het Westen zich veel beter moet weren tegen de islam. “Er zit een klassenaspect aan: als je niet meedoet aan de lofzang op de islam, op diversiteit en multiculturele samenleving, ben je een tokkie: kwaadwillend en dom”.

   Nou, we hoeven niet bij Kuzu c.s. te rade te gaan. Politiekcorrect en onze ‘elite’ kunnen er ook wat van.

   Ze stellen zich zonder enige twijfel achter de fundamentalistische islamisten.

 14. Lieftinck

  Rechters zijn bezig de Brexit te voorkomen, zij zijn bezig het werk van Wilders onmogelijk te maken door hem te criminaliseren, de volgende horde wordt het verbieden van dit soort uitspraken van Koopmans. Ook staan ze in de startblokken om Fake News te verbieden, en alleen door ANP goedgekeurd nieuws toe te staan. Rechters zullen de politiek een handje helpen, zodat aanslagen straks alleen nog maar op zijn Zweeds geduid Mogen worden, dan is dit probleem een ander probleem geworden en heeft het inderdaad niets meer van doen met de Islam. De rechters gaan orde op zaken stellen in dit land!

  1. Gustaafff

   “Rechters zijn bezig de Brexit te voorkomen,”

   Sinds wanneer? De Britse rechtbank heeft enkelt geoordeeld dat de Brexit door het Lagerhuis moet.

 15. Peacepipe

  Islam = Onderwerping! Moslim = Onderworpene! Meer smaken zijn er niet!
  Desondanks denken wij hier in het westen dat er een”Islam Light” bestaat. Daarbij is de wens de vader van de gedachte, zoals zo vaak in de politiek. De moslims die zich hier “light” gedragen zijn echter in de ogen van de radicale moslims afvalligen die ook gedood moeten worden. Dus demonstraties tegen radicale geloofsgenoten is letterlijk levensgevaarlijk, dus daar beginnen ze niet aan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.