Women’s March blijkt hobbyproject te zijn van George Soros en andere linkse raddraaiers

George Soros en de kliek rond Hillary Clinton zitten vuistdiep in de organisatie van de zogenaamde ‘Women’s Marches.’

Voor de New York Times heeft een échte feministe (en dan ook nog eens een moslima) onderzoek gedaan naar de organisaties achter de zogenaamde Women’s Marches. Deze vrouw vond het er namelijk verdacht veel op lijken dat de ‘demonstraties’ niet voor vrouwenrechten, maar eerst en vooral tegen Donald Trump waren.

Daarom keek ze achter de schermen bij de verschillende betrokken organisaties. En wat blijkt? Jawel, het is feitelijk een initiatief van, voor en door linkse Democraten, en dan met name van de kliek rond Hillary Clinton en de socialistische miljardair George Soros:

By my draft research, which I’m opening up for crowd-sourcing on GoogleDocs, Soros has funded, or has close relationships with, at least 56 of the march’s “partners,” including “key partners” Planned Parenthood, which opposes Trump’s anti-abortion policy, and the National Resource Defense Council, which opposes Trump’s environmental policies. The other Soros ties with “Women’s March” organizations include the partisan MoveOn.org (which was fiercely pro-Clinton), the National Action Network (which has a former executive director lauded by Obama senior advisor Valerie Jarrett as “a leader of tomorrow” as a march co-chair and another official as “the head of logistics”). Other Soros grantees who are “partners” in the march are the American Civil Liberties Union, Center for Constitutional Rights, Amnesty International and Human Rights Watch. March organizers and the organizations identified here haven’t yet returned queries for comment.

Dat is al erg genoeg, maar het wordt nóg erger. Eén van de ‘partners’ van de demonstratie is CAIR, de Amerikaanse tak van de fundamentalistisch-islamitische Moslim Broederschap. Deze organisatie houdt vast aan de idee dat de aanslagen van 9/11 een anti-islamitische samenzwering waren (van de Amerikaanse inlichtingendienst, natuurlijk), en verzet zich tegen vrouwvriendelijke hervormingen waardoor moslima’s gebedsleiders zouden mogen worden en vooraan in de moskee mogen staan om te bidden.

Met andere woorden, als één organisatie vrouwenrechten en vrouwengelijkheid juist ondermijnt dan is het CAIR. En die organisatie was dus één van de groepen achter de Women’s March.

En dan zijn we er nog niet. Een andere partner was de Arab-American Association of New York. De co-voorzitter van die stichting, Linda Sarsour, werd eerder helemaal gek toen de schrijfster van het artikel in de NY Times, Asra Q. Nomani, het lef had om te stellen dat vrouwen zich helemaal niet hoeven te bedekken als ze naar buiten gaan.

De organisaties achter de Women’s Marches hebben vrouwenrechten gekaapt en misbruikt om Trump aan te pakken. Gezien de aard van die organisaties is dat niet verrassend. Wat wél opmerkelijk is is dat heel veel Amerikaanse (en Europese, overigens) vrouwen zich daarvoor hebben laten lenen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Wim

  Ze zijn als het ware linkspolitiek verkracht.

 2. Peter Selie

  Women’s March blijkt hobbyproject te zijn van George Soros en andere linkse raddraaiers. Volgens mij wordt Denk en Art 1 ook bedient uit de koekjestrommel van deze duivelse miljardair.

 3. Peter Selie

  George Soros – Speculant op wereldschaal, politieke beïnvloeder, aanstichter van revoluties

  Wie gezien heeft met welke professionele spontaniteit in verschillende Amerikaanse steden verontwaardigde menigten de straat op gingen om hun woede over de uitkomst van democratisch verlopen verkiezingen lucht te geven, zal allicht niet meer zo zeer in toeval geloven. In werkelijkheid had de ngo ‘Move on’ direct na Hillary Clintons nederlaag tot protest tegen de nieuw gekozen president Donald Trump opgeroepen.

  En als je eenmaal weet wie ‘Move on’ financiert, dan valt alles op zijn plaats. Het is de miljardair George Soros, die naast de Saoedi’s de grootste donateur voor Clinton in de achterliggende verkiezingscampagne was en die reeds veel ervaring heeft wat de organisatie van oproer en revolutie aangaat. Zijn nauwe banden met ‘Move on’, maar ook met andere ngo’s, zoals ‘Woman Vote’ en ‘Sierra Club’, die eveneens tegen de gehate kandidaat Trump ageerden, werden op z’n laatst bekend door de e-mails die tussen Soros en de campagneleider van Clinton, John Podesta, over en weer gingen. Wikileaks bracht dat aan het licht.

  Getrouw aan zijn beproefde tactiek, is voor Soros de verontwaardiging van de menigte slechts een deel van zijn operatie. Parallel aan de demonstraties riep de organisatie ‘Democracy Alliance’, een stichting van Soros met de verzekeringsmagnaat Peter Lewis, vooraanstaande Democratische politici bijeen voor een crisisberaad. Daarbij waren de fractieleider van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, en de invloedrijke senator Elizabeth Warren aanwezig. Op de agenda stond de planning van een ‘oorlog tegen Donald Trump vanaf dag één’, met als bedoeling om het 100-dagenplan van Trump zo mogelijk compleet te verijdelen. >>>> http://www.novini.nl/george-soros-speculant-op-wereldschaal-politieke-beinvloeder-aanstichter-revoluties/

 4. Ome Ga

  Die foto kan geen fakenieuws zijn… maar is wel schrikken even.
  Hoewel, de Oranje Bilderbergers verweven in de acties van deze crimineel Soros, moet ook weer niet zo verbazen.

 5. Ritter

  Islamitische organisaties infiltreren steeds meer in met name in linkse organisaties en gebruiken deze organisaties voor eigen doel. Met name voor anti-Israël acties.

  Ook op universiteiten zijn steeds meer islamitische organisaties actief die dan voornamelijk anti-Israël acties opzetten.

  Soros is ook betrokken bij de illegale massa immigratie naar Europa. Hij financiert organisaties die de illegalen naar Europa helpen.

  1. Peter Selie

   Ja Ritter dat zijn feiten die boekdelen spreken, alleen grofweg de helft van alle westerse samenlevingen gaan mee in de wil van islamitische organisaties die stapje voor stapje het ‘vrije’ westen destabiliseren. Ze de linkse, collectivistische utopisten en policoristen weten zelf niet eens dat ze op grote schaal bedonderd wordt door de wereld elite.

   De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

   Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

   De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

   Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen.

   Door Boy van Meetelen

 6. Frulen

  Goed dat je dit aan de kaak stelt Michael ! Nu nog effe doorgraven hoeveel Nederlandse stichtinkjes media personen en omroepen via “Media Matters” gesponsord worden c.q een mediatraining hebben gehad in de U.S.

 7. Analist

  Blijft natuurlijk dat al die miljoenen vrouwen door één druk op de knop geactiveerd kunnen worden, dus kritiekloos achter een soort mannelijke leider aan gaan lopen en ook nog eens Allah Akbar gaan roepen met een genietende en vreemde grijns op hun gezicht.

 8. Wim

  7 uitvoerende bevelen, waaronder totale vernietiging ISIS

  Trump lijkt zich van dit alles weinig aan te trekken, en is vanaf dag 1 begonnen met het uitvoeren van zijn aangekondigde beleid. Hij zou op het punt staan om binnen zeer korte tijd maar liefst 7 ‘executive orders’ uit te vaardigen, waarmee:

  * er een stop komt op de ongebreidelde groei van het leger ambtenaren. ‘De staat’ is onder Obama tot ongekende proporties opgezwollen, iets wat Trump wil terugdraaien.

  * (voormalige) regeringsleden en overheidsofficials 5 jaar lang geen lobby werkzaamheden mogen uitvoeren;

  * Amerikaanse subsidies voor buitenlandse instellingen die abortussen uitvoeren worden stopgezet (het is reeds verboden dat hiervoor Amerikaans geld wordt gebruikt, maar nu gaat het in het algemeen gelden);

  * de minister van Defensie en de gezamenlijke stafchefs van het leger zo snel mogelijk met een plan moeten komen om ISIS totaal te vernietigen;

  * een analyse wordt gemaakt van de paraatheid van de strijdkrachten, inclusief de status van de digitale veiligheid van de overheid en de samenleving;

  * immigranten veel strenger worden gecontroleerd, en er iets wordt gedaan tegen de door Obama opgezette ‘vluchthavens’ (steden waar migranten niet worden gecontroleerd en vrijelijk hun gang kunnen gaan. Dit werden al snel bolwerken van criminaliteit.)

  * de VS zich terugtrekt uit het TPP vrijhandelsverdrag met Aziatische landen, en er wordt gekeken of ook het NAFTA verdrag met Canada en Mexico kan worden herzien. Volgens persbureau Reuters zal Trump al vandaag het uitvoerende bevel hiertoe ondertekenen. Het nog in onderhandeling zijnde TPIP vrijhandelsverdrag met de EU kan hierom zo goed als zeker als dood en begraven worden beschouwd.

  Daarnaast zou Trump tientallen executive orders voorbereiden aangaande de EPA, zeg maar het ministerie van Milieubescherming, dat dankzij Obama enorm veel macht heeft gekregen. (3) Kortom: de nieuwe president maakt werk van zijn beloften in zijn inauguratie toespraak, waarin hij op ongekend scherpe wijze feitelijk de oorlog verklaarde aan de ultralinkse, pro-islamistische Nieuwe Wereld Orde van de globalisten in Washington, New York (VN), Brussel (EU) en Rome (het Vaticaan

  1. Analist

   Enigszins retorische vraag: Ben benieuwd wat de staatsomroep hierover gaat melden?

   1. AnnaJL

    De NOS zal ons niets melden. Maar geen enkele omroep in Nederland doet dat. Ik vind het zeker een grote documentaire waard: over de handel- en wandelwijze van deze invloedrijke George Soros. Wie pakt dit op. VPRO wellicht? Een andere omroep kan ik niet bedenken. Of welke journalist? Karskens?
    Het gewone volk wordt zo ontzettend dom gehouden. Schokkend vind ik dat.

   2. jennifer

    Helemaal niets och dacht je dat ze ineens eerlijk nieuws zouden gaan brengen, en de naam Soros mag al helemaal niet vallen.

 9. Peter Selie

  VIDEO – Waarover Duitse media zwijgen

  https://youtu.be/ZtWWSnsZUKY

  Anti-Trump feministes scanderen “Allahu Akbar” tijdens “Women´s March” in Berlijn

  1. Analist

   Gaat dit schreeuwwijf hoogstwaarschijnlijk haar kop kosten, erg hé?

  2. jennifer

   Och ook de Duitsers weten inmiddels dat ze aan de lopende band voorgelogen worden door de linkse media in hun land.

 10. jennifer

  Ik wist het vanaf het begin dat dit een opgehetste demonstratie zou zijn. Dit had helemaal niets met vrouwenrechten te doen, als die vrouwen die er aan meegedaa hadden zich eerst eens over de organisaties hadden geinformeerd voor dat ze zich lieten misbruiken door deze organisaties zouden ze wel 10keer nagedacht hebben om hieraan mee te doen, dom dom en no eens dom .Deze george Soros staat erom bekent dat hij samen met de EU en Merkel vanaf het begin de plannen heeft om Europa te islamitiseren,wat ze tot nu toe heel goed gelukt is. Soros en Merkel zullen zich niet moeten verantwoorden voor de plannen die ze uitgevoerd hebben, gezien overal in Europa de linkse regeringen die nu nog aan de macht zijn er aan meegewerkt hebben en hun goedkeuring ervoor gegeven hebben. En alles werd verbloemd door er vluchtelingen van te maken, terwijl ze vanaf het begin wisten dat het allemaal rebellen en slachters waren die ze naar Europa gehaald hebben. Zo konden ze ongelimiteerd hun eigen burgers naar de Islam slachtbank brengen. Dat Trump hun in de wielen rijd met al zijn plannen bevalt Soros en Merkel niet.Ze willen niet dat de burgers op de valreep nog wakker worden over hun plannen. Dat dit op een derde wereld oorlog gaat uitdraaien is een feit en die zal ontketent worden door de Islam dit keer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.