Barbaars antisemitisme in Parijs: moslims mishandelen joodse broers en zagen hun vinger af

De zoveelste walgelijke uiting van jodenhaat houdt de joodse gemeenschap in Frankrijk in haar greep.

Ooit was Frankrijk, het land dat zo graag beweert iedereen vrijheid te bieden, een land waar joden relatief veilig konden leven. Het is nog steeds een land met een aardig grote joodse gemeenschap – vergeleken met andere Europese landen dan – maar steeds meer van hen overwegen serieus om toch maar naar Israël te verhuizen: zelfs mensen die al hun hele leven in Frankrijk wonen en nooit van vertrekken wilden horen, komen tot de pijnlijke conclusie dat ze bijna niet anders meer kunnen.

De reden daarvoor spreekt helaas voor zich: een alsmaar groeiend antisemitisme dat zich bijna nergens zo ernstig uit als in Frankrijk. Toevallig is dat ook het land dat berucht is om haar enorme en slecht geïntegreerde moslimgemeenschap – maar het zou natuurlijk zwaar islamofobisch zijn om ook maar te suggereren dat er hier een link bestaat.

Hoe dan ook hebben twee joodse broers uit Parijs eigenhandig moeten meemaken hoe ver dit soort haat tegenover joden tegenwoordig gaat. De twee, zoons van een rabbijn in de voorstad Bondy, reden nietsvermoedend met hun keppels over de weg toen ze werden afgesneden door een andere auto. Die auto, bemand door een stel mannen met een uiterlijk dat een zekere geloofsaanhang doet vermoeden, achtervolgde hen. Daarbij werden vredelievende uitspraken als “vuile joden, jullie gaan dood!” geschreeuwd, terwijl de broers steeds verder een wijk in werden gestuurd waar ze liever niet kwamen.

Uiteindelijk stopte, volgens berichten van de Franse organisatie tegen antisemitisme BNCVA, iedereen bij een café waar vervolgens nog meer vrolijke haatbaarden uit kwamen. Wat zich daarna voltrok lijkt regelrecht uit een horrorfilm te komen: de broers werden stevig in elkaar geslagen, en bij één van hen werd zelfs een vinger afgesneden. En als ze zouden bewegen zouden ze vermoord worden. Te misselijkmakend voor woorden.

Het enige lichtpuntje: ze hebben het uiteindelijk kunnen navertellen, maar dat zal een schrale troost zijn voor de mannen. Natuurlijk is er beloofd dat de daders gevonden zullen worden, maar of daar ooit wat van komt is nog maar stevig de vraag. Uiteindelijk zal er wel weer een gebrek aan bewijs zijn: en oh ja, die vinger zal er wel vanzelf afgevallen zijn.

Wanneer houdt dit op? Waarschijnlijk pas als de laatste jood naar Israël is geëmigreerd, ben ik bang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. pejoar

  Dit bericht doet mij denken aan Ilan Halimi,een Franse jood met Marokkaanse roots die door 20 mensen 3 weken lang werd gemarteld en voor dood langs de weg werd gegooid en vervolgens stierf.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Halimi

 2. jennifer

  Geeft toch wel weer aan dat de Islam niet thuis hoort in Europa en een gevaar is voor alle burgers in Europa. Weet er nog wel een voorbeeld van hoe hun te werk gaan met het overnemen van alles waar joden eerst hun normale leven leiden. Antwerpen de goudstraat, kwam er jaren geleden vaker, toen waren er al signalen dat er joden vertrekken gingen omdat ze door de import maffia daar belaagd werden en afgeperst. En de politie deed hier niets tegen om die burgers daar te beschermen tegen deze parasieten import. Op een gegeven moment waren er geen winkeltjes meer waar men nog goud bij de joden kon kopen zoals voorheen. Alle winkeltjes waren bezet met al die import uit landen zoals ,Marokko,en Turkije met hun rommel. Het goud van hun heeft een veel mindere waarde als het goud wat wij kennen. Ben er nooit meer naar toe gegaan. Heb van dat soort mensen niets nodig die ons westerlinge toch alleen maar haten.Ze nemen op een vreselijke manier alles over in Europa en niemand die het schijnbaar stoppen wil dat dit gebeurd,zelfs de politiek niet.

  1. Kodi

   De Islamitische volgorde van vernietiging van andersdenkenden: Eerst de zaterdag, dan de zondag.

 3. Ritter

  De strijd tegen de Joden hoort bij de islam.Het is een diepgewortelde afkeer met een eeuwenlange traditie en een religieuze legitimatie. De Koran spreekt over Joden als ‘apen en zwijnen’. De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen die de “Jodenhaat” (en allerlei andere islam gerelateerde ideeën) meenemen naar Europa.

 4. Timo

  Er komt een dag dat Israël dusdanig in een hoek gedreven wordt dat ze niet anders meer kunnen dan atoombommen op die landen te gooien die hun bedreigen.
  Ik verheug me op die dag dat zij keihard wraak gaan nemen op dit minderwaardig tuig van de Islam.

  1. Gustaafff

   Timo is er zeker niet van op de hoogte wat de Europese landen de Joden hebben aangedaan? Daar zijn de moslims niets bij. Als iemand een atoombom verdient, zijn wij het wel.

   1. Sniper666

    @ Gustaaffff

    Wat heeft uw opmerking met het artikel te maken? NIETS

    1. Gustaafff

     Het is niet leuk als je met de feiten wordt geconfronteerd, @sniper6666.

     1. zomaar

      hé kuisheidsridder !!, zeker is dat niet leuk , gezien jou reactie met je verwijzing wat wij misdaan hebben vroeger !.

      het bericht gaat nu over wat die moslims gedaan hebben, met twee Joodse broers .

      reageer daar op !. flapdrol .

   2. Floris

    “Timo is er zeker niet van op de hoogte wat de Europese landen de Joden hebben aangedaan? Daar zijn de moslims niets bij. Als iemand een atoombom verdient, zijn wij het wel.”
    ———————————————————-
    Dit is zuiver de stijl van ene WH, hier actief geweest als Simon Brouwenstein en laatstelijk als Humbert Humbert, en het is ook een van z’n meest favoriete stokpaardjes om Europa cq het christendom af te katten en de moslims uit de wind te houden.

    1. Gustaafff

     Het toont aan dat, als Israël wraak wil nemen met een atoombom, wij eerst aan de beurt zijn, vervolgens de moslims en ergens daarna de Amerikanen. We mogen ons gelukkig prijzen dat Israël geen wraakzuchtig land is en niet met atoombommen gooit.

    2. Kodi

     Angstvallig zal hij deze hem niet welgevallige feiten ontwijken of weer met een “Ja maar” aankomen, maar vooral niet inhoudelijk op de feiten ingaan:
     Jodenhaat is inherent aan de Islam
     http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/jodenhaat-inherent-aan-de-islam/

  2. jennifer

   Dat hadden ze allang moeten doen, en een parkeerplaats maken daar waar die terroristen samen huizen. Die zogenaamde Palestijnen zijn toch zo zielig, een mens met verstand weet wel beter wat voor volk dat is.

  3. Kodi

   De eeuwige leider van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina Jibril roept Iran op tot volledige oorlog met Israël
   http://www.timesofisrael.com/palestinian-terror-leader-urges-iran-to-join-all-out-war-on-israel-then-jordan/

   Dit liet Islamitische theocratie Iran in 2015 weer eens van zich horen en aan al dat fraais is in Iran nog niets veranderd:

   Een hoge Iraanse generaal heeft bevestigd dat een van de belangrijkste militaire doelen van de Islamitische Republiek de “volledige uitroeiing” van de Jodenstaat Israël is. Dat meldde het Iraanse staatspersbureau Press TV. De Iraanse strijdkrachten zullen hun ondersteuning van de islamitische strijders in de regio voortzetten en opvoeren, totdat dit “inbegrip van het kwaad” uit de politieke geografie van de regio verdwenen is. Dat verklaarde de chef van de Iraanse Revolutionaire Gardes, generaal Mohammed Ali Jafari (foto).

   Jafari zei dit, nadat de afgelopen week een andere Iraanse generaal, Mohammed Ali Allahdadi, tijdens een luchtaanval aan de Syrische kant van de Golanhoogte om het leven was gekomen. Samen met hem kwamen meerdere commandanten van de terreurmilitie Hezbollah om het leven. Volgens ooggetuigen werd de aanval uitgevoerd door de Israëlische luchtmacht.

   Iran ondersteunt en organiseert de terreur van de sjiietische Hezbollah tegen Israël.

 5. Nasrani

  Ja ja, islam is vrede. Wat zou het fijn zijn wanneer de tijd komt dat de vredige islam volledig uit europa is gemept. De opkomst en ondergang van Europa, het zou zomaar een titel van een boek kunnen zijn. Als ik dit soort verhalen hoor denk ik echt dat wij deze ellende zelf over ons afroepen en dat we er voorlopig nog niet vanaf zijn.

  1. Kodi

   De opkomst van Europa begon met het tij van de Islamitische veroveringen te keren. De ondergang van Europa gaat hand in hand met het ongebreidelde toelaten van ons vijandig gezinde massale invasiestromen van Islam verslaafden welke onze waarden totaal niet willen delen en slechts enkel willen koloniseren, Islamiseren en parasiteren. Malmö is inmiddels verworden tot de verkrachtingshoofdstad van Europa.

 6. Kodi

  80 % Palestijnen staat achter doodrijden Israeli’s
  https://likud.nl/2014/12/80-palestijnen-staat-achter-doodrijden-van-israelis/

  In de ochtend van 18 november 2014 werden in de Har Nof Synagoge in West-Jeruzalem vier biddende rabbijnen door twee Palestijnse terroristen met hakmessen en pistoolschoten als slachtvee afgemaakt. Een ter hulp toegesnelde Israëlisch-Druzische politieagent werd eveneens doodgeschoten.

  Naar aanleiding van deze bloederige aanslag en de vele andere aanslagen en steekpartijen die de afgelopen weken en maanden hebben plaatsgevonden in Jeruzalem, in Israël en de Israëlische gebieden van Judea & Samaria, hield het Palestijnse Centrum voor Beleid en Onderzoek [PCPSR] onlangs een nieuwe opiniepeiling omtrent de Palestijnse Arabische gewoonten en meningen.

  Hieronder is één van hun opvallende bevindingen:

  “Tachtig procent steunt de acties van individuele Palestijnen om Israëli’s in Jeruzalem en in de rest van de Westbank neer te steken of met auto’s te overrijden.”

  Toevoeging Likoed: Dat weet u nu dus beter, als u nog eens in de media leest dat de meeste Palestijnen vrede willen en geweld verafschuwen. Ze staan achter het overrijden van mensen en zelfs van baby’s, zoals vorige maand gebeurde.

  Een onderzoeker van het Palestijnse PCPSR beweert dat dit onderzoeksresultaat voor een deel het gevolg is van een andere belangrijke bevinding:

  “Een overweldigende meerderheid (86%) gelooft dat de Al Haram al Sharif [de Tempelberg in het Arabisch] in groot gevaar verkeert: 56% gelooft dat Israël van plan is om de Al Aqsa Moskee en de Rotskoepel te vernietigen en dezen te vervangen door een Joodse tempel.”

  Uiteraard zijn de twee met elkaar gerelateerd, echter niet op de wijze zoals de PCPSR-onderzoeker beweert.
  In werkelijkheid zijn zij het resultaat van de door de staat gerunde media van de ‘gematigde’ president Mahmoud Abbas en niet te vergeten de aanhoudende ophitsing tot haat en moord van Joden door Hamas en andere gelieerde terreurgroepen in de Palestijnse gebieden.

  Het voortdurend en constante rondbazuinen van steeds dezelfde en weerkerende leugens dat Joden de Al Aqsa Moskee “onteren” en “plannen zouden koesteren om deze te vernietigen” evenals het voortdurend opruien van de Palestijnen om deze moskee kost wat kost te verdedigen “ongeacht om het even welke middelen daartoe noodzakelijk zijn”, vormen tezamen met de inherent aanwezige Palestijnse islamistische “genocidale Jodenhaat”, de kern van de huidige golf van bloed en geweld tegen de Joden van Israël.

  Meer bewijs voor dit komt van een andere bevinding, eveneens een directe weergave van wat in de Arabische media leeft en wat zij trachten aan te moedigen:

  “56% steunen de terugkeer van een gewapende intifada [stenenoorlog]… Drie maanden geleden bedroeg de steun voor een terugkeer naar een gewapende intifada nog 50% en zes maanden geleden op 41%.”

  Het Israëlische beleid ten aanzien van de islamitische heilige plaatsen op de Tempelberg en elders in het land is niet gewijzigd. Echter, aan de andere kant is de omvang van opruiing in de Arabische media en van “gematigde” politici de voorbije maanden aanzienlijk toegenomen. En gevolgd door een wat vreemde grillige logica, gebruiken veel Europeanen en ‘progressieve’ nitwits allerlei slag dit soort bevindingen als een reden om de Palestijnse would-be moordenaars steeds meer en meer hulp en geld te geven, in de hoop dat hun bloeddorst hierdoor gestild zou worden.

  Echter, het tegendeel is waar. De ongebreidelde Westerse morele en financiële steun voor de Palestijnen, ongeacht hun daden waar ze zelden op nooit op afgerekend worden, schenkt een zekere legitimiteit aan hun bloeddorstige Jodenhaat en vertelt hen dat hun ‘weerstand tegen de Israëlische bezetter’ gerechtvaardigd is en met alle middelen die daartoe beschikbaar zijn.

  1. Kodi

   Echter, het tegendeel is waar. De ongebreidelde Westerse morele en financiële steun voor de Palestijnen, ongeacht hun daden waar ze zelden op nooit op afgerekend worden, schenkt een zekere legitimiteit aan hun bloeddorstige Jodenhaat en vertelt hen dat hun ‘weerstand tegen de Israëlische bezetter’ gerechtvaardigd is en met alle middelen die daartoe beschikbaar zijn.
   https://likud.nl/2014/12/80-palestijnen-staat-achter-doodrijden-van-israelis/

   Eerst de zaterdag, dan de zondag. De auto Jihad treft nu ook de Europeanen zelf. Had men gedacht de Moslims gunstig te kunnen stemmen door weg te blijven kijken indien de agressie zich enkel op de Joden had gericht en door het onder tig valse alibi’s goed te praten?

   Van het weekeinde was het weer gezellig met de auto Jihad in Heidelberg…

 7. Dobermann1983

  zo en zo moet de islam uit Europa verwijderd worden
  maar ik zie dit meer als een (islamitisch) marokkanen probleem.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.