Etnisch profileren app heeft 'resultaat': slechts 10 klachten in 2 maanden, waarvan de helft nep

Geen categoriefeb 13 2017, 15:00
Oh, oh, oh. Wat is het toch vreselijk gesteld in Nederland met die racistische politie. Ja, ja, vertelden BN'ers ons maandenlang: etnisch profileren was vre-se-lijk. De ene na de andere 'allochtoon' werd zomaar van straat gehaald. Dat kon toch niet?
Enkele maanden geleden lanceerden een stel professionele racismeroepers een nieuwe app genaamd "Control Alt Delete." De app was zogenaamd heel hard nodig omdat de Nederlandse politie racistisch tot op het bot was. Ja, ja, allochtonen werden te pas en te onpas aangehouden door meneer agent en vervolgens tot op het bot beledigd. Vreselijk allemaal.
Nou, de resultaten van deze app zijn binnen: hoewel de applicatie 1500 keer is gedownload zijn er in totaal maar 10 klachten binnengekomen. En van die 10 klachten waren er 5 (de helft dus!) nep:

Ook op een andere app, van Control Alt Delete, loopt het nog geen storm. Control Alt Delete is een organisatie die onafhankelijk van de politie mensen helpt met het indienen van klachten over etnisch profileren. Control Alt Delete heeft in totaal rond de 10 meldingen binnengekregen, waarvan er 5 echt waren; de overige waren nep.

Met 'de overige' bedoelen onze linkse vrienden van BNR dus "de helft." Ja, heel vervelend, maar wij van rechts kunnen heel goed rekenen (dat moet namelijk wel; we moeten er immers opletten dat linksmenschen ons niet bedonderen).
Ook de officiële app van de politie blijkt totaal nutteloos te zijn.

De politie heeft via haar app 'minder dan enkele tientallen' meldingen van etnisch profileren binnengekregen, zegt een woordvoerder tegen BNR.

Natuurlijk wil BNR weten hoe dat kan. Zoals ieder politiekcorrect GoedMensch 'weet' wordt er immers heel wat afgediscrimineerd in Nederland. Deze resultaten kunnen dus niet kloppen. Nou beweert de politie wel "dat er misschien minder etnisch geprofileerd wordt," maar BNR weet het beter:

Anderzijds geeft de politie aan ook geen reclame te maken voor de meldingsoptie via de app, al moet elke agent tijdens een aanhouding zeggen dat de mogelijkheid er is.

Met andere woorden, er wordt geen melding gemaakt van onterecht etnisch profileren omdat de politie niet genoeg aandacht besteedt aan de mogelijkheid om dit te melden. Nou hebben de media daar natuurlijk een hele campagne aan besteed, maar blijkbaar telt dat niet mee. Welnee, niemand weet ervan! En dat is de schuld van de politie!
Vervolgens worden een paar professionele slachtoffers aan het woord gelaten die deze invalshoek van BNR (lees: de propaganda van het mediakartel) nog eens willen onderstrepen:

Het probleem bestaat nog steeds, zegt Marcouch. 'Ikzelf spreek heel veel mensen die daar gewoon last van hebben en over klagen, niet alleen over etnisch profileren, maar klachten hebben over de politie.'

Ahmed, mag ik je Ahmed noemen? Je liegt gewoon. En dat geldt ook voor tuigrapper Typhoon en het arrogante misbaksel Kenneth Vermeer (die luidkeels klaagde dat hij werd aangehouden door een agent en zich vervolgens als een abominabel creatuur gedroeg). Al deze mensen draaien, spinnen en liegen. De politie is niet racistisch tot op het bot. Er wordt niet 'massaal etnisch geprofileerd.' Jongeren met een kleurtje worden niet zomaar staande gehouden als ze een pakje sigaretten willen halen. Al die klachten zijn gebaseerd op mythes.
En nee, dat Marcouch met "heel veel mensen" zegt te praten "die daar gewoon last van hebben" is totaal niet overtuigend. Bij Control Alt Delete was de helft van de slechts 10 meldingen nep. De kans is dus levensgroot aanwezig dat die vrienden van Ahmed er ook op los fantaseren, puur en alleen met het doel om het imago van de politie te ondermijnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten