Hongaarse premier Viktor Orban: ‘Wij verwelkomen vluchtelingen heel graag! Maar dan christenen die Europa beu zijn!’

Wat een geweldige actie van een nationale leider die het helemaal gehad heeft met de politieke correctheid van de megalomanen die het voor het zeggen hebben in Brussel.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft laten weten dat zijn landsgrenzen wagenwijd openstaan voor vluchtelingen — maar dan wel voor West-Europeanen die het helemaal gehad hebben met de verstikkende politieke correctheid in eigen land. Zo, die mag de EU in haar zak steken!

In zijn jaarlijkse State of the Nation-toespraak zei Orban dat Hongarije op vijf manieren wordt aangevallen:

1. Van nepvluchtelingen die via de Balkan naar Hongarije komen en het land proberen te overspoelen in een ware asieltsunami.

2. Van miljardair George Soros (ja, de man die de ‘Stem Voor’-campagne in Nederland over het referendum met Oekraïne betaalde) die anti-overheidsgroepen steunt en financiert.

3. Van de Europese Unie die hem tegenwerkt nu hij de energieprijzen probeert te fiksen.

4. Van de Europese Unie die een algemeen Europees belastingstelsel wil doorduwen.

5. Van de Europese Unie die wil bepalen hoe en waar Hongarije in investeert om banen te scheppen.

Vervolgens legde hij uit dat Hongarije maar al te graag bereid is om een specifiek soort ‘vluchtelingen’ op te vangen:

“Natuurlijk kunnen we de échte vluchtelingen wel helpen: Duitsers, Fransen, Nederlanders, Italianen; bange journalisten en academici; christenen die hun land moeten ontvluchten; de mensen die hier het Europa willen vinden dat ze in eigen land verloren zijn.”

Het meest hilarische aspect van dit voorstel is dat rabiaat-linkse eurofielen en politiekcorrecte Soros-trekpoppen meteen zwaar van slag zijn. Ik geef maar een voorbeeld:

Is het niet hartverwarmend, die tolerantie van onze eurofiele vrienden? Ik weet niet hoe u erover denkt, maar ik vind dit echt vre-se-lijk inspirerend.

Hoe dan ook, het mooiste hiervan is natuurlijk dat Orban de politiekcorrecte elite in Brussel op deze manier vreselijk trolt… en zijn vinger vervolgens ook nog eens op de zere plek legt wat de ineenstorting van onze eigen cultuur betreft. Wat een held.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. van Urk

  Joshua Livestro gelooft zeker ook in de “Dolkstoot” legende. Dat het niet goed gaat met de EU heeft natuurlijk met onze ontevredenheid van het EU beleid te maken en dat door Eurofielen ervaren wordt als een dolkstoot in de rug van Brussel. En als dank mogen wij net als de joden in de tweede wereldoorlog het liefst zo snel mogelijk gaan vertrekken.

 2. jennifer

  Een land om naar toe te gaan als Nederland geislamitiseerd word door de linkse regering. Je hoeft dan niet meer bang te zijn dat je in een vervuild straatbeeld komt zoals je het in zandbaklanden uit ziet wat voor hun normaal is, want zo hebben ze op veel plaatsen Nederland al omgevormd. Heel verstandig van hem om geen moordlustig volk naar binnen te halen wat een ideologie aanhangt van dood en verderf.

 3. PimF

  Ik weet wel een lekker warm plekje voor die Livestro(nt), in de reet van zijn baas Soros, en dan maar hopen dat hij hem niet meer uitschijt.

 4. Ome Ga

  Waar zijn de linkse rechtvaardige antiracist racisten deugmenschen nu,
  als de Fransen een kogevrije muur beginnen te bouwen om de Eiffeltoren?!

  https://youtu.be/xRe8ovZd3j8

  (En waar Michael, is mijn aardige stukje gebleven hier, gecensureerd?!)

 5. Floris

  Livestro schreef: “Probleem opgelost: we bieden PVV-kiezers een enkeltje Hongarije aan. Kunnen ze daar hun fascistische heilstaat bouwen.”
  —————————————————————————–
  De man is volkomen de weg kwijt.

  Goed dat hij geen eigenaar van DDS meer is.

  1. Kodi

   Daar hoor ik nu voor het eerst over.

  2. jennifer

   Die gast is een gevaar voor Europa, het beste is als ze hem gelijk een enkeltje syrie verplicht geven, maar wel daar waar de IS vertegenwoordigd is, zodat ze hem gelijk op n goeie manier zoals pimF zegt bedienen kunnen.

 6. Gustaafff

  Ik stel voor dat Orban met zijn oude sovjetsstaat, onmiddellijk een Hexit organiseert. Wel klagen, maar toch van de EU-voordeeltjes genieten. Wegwezen dan, zonder onze handel lag dat land nu nog in de modder.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.