Jesse Klaver onder vuur: meneer liegt, bedriegt, draait en verzint er vrolijk op los

De lijsttrekker van GroenLinks — Jesse Klaver — blijkt zijn levensverhaal enorm aan te dikken om nog mooier over te komen. Nou doen de meeste politici dat wel een beetje, maar Klaver schijnt ze allemaal naar de kroon te steken.

Volgens De Telegraaf zijn de andere politieke partijen er zo van overtuigd dat Klaver een kletsmajoor eersteklas is dat ze al een heel document hebben aangemaakt om hem eens goed aan te pakken als hij blijft stijgen in de peilingen. Daarbij richten ze zich niet alleen op zijn opgeklopte verhalen over zijn jongere jaren, maar ook op zijn uitspraken en speeches (die vaak gekopieerd zijn van anderen) en zelfs op zijn uiterlijk, dat “geleend” is.

Een voorbeeld: Klaver beweert dat zijn moeder maar moeilijk een katholieke pater kon vinden die hem wilde dopen. Zo zegt hij in een interview:

“Veel pastoors wilden een kind van een alleenstaande moeder niet dopen. Eén pater wilde het wel doen.”

Nou weet iedereen die ook maar iets van het christendom weet dat zowel de katholieke kerk als de verschillende protestantse kerken zoveel mogelijk mensen willen dopen. Daar ontlenen ze hun bestaansrecht namelijk aan. Een woordvoerder van de katholieke kerk in ons land legt dan ook uit dat het verhaal van Klaver vrijwel zeker gebakken lucht is. “Wel wordt gevraagd of ouder, ouders en of grootouders en peter en meter het kind een katholieke opvoeding kunnen geven. Ook kan een pastoor naar de eigen parochie van de moeder verwijzen om het kind in de eigen geloofsgemeenschap op te laten nemen, maar weigeren is dus niet het beleid van de kerk,” aldus de woordvoeder. “Dat was ook niet zo eind jaren tachtig.”

Helder, maar dan is er ook nog iemand die Klavers verhaal de dolksteek geeft: pastoor Burn die twintig jaar in Roosendaal werkte en Jesse’s opa, die hem samen met zijn vrouw opvoedde, bijzonder goed kent. Burns commentaar:

Dit kan niet waar zijn.”

En zo zijn er meer voorbeelden van huichelachtige uitspraken van Klaver over zijn kinderjaren en carriere. Zo beschrijft hij de wijk waar hij in opgroeide als volgt:

“Een wijk van portiek- en eengezinswoningen… De werkloosheid is hoog. Er is stille armoede. Op de fiets naar de voedselbank.”

Alleen is er één probleem: de wijk is helemaal geen probleemwijk. Daarom besloten bewoners van de wijk onlangs om de media op te zoeken. Ze hadden er namelijk genoeg van dat hij hun buurt de hele tijd door het slijk haalde. Nee, de wijk is geen bovenklassewijk met villa’s en dergelijke, maar het is een gewone buurt waar mensen werken en de boel behoorlijk netjes houden.

En dan zijn we er nog niet met Klavers creatieve interpretatie van zijn jeugd.

De GL-leider blijft weg bij harde leugens, maar de waarheid blijkt telkens net iets anders te zijn dan het beeld dat Klaver schetst. Er is bijvoorbeeld ook iets raars aan de hand met Jesses cv, merkt een collega-Kamerlid op.

Wat dat is? Waar normale politici hun onderwijs overdrijven om beter en slimmer te lijken, verdraait Klaver zijn CV om volkser over te komen. Zo noemt hij zichzelf een VMBO-stapelaar; iemand die op het VMBO begon en vervolgens doorstoomde naar hogere niveaus. Klinkt natuurlijk leuk, maar helaas voor hem zit de waarheid net iets anders in elkaar.

Rob Hoek, Jesses mentor op het Michael College Prinsenbeek, legt uit dat zijn pupil niet echt op een vmbo zat, maar op een vrije school waar iedereen in ieder geval vmbo-examen deed en zo mogelijk later ook havo en vwo.

Jesse hoefde z’n havo-examen nooit te doen, hij mocht alvast met een getuigschrift naar het hbo.

Natuurlijk hebben we het dan nog niet eens gehad over zijn speeches. Die bestaan namelijk voor het grootste deel uit citaten van anderen, hoewel hij die mensen natuurlijk geen credit geeft. Kijk maar eens naar deze voorbeelden die De Telegraaf even op een rijtje gezet heeft:

Klaver: „We zijn de eerste generatie die de gevolgen van klimaatverandering merkt en de laatste die haar kan stoppen.” Obama: „We are the first generation to feel the effect of climate change and the last who can do something about it.”

Klaver: „Te veel politici doen ons geloven dat we verdeeld zijn.” Obama: „America is not as divided as is suggested.”

Klaver: „En daarom gaan we de politiek veranderen, en dat gaan we samen doen.” Obama: „We have tot change our politics and come together.”

En zo zijn er nog veel meer. Klaver gebruikt ook regelmatig uitspraken uit zijn favoriete tv-series Borgen en The West WingBlijkbaar kijk hij daarna en schrijft hij interessante citaten op om ze vervolgens zelf te gebruiken.

Tenslotte is zelfs Klavers uiterlijk gestolen van een ander. Kijk maar eens naar hoe hij erbij loopt. Bovenste twee knoopjes van zijn overhemd los. Mouwen opgestroopt. Weet je wie er ook zo bijloopt? Juist: de Canadese premier Justin Trudeau, de nieuwe held van internationaal links. Volgens Klaver is die overeenkomst pure toeval, maar daar trapt natuurlijk helemaal niemand in.

Kortom, nog meer dan zijn collega-lijsttrekkers is Klaver een gemaakte politicus. Hij heeft zichzelf gecreëerd. Hij wil graag authentiek overkomen, maar zelfs die ‘authenticiteit’ is deel van een act, een theatervoorstelling. Het is allemaal nep; een show gecreëerd voor de bühne.

Zoals onze vriend Tunahan Kuzu ongetwijfeld zou zeggen: “Trap er niet in!”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

85 reacties

 1. HaZ

  Het was me idd ook al opgevallen, dat soort kretelogie wat hij de ruimte in jast. Trouwens dat hele GL is een neppartij van azijnpissers, geitenwollensokkenbreiers, demonstreerders, milieumalloten en bakfietsenracers. Wie daar de behoefte aan heeft moet er vooral op stemmen, maar ga er wel vanuit dat u kaalgeplukt gaat worden aan allerlei soorten van belastingen, ook degene die ze nog gaan verzinnen.Niet mijn clubje.

  1. zomaar

   gehoord op het nieuws verleden week , Duijvendak ja,ja die halve crimineel van GroenLinks ,is de spindokter aldaar evenzo adviseur voor de VVD verkiezingen .

   dus weer een linkse activist , die nu op de achtergrond onze samenleving verder naar de kloten help .

   wat hebben wij toch met die lui ?, die met valse voorwendselen ons in een soort keurschijf als het communisme of islam wil dwingen !, waarom verwerven zij zo een groot aantal stemmen GroenLinks vooral onder jongeren , en de VVD onder middenstander , die volgens mij toch weten moet dat alles wat bij Rutte (VVD) uit de strot komt niet lang houdbaar is !.

   tja dan klaver met zijn groen !, begrijpt de stemmer op GroenLinks wel dat ook hij geen garantie geven kan , dat de co2 zakt , de lucht schoner word en meer van dat alles !.

   er zijn immers teveel factoren , zie bedrijfsleven, buitenland (en dan vooral landen die geheel afhankelijk zijn van fossiele brandstof enz), die zijn leuzen te niet doen en deze leuzen alleen de ether in geslingerd worden !, om de bedrijfstak die met windmolens en zonnen panelen, riant van subsidie gelden te voorzien .

   geld wat hij de burger ontneemt .

   afin ik heb al eens geschreven , met goede reclame kan je alle rotzooi slijten , aan de massa die trapt er in !.

 2. Top

  Ik heb een autistische aandoening genaamd HSP. En dat in de hoogste categorie. Dat betekent dat als ik die blaaskaak zie en hoor, ik acuut de TV of radio uit moet zetten. Anders wordt ik onpasselijk en bijzonder boos.

  1. poldi

   Ben blij dat ik niet de enige ben die zo reageer wanneer ik dat linkse betweterige gedrocht zie en hoor praten.

 3. Ritter

  Net zoals Obama heeft Klaver de steun van een groot deel van de media en dus net als Obama komt hij weg met dingen waar andere politici niet mee weg komen.

  Obama heeft zijn grootste supporters in de media; bij Klaver is dat precies hetzelfde. Klaver zegt wat veel media willen horen en dus word hij gepromoot door grote delen van de media.

  Off Topic.

  In de VS houd Trump grote schoonmaakt en vervangt Obama personeel (die verantwoordelijk is voor de lekken naar de media) door ander personeel.

  “Secretary of State Rex Tillerson is cleaning house at the State Department, according to a report.”
  http://nypost.com/2017/02/17/rex-tillerson-fires-top-officials-at-state-department/

 4. Ritter

  Obama heeft dit ook gedaan in dezelfde stijl als Klaver en ook daar zijn de leugens van Obama ontmaskerd. En natuurlijk hebben de media nooit ophef gemaakt over de leugens die Obama heeft verteld in zijn bio.

  9 False Things Obama Said About His Bio That Didn’t Cause a Media Feeding Frenzy
  http://ijr.com/2015/11/465980-false-things-obama-said-about-his-bio-that-didnt-cause-the-media-to-go-into-full-meltdown/

  1. zomaar

   tja Obama is zwart (bruin gekleurd) , en werd door de media op het schild gehesen als eerst Afrikaanse- Amerikaan die president kon worden !, de massa zeker de democraten vonden dat een historie , een zwarte uit de laagste rangen ,onderklassen (let op zo werd dit gebracht !, en dan discrimineer je dus niet !, volgens links), die zich omhoog gewerkt had tot de eerste zwarte president van een machtig land .

   tja en vanaf er in door de media , bekent gemaakt is dat Klaver een Marokkaanse vader heeft , (die hij nauwelijks of nooit gekend heeft ) , dus in onze vocalen wereld een bastaard is !, stijgt hij als een ster aan de horizon !.

   staat leuk voor de linkse mens , een bastaard die het tot misschien minister president schopt .

 5. Adriaan

  Heerlijk dat er dit soort sites bestaan om deze snotneuzen te ontmaskeren. Bedankt voor de research @Michael.

 6. jennifer

  Als men een partij aanhangt wat in elkaar gefrats is van leugenaars activisten en moordenaars nou dan is het niet vreemd dat deze leugenaar het voorbeeld van zijn partij opvolgt.

 7. Gustaafff

  Klavers tactiek is tot in dusverre buitengewoon effectief. Met het Jesse-effect schiet GroenLinks omhoog in de peilingen. Maargoed, Trudeau en Obama worden op handen gedragen en Borgen is ook populair.

  1. Wim

   Je boedelt door de media.

   1. Gustaafff

    51% afgerond van de stemmen; driehonderdentweeëndertig kiesmannen in 2012.
    52% afgerond van de stemmen; driehonderdenvijfenzestig kiesmannen in 2008.

    Trudeau 180 van de 338 zetels.

    In vergelijking met Trump:

    45% van de stemmen; driehonderdvier kiesmannen.

    We kunnen gevoeglijk stellen dat Obama en Trudeau populair waren en zijn, terwijl Trump de minst populaire president in history is.

    1. Mr. Charles

     Bent U nou geschift of doet U dit min of meer onbewust (dan bent U trouwens ook geestelijk beperkt). Die stomme trut Hillary haalde de popular vote, dus kreeg ze iets meer stemmen dan Trump. Maar waarom is Trump president geworden? Omdat hij de meerderheid van de kiesmannen kreeg. Dat is nu eenmaal het (gemengde) districtenstelsel in de USA, net als in Engeland. The winner takes it all. Realiseert U zich (of hebt U dat verdrongen voor het gemak omdat U net zo veel hersens als Jesse Klaver hebt, of nog minder) dat zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden een overtuigend Republikeinse meerderheid hebben? Blijkbaar wilden wel meer Amerikaanse kiezers van dat democratische slappe Obama gelul af. En zagen ze Hillar helemaal niet zitten. Zij was de kandidaat van de media en het politiek correcte vermolmde systeem. In Nederland zal het net zo gaan. Ook al wordt Wilders niet de grootste, Rutte verliest minstens 20 zetels. Dus tel uit je winst. Hij kan helemaal geen kabinet vormen.

     1. Humbert Humbert

      Clinton kreeg niet iets meer stemmen maar drie miljoen meer stemmen.

      Het valt kennelijk niet mee je bij de feiten te houden.

     2. Gustaafff

      Het past niet in jouw populistische straatje dat het volk Clinton koos, want de motor van het populisme is: “wat het volk wil”. Als het volk Clinton koos, barst je populistische droomwereldje en als het volk Trudeau koos barst je populistische droomwereldje nogmaals. Daarom zoek je allerlei uitvluchten en ga je in de loopgraven zitten om op de boodschapper te schieten. Ik weet namelijk heel goed hoe het stelsel werkt en ook hoe de rechtse media continu het email-verhaal oprakelde.

     3. Gustaafff

      @Humbert, in de populistische wereld zijn feiten niet relevant. Als iets niet in het populistische straatje past, deinzen zij er niet voor terug om óf de feiten te verdraaien (in het voordeel van de populisten uit te leggen, kijk maar naar de peilingen-complotdenkers), óf het vuur te openen op de boodschapper. Het populisme is gebouwd op drijfzand; de wil van het volk. Als wat de populisten denken dat de wil van het volk is niét de wil van het volk is, hebben zij een probleem.

     4. zomaar

      @gus , weer terug ?, weet je nu wat het woord houdoe betekent ?.

      afin wie of wat zijn hier, in jou betoog de populisten ?, zoals ik het lees staat het woord populist in jou schrijven voor links of zowel voor rechts !.

      lekker onopvallend welke zijde jij hier kiest , ga je van je geloof vallen ?, en is dit de aanzet hiertoe ?.

      afin je hebt gelijk links deinst nergens voor terug !.

     5. Gustaafff

      Ja, @zomaar. Populisten zitten op links en rechts. De ultralinkse Kuzu is ook een typische populist.

     6. NederNederlander

      He Gustaafff@
      Weer herrezen!!!
      Jij bent ook een leugenaar want jij komt jou belofte ook niet na om hier weg te blijven!!
      Waarom zouden wij jou nou serieus moeten nemen!!

  2. jennifer

   Ja guustaag schieten zijn ze goed in, dat waren ze voor 15 jaar terug ook al toen Pim Fortuin het leven liet, toe schoten ze hierdoor ook omhoog toch, wat zal het nu dan zijn bij deze Het nieuwe schiet effect van GroenLinks??

   1. Humbert Humbert

    Het valt op dat veel PVV-ers er niet in slagen een correcte Nederlandse zin te schrijven. Patriotisme laat zich kennelijk het best in kreupel Nederlands verwoorden.

    1. zomaar

     ach hutte , gaan wij weer op deze toer ?.

     1. Top

      Ach ja, hij heeft dan ook twee dezelfde namen. Dat is makkelijk, als hij de eerste is vergeten. Verder geen aandacht aan schenken. Het lijkt een beetje op het gedrag, van een gefrustreerde VMBOer, die denkt intelligent te zijn. Ik heb er zo tientallen in dienst gehad. Ja gehad, want je hebt er helemaal niks aan.

     2. Kodi

      Zit Hutten weer te kutten?

    2. jennifer

     Het valt hier op dat jij behoorlijk achterlijk en dom steeds uit je nekt lult overal mee, maar dat zullen wel meer regeerders opgevallen zijn hier.

     1. jennifer

      moet reageerders zijn.

     2. Humbert Humbert

      Ook deze zin is in kreupel Nederlands gesteld, Jennifer. Waarom eisen wij van allochtonen dat ze zich de Nederlandse taal eigen maken en schrijf jij als een kind van 5?

    3. Beukman

     @Humbert
     Het valt ook niet mee om de juiste toetsen te treffen als het schuim vanaf de mond het toetsenbord bedekt. Tot tien kunnen tellen is een deugd die steeds minder mensen weten te waarderen.

    4. Duke

     Je schrijft zelf ook niet correct Nederlands. Het is patriottisme.

   2. Gustaafff

    @jennifer, rechts en links deinzen niet terug om elkaar dood te schieten. Denk maar aan Anders Breivik (r) en Volckert van der G.. (L).

    1. jennifer

     Ja guustaf zo gaat het in oorlog ook toch. Een ieder wil zich verdedigen.

     1. Humbert Humbert

      De heer Charles lijkt nog opgescheept te zitten met het wereldbeeld van de jaren ’70.

    2. Humbert Humbert

     Waarbij, beste Gustaafff, opvalt dat extreem-rechts aanmerkelijk moorddadiger is dan extreem-links.

     http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

     1. Mr. Charles

      Zo, Rood Fascist ben je daar weer met een nonsense bewering? Welke slachtoffers tellen we nu even bij elkaar op: ik doe maar een suggestie: Stalin, Mao, Pol Pot…nou, dan zit ik al over de tientallen miljoenen. Blijkbaar heb jij geen telraampje meer. Wie als informatiebron de Volkskrant neemt, is zelf een imbeciel.

     2. jennifer

      Wat een achterlijk figuur ben jij toch, juist het linkse extreme fascisme heeft Europa naar de knoppen geholpen, kijk maar naar Merkel dan heb je het goede voorbeeld hiervan van. En als je dan over rechts extreme fascisme praat heb je gelijk de Islam aanbid Hitler nu nog altijd, gezien de Islam een moordlustige ideologie is en alles goedkeuren wat Hitler gedaan heeft, zijn ze nu zijn werk af aan het maken overal, door mensen te vermoorden op te blazen moet ik nog ff doorgaan wat de rechts extreme Islam allemaal doet.

     3. Humbert Humbert

      Jennifer meent dat Merkel een linkse fascist is.
      Hoe ernstig kun je de weg kwijt zijn?

     4. jennifer

      Ik denk dat jij er meer last van hebt met je domme uitspraken hier steeds. Hoe kenbaar is het toch als je op zo n domme manier als jij reageerd, hiermee duidelijk laat zien dat je of een zandbakrat bent of een links mak schaap.

     5. Gustaafff

      Inderdaad, @Humbert. Je hoeft alleen maar de epistels van de doorsnee rechts-extremist op dit forum te lezen.

     6. Seneca

      @humbert
      Hoe verklaart u dan dat er miljoenen slachtoffers zijn gevallen door toedoen van linkse idioten m.n. Stalin, Pol Pot, Ho Chi Minh, Mao Ze Dong, Hitler (ja ook die, hij was n.l. een socialist in hart en nieren) en niet te vergeten uw heerlijke islam dat ongeveer, in de verbreiding van het geloof van de vrede, ca 300 miljoen slachtoffers heeft geëist? Dan praten wij ook niet over de verkrachtingen, martelingen en verminkingen waar uw linkse vrienden zo gek op zijn. Denk eens aan Mengele. Voordat u uw kots op dit forum plempt, eventjes nadenken. Spaart u uzelf mee en maakt u zich een ietsje pietsje minder belachelijk.

     7. Wesley7808

      Terechte opmerkingen Mr. Charles. Die Hum Hum loopt zich helemaal vast te kletsen en het is voor iedereen nu duidelijk geworden dat hij alleen maar onzin kan verkopen en geen zinnige (tegen)argumenten kan inbrengen. Hij zal wel links stemmen, dat verklaart veel …..

    3. NederNederlander

     He Gustaafff@
     Weer herrezen!!!
     Jij bent ook een leugenaar want jij komt jou belofte ook niet na om hier weg te blijven!!
     Waarom zouden wij jou nou serieus moeten nemen!!

  3. NederNederlander

   He Gustaafff@
   Weer herrezen!!!
   Jij bent ook een leugenaar want jij komt jou belofte ook niet na om hier weg te blijven!!
   Waarom zouden wij jou nou serieus moeten nemen!!

 8. buitenbeentje

  Klaver heeft zichzelf niet gemaakt, dat wordt heus wel door anderen gedaan. Het verwondert mij telkens meer wat voor vreemde onwerkelijke figuren GL in de loop van de tijd aan zich heeft weten te binden. Om er maar een paar te noemen: Rosenmöller, Dibi, Rabbae, v Ojik, Duivendak en nog veel meer. Het enige wapenfeit dat ik me nog van GL kan heinneren is dat ze me weilden leren hoe een stekkerdoos werkt.

  Ik neem het Klaver allemaal niet kwalijk.
  Ik neem het al die idioten kwalijk die van de ne dag op de andere besloten GL te stemmen toen hij de politiek leider werd. Niets op inhoud, niets op milieu, niets op duurzaam. Zet een kleuter op 1 en vele NL-ers zullen hem volgen, want hij “heeft zo´n leuk koppie”. Nederland als wij het kennnen staat op het punt afgeschaft te worden, de toekomst geschrapt en wij gevn stemrecht aan de fanclub van een popster.

 9. swetsnek

  stem op klaver en we krijgen allemaal een nieuwe fiets van hem want auto rijden is dan uit den boze hahaha

  1. HaZ

   Hoho, wel met ventielbelasting he….!

 10. Humbert Humbert

  Als we, zoals in Frankrijk, het Nederlandse volk de keuze zouden geven tussen Klaver en Wilders dan zou het in overgrote meerderheid voor Klaver kiezen.
  Zo liggen de democratische feiten en mooier kunnen we het voor de PVV-aanhang niet maken.

  1. cmsuijkerbuijk

   @Humbert²
   En waar zou dat dan uit blijken? Waar is dat vastgelegd en met welk onderzoek of welke verkiezing?

   1. Humbert Humbert

    Wilders haalt in peilingen en verkiezingen nooit meer dan ca. 20% van de kiezers.

    was dat heer Suikerbuik niet bekend?

    1. jennifer

     Ja hiermee val je wel degelijk door de mand om dit te zeggen. Eindeijk iemand die denkt dat hij slim is maar door zijn eigen domme reactie kleur bekent hiermee. Maar ja kan je anders verwachten, die verrekte inteelt toch he, net dat stukje hersens wat je nodig hebt ontbreken dan.

    2. cmsuijkerbuijk

     @Humbert²
     Je geeft geen antwoord: Het %tage dat je noemt, betreft 2e kamer verkiezingen, maar je vergelijkt de persoon Wilders met Klaver. Hoeveel % krijgt Klaver dan bij verkiezingen? En dan vergeet je nog in aanmerking te nemen, dat de Franse presidentsverkiezingen totaal anders georganiseerd zijn, dan onze verkiezingen. Je verhaal slaat dus als een lul in een bord pap!

     1. Humbert Humbert

      Suikerbuik, ik maakte de vergelijking met Frankrijk, waar Le Pen in de eerste ronde best goed kan scoren maar nimmer meer dan 50% van de stemmen zal halen. In de tweede ronden stemmen de fransen vervolgens massaal op de tegenkandidaat voor le Pen.
      Als die situatie hier zich zou voordoen zal zeker driekwart van de Nederlanders op Klaver stemmen om de vieze Wilders buiten te sluiten.

      Is dit nou werkelijk zo lastig te begrijpen?

    3. cmsuijkerbuijk

     Je vergelijkt appels met peren en zuigt maar wat uit de duim!

  2. Wesley7808

   Dus je geeft nu toe dat feitelijk die linkse zwamkousen de echte populisten zijn?

   1. jennifer

    Ook jij zal hier geen antwoord op krijgen , hij gaat gewoon door op andere stukken de zogenaamde slimme jongen uithangen, en anderen neerhalen als ze een typfoutje maken, niet beseffend dat dit een site is en geen schoolklas.

 11. ikweetwatikwil

  Hij wil energie duurder maken. Haal de kaarsen maar van stal. Van de snelweg moet snel af. Misschien krijgen paard en wagen weer een kans. Vliegen gaat duurder worden evenals autorijden. Hij wil veel geld besteden aan klimaat en het geld moet ergens vandaan komen. Als je dat niet wilt komt de Gestapo aan de deur. Zo werkt GL.

 12. Hans van R.

  Zie hier. Nog zo’n loze lamstraal en Jesses grote voorbeeld. Justin Trudeau net als Jesse Klaver overal en altijd druk met virtue signaling.
  http://www.therebel.media/trudeau_sucks_at_feminism?utm_campaign=rr_17_02_17&utm_medium=email&utm_source=therebel

 13. Mr. Charles

  Alles aan die snotneus is vals, dus hij is geknipt voor een politieke carrière in het partijkartel en in het mediakartel. Dat hier zelfs nog een reageerder prijzend over hem spreekt omdat hij het zo goed zou doen in de peilingen, toont aan hoe diep het Nederlandse volk gezonken is. Achterlijkheid en domheid zijn schering en inslag. Mocht de Rutte kliek weer winnen, dan is Nederland opgegeven, maar de kiezers hebben dat wanbeleid van een pathologische leugenaar dan blijkbaar gewild.

  1. Humbert Humbert

   Ik zou het land dat economisch er het beste voor staat in Europa en waar de inwoners aangeven zich gelukkiger te voelen dan in de meeste andere landen. niet opgeven.

   1. Wesley7808

    Dat zou ik ook niet doen, wil het graag zo houden. Dus vooral niet links gaan stemmen en zeker niet op deze blaaskaak.

 14. hansq1

  Een pastoor die zegt ‘dit kan niet waar zijn’…….?

 15. ikweetwatikwil

  Sprookjes Hum, sprookjes. En jij trapt daar in.

  1. Wesley7808

   Ja Hum Hum, als je die onzinreacties van jou hier zo leest, ga je het ergste voor je vrezen. Je hebt zeker teveel gesnoven? Maar misschien ben je nog enigszins nuchter en besef je zelf ook dat je onzin loopt te verkopen. Daarom reageer je waarschijnlijk steeds zo heftig op typefoutjes van anderen, omdat je geen zinnige argumenten kunt inbrengen.

 16. Lieftinck

  Dat hij uitspraken kopieert van anderen vind ik niet erg. Ideeën zijn namelijk bijna altijd kopieën van anderen. Een geest is voor een groot deel cultuur de taal is de voertuig van de geest. Een geest is voor een groot deel geconstrueerd uit ideeën van voorvaderen.

  Wat ik wel ernstig vind is het liegen over je jeugd. Over je verleden moet je gewoon de waarheid vertellen, je mag het een beetje gekleurd vertellen maar het moet wel kloppen.

  Het is geen doodzonde maar het zet wel vraagtekens bij zijn waarheidsgehalte en betrouwbaarheid.

 17. Ni28

  Na-apen doen mensen zonder inhoud. Jesstin Klaveau bijvoorbeeld.
  Hij aapt zijn grote voorbeelden na en vuurt snelle salvo’s tweedehands woorden op mensen met ongeveer dezelfde inhoud als hij. Je prikt er zo doorheen maar niemand luistert in zo situatie echt. A pop star is born. Met liedjes die meestal beginnen in de trant van I was a poor boyen I am happy now. Door ellendige jeugd ben ik dat wat ik ben. Iedereen moet eigenlijk ellendige jeugd hebben, goed voor je. Groen Links zal je hierin goed helpen.

 18. Ni28

  Als Clinton had gewonnen hadden wij hier geen discussie over kiesmannen gehad. Toch? Linkse haat is ondoorgrondelijk.

  1. J.C.

   @Ni28

   “Linkse haat is ondoorgrondelijk”. Linkse haat is onpeilbaar diep. Ik zag afgelopen week weer een linksliberale ploert een verslaggever van pownews een klap geven. Overigens niet alle linksliberale mensen zijn ploerten, net zo min als alle NSB’ers echt fout waren (helaas een aantal wel).

  2. Kodi

   De competitie win je op basis van wedstrijdpunten en niet op basis van doelsaldo. Alzo had PSV in 1990, ondanks beter doelsaldo, het nakijken. Ajax had één wedstrijdpunt meer.

   Het geeft natuurlijk welk weer heel die linkse frustratie(agressie) weer. Want o wee als het volk zich anders uitspreekt en links niet klakkeloos en kritiekloos naar de mond praat…

 19. Beukman

  Ik zal niet op hem stemmen, maar het is een goeie jongen, die Jesse. Dat iemand zijn CV kleiner maakt dan hem toekomt, is precies het omgekeerde van wat we gewend zijn; zijn fans zullen het hem vast wel vergeven.
  En dat Obama oneliners van Jesse jat en Trudeau zelfs zijn kledingstijl imiteert? Ach, beter goed gestolen dan slecht geleend.

  1. Ni28

   Als hij van de PVV was deed zijn CV hem het das om. Niet? Ongelooflijk, alle tekorten pleiten voor linkse mensen maar voor rechtse mensen zijn zij dodelijk. Hypocrisie is de sleutelwoord van links.

   1. Beukman

    @Ni
    Dat weet ik niet zo zeker. We kennen het verschijnsel dat politici er diploma’s bij verzinnen op hun CV. Klaver lijkt echter het omgekeerde te hebben gedaan. Hoe erg is dat eigenlijk?

    1. Ni28

     Het omgekeerde is puur tactisch en effectiever (je dommer maken dan je het bent roept medelijden op) in zijn geval(met het omgekeerde zou hij snel door de mand vallen) en het is ook even slecht. Als u het goedpraat zegt het veel over uzelf.

     1. Beukman

      @Ni
      Ik ben er nog niet achter wat er precies onwaar is aan:

      “Ik verliet de middelbare Vrije School in Prinsenbeek met een vmbo-diploma.”

      https://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/klaver-jf-gl/biografie

      Doet hij zich hier werkelijk dommer voor dan hij is?

  2. Ritter

   Beukman

   Klaver heeft ook het liegen afgekeken van Obama.

   Maar de media vinden het kennelijk niet er als Obama liegt in zijn bio. De media blijven Obama verdedigen ondanks de leugens die Obama in zijn bio heeft verteld.

   Even When Attacking Obama, Buzzfeed’s Ben Smith Protects Him–and the Mainstream Media
   http://www.breitbart.com/big-journalism/2012/06/17/even-when-attacking-obama-buzzfeed-ben-smith-protects-the-mainstream-media/

 20. J.C.

  Ich bin und bleib ein Marokkaan……….

  1. J.C.

   Als ik vrouw zou zijn: iets in ons zegt dat we, als vrouw, ons beter voelen als we door een ruige man onderdrukt worden. Dus als ik moet kiezen uit de Nederlandse huisvader en de testosteronbom, nou dan is de keuze wel duidelijk.

   En de combinatie van die twee? In feite bestaat hij niet, maar hij kan wel gespeeld worden. Stel je hebt islamitische roots, maar kent ook de christelijke achtergrond van binnen en van buiten, dat zou helpen bij de act…………..

 21. Kodi

  Mag ik de lezers even herinneren aan dat kontneuqakkoord tussen VVD, D’66, Groen Links en het prijskaartje daarvan?
  https://pbs.twimg.com/media/C4jGXtbWEAAyy10.jpg

 22. Seneca

  Groen Links een verzameling van bewonderaars van lieden zoals Pot Pol, Ho Chi Minh, Stalin, Mao Ze Dong, Castro, Che Guevara en ik vergeet er een paar. Dat tekent de mentaliteit van die club; als zij ooit de meerderheid hebben, dan zijn toestanden zoals ooit geschapen door de eerder genoemde misdadigers, niet ver meer.

 23. Kodi

  Jesse Klaver is nu te gast op een zorgmanifestatie. Hij zegt voorstander van een lager eigen risico te zijn.

  Dit gebeurde er in 2012, toen Groen Links deelnam aan het Kunduz akkoord:

  https://pbs.twimg.com/media/C4jGXtbWEAAyy10.jpg

 24. Ni28

  Hu Hu, Simon is terug.

 25. nienke

  Jong, leuk, vinden vast heel veel jonge mensen deze opschepperige met zichzelf ingenomen figuur, wat hij allemaal voor nonsens uitkraamt dat maakt hun niets uit.
  Herinner me nog toe Wouter Bos leider van de PVDA werd en men vroeg waarom stemt U op Wouter Bos? het antwoord………hij heeft zo’n lekker kontje.
  Dan lul je toch niet meer he!!!
  En zo zullen er ook vele jongeren op deze waanzinnige opschepper stemmen, waar hij echt voor staat interesseert hun niet, triest.

 26. HaZ

  Als je alle vorige kandidaten van GL op een rijtje zet ( Feeksje Halsema die op zowat iedere vraag die gesteld werd in de 2e kamer reageerde alsof het een aanval op Halsema was, Turkse homo Dibi die zichzelf belangrijker vond dan zowel GL als het gehele Nederlandse volk en Bram Oijink, de stuntelende boer uit Boer zoekt vrouw. GL heeft gewoon een verwende kwast naar voren geschoven en hem Klaver genoemd. Manipulatief tot in het kwadraat en zo wil de partij het ook, van bovenaf de touwtjes bedienend kijkt de partijleiding neer op het zichzelf belachelijk makend Klavertje en denkt: “We hebben er toch maar weer eentje weten te strikken om zieltjes te winnen,
  niet gepiest, is toch nat.”

 27. Duckday

  GroenLinks de partij met de sikkel en de hamer Leugens en bedrog geitenwollen sokken
  Als ze zelf maar niks te kort komen ook een partij die lak heeft aan de kiezer Wie daar zijn stem aan geeft is ?

 28. HdK

  KNIBBEL, KNABBEL, KNUISJE…
  Klaverblad Jesse probeerde zijn geluk in de campagne door de feiten ten zijn faveure aan te passen. Helaas gaan zijn sprookjes er niet bij iedereen kritiekloos in: Dagblad de Telegraaf knabbelde mee aan Jesse’s huisje. Zie de Tele van 18-2 en 20-2.

 29. jowyajax

  Dot is een zeer onbetrouwbaar figuur, een leugenachtig mens wat de voorkeur geeft aan de Islamitische gemeenschap ten opzichte van het nederlands volk

 30. Drollevanger

  Schijnheiligheid is blijkbaar in bij de bovenons gestelden. Zit ik onlangs te kijken naar DWDD waar een zekere Mathijs van Niekerk, nu a 360.000 euro voorheen 600.000 euro, in gesprek is met ene Klaver die 120.000 salaris krijgt toegeschoven, terwijl ze samen keuvelen over de toegenomen ongelijkheid van de salarissen in ons land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.