Mooi zo! Leger Guatamala houdt boot babyslachters Women On Waves tegen

Volgens de nepfeministen is het een “vrouwenrecht” om ongeboren kinderen te doden. Guatamala denkt daar heel anders over; abortus is namelijk illegaal in het Zuid-Amerikaanse land.

Een prima actie van het leger van Guatamala:

Het leger van Guatemala heeft de Nederlandse abortusboot van Women on Waves geblokkeerd. De boot ligt voor de kust van het Midden-Amerikaanse land.

Het is nu niet mogelijk voor vrouwen om aan boord een veilige abortus te ondergaan. De activisten van Women on Waves kunnen niet van de boot af.

Deze babyslachters, die net doen alsof ze moreel verheven bezig zijn als ze ongeboren kinderen vermoorden, hebben helemaal niets te zoeken in Guatamala. Het is een grove schande dat wij abortus zo lang toelaten in Nederland. Gelukkig hebben ze in Guatamala nog wél respect voor menselijk leven en willen ze daar helemaal niets mee te maken hebben. Women On Waves kan klagen wat het wil, en nu roepen dat het vreselijk is dat het geen abortussen mag uitvoeren, maar daar trapt helemaal niemand met een moreel kompas in. Ze zijn babyslachters; moordenaars die het geweldig mooi vinden om ongeboren baby’s om zeep te helpen.

En ja, abortus wordt gepleegd op baby‘s. Voor mijn vrouw zwanger werd was ik al tegen abortus, maar door haar zwangerschap ben ik alleen maar gepassioneerder geworden. Na 7 weken hoorden we de hartslag van onze baby al. Bij 12 weken kon de arts zien dat het waarschijnlijk een meisje zou zijn. En nu, na 16 weken, is de baby al meer dan 14 centimeter groot, klopt haar hartje geweldig sterk, en is honderd procent duidelijk dat het inderdaad een meisje is. Mijn dochter. Mijn prinses.

Ik begrijp dat feministen verkondigen dat onze baby nu nog geen baby is, maar dat is knettergek. Je hoort de hartslag, onze dochter beweegt, ze springt heen en weer in de baarmoeder, ze heeft zelfs al smaakpapillen ontwikkeld. Over niet al te lange tijd kan ze mijn stem al horen als ik tegen haar moeder en haarzelf praat, waardoor ze, als ze geboren wordt, instinctief weet dat ik haar vader ben. Je moet werkelijk van God los zijn om dan nog te ontkennen dat ze een baby is.

Het is een wonder. Elke keer als ik mijn dochter zie (en haar hartslag hoor) verwonder ik me er weer over.

Let wel, mijn kind is nu 16 weken oud. Er bestaat geen enkele twijfel over dat ze een kind is, een baby. Maar in Nederland is abortus legaal tot 24 weken. Dat is totaal onverdedigbaar, zeker als je bedenkt dat de arts mij dinsdag vertelde dat hij onlangs nog een baby van 23 weken oud op de wereld had gezet. En ja, het gaat goed met het kind. Hij is nu thuis bij zijn moeder en is hartstikke gezond. Abortus is sowieso al onmenselijk, maar het toelaten tot 24 weken zoals wij doen is echt knettergek. Het is een grof schandaal; dé onbesproken misdaad van deze tijd.

Guatamala heeft helemaal gelijk dat het Women On Waves tegenhoudt. Abortus is geen “vrouwenrecht” of een “mensenrecht.” Het is de moord op een baby. Geen enkel land dat nog iets van een moreel kompas heeft hoort daar aan mee te werken.

Oh, en bij de NOS kunnen ze wel ophouden met janken over de zogenaamde slechte behandeling van Women On Waves. De babyslachters gebruiken een maas in het internationale recht om vrouwen van hun land naar internationale wateren te vervoeren om daar ongeboren kinderen op beestachtige wijze af te slachten (waarschuwing: niet voor mensen met een zwakke maag óf een gewoon, menselijk hart). Hou dat gezeik maar voor je; er is niets moreels aan, het is pure moord.

En nee, ik hoef ook geen verhalen te horen over “60.000 illegale abortussen” die jaarlijks uitgevoerd zouden worden. Er worden jaarlijks ook duizenden ‘gewone’ moorden gepleegd. Dat gaan we ook niet legaliseren omdat het zo’n bloederige affaire is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Adriaan

  @Michael, hoewel ik het helemaal niet met je eens ben, heb je een prachtig pleidooi geschreven tegen abortus. Compliment.

  1. Michael van der Galien

   Dank je Adriaan.

 2. Gustaafff

  Het is onbegrijpelijk dat de dood steeds meer wordt beschouwd als een goede vriend, over een akelige vijand. Kijk maar naar de jongste ontwikkelingen met betrekking tot de wet Bejaarden Opruimen, alsook de talloze ongeboren levens die elk jaar verloren gaan.

  1. Michael van der Galien

   Helemaal mee eens. “Als een goede vriend over een akelige vijand HET LEVEN.” Het leven is slecht, de dood is goed. Het progressivisme is een doodscultus aan het worden.

   1. Gustaafff

    Ja, @Michael. Ik sluit niet uit dat we over tien jaar de zelfmoord- en abortuspillen bij de apotheek kunnen halen. Waar gaat het heen.

  2. Peter Selie

   EDIT DOOR DE REDACTIE: dat soort taal tolereren wij echt niet. De volgende keer word je geband. Houd je in.

   1. Peter Selie

    Ja en ik weet donders goed dat men niet altijd krijgt wat men verdient.

  3. Wim

   In de fijn gereformeerd kringen waarvan jij beweert dat je daar inzit is de dood helemaal niet erg want dan heeft god besloten om je op te nemen.
   Of dit nu door ongeluk is of medisch dat maakt niet uit het is een beluit van boven.
   Althans dat beweerde de sterke gereformeerde ouders van hun verdronken kindje tijdens mijn werk. Het was hun troost dat hij nu in de goede handen van god is, het was zijn besluit.
   Dat kindje met abortus komt in een heerlijke hemel, want god heeft besloten dat hij haar nu al wil hebben. ,wie weet wat voor ellende ze meegemaakt had als ongewenst kind.

   1. Gustaafff

    @Wim, de dood is voor God een hele grote vijand, het is een straf die Hij instelde nadat de eerste mensen (Adam en Eva) zondigden. Maar God heeft ook een belofte gedaan: Jezus Christus zou komen om de straf te dragen. De dood zou dan veeleer een doorgang zijn naar het Eeuwige Leven. De dood an sich is dus Gods grootste vijand (dat hoort ook de vijand te zijn van Zijn kinderen). Daarom is het een doodzonde het leven van een kind opzettelijk te bëeindigen. God beslist over het wanneer van het levenseinde, niet de mens.

    Ik denk niet dat abortus Gods wil is. De Heere heeft Zelf uitdrukkelijk verboden een ander te doden. Er zijn wellicht christenen die daar anders over denken dan ik, dat kan.

    1. Wim

     Ik denk niet dat abortus Gods wil is.

     De verdrinking van deze vierjarige kleuter wel.

     Het maakt niet uit hoe je dood gaat het is Gods wil begreep ik. Hij heeft je dan als ware geroepen.

     1. Wim

      Guus dat is allemaal mooi ,jij denkt dat ,maar heeft God dat dan aangegeven op wat voor manier hij dat doet. Er verbranden mensen, er worden mensen dood gemarteld, ongelukken, misdaad honger mensen sterven aan de vreselijkste ziektes enz. Waarom zou abortus daar niet bij zitten.
      Even tussen door, ik ben in principe tegen abortus ,alleen in uitzonderlijke toestanden moet men dit toestaan.

     2. Gustaafff

      Naar mijn mening is dit niet hoe God je roept. De verdrinkingsdood is een vreselijke dood en God laat zijn kinderen niet opzettelijk lijden, alvorens Hij ze thuishaalt. En misschien was het kind helemaal niet klaar om te sterven, in dat geval roept God hen niet bij Zich.

      Het lijkt me meer een verhaal, dat de ouders zichzelf hebben aangepraat, als een soort vertroosting. Je kunt zo alles wel op Gods wil schuiven: MH17, zoveel miljoen Joden Nazi-Duitsland, etc..

     3. Gustaafff

      @wim, mensen doen dit zelf. Wij zijn degene die martelen, oorlogvoeren, vliegtuigen neerhalen en wat dies meer zij. En wij plegen ook abortus, zelfmoord en laten onze kinderen te dicht bij de sloot spelen. We zijn niet de marionetten van God; Hij zorgt er niet voor dat wij helemaal losgaan.

     4. Wim

      Naar mijn mening is dit niet hoe God je roept. De verdrinkingsdood is een vreselijke dood en God laat zijn kinderen niet opzettelijk lijden, alvorens Hij ze thuishaalt. En misschien was het kind helemaal niet klaar om te sterven, in dat geval roept God hen niet bij Zich.

      Maar wanneer is zo kind er dan klaar voor dat God hem roept. Wel eens op een afdeling geweest van kinderkanker in een ziekenhuis.
      Er zijn maar weinig kinderen die niet lijden voor ze sterven en sterven in de slaap. Ja wiegendood is er zo één.

     5. Gustaafff

      Dat is correct, @wim. Kinderen zijn veelal klaar om te sterven als ze hun God kennen, maar ik denk niet dat God elk kind láát sterven. In elk geval, niet als ze hun God niet kennen.

     6. Wim

      Guus het is geen zelfmoord maar zelfdoding.
      En wie zeg mij niet dat dit ook het werk is van god. kom maar bij mij want je leven is ondragelijk geworden.
      Ingewikkeld allemaal.

     7. Gustaafff

      Om het geheel te begrijpen, @wim, moet ik zelfs een theoloog raadplegen.

 3. jennifer

  Ik vind het nog altijd een delicaat thema,abortus. We moeten niet vergeten dat men hier inmiddels al zover is dat men kan zien of men een kind met heel veel afwijkingen gaat krijgen en vaak open rugje,of nog meer afwijkingen, en dan een keuze kan maken, wel of niet geboren laten worden. Ik ben niet voor abortus maar in veel gevallen kan ik begrijpen dat het wel gebeurd. Hoeveel landen zijn er niet waar zoveel kinderen geboren worden, die beter niet geboren waren. Vaak zijn de ouders niet instaat ervoor te zorgen, als dat dan bescherming van leven is zet ik ook mijn vraagtekens bij, en zouden die kinderen vaak beter niet geboren zijn. Hier vergeet men ook dat ondanks dat ik vind dat Nederland er zich niet mee moet bemoeien dat het een hulp is in dit land, gezien er daar abortussen illegaal uitgevoerd worden, die al veel vrouwen het leven gekost hebben. Je zou denken in 2017 is het inmiddels wel zover dat men overal goeie voorlichting heeft, en als men niet zwanger wil worden er dan ook voor zorgt dat het niet gebeurd. Maar nee dat blijkt nog altijd niet het geval te zijn blijkt wel.

  1. Gustaafff

   @jennifer, en daarom is het belangrijk dat er betere zorg komt. Ouders moeten ervan op aan kunnen dat zij alle hulp krijgen die nodig is. In Nederland gebeurt dat al veel, maar ik kan me voorstellen dat veel ouders zich niet gehoord worden. We moeten ons afvragen hoe we de ouders het best kunnen ondersteunen. Geld speelt geen rol.

  2. Syntha

   Zelfs met een open rug kan alles nog goed komen, al vind men van niet. En dat weet ik uit ervaring.

 4. Laaghlandt

  In verband met de toenemende wereldbevolking, heb ik er geen problemen mee…

  En zoals Jennifer al zei, dit is een delicaat onderwerp. Kijk, al die vrouwen(meisjes vaak) hebben dit kind meestal verkregen door middel van verkrachting. Zeker daar in Guatemala.. Dan lijkt t mij niet meer dan logisch dat je dat ‘trauma’ gaat verwijderen, he?

  En de bijbel komt er natuurlijk weer bij kijken, want net zoals de islamietjes, zijn de christenen en hun geloof weer quotes uit een een of ander Abrahamistisch boek aan het oprakelen.

 5. cmsuijkerbuijk

  Michael: Van harte gefeliciteerd met je kleine meid. Bereidt jezelf vast maar voor op een wereld die op zijn kop gaat staan, want oe klein en hulpeloos ze ook zijn, ze nemen genadeloos jouw en je vrouw haar leven over! Maar het is wél het mooiste wat er is em je hebt het er graag voor over!
  Nog een tip van mij: Zorg dat je een flinke voorraad rollen behang bij de hand hebt. Want er kómen tijden (Als ze gaan puberen), dat je ze wel achter het behang zou willen plakken! En dan is het altijd handig, een voorraadje in huis te hebben!
  Nogmaals: Van harte gefeliciteerd!
  Bovendien ben ik ook, behalve bij medische noodzaak of zwangerschap wegens verkrachting, tégen abortus!

 6. Adriaan

  Conclusie: God heeft de mens verkeerd geschapen!

  1. jennifer

   Zou kunnen had de kop misschien beneden moeten zitten dan?

 7. secularist21

  ‘God’ heeft het veel te druk met het beheren van het oneindig aantal universa. Te denken dat die gepostuleerde entiteit zich zou bezighouden met de beslommeringen van een stel halfapen op een stofje in dat multiversum getuigt van een stuitende vorm van antopocentrisme en hovaardij.

  1. secularist21

   antro…

  2. Michael van der Galien

   Dit is de echte grondgedachte van de pro-abortuskliek: een enorme haat voor de mensheid. Die heb ik niet. Ik houd van de mensheid.

 8. Predatorr

  is dat niet hetzelfde als wanneer er een of andere islamitishe vereniging per boot naar nederland komt om meisjes te besnijden in internationale wateren ?

 9. PimF

  Kijk , hier ook kleine dictatortjes, een ieder heeft een zelfbeschikkingsrecht dus als de vrouw (vaak een kind nog) in kwestie beslist dat ze geen kind wenst moet ze de zwangerschap kunnen afbreken, en al helemaal als het is ontstaan uit een verkrachting of misbruik, daar heeft een ander geen ruk over te zeggen !

  1. Michael van der Galien

   “vaak een kind nog”

   Leugens leugens leugens. Het zijn helemaal zelf “vaak” GEEN kinderen. Je liegt en bedriegt.

   1. PimF

    Bullshit, zijn de argumenten op ? bemoei je met je eigen zaken en niet met andermans lichaam, en meningen van mensen die gebaseerd zijn op een relatie met een denkbeeldig vriendje zijn al helemaal niet relevant, en dat speelt in deze discussie een veel te grote rol, bemoeiziek volk !

    1. Ria

     PimF, daar ben ik het helemaal mee eens, zo’n abortus komt er toch, maar dan via de illegale weg met alle gevolgen van dien.
     Vrouwen en meisjes die door slachters (want een andere benaming is daar niet voor) voor soms veel geld “geholpen ” werden en dat met de dood hebben moeten bekopen, het zei door doodbloeding of door infecties, waardoor deze vrouwen dus helemaal geen kinderen meer konden krijgen. Ik werk zelf in de gezondheidzorg en ik ben blij dat we hier abortussen door goede medici kunnen laten uitvoeren en waarbij ook goede nazorg verleend wordt.
     Maar wat mij altijd weer opvalt bij discussies over het onderwerp abortus, dat het in bijna alle gevallen de mannen zijn die ertegen zijn en dat de vrouwen daarin altijd in de minderheid zijn, terwijl het toch om hun lichaam gaat.

     1. Ria

      “geholpen ” werden en dat met de dood hebben moeten bekopen, het zei door doodbloeding of door infecties, waardoor deze vrouwen dus helemaal geen kinderen meer konden krijgen.

      ik bedoelde dat er ook vrouwen zijn die niet overlijden, het risico lopen dat ze in de toekomst geen kinderen meer kunnen krijgen.

 10. Syntha

  Heb je ze gezien? Op FB notabene. Spartelende handvol baby in de hand degene die hem of haar weg had weggehaald. Even later lag de baby stil. Dood. Veeeeeeel jonger dan 23 weken.

  Mijn jongste kleinkind was bij de geboorte 23 weken. In de couveuse. Zijn oude overgrootmoeder kon er maar niet over uit de beelden die wij haar de baby op de laptop met rechtstreekse verbinding met het ziekenhuis lieten zien…. Zo klein….

  Ze staarde maar naar dat kleintje met al die slangetjes in dat piepkleine luiertje….en dan moest ze ook nog verwerken, dat dat beeld rechtstreeks uit de couveuse kamer kwam….

  Het is een babymoord fabriek… en een Nederlands schip hoorden wij. Ik schaam mij voor Nederland. Wat zijn wij toch een participatie-maatschappij…..

 11. Ria

  Toen ik op deze site terecht kwam en na alle berichten en comments te hebben gelezen dacht ik…nou hier kijkt men met een open blik tegen onderwerpen aan en heeft men de eigen mening van eenieder hoog in het vaandel staan, hoe die mening ook is.
  Maar zie hier, de mening van PimF wordt af geserveerd en wordt de man zelfs voor leugenaar en bedrieger bestempeld, omdat het ook over meisjes gaat, ik moet er dus vanuit gaan dat Michael persoonlijk bij al die abortussen aanwezig is geweest om de leeftijd van desbetreffende te archiveren ?
  Zo jammer, je kunt vanuit je geloof denken dat abortus een slechte keus is, die vrijheid heb je, maar respecteer dan wel dat er ook mensen zijn die daar anders over denken en laat die daar ook vrij in.
  Nu ik inmiddels weet, dat ook hier je mening niet geaccepteerd wordt als die afwijkt van de redactie, dan bedank ik ervoor om hier nog te komen en te reageren. Dus bij deze, ik ben weg hier.

 12. Babaji538

  Er zijn, zo van die gedrochten
  die er een abortusje of twee, op
  hebben zitten, want men wist van niks.

  Het beantwoordt aan de mannelijke volwassenheid, natuurlijk.
  Natuurlijk.

  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.

   Helaas ben jij de dans ontsprongen, jammer, zéér jammer !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.