Mooi zo! Leger Guatamala houdt boot babyslachters Women On Waves tegen

Geen categoriefeb 24 2017, 7:02
Volgens de nepfeministen is het een "vrouwenrecht" om ongeboren kinderen te doden. Guatamala denkt daar heel anders over; abortus is namelijk illegaal in het Zuid-Amerikaanse land.
Een prima actie van het leger van Guatamala:

Het leger van Guatemala heeft de Nederlandse abortusboot van Women on Waves geblokkeerd. De boot ligt voor de kust van het Midden-Amerikaanse land.

Het is nu niet mogelijk voor vrouwen om aan boord een veilige abortus te ondergaan. De activisten van Women on Waves kunnen niet van de boot af.

Deze babyslachters, die net doen alsof ze moreel verheven bezig zijn als ze ongeboren kinderen vermoorden, hebben helemaal niets te zoeken in Guatamala. Het is een grove schande dat wij abortus zo lang toelaten in Nederland. Gelukkig hebben ze in Guatamala nog wél respect voor menselijk leven en willen ze daar helemaal niets mee te maken hebben. Women On Waves kan klagen wat het wil, en nu roepen dat het vreselijk is dat het geen abortussen mag uitvoeren, maar daar trapt helemaal niemand met een moreel kompas in. Ze zijn babyslachters; moordenaars die het geweldig mooi vinden om ongeboren baby's om zeep te helpen.
En ja, abortus wordt gepleegd op baby's. Voor mijn vrouw zwanger werd was ik al tegen abortus, maar door haar zwangerschap ben ik alleen maar gepassioneerder geworden. Na 7 weken hoorden we de hartslag van onze baby al. Bij 12 weken kon de arts zien dat het waarschijnlijk een meisje zou zijn. En nu, na 16 weken, is de baby al meer dan 14 centimeter groot, klopt haar hartje geweldig sterk, en is honderd procent duidelijk dat het inderdaad een meisje is. Mijn dochter. Mijn prinses.
Ik begrijp dat feministen verkondigen dat onze baby nu nog geen baby is, maar dat is knettergek. Je hoort de hartslag, onze dochter beweegt, ze springt heen en weer in de baarmoeder, ze heeft zelfs al smaakpapillen ontwikkeld. Over niet al te lange tijd kan ze mijn stem al horen als ik tegen haar moeder en haarzelf praat, waardoor ze, als ze geboren wordt, instinctief weet dat ik haar vader ben. Je moet werkelijk van God los zijn om dan nog te ontkennen dat ze een baby is.
Het is een wonder. Elke keer als ik mijn dochter zie (en haar hartslag hoor) verwonder ik me er weer over.
Let wel, mijn kind is nu 16 weken oud. Er bestaat geen enkele twijfel over dat ze een kind is, een baby. Maar in Nederland is abortus legaal tot 24 weken. Dat is totaal onverdedigbaar, zeker als je bedenkt dat de arts mij dinsdag vertelde dat hij onlangs nog een baby van 23 weken oud op de wereld had gezet. En ja, het gaat goed met het kind. Hij is nu thuis bij zijn moeder en is hartstikke gezond. Abortus is sowieso al onmenselijk, maar het toelaten tot 24 weken zoals wij doen is echt knettergek. Het is een grof schandaal; dé onbesproken misdaad van deze tijd.
Guatamala heeft helemaal gelijk dat het Women On Waves tegenhoudt. Abortus is geen "vrouwenrecht" of een "mensenrecht." Het is de moord op een baby. Geen enkel land dat nog iets van een moreel kompas heeft hoort daar aan mee te werken.
Oh, en bij de NOS kunnen ze wel ophouden met janken over de zogenaamde slechte behandeling van Women On Waves. De babyslachters gebruiken een maas in het internationale recht om vrouwen van hun land naar internationale wateren te vervoeren om daar ongeboren kinderen op beestachtige wijze af te slachten (waarschuwing: niet voor mensen met een zwakke maag óf een gewoon, menselijk hart). Hou dat gezeik maar voor je; er is niets moreels aan, het is pure moord.
En nee, ik hoef ook geen verhalen te horen over "60.000 illegale abortussen" die jaarlijks uitgevoerd zouden worden. Er worden jaarlijks ook duizenden 'gewone' moorden gepleegd. Dat gaan we ook niet legaliseren omdat het zo'n bloederige affaire is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten