Walgelijk politiekcorrecte BN’ers en PvdA’ers komen met hypocriete advertentie: “Meer beschaving!”

“Nederland, maak je los uit de traditie van Brexit en Trump.  Maak zelf het verschil. Sluit je aan!”

Een stel walgelijk politiekcorrecte “Bekende Nederlanders” hebben een paginagrote advertentie laten plaatsen in de Volkskrant waarin ze de Nederlandse kiezer zogenaamd oproepen om “pal voor de beschaving te staan.” Daarmee bedoelen ze natuurlijk: pal voor linkse plannen. Het zal dan ook niemand verbazen dat de advertentie ook ondertekend is door… Lodewijk Asscher en Mr. Political Correctness zelve, Job Cohen.

De groep van 29 lijkt nogal te lijden aan schromelijke zelfoverschatting en megalomanie. Ze noemen zichzelf namelijk “Wij Zijn Nederland.” Nou weet ik niet waar ze de arrogantie vandaan halen om dat te stellen, maar ik kan ze verzekeren dat een stel miljonairs met te veel vrije tijd om handen bepaald niet het hele volk representeren.

Natuurlijk vraagt iedereen zich af wie de advertentie zoal steunt. Nou, het zijn de gebruikelijke politiekcorrecte namen: onder meer Jan Kooijman, Cornald Maas, Foppe de Haan en Maarten van Rossem. En raad eens waar tegen zij zich richten? Tegen de onderdrukking van vrouwen door in Saoedi-Arabië en Iran? Tegen knettergekke imams die roepen dat homoseksuelen van het dak gegooid moeten worden? Tegen moskeegangers die ISIS steunen? Natuurlijk niet:

“Nederland, maak je los uit de traditie van Brexit en Trump.”

Met andere woorden, hun zogenaamde oproep tot “beschaving” is niets anders dan een veroordeling van rechtse politici en rechtse initiatieven. Het is een pleidooi voor méér macht voor Brussel, tegen een rationeel immigratiebeleid, en tegen een economische politiek waardoor er daadwerkelijk banen en welvaart gecreëerd worden. Het is een links initiatief van politiekcorrecte, socialistische raddraaiers die iedereen die er een andere mening op nahoudt wegzetten als racisten, fascisten, neo-nazi’s en erger.

Het ergste van dit alles is, natuurlijk, dat de Volkskrant zich laat lenen voor deze waanzin. Ik twijfel er geen moment aan dat een advertentie van een rechtse organisatie die juist voor strenge immigratie- en integratieregels terstond zou worden afgewezen door de politiekcorrecte krant. Maar roep dat je tegen Brexit en Trump bent en voila, alles wat je instuurt wordt geplaatst. En dan komt het Algemeen Dagblad er voor de volledigheid overheen met een zwijmelend stuk waarin dit walgelijke GoedVolk zwaar opgehemeld wordt. Het partijkartel en mediakartel blijken voor de zoveelste keer één en hetzelfde te zijn.

De Volkskrant, het AD, de BN’ers die deze oproep steunen, én die zotte PvdA moeten zich kapotschamen. Godzijdank worden ze hoogstwaarschijnlijk helemaal weggevaagd op 15 maart. Laten we hopen dat we dan ein-de-lijk van ze af zijn.

Oh, voor mensen die graag aan zelfkastijding doen, hier is de ‘advertentie.’ Wel een waarschuwing vooraf: gelieve deze onzin niet te lezen als je een zwakke maag hebt!

walgelijk

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Vabis

  Een heel continent laten volstromen met moslim geteisem getuigd zeker van beschaving?

  1. unitokkie

   De vijand zo maar binnen laten lopen en er dan hele dag over praten in de media..al jaren lang. White guilt ..flikker op …pis in de bek van die laffe BNers

 2. Gustaafff

  Fatsoen bestaat niet meer. Politici vechten hun vetes tegenwoordig uit op social media. Zweverig tekstje.

 3. NederNederlander

  De prestigieuze Britse denktank Chatham House deed een grootschalig onderzoek onder Europeanen over hoe ze dachten over moslimmigratie. 
  Wat blijkt:
  Anders dan je zou denken, afgaand op de hysterische berichtgeving in de Europese media over Trump, zijn de Europese volkeren massaal voor een moslimban:

  Drawing on a unique, new Chatham House survey of more than 10,000 people from 10 European states, we can throw new light on what people think about migration from mainly Muslim countries.
  Our results are striking and sobering.
  They suggest that public opposition to any further migration from predominantly Muslim states is by no means confined to Trump’s electorate in the US but is fairly widespread.
  In our survey, carried out before President Trump’s executive order was announced, respondents were given the following statement: ‘All further migration from mainly Muslim countries should be stopped’.
  They were then asked to what extent did they agree or disagree with this statement.
  Overall, across all 10 of the European countries an average of 55% agreed that all further migration from mainly Muslim countries should be stopped, 25% neither agreed nor disagreed and 20% disagreed.

  Voor wie wel eens vaker bevolkingsonderzoeken bestudeerde, zal dit niet heel verbazend zijn.
  De Europese bevolkingen zijn altijd tegen immigratie geweest.
  Hun regeringen willen tot op de dag van vandaag niet luisteren.
  In de media wordt steevast gedaan alsof de mening van het volk er niet toe doet.
  Dat alles is bekend.
  Het verbazingwekkende is vooral dat die Europese bevolkingen zolang hebben geslikt dat er een omvolking plaatsvond.
  Dit is overigens welbewust beleid van de EU geweest.
  Rapport na rapport bij de EU heeft dezelfde teneur:  
  De vergrijzing is het grootste probleem, en de oplossing is migratie.
  Tot op de dag van vandaag wordt deze boodschap verkondigd door de EU bazen.
  Wanneer ik eens zo’n intern document aanhaal, schrijft de NRC dat ik gek ben. 
  Dezelfde krant die als taak zou moeten hebben om het EU immigratiebeleid structureel onder de loep te nemen, schrikt alleen wakker als ik er een blogje over schrijf.
  Iedereen ziet de gevolgen van het EU beleid:
  Eenmaal binnen wordt geen enkele illegale immigrant meer uitgezet.
  Dus diezelfde immigranten wagen hun leven om als ‘vluchteling’ opgenomen te worden.
  De EU heeft nu een veerdienst ingesteld om de illegale immigranten vlak voor de kust van Libië op te pikken.
  Dit door de EU gecreëerde probleem is voor de EU helemaal geen probleem:
  Het is een wens.
  In de onnavolgbare bureaucratische krochten wordt het immigratiebeleid voorgekookt, dat op niet-democratische wijze achter de Europese volkeren omgaat.
  Jaar in jaar uit.
  De mensen willen het niet.
  Ze willen geen moslims meer, en als Chatham House ernaar gevraagd had, hadden ze ook gezegd dat ze geen Afrikanen meer wilden.
  Maar de wil van de volkeren wordt genegeerd, zolang diezelfde volkeren maar niet daadwerkelijk in opstand komen.
  Dat is de trieste balans.
  Zolang de stekker niet uit de EU wordt getrokken, zolang nog zoveel mensen blijven stemmen op partijen die dit EU besluitvormingsproces stilzwijgend toestaan (door het consequent niet over de massamigratie en de islam te hebben) zal de desastreuze omvolking doorgaan.
  En zullen uw kleinkinderen op een dag in moslimlanden blijken te wonen.
  Hoe is het mogelijk geweest, zal men zich dan afvragen.
  Hoe konden we zo blind zijn.
  Ja, dat is de grote vraag.
  Waar komt de huidige politiek correcte verdwazing toch vandaan.
  Waarom wil men niet zien, wat iedereen kan zien die maar een beetje zelfstandig onderzoek doet.
  Het lijkt wel een soort hypnose.
  Zelfs als men weet dat moslim migratie slecht is, breekt er nog geen revolte uit.
  Ja, straks zal er massaal in stilte op Wilders worden gestemd.
  En ernaar gevraagd, zal iedereen weer bang over zijn uitgebrachte stem zwijgen.
  Het is die angstige verlamming.
  Ongekend.

 4. Wim

  Telegraaf heeft een andere Anti PVV hypocriet op de korrel.

  https://vrouw.nl/artikel/wat-hij-vindt/41325/z-zuiver-is-boze-peter-r-de-vries

 5. Mr. Charles

  Het blijft toch altijd weer een genoegen te lezen welke bekrompen hypocriete Bezopen Nederlanders hun naam zetten onder een tenenkrommende schaamteloze tekst (stilistisch en inhoudelijk een puinhoop) uit de hoek van het rood fascisme. “WijzijnNederland”. Nou, als zij Nederland zijn, dan is het nog rampzaliger met dat land gesteld dan ik vreesde. De hele huichelachtige !VARA kliek staat er op, dus het is duidelijk wie uiteindelijk voor dit braakmiddel betaalt. Zum Kotzen, deze leugenaars en oplichters! Echt de harde kern van het Links Gespuis ten voeten uit.

 6. maarjuna

  Natuurlijk gaat er weer badinerend gedaan worden over maatschappelijke initiatieven, die positief zijn van karakter. Het is tegenwoordig veel populairder ergens tegen te zijn. Men vindt het geweldig om anderen af te kraken, liefst hele bevolkingsgroepen tegelijk. En toch haat er pas iets verbeteren als mensen (leren) luisteren naar elkaar. Als ze (leren) zien wat iedereen verbindt, repect voor elkaar opbrengen,, gaan delen, compromissen sluiten. Tot die tijd wordt het alleen maar minder. Hulden aan mensen die de nek durven uisteken door reclame te maken voor gezamlijkheid.

  1. Mr. Charles

   U geeft een treffende inhoudelijke analyse van deze beschamende advertentie van een aantal kennelijk Bezopen Nederlanders. De politieke elite, alias het Links Gespuis voelt zich blijkbaar zo in het nauw gedreven, dat het niets anders rest dan rare sprongen, zoals de wartaal van deze advertentie. De ondertekenaars van deze nonsens hebben één ding gemeenschappelijk: zij willen dat Nederland op de kortst mogelijke termijn helemaal niet meer bestaat, maar is verdwenen in Eurabië. U hebt volkomen gelijk: ze zouden moeten worden vastgebonden uit zelfbescherming, want op dit moment popelen ze om hun nek uit de steken in de strop die het door de islam wordt voorgehouden. Hulde aan allen die er op 15 maart voor zorgen dat deze dwaallichten worden gedoofd en weggevaagd richting mesthoop van de geschiedenis.

   1. maarjuna

    Je kunt verdraaien en misinterpreteren wat je wilt, wat er in de advertentie staat, staat er gewoon en dat is heel andere taal dan je nu van probeert te maken.

    1. jennifer

     Voor jou wel ja, maar niet voor de echte Nederlanders, lijkt mij dat jij ook zo n zandbakgast bent anders zou je wel anders reageren meer richting wat werkelijk de waarheid is.

     1. maarjuna

      De advertentie is in gewoon Nederlands en er staat niets anders dan een oproep tot wederzijds respect voor elke Nederlander, dat is de waarheid, je kunt eraan verdraaien wat je wilt, het verandert niets.

  2. van Urk

   Laten deze “nek-uitstekers” dan ook eens een keer serieus naar het “rechtse” volk gaan luisteren i.p.v. die af te kraken alsof die de enigste stel debielen van het hele Nederlandse volk zijn .

   1. maarjuna

    Daar heb je gelijk in: het gaat om luisteren naar de ander ongeacht politieke overtuiging. Dat is precies waar de advertentie toe oproept. De poging van vd Galien om dit verdacht te maken is totaal misplaatst.

 7. zomaar

  Wat verwachten zij van deze steunde?, dat heel Nederland nu stemmen gaat op de verdere teloorgang van onze samenleving ,omdat p,pay in het nieuws heeft gestaan als bekende ontvangster van urine ,de elite onzer samenleving, ik heb daar sen andere bewoording voor .

 8. Nasrani

  Wie van de ondertekenaars woont in een achterstandswijk temidden van buitenlanders waarvan een hoop moslims? En wie van de ondertekenaars moet rondkomen van een laag of minimum inkomen? Juist! De arrogantie ten top en al deze mensen moeten zich schamen en ik begin ze steeds meer te beschouwen als echte landverraders.

  1. van Urk

   Inderdaad Nasrani. Dat zij het goed hebben en in een visuele BNN wereldje vol glitter en glamour leven om ook nog daarna op tv rond te bazuinen wat de onderlaag van de Nederlandse bevolking volgens een artikel uit de krant of deze blog nu weer wat over Nederland te mekkeren heeft, heeft totaal niks met het echte keiharde leven te maken.

  2. Mars020

   Ik ben juist verhuisd uit het kalifaat, omdat ik het gevoel had 365 dagen p,j, op vakantie te zijn in een moslimland.

  3. Anna

   Nasrani Pim Fortuyn tegen GroenLinks Rosenmöller ” ik woon er nog meneer Rosenmöller maar u ging snel verhuizen”.

   Femke Halsema GroenLinks ging snel haar kinderen verplaatsen van een zwarte naar een volkomen witte school. Ze wilde “het beste” voor haar kinderen en vond dat er teveel “hoofddoeken” rondliepen.

 9. Anna

  Marbe: ” linkse verbinding is een holle kreet”.
  PvdA roept op via Asscher om op de PvdA te stemmen.
  PvdA: ” Nederland is van ons allemaal”,onze rechtsstaat, onze vrijheid, onze verzorgingsstaat”. Met andere woorden, geen grenzen sluiten voor asielzoekers uit Midden-Oosten en Afrika. Nederland is van de hele wereld!
  Pvda: “Maak je los uit de traditie van Brexit en Trump.”
  Met andere woorden, geen Brexit en geen stop bevolking uit Afrika en islamitische landen.
  PvdA :” Dat we geluk moeten vermenigvuldigen door het te delen.”
  Met andere woorden,je wordt pas gelukkig als je alle bewoners van Afrika en islamitische landen asiel verleent, alles met ze deelt en van EU/Brussel/elite en euro houdt.
  PvdA: ” Beschaving is het waard om pal voor te staan en dus zeggen wij met heldere stem maak je los uit de traditie van Brexit en Trump”.
  Met anders woorden,wij PvdA, (Asscher/Cohen en ondertekenaars ) zijn beschaafde mensen de rest deugt niet. Je bent beschaaft volgens Asscher als je Nederland wil omvolken, voor immigratie,islam,EU elite/Brussel en euro bent. En natuurlijk alles eerlijk deelt. De nieuwe president van Amerika deugt niet maak je daar “los” van. Obama/vrouw en kinderen waren geweldig. Trump is slecht want hij sluit grenzen voor moslims uit bepaalde islamitische landen. Die PvdA heeft zich 4 jaar lang laten zien wie ze zijn en hoe ze handelen. Zodra het misgaat pakken de rijken hun biezen en vliegen naar hun tweede of derde huis. Hun oude stemmers kunnen niet weg en moeten het opknappen. PvdA is niet “beschaafd.” PvdA-top en de namen op “Wij zijn Nederland” zijn de rode zelfverrijkers, de grootverdieners met de duurste huizen en de grootste salarissen. De rode onbeschaafde die niks op hebben met eigen bevolking en neerkijken op de armen. PvdA’ers doen alsof, spelen toneel. Ze zijn vals.

 10. jennifer

  Dit past totaal niet bij hun. Omdat hun het onbeschaafde zandbak volk massaal naar binnen hebben gehaald, kunnen ze nu toch niet gaan roepen dat ze meer beschaving willen.Om meer beschaving te krijgen hadden ze een ander soort gasten naar binnen moeten halen die uit een beschaafde cultuur komen maar niet hun gasten, dit zijn voornamelijk berggeiten en volk wat niet eens de betekenis van het woord kent.

  1. van Urk

   Groffe BNN-ers hebben op tv zelf de onbeschaving onder het volk gebracht.

 11. van Urk

  “Apartheid onder mensen van dezelfde huidskleur hoort in onze streken tot de beschaving” Fons Jansen caberatier

 12. HaZ

  Het getuigt toch van een hoge mate van SM of zelfkastijding ( voor de biblebelters onder ons) dat je je stemmers de afgelopen 4 jaar in de kou hebt laten staan (en nu druk ik me politiek correct uit), vervolgens bemerkt dat diezelfde kiezers bij je weglopen en ze dan probeert terug te winnen door een advertentie te plaatsen waarin je notabene bevestigd wat je ex-kiezers al dachten en last but not least ook nog de gore moed hebt om rode rozen uit te gaan delen in juist die wijken waar je kiezers van 4 jaar geleden op je stemden. Ik ben het kwijt, u ook?

  1. van Urk

   Beste HaZ, De partij waar ik op stem heeft mij nooit in de kou gelaten maar is te klein om iets te kunnen waarmaken tussen al die grote politieke slopers van ons land.

 13. Anna

  PvdA “Wij zijn Nederland”.

  Presentator
  Directeur
  Danstheater
  Cabaretier
  Voorzitter College van Bestuur Hogeschool
  Oud burgemeester
  Acteur
  Acteur
  Voorzitter Jonge Socialisten
  Minister van Sociale Zaken
  Historicus
  Theater en filmproducent
  Directeur opera
  Theater regisseur
  Mode ontwerper
  Oprichter open Embassy
  Voorzitter College van Bestuur Hoge school Rotterdam
  Directeur filmmuseum
  Mede initiatiefnemer Holland Against Hate

  RODE ELITAIRE PvdA “Wij zijn Nederland”.

  WAAR ZIJN DE PvdARBEIDERS EN DE WERKLOZEN?

  WAAR IS HET “GEWONE” VOLK?

  1. Anna

   Anna vervolg. Walgelijk die elite van de PvdA. Hoe durven ze.

   1. Anna

    Anna vervolg. Bekijk het elite groepje van de PvdA met foto en namen.

   2. Mr. Charles

    Goed zeg, die opsomming van al die typisch Nederlandse beroepen!!! Compliment hoor! Er hoort nog één woord achter hun slogan: “verraders” of “bedriegers” (naar keuze). Het is een fantastische anti-reclame voor deze hypocrieten, die geen stem zal opleveren. Dat het paar apart Asscher en Cohen weer eens samen op een gekkenlijst staan, is al een dijenkletser in het Theater van de Lach van de politieke elite. Maar hoogtepunt is Rutte, die gierend vanaf het schellinkje brult: mijn fatsoensoproep was beter, ik was de eerste! Terzijde: wat heeft deze hele idiotie met “politiek fatsoen” te maken? Daar wordt toch niet vier jaar witte boordencriminaliteit Rutte-Asscher toe gerekend?

    1. maarjuna

     De opsomming bevat de BN’ers, die het initiatief ondersteunen. Iedereen wordt opgeroepen te ondertekenen, ook de allergewoonste medelanders. Sterker nog, dat gebeurt al volop.

     1. Wim

      Wat bedoel jij met allergewoonste Nederlander .Donder op man met je elitair gezever .

     2. Wim

      Wat een geste dat die ook mogen tekenen bij die BN’ers.

     3. Anna

      Ach, mogen van de PvdA- Rooie veelverdieners de “allergewoonste” laagverdieners ondertekenen? “Allergewoonsten” hebben 4 jaar lang gezien waar de rijke rooie villa bewoners toe in staat zijn. Betalen hun herenhuizen contant en laten de “allergewoonsten” stikken.

  2. Wim

   Kortom, het merendeel subsidie vreters.

   1. maarjuna

    Wat maakt dat uit (gesteld dat het waar zou zijn) Wim? Met die mensen moet je niet respectvol omgaan? Of mogen ze geen respect tonen?

    1. maarjuna

     Wat maakt dat uit (gesteld dat het waar zou zijn) Wim? Met die mensen moet je niet respectvol omgaan? Of mogen ze geen respect tonen?

     1. Wim

      Ik mis respect voor de mensen die in de wijken wonen die klappen opvangen. Deze mensen komen in verzet en vinden hun weg binnen de PVV om dat deze verwende BN’ers geen enkel respect voor ze hebben. En via hun omroepen en TV de PVV’ers kleineren en willen uitroeien en deporteren uit maken voor nazi’s, Tokkies enz. .En dat noem jij respect.

    2. Wim

     Ik mis bij die groep heel vel respect.

     1. maarjuna

      Dan ben je het dus eens met de inhoud van de advertentie, respect voor iedereen? Je hebt gelijk dat je dat dan ook van de initiatiefnemers zelf vraagt.

 14. nienke

  Dit is toch werkelijk lachwekkend, beschaafde BNers, breek me de bek niet open.
  Beschaafde politici? als je als politici niet eens in staat bent zo beschaafd te zijn om respect te hebben voor een gekozen politicus die DEMOCRATISCH gekozen is vraag ik me af wat er bedoeld wordt met respect.
  Heb je een ander mening dan links wordt je respectloos behandeld en uitgemaakt voor de meest ordinaire koos naampjes.
  Hoe kun je verwachten dat men respect moet hebben voor elkaar als de Ned. burger totaal de grond ingeboord wordt door onze zogenaamde respectvolle politici.
  Houd toch op met die waanzin.

  1. maarjuna

   Onderteken dus dit initiatief en stem PVV ofzo.

 15. Mars020

  Welke beschaafde BNers?.. Dat stelletje Gooise matrassen zeker?.. Net als dat vunzige mannetje Peter R De Vries… Slinkse huichelaar. Alle allochtonenknuffellaars zijn achterbakse landverraders. Van Amsterdam hebben ze in ieder geval al een groot kalifaat gemaakt. Ze spreken daar over minderheden… Volgens mij bedoelen ze daarmee, de autochtonen?. Die zijn duidelijk in de minderheid.

 16. Babaji538

  Ik zie dat er veel pagina’s bestaan
  over “hypocrisie”. Het zou zowaar hypocriet
  kunnen, of mogen, zijn… .

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.