De vluchtelingencrisis gaat doorrrrr: afgelopen 24 uur 3315 ‘asielzoekers’ uit Middellandse Zee gevist

De tsunami van nepvluchtelingen is nog lang niet onder controle.

Kijk maar naar deze schokkende cijfers:

https://twitter.com/zoutbergIT/status/843713255721897984

Stel je voor dat dit vanaf nu elke dag gebeurt. In één jaar tijd heb je het dan over 1.209.975 mensen. Jawel: over meer dan één miljoen nepvluchtelingen die naar Europa komen omdat ze graag gratis geld willen hebben, maar zich natuurlijk niet wensen aan te passen aan de Europese cultuur.

Deze cijfers zijn zo schokkend dat zelfs een correspondent van Nieuwsuur en de NOS, Arjan Noorlander, er cynisch door wordt:

Eigenlijk is daar alles wel mee gezegd. De vluchtelingencrisis blijft maar doorgaan en loopt zo uit de hand dat zelfs politiekcorrect links er de buik vol van heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Duckday

  Gewoon terug brengen De handelaren verdienen er een fortuin mee Zolang wij ze maar oppikken zal dit nooit op houden Vooral Nl is een luilekkerland Natuurlijk echte zijn altijd welkom maar geen vast verblijf tijdelijk onderdak Ook dit is een miljarden bedrijf We moeten zorgen dat deze mensen gewoon in hun eigen land een toekomst hebben En de smokkelaars moeten we oppakken en strafbaar stellen

 2. pm10326340

  De vluchtelingencrises gaat door. Yep en dus de ontmanteling van Nederland ook. Als ik Schippers was zou ik nog wat meer vaart achter de gesprekken zetten zolang het nog kan.

  1. Ritter

   pm10326340

   Er is geen “vluchtelingen” crisis maar een migratie crisis.

   De illegalen blijven komen omdat ze precies weten wat er “te halen” valt in de Noord/West Europese landen. En daarvoor misbruiken ze de asielprocedure op kosten van de belastingbetaler die hiervoor moet opdraaien.

   De media noemen het “vluchtelingen” om op die manier een draagvlak te creëren (medelijden op te wekken) . Maar met echte “vluchtelingen” heeft het niets meer te maken.

   Veel media steunen ook het “open grenzen” beleid van Merkel en steunen ook de opvang van nog meer illegalen.

 3. Ritter

  Deze illegalen worden gestimuleerd door de vele “reddingsboten” van de EU die daar rondvaren en de illegalen uit de bootjes halen en naar Europa brengen.

  O.a Frontex fungeert als een soort veerdienst voor deze illegalen.

  Dit heeft niets meer met echte “vluchtelingen” te maken maar met illegalen die om economische en financiële redenen naar Noord/West Europa willen om hier te profiteren van de asielprocedure die hun gratis een huis geeft en levenslange uitkering.

  Zolang de Noord/West Europese landen deze illegalen “belonen” met een levenslang uitkering en dingen als gezinshereniging zullen ze blijven komen.

  ‘Frontex soort veerdienst voor migranten’
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26178832/___Frontex_soort_veerdienst_voor_migranten___.html

 4. poldi

  GroenLinks en in mindere mate D66 zullen ze ten koste van het eigen volk, liefdevol verwelkomen.
  De welkom commitees trainen onder begeleiding van tamboerijen.

  Daarom, aub geen GroenLinks in het nog te vormen kabinet !

 5. De Vrolijke Fietser

  En na de miljarden-verslindende steunprogramma’s voor die Griekse flessentrekkerskliek, het verlies van een belangrijk EU lid als de UK – twee crises die uiteindelijk toch nog ”behapbaar” voor de EU zijn gebleken – blijft de grootste crisis, de massa-immigratie van economische migranten uit de derde wereld, onverkort voortbestaan.

  ”afgelopen 24 uur 3315 ‘asielzoekers’ uit Middellandse Zee gevist.”

  Daar hoort eigenlijk nog achter te staan: ”en per gratis ferry naar EU grondgebied vervoerd”.

  Pas als er geschreven wordt: ”afgelopen 24 uur 3315 ‘asielzoekers’ uit Middellandse Zee gevist, en teruggebracht naar de Noord Afrikaanse kust” zal er hoop gloren voor Europa. Maar ik heb er een hard hoofd in.

 6. corfo

  De “vluchtelingen” worden van de bootjes gehaald en met marine- of douane boten naar Europa gebracht i.p.v. teruggebracht naar hun vertrekpunt.
  Deze “vluchtelingen” zijn gewoon “reizigers over zee” die zich “vluchteling” noemen c.q. laten noemen. Terug met die lui, ONS LANDJE IS AL VOL !!!!!

 7. JackyH

  In Genua heeft de Burgemeester opgeroepen nog veel meer zwarten te laten komen omdat “wij” die dringend nodig hebben. Hele wijken in die stad zijn geclaimd door Afrikanen met toestemming van de Burgemeester maar tot nu toe ook van de bevolking. Wat wil Europa. Waarom kan er geen werk gemaakt worden van gedwongen terugsturen. Dat ze geen papieren hebben is geen reden want er zijn genoeg legale Afrikanen die kunnen aanwijzen waar ze vandaan komen. Maak gebruik van die mensen en dump ze dan in de hoofdstad van het desbetreffende land. Mochten de legalen niet mee willen werken dreig hun dan met intrekking verblijfsvergunning. Het kan zo niet langer.

 8. Raresnuit

  Ik denk dat niet alleen “rechts” asielzoekers wil terugsturen die economisch vluchteling zijn. En Europa doet dat al, over hoe effective Europa is in het uitvoeren ervan is de vraag natuurlijk.

  In 2013 werd 39% van asielzoekers die zijn afgewezen daadwerkelijk teruggestuurd. Dus blijft het aantrekkelijk voor economische vluchtelingen om te proberen naar Europa te komen.

  Echter deze mensen op een boot zetten en ergens buiten Europa afzetten is niet zomaar mogelijk, een land zal echt niet zomaar een lading vluchtelingen accepteren. Neem Libie bijvoorbeeld, en hier gaan veel vluchtelingen doorheen, maar terugsturen zal onmogelijk zijn, tenzij je als Europa zelf tot illegale praktijken overgaat.

  Je zult overeenstemming moeten hebben met het land dat ze aanneemt. Ontmoedigen om aan de reis naar Europa te beginnen, zorgen voor druk op de landen in de buurt om hun verantwoording te nemen en de opvang daar verbeteren zodat minder vluchtelingen naar Europa willen. Maar ja, Turkije heeft al 3 miljoen Syrische vluchtelingen, maar dat zijn weer geen economische vluchtelingen en met Libie kun je nu geen deal sluiten want chaos.
  Er is nu wel een deal met Afganistan en met landen in Noord Afrika, dus die lui kunnen zo terug in theorie. (?)

  Van Wilders hoor ik geen constructieve oplossingen voor dit probleem, anders zou hij denk ik zeker nog meer stemmen hebben gekregen. Altijd maar generaliseren, terwijl iedereen het met hem eens is dat illegalen, en migranten die zich misdragen moeten vertrekken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.