Domme Mark Rutte gaat langs bij Pauw & Jinek, wordt vervolgens uitgejouwd door "woedende Groningers"

Geen categoriemrt 07 2017, 10:00
Mark Rutte denkt dat politiekcorrect links tegenwoordig van hem houdt omdat hij de afgelopen jaren een links kabinet leidde. Dat is een heel grote vergissing.
Toen Mark Rutte gisteren aanschoof bij Pauw & Jinek dacht hij ongetwijfeld dat het een warm bad zou zijn. Ja, Eva Jinek had weliswaar geprobeerd om VNL-lijsttrekker Jan Roos kapot te maken -- een poging die op epische wijze faalde en VNL meer leden dan ooit opleverde -- maar hij, Rutte, is immers zélf politiekcorrect. Hem zouden ze wel met rust laten, dacht hij.
Nou, de aanvallen van Jinek en Jeroen Pauw vielen inderdaad mee, maar ze lieten het publiek wél helemaal losgaan. Dat publiek bestond voor een groot deel uit Groningers die woedend zijn vanwege de gasboringen in hun provincie. In plaats van in te grijpen lieten de twee nepjournalisten van de NPO het publiek de hele show verpesten. Want tja, Rutte is weliswaar links, maar hij is ook een VVD'er. En alleen daarom al verdient hij het om zo behandeld te worden.

‘De heer Rutte heeft ons zesenhalf jaar leeggezogen. En dat doet hij nog steeds. Hij wordt afgeschilderd als een positief politicus, een optimist. Maar weet je wat een optimist doet? Die lacht alles weg, dus hij lacht ook onze problemen weg’, aldus een boze man in het publiek. Rutte luisterde hoofdschuddend naar het boegeroep en de scheldpartijen: ‘Naaiers’. Een vrouw in het publiek hield een briefje omhoog #notmypremier.

Totaal onacceptabel natuurlijk, maar Pauw en Jinek lieten het bewust gebeuren. Rutte is nominaal rechts -- nou ja, zijn partij tenminste -- en dus moet hij aangepakt worden. Als dat niet door henzelf kan omdat ze dan te veel kritiek te verduren krijgen laten ze het publiek het vuile werk gewoon opknappen, net zoals ze met Fleur Agema deden.
Het vervelende voor Rutte? Er is werkelijk niemand op rechts die hem zal verdedigen. Hij heeft zich de afgelopen jaren immers eerder gedragen als een PvdA'er dan als een VVD'er. Daar komt bij dat hij zijn best continu doet om 'lief' gevonden te worden door de NPO, terwijl wij van rechts de publieke omroep juist als de vijand zien. Daar komt bij dat hij de PVV van tevoren al heeft uitgesloten van regeringsdeelname, wat natuurlijk precies is wat de linkse media willen.
Meneer staat er dus helemaal alleen voor. Zoek het maar uit Mark, je hebt je zo lang misdragen dat je niet op onze hulp hoeft te rekenen. Dahaag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten