GroenLinks-activiste was voorzitter stembureau en wil Wilders stenigen. Mooie tolerantie he?

annefleurdekker
Foto: Anne Fleur tijdens een eerdere demonstratie, met Palestijnensjaal. Achter haar een bord met "Fuck Fascism". Bron: Anne Fleur Dekker / Twitter.

Kun je je voorstellen hoe links gereageerd had als deze ‘dame’ rechts was en ze het over, zeg, Jesse Klaver had?

Absurder dan dit wordt het niet. GroenLinks-feeks Anne Fleur Dekker is extreemlinks, actief voor GroenLinks, en een Wildershater pur sang. Zo riep ze op Twitter onder meer mensen op om Geert Wilders maar eens te stenigen. Want tja, Wilders is rechts he, dat soort mensen moet je natuurlijk letterlijk vermoorden.

Knettergek, maar wat dit verhaal zo mogelijk nog schokkender maakt is dat mevrouw afgelopen week voorzitter van een stembureau was.

Oh ja, en mevrouw is ook nog eens een marxist.

Hoewel ze zich in het verleden vooral negatief uitliet tegenover Wilders moet Thierry Baudet het nu vooral ontgelden. Volgens haar is de grote man van Forum voor Democratie namelijk simpelweg een nazi.

En als hij geen nazi is, dan toch zéker een fascist.

Deze vrouw, die roept dat ze Wilders wil stenigen en die Baudet wegzet als een vuile nazi, was dus voorzitter van een stembureau op 15 maart. Het is ongelooflijk, maar blijkbaar kan zoiets probleemloos in Nederland.

UPDATE:
Ach kijk eens even, de dame die Wilders doodwenst en Baudet steevast een nazi noemt heeft haar tweets razendsnel achter slot en grendel gezet. Dat is natuurlijk vreselijk jammer, maar het goede nieuws is dat wij haar al lang betrapt hadden, en dat ditzelfde voor Geert Wilders zelf, die deze tweet van Erik de Vlieger retweette.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

81 reacties

 1.   

  Ach het is het niveau van Pollekop, Mees en Beukman.

 2.   

  Yup… ach… niks nieuws hoor… dit is hoe links nou eenmaal rolt.

 3.   

  Dit alleen al zou een aanleiding moeten zijn, om in ieder geval op dat bewuste stembureau de stemmen eens aan een grondige controle te onderwerpen. Verder kies je natuurlijk nooit jezelf aan als voorzitter van een stembureau, dus ook daar eens even op een rijtje krijgen hoe en door wie die linkse trol daar geplaatst is.

 4.   

  wellicht kan zij afreizen naar saoudi-arabie en daar de steniging, etc. ondergaan omtrent hetgeen zij nu propagandeerd.

 5.   

  Lijkt mij dat toch minimaal een onderzoek gestart moet worden door bijvoorbeeld de kiesraad naar dit soort mensen die zo maar voorzitter van een, naar mijn mening, onafhankelijk stembureau kunnen worden.
  Dit zou echt niet moeten kunnen!

  1.   

   Dan een enkele reis graag!

 6.   

  Eerste Kamerlid Ria Oomen van het CDA snapt de politiek niet zo goed meer…….
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27835705/__Senator__CDA__Wilders_light___.html
  Ach misschien bent u wel niet de enige Mw. Oomen…!

  1.   

   Ria Oomen begrijpt niet zo goed waarom het CDA zo klein is geworden. Want als het CDA niet de moed heeft om buiten de politiek correcte comfort zone te treden en liever politiek correct wil blijven, zal het CDA ook klein blijven.

 7.   

  Het is ongelofelijk dat zo vrouw wetende hoe vrouwen in de islam landen op deze wijze op een gruwelijke wijze tot hun einde komen om dit andere toe te wensen. Die ook nog vechten tegen deze gruwelijke behandeling van vrouwen.
  Vuilnisman kan dit dwangbuis rijpe linkse vrouwtje ook mee.

  https://www.youtube.com/watch?v=YbO2RLtqxEw

 8.   

  deze zieke geest, ze hebben ook een site van stop de haat, maar ze mogen wel rechtse mensen haten, zelfs doodstenigen, eigenlijk is dus alles geoorloofd als hun “geloof” maar de overhand krijg, dit soort mensen haat ik met de diepste haat

  1.   

   Vergeet niet dat deze idoten de basis leggen voor weer moord op een politicus.
   En dat wordt dan voorzitter van en stembureau. In welk stad was dat trouwens.

   1.   

    Ik denk Hilversum Wim, gezien haar levensovertuigende website…..
    https://annefleurd.com/over/

    1.   

     Op deze website/blog vind je vooral een verzameling van mijn schrijfwerk. Ik schrijf hier blogberichten, maar soms plaats ik hier ook artikelen die ook elders gepubliceerd zijn (dit vermeld ik altijd). Ik schrijf/heb geschreven voor onder andere Joop, Vileine, VEGAN Magazine, anarchistisch tijdschrift de AS en de Socialist.
     https://annefleurd.com/over/

     Iemand uit het millieu van Volkert dus.

 9.   

  De geborgenheid van een groep gelijkgestemden. De status en autoriteit van morele superioriteit. Twijfel is overbodig. Links staat immers aan de goede kant van de zaak… links is dol op mensen die anders zijn maar niet op andersdenkenden. Linkse vrijheid is een paradox. Je bent vrij te verkondigen wat je wilt zolang het maar links is. Wie zich niet conformeert aan het gedachtegoed wacht harde handen die je verwijderen uit de groep. De geschiedenis leert dat links geen nederlaag kan accepteren. De neiging tot zelfreflectie ontbreekt. Utopisch links grijpt uiteindelijk altijd naar geweld.

  Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.
  https://opiniez.com/2017/02/05/er-hangt-geweld-in-lucht-links-geweld/

 10.   

  Ze heeft deze middag haar Twitter account afgeschermd.
  Wat een bitchie.!!
  Wat betreft het stenigen…
  Valt toch maar mooi onder haatzaaien..!!

 11.   

  In Nederland is extreemlinks salonfähig. Het ergste wat je kan gebeuren is voor extreemrechts te worden uitgemaakt, dan ben je een paria, maar extreemlinks kan gewoon. Communisten zitten in de Kamer, er is daar zelfs een Marcus Bakker-zaal, allerlei onwelriekende extreemlinkse clubjes krijgen subsidie (dat kan extreemrechts, voor zover dat überhaupt bestaat, uiteraard wel vergeten) ze krijgen ruim baan in de media en op de staatsTV, en kunnen dus ook voorzitter van een stembureau worden.

  Laat dit eens goed bezinken, mensen. Zoiets kan alleen als er een linkse bias is. Er is geen beter bewijs dat Nederland sinds de jaren 60 sterk is verlinkst dan de salonfähigheid van dit soort extreemlinkse rioolratten.

  We zijn er nog laaaaang niet.

  1.   

   De strijd van extreem-rechts tegen extreem-links zal nog jaren vergen.

   1.   

    Extreemrechts bestaat niet of nauwelijks, trol.

    En wat extreemrechts wordt genoemd, zoals die club van Kusters, is eerder links dan rechts.

    1.   

     Die truc is bekend. Hitler is door rechtse populisten ook omgedoopt tot extreem-rechts.
     Factfree brallen en je hebt altijd gelijk.

     1.   

      Pollewop begaat een Freudiaanse vergissing. Hij bedoelt natuurlijk extreem-links. Maar Hitler was niet veel linkser dan de communisten hoor.

     2.   

      Ali Yas heeft gelijk en hij geeft me gelijk: Hitler was linkser dan de communisten

      Q.e.d.

     3.   

      Trol Simon Pollekop is kennelijk niet op de hoogte van de politieke voorkeur van Kusters:

      “Constant Kusters, boegbeeld van de ‘extreem-rechtse neonazistische partij NVU, vindt Geert Wilders te radicaal en voelt zich meer thuis bij de extreem-linkse Socialistische Partij van Jan Marijnissen. Dat het verschil tussen extreem-rechts en extreem-links erg klein is liet Marcel Roele al eerder zien in zijn artikel ‘Was Hitler links?’ Hieronder enkele fragmenten.”

      https://meervrijheid.nl/?pagina=1642

     4.   

      Ik had het niet over Custers en je bron is weer van een triest niveau.

     5.   

      Ik had het over Kusters, trieste debiel. En toen kwam jij met Hitler. Overigens is het absoluut een feit dat het nazisme een vorm van socialisme was en veel linkse programmapunten van de NSDAP zijn gerealiseerd.

      En dan de bron. Die is prima. Maar ik heb ook een linkse bron die hetzelfde stelt: http://pauw.vara.nl/gasten/constant-kusters

      Dag vent. Game, set and match.

      Whoehahahaha…

     6.   

      Floris krabbelt al terug en meent nu dat het nationaal-socialisme ‘een vorm van socisalisme’ is. Ja, Floris, zo kunnen we de PVV met minder inhoudelijk bezwaar een socialistische partij noemen omdat ze op het sociaal-economische vlak linkser is dan de SP.

    2.   

     Dat terugkrabbelen zit ik jouw zieke hoofd, trol.

   2.   

    Rechts wint altijd want links is fantasie en ze kunnen niets. Hooguit wat gestruikmoord.

    Bovendien, als je uitkeringen stopzet is links monddood.

 12.   

  Een groene oproggelen is vies maar dit wijf is nog veel erger!!

 13.   

  Het is opvallend dat iedereen hier dat stenigen letterlijk neemt.

  Gevoel voor ironie en parabool is niet iedereen gegeven.

  1.   

   Daar ben ik ook bang voor, ze bedoelde afschieten, dat is wat humaner.

  2.   

   Misschien moeten we maar eens ‘ironisch’ wat varkens door een volle moskee jagen, kijken of jij dat ook zo leuk vindt, trol…

  3.   

   Minder minder minder marokkanen word toch ook door tegenstanders serieus genomen.!
   En daarbij word er niet gevraagd om geweld te gebruiken

  4.   

   Bij links kun je geen risico nemen. Humor hebben ze niet, behalve hun overtuiging kunnen ze niets en ze hebben er al een paar vermoord.

   Nee, jouw soort is betrouwbaar.

  5.   

   valt wel op , taarten gooien was ook onschuldig toch , tot een Groenlinksers overging tot schieten !!.
   afin vinden wij het nu vreemd dat wij argwanend zijn betreft de winst van Rutte VVD , Buma CDA , Pechtholt D66 , en de toyboy van GroenLinks Klaver .

   ja het is een feit als een linkse activiste van GroenLinks voorzitter van een stembureau, zijn kan de stemmen tegen hun fascistische regiem niet mee geteld worden .

   ik denk dan ook , (ben ervan overtuigd) , dat er bij de tellingen gefraudeerd is te voordelen van die partijen die al jaren deze dictatuur vormen .

   1.   

    Hier ben ik na dit te weten ook wel van overtuigd.

 14.   

  Wat vinden degenen die nu lopen te schuimen en te briezen eigenlijk van de oproep van de PVV-er Bosma om de neus van Clairy Polak eraf te hakken?
  Of is dit er weer eentje in de categorie “Bij ons is het humor, bij anderen is het ernst”?

  1.   

   Dat was is een heel andere context dat stenigen. Zeker als je weet dat links een een moord op hun geweten heeft.

   https://www.youtube.com/watch?v=6UQZig5W1S0#t=55

   1.   

    @Wim
    Wat was dan de context van de tweet van Anne Fleur, Wim?

    1.   

     Oproepen tot moord.

     1.   

      Ach, bij Fortuyn kwam GL er ook mee weg, dus waarom geen nieuwe poging?

     2.   

      @Wim
      Dat was de context helemaal niet.

  2.   

   Ik zie dit wijf er wel voor aan om Wilders een stronttaart in z’n gezicht te duwen. In het geval van Fortuyn was dat een voorbode voor iets veel ergers.

   Links demoniseert en dat blijft meestal niet zonder gevolgen voor het slachtoffer.

   Smerige lieden zijn het.

  3.   

   Dat werd gebracht als humor……Op antwoord van vraag uit publiek over de rode neuzen van de NOS!!
   Hier de bewegende beelden daarvan.. Zonder knip of plakwerk.. :
   https://youtu.be/6UQZig5W1S0

   1.   

    @O.P.
    Juist, als humor. Zoals ik al schreef: “Bij ons is het humor, bij anderen is het ernst.” Bij Bosma is het een grap als ie zegt dat ie Polak al ziet liggen met afgehakte neus, bij Anne Fleur is het ernst.
    De opwinding onder de PVV-aanhangers alhier tekent hun Calimerogehalte.

    1.   

     Valt wel mee Beuklul. Dat gescheiden eenzame droefhout hier wekt geen Calimero op. Tuurlijk moet je symmetrisch zijn. Maar juist dat aanvoeren is weer verdacht. Je narcisme zal niets overslaan.

     Gelukkig levert het ook eenzame, verzuurde, drankzuchtige types op die heerlijk afsterven richting grafsteen.

     Leuk om het kwaad eens te zien.

  4.   

   Ja, Beuklul, soms kan dat. Maar jij grijpt dat lekker aan he? Gescheiden?

   1.   

    @Christian
    Bosma gescheiden? Ik wist niet eens dat deze luie maar geniale man getrouwd was.

  5.   

   Clairy Polak is een Jodin, Beukman, dat is heel wat anders.

  6.   

   IK heb die uitzending met haar toen gezien en sorry maar hoe walgelijk kan men zijn zo als zij in haar programma over de PVV kiezers heeft gesproken en over Wilders. Als het anders om was geweest over een links partij, zag je haar nooit meer op de buis. Dus als het alleen die snotneus van haar betreft, heeft ze nog geluk gehad. Groenlinks zou het gelijk anders opgelost hebben met haar,de kogels komen toch meestal van links.

 15.   

  Dit moet toch uitgezocht worden vind ik, ras zuivere psychopaat.

 16.   

  Dus Pinochet, Valeda, Franco hadden gelijk met hun preventieve oorlog.

  En Zorreguita natuurlijk.

 17.   

  Nu de vraag of deze Anne Fleur Dekker voorzitter van een stembureau ergens in nederland waar ze 15 maart alles in goede banen moest lijden wel te vertrouwen is.

  Wie weet zijn er zwel honderden PVV en FVD stembiljetten in de vuilniszak of bak beland.

  Brrrr eng hoor.

  1.   

   Zou mij niet verwonderen als zij er voor gezorgd heeft dat er dozen met gestemde biljetten in de containers lagen overal. Als je zo vol haat zit ben je tot alles in staat en zeker niet te vertrouwen. Dat zouden ze eens moeten gaan onderzoeken wat ze op 15 maart allemaal uitgespookt heeft dit haat zaaiend persoon.

   1.   

    Juist dat bedoel ik. Wie weet heeft ze uit een doos een klein stapeltje PVV biljetten gehaald en de rest in de container gesmeten.

    Ongelooflijk dat zulke mensen een dergelijke functie krijgen.

 18.   

  Anne Fleur overspeelt haar linkse kinderhand. Daar ga je trut. Alleen nog maar marginale baantjes voor jou binnen linkse haatclubjes.

  Plus nog de kans dat de stenenregen jouw hoofdje treft. Want ja, wie het zwaard opheft wordt er door verwoest.

 19.   

  Zo riep ze op Twitter onder meer mensen op om Geert Wilders maar eens te stenigen,

  Dat is op roepen tot mishandeling en moord. Lijkt mijn strafbaar

  1.   

   ach deze lieden staan aan de goede kant van de streep , zij horen bij links .

   tja dan mag het weer wel .

 20.   

  Och dat scheelt dan toch, de vorige keer hebben ze hun haat met een kogel bezegeld toch op Pim Fortuin. Dat deze moordpartij ook nog voorzitters nu na 15 jaar hebben ,die op de oude voet verder gaan is niet verwonderlijk toch. Bij Groen links kleeft niet voor niets nu nog het bloed aan de handen van de moord op Fortuin.

 21.   

  Waar gaat de wereld heen, fascistische anti_fascisten. Zouden ze hun logica en deductisch vermogens loslaten op de islam, dan zouden ze die dus ook moeten stenigen. Ware het niet dat die bij voorbaat uitgesloten is door hen van enige objectieve analyse dan ook. Verboden door een zelf opgelegde doctrine, waar ik al een hele tijd niet meer aan mee eens te werken als links geaard mens. Ik ben wel goed, maar niet gek.

  1.   

   Dan ben jij een links geaard mens waar WEL mee te praten valt.

   Gelukkig bestaan die nog!

 22.   

  Een domme uitlating van die mevrouw maar ik ga er van uit dat ze het allemaal niet zo letterlijk bedoelde.

  1.   

   Natuurlijk niet. Maar de haat druipt er wel van af. En dat is waar het hier om gaat: redeloze haat tegen iemand die de grote problemen waar links dit land in heeft gebracht op de agenda heeft gezet.

   Hoe DURFT hij, denken deze linkse wormen.

   1.   

    Floris ziet dus ook in dat ze het allemaal niet letterlijk bedoelde.

    Goed om even te noteren.

    1.   

     Het is jou dus net gelukt om dat Natuurlijk niet te lezen, de rest wat er staat past niet bij zo n links figuur als jou in het straatje toch.

     EVEN NOTEREN.

     1.   

      @Pollewop, als zij, als publiek figuur, dat niet bedoelde dan had ze het niet moeten zeggen. Maar ze heeft het wel gezegd dus bedoelde ze het ook. Snap je?

    2.   

     Gelukkig denkt het onvolprezen OM anders. He? Selectief waarnemende polletrol?

  2.   

   Dat is onzin ze roep andere op tot moord en mishandeling. Zeker gezien de geschiedenis is dat misdadig en strafbaar.

 23.   

  waarom kijk ik hier niet van op ?.

 24.   

  Kan deze dame misschien voor de rechter komen met haar uitspraken of hoort zij tot beschermd wild?

  1.   

   Tot beschermd wild, voor de echte Nederlandse burger, voor de import mannen zal ze zich wel vrijwillig als loslopend wild aangemeld hebben dan.

 25.   

  Ik zou zeggen, een poosje opsluiten met een stuk of 4 apothekers uit Aleppo in een appartementje met een webcammetje of zo, of met oud en nieuw naar keulen, ook leuk, misschien dat de oogjes van dat domme gansje dan eens open gaan.

  1.   

   Als je niet zelf helder je mening kunt formuleren kun je altijd nog een linkje plakken.

   Wat een arremoe.

   1.   

    Het is dan ook goed te merken, dat jij dit soort goede stukken nooit leest, anders zou je niet zo ontzéttend dom en stupide reageren! En dat durft anderen de maat te nemen. Ga een kachel breien en bemoei je niet met de grote mensen. Staalwol genoeg!

 26.   

  Ach dom meisje je bent nog véél te jong om e.e.a. te beoordelen.
  Misschien heb je een moslim vriendje die je aan het hersenspoelen is????

 27.   

  Ja het blijkt alweer iedereen kan zo maar in de politiek in Nederland Kijk maar wat de PVDA voortgebracht heeft en zo zijn een meer partijen die een gevaar zijn voor dit land
  Als je minder minder roept staat heel NL op zijn kop de gehele politiek draait dan over uren voorgedrukt aan giften Partij bonzen staan op het malieveld rechters maken overuren om deze persoon maar aan te klagen Maar wat er nu bezig is hoor je geen enkel commentaar van de politiek die doof is

 28.   

  Links, incl. Anne Geur, is zo rot als een mispel.
  En maar roepen om “noemen & waarden”; ik vermoed dat dit soort figuren die woorden niet eens kunnen schrijven.

 29.   

  @ O.P.:

  “Ze heeft deze middag haar Twitter account afgeschermd.
  Wat een bitchie.!!”

  Je bedoelt natuurlijk LAFAARD EERSTE KLAS??
  Wel huilie huilie doen, maar als ze er (TERECHT!!) op aangesproken wordt…..
  Deze miskleunen van de natuur moet je niet eens serieus nemen.

 30.   

  @corfo:

  “En maar roepen om “noemen & waarden”; ik vermoed dat dit soort figuren die woorden niet eens kunnen schrijven.”

  Zou je echt willen lachen? Zou je eens moeten vragen of ze het willen SPELLEN!!

 31.   

  Een GroenLinks-activiste als voorzitter van een stembureau. Zó diep is dit alndje gezonken. Zo’n persoon zou van onbesproken gedrag moeten zijn, dat kan van deze mevrouw niet bepaaldelijk gezegd worden.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!