Haatcolumnist Telegraaf gaat los op Baudet: "Die huiveringwekkende kijkers, zelfingenomen!"

Geen categoriemrt 18 2017, 19:00
Het is duidelijk: links heeft een nieuwe boeman gevonden. Zijn naam is niet Geert Wilders (die hebben ze kapot geprobeerd te maken, maar dat lukte niet), maar Thierry Baudet.
Uitgesproken linkse media zijn niet de enigen die het voorzien hebben op de lijsttrekker van Forum voor Democratie. Ook De Telegraaf doet dapper mee aan de hetze tegen Baudet. Zie hier wat Telegraaf-columnist en opperhater Bert Dijkstra vandaag opschreef in verband met Baudets uitspraken over het versieren van vrouwen:

Hou toch op! Uit zijn mond klinkt het allemaal volkomen oninteressant. Komt door die ogen. Die huiveringwekkende kijkers, zwanger van onpeilbare zelfingenomenheid. Daar kun je als vrouw met op z’n minst een beetje hersens in haar hoofd toch onmogelijk voor vallen?

Ach gossie, voelt meneer Dijkstra zich bedreigd? Kan hij er niet tegen dat er échte mannen zijn die hun mening duidelijk durven te geven en die lak hebben aan het moderne feminisme (wat feitelijk een vrouw-geobsedeerde versie van het communisme is)? Moet Baudet zich maar even chemisch laten castreren zodat Dijkstra zich weer veilig kan wanen?
Want ja, die mannen met een sterke wil zijn natuurlijk een e-nor-me bedreiging voor de rest van de wereld. Toch?
De echte vraag is natuurlijk: waarom geeft De Telegraaf, wat zogenaamd toch een rechtse krant is, eigenlijk ruimte aan zo'n politiekcorrect betamannetje als Bert Dijkstra? Hij zou veel beter op zijn plek zijn bij het AD, HP de Tijd, de Volkskrant of NRC Handelsblad. Oftewel, bij de linkse haatmedia waar alleen quasi-vrouwvriendelijke en geestelijk gecastreerde mannen welkom zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten