Haatcolumnist Telegraaf gaat los op Baudet: “Die huiveringwekkende kijkers, zelfingenomen!”

Het is duidelijk: links heeft een nieuwe boeman gevonden. Zijn naam is niet Geert Wilders (die hebben ze kapot geprobeerd te maken, maar dat lukte niet), maar Thierry Baudet.

Uitgesproken linkse media zijn niet de enigen die het voorzien hebben op de lijsttrekker van Forum voor Democratie. Ook De Telegraaf doet dapper mee aan de hetze tegen Baudet. Zie hier wat Telegraaf-columnist en opperhater Bert Dijkstra vandaag opschreef in verband met Baudets uitspraken over het versieren van vrouwen:

Hou toch op! Uit zijn mond klinkt het allemaal volkomen oninteressant. Komt door die ogen. Die huiveringwekkende kijkers, zwanger van onpeilbare zelfingenomenheid. Daar kun je als vrouw met op z’n minst een beetje hersens in haar hoofd toch onmogelijk voor vallen?

Ach gossie, voelt meneer Dijkstra zich bedreigd? Kan hij er niet tegen dat er échte mannen zijn die hun mening duidelijk durven te geven en die lak hebben aan het moderne feminisme (wat feitelijk een vrouw-geobsedeerde versie van het communisme is)? Moet Baudet zich maar even chemisch laten castreren zodat Dijkstra zich weer veilig kan wanen?

Want ja, die mannen met een sterke wil zijn natuurlijk een e-nor-me bedreiging voor de rest van de wereld. Toch?

De echte vraag is natuurlijk: waarom geeft De Telegraaf, wat zogenaamd toch een rechtse krant is, eigenlijk ruimte aan zo’n politiekcorrect betamannetje als Bert Dijkstra? Hij zou veel beter op zijn plek zijn bij het AD, HP de Tijd, de Volkskrant of NRC Handelsblad. Oftewel, bij de linkse haatmedia waar alleen quasi-vrouwvriendelijke en geestelijk gecastreerde mannen welkom zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. DutchDropveter

  @redactie;

  “De echte vraag is natuurlijk: waarom geeft De Telegraaf, wat zogenaamd toch een rechtse krant is, eigenlijk ruimte aan zo’n politiekcorrect betamannetje als Bert Dijkstra?”

  Heel erg simpel! Dat bedrijf staat te koop en dan moet je wel politiekcorrect zijn 😉 Kijk eens naar Geenstijl de afgelopen 2 a 3 maanden helemaal zo mank als een lammetje en totaal niet meer grof zoals we het gewend zijn. En wat te denken van Geenpeil het lijkt wel bijna expres de nek om gedraaid met amper 5000 landelijke stemmen….

  Voor de media zou ik de overname van de Telegraaf goed in de gaten houden wie gewoon 0,50 per aandeel betaald moet dat bod gewoon accepteren, maar de overname komt uit België van het Mediahuis, welke weer zeer royale banden heeft met jawel onze vrienden in Brussel (EU). En zo maken ze de media op zijn Erdogans compleet kapot dood!

  1. jennifer

   Klopt zelf op WUZ konden mensen ineens nergens meer op reageren,en als het al wel kon en je had er een eigen mening over, die niet bij de telegraaf in het straatje paste ineens werd het niet geplaats. De ommezwaai van de telegraaf van objectief was ineens naar links gesprongen.

   1. Ngatimoto

    Dit is bijna bij alle kranten en bladen gaande. Alles wat in moderne versie op het internet verschijnt heeft geen mogelijkheid meer om te reageren.
    Want als het blijft dan kan iedereen zien hoeveel onvrede er is.
    Gewoon een lijstje aanleggen met redactie van kranten, die kun je dan bestoken.
    Maar daar is een betere oplossing voor. Schrijf aan de politiek.
    https://www.tweedekamer.nl/kamerleden_en_commissies/fracties

   2. erooij59

    Dat klopt. Ik zag die melding ook op WUZ (tijdelijk reacties plaatsen niet mogelijk, mailen kon wel). Ik heb er nog een mail naar gestuurd, met vraag waarom er tijdelijk geen reactie geplaatst kon worden. Geen antwoord gekregen. Mijn gedachte was dan ook dat dit te maken hadden met verkiezingen. Allemaal gekonkel om ‘m.n. Rutte in het zadel te houden. Walgelijk. Volgens mij was dat gedoe met die Turkse ministers ook bewust opgezet.

 2. Wim

  Verwarde columnist.

 3. Mees

  ”Oftewel, bij de linkse haatmedia waar alleen quasi-vrouwvriendelijke en geestelijk gecastreerde mannen welkom zijn.”

  Hoe krijg je het uit je strot/toetsenbord.
  Moet je toch wel echt haatdragend zijn.

  1. DutchDropveter

   Een mening kan kwetsend zijn, Dat is niet per definitie haat.

 4. Ngatimoto

  Ach, De telegraaf? Hoe lang nog?

 5. Floris

  Inderdaad. De Telegraaf is ontmanteld. De enige niet-linkse krant van Nederland is in handen gevallen van een politiek-correct concern.

  Ik vraag me af wanneer Leon de Winter en Rob Hoogland daar vertrekken.

  1. Top

   Wij hebben hem dan ook opgezegd! Waardeloze krant geworden. En ja, de reactie mogelijkheid is bij bijna alle MSM bladen, bijna tot nul gereduceerd.

 6. napels

  Ja,inderdaad is het massale kortwieken van de mogelijkheid om te reageren op berichtgeving niets anders dan de burger dient zijn kop te houden,maar dat het bij zoveel media tegelijk gebeurt is wel erdoganisch en eng.

 7. Floris van Duin

  Uit de reacties hier kan worden opgemaakt dat de Telegraaf vanuit een extreem-rechts perspectief als een linkse krant wordt gezien.

  Het kan verkeren.

 8. JackyH

  Sinds Paul Jansen Hoofdredacteur is is de Telegraaf niet meer wat het was. Bij zijn aantreden zei Jansen dat hij er een kwaliteitskrant van wilde maken. Ik heb al verschillende keren geklaagd maar krijg niet eens antwoord. Ik lees de Telegraaf nog omdat ik een krant wil lezen en er geen alternatief is. Volgens de Telegraaf kun je nog steeds reageren op artikelen. Dit is mij nog steeds niet gelukt. Na het aanklikken van REAGEER zou er een hokje moeten verschijnen waar je kunt inloggen. Dat hokje verschijnt bij mij niet. Als de krant echt wordt overgenomen door de Belgen dan heeft Nederland geen onafhankelijke krant meer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.