Hilarisch: Geert Wilders poeiert Jinek en Pauw af. “Nee, ik kom niet langs”

De correspondent van het knetterlinkse programma probeerde het nog één keer. Dat werd dus een volmondig nee.

Hilarische beelden bij de VRT. Die Vlaamse zender zond onlangs een documentaire uit over Geert Wilders, genaamd “Wie is Geert Wilders?” De beelden staan op YouTube. Natuurlijk hebben we hier een clip van de woordenwisseling die ik hieronder beschrijf:

Hoewel de ‘documentaire’ de zoveelste aanval op Wilders en de PVV is, is het je tijd tóch waard om het even helemaal te kijken. Waarom? Nou, alleen al vanwege het moment waarop de Haagse redacteur van het tv-programma Pauw & Jinek het toch nog een keer bij hem probeert, terwijl Wilders zijn uitnodigingen om langs te komen in dat programma al duizend keer heeft afgeslagen.

“Zeg Geert, mag ik je eventjes iets vragen?,” vraagt Peter Kee aan Wilders (waarmee hij feitelijk dus al een vraag gesteld heeft). “Zou ik je in de verkiezingscampagne bij Pauw & Jinek kunnen uitnodigen, in die laatste paar weken?”

Wilders gedecideerd: “Nee. Nee, dank je wel.”

Kee probeert het  nog maar een keer: “Je mag als hoofdgast er zitten!”

Toe nou Geert (volgens mij hoor je Kamerleden gewoon aan te spreken met ‘Meneer dit of dat,’ maar blijkbaar doet de grachtengordel daar niet aan), alsjeblieft! Puhlease!

“Ik zeg je eerlijk: nee.

Dan heeft Kee nog één troefkaart in handen: “We doen ook nog een correspondents diner, en dat lijkt me echt een kans voor je!”

Wilders:

“Nee. Dank je wel. Ik mag toch nee zeggen?”

“Nou ja, ik heb liever dat je ja zegt,” aldus de redacteur van Pauw & Jinek. “Ja dat begrijp ik,” antwoordt Wilders, maar dat gaat dus niet gebeuren. Wieberen jongen, veel succes ermee!

Een schitterend moment natuurlijk, maar dan zijn we er nog niet. Als linksmens zijnde kan Kee zich namelijk niet inhouden en moet hij Wilders nog even een sneer geven. Onmiddellijk nadat Wilders verdwijnt richt hij zich tot het filmteam en zegt hij:

“Het is hem net weer niet geworden, zoals je hoort. Maar hij was nog nooit zo beleefd tegen mij, dus blijkbaar was hij zich bewust van de camera. Dit was wel heel netjes.”

Ironisch genoeg voegt de linkse nepjournalist daar aan toe:

“Het is jammer dat hij het altijd blijft weigeren gewoon.”

Het is echt ongelooflijk dat hij het verband niet ziet tussen zijn opmerkingen over “beleefd zijn” en Wilders’ weigering. Hoe groot moet die plaat voor je hoofd dan zijn? Ieder normaal mens begrijpt dat hij in drie korte zinnen heeft bewezen dat Wilders gelijk heeft, maar meneer de journalist kan dat zelf blijkbaar niet bevatten. Moeten we daar nou om lachen of huilen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Wim

  Heel goed van Wilders om dit niet te doen met zo linkse bende hooligans op de tribune.

  1. Floris

   Vergeet de hooligans aan tafel niet.

   Het is een stelletje valsspelers dat er alles aan doet om Wilders kapot te krijgen.

   Links speelt het gemeen en dat doen ze al jaren. Als Wiegel in debat ging met Den Uyl werden er steevast een zooi linkse boeroepers in het publiek geposteerd om Wiegel het spreken zo goed als onmogelijk te maken.

   Links volk = vies volk.

 2. Vabis

  Wilders is gelukkig te slim om in het valletje van die linkse ratten te stinken, die is niet zo dom als Jan Roos de vorige week in dat flut programma!

 3. Ni28

  Wilders laat zich niet gebruiken voor linkse fratsen om in een klucht afgemaakt te worden.

 4. nick

  Wat er gebeurd als je niet op de PVV gaat stemmen:

  lees verder bij E.J.Bron dit stuk van Numan.

  Wat gaat er gebeuren als u zo dom bent om op een andere partij dan de PVV te stemmen? Zo op het oog erg weinig. Rutte zal dan mogelijk premier worden, of Buma of Pechtold. Dat maakt weinig verschil. Rutte, Buma en Pechtold hebben een vrijwel identiek programma.
  Zekers, ze verschillen op details. Maar de grote lijn is exact hetzelfde. Alle drie willen van Nederland een provincie in Europa maken. Dat proces is allang bezig, en is bijna onomkeerbaar.
  Stem niet op Wilders en de weg terug is er niet meer. Alle drie willen een multiculturele samenleving. Elk heeft daar andere redenen voor, maar dat proces is ook bijna onomkeerbaar. Daags na de verkiezingen merkt u helemaal niets.

  U gaat pas wat merken rond eind mei…..

  En vergis je niet, als je voor een alternatief stemt,( die grotendeels met Wilders programma aan de haal gaan) /nieuwkomers zoals de VNL verraders of goedbedoeld FVD ( waar links zeker op hoopt) kost dat de PVV misschien wel 4 zetels of meer!
  Bedenk wat een verschil dat uit zou maken!! Denk dus heel goed na!! De PVV verdient het, zij hebben keihard gewerkt met alle tegenwind die maar mogelijk is, nu is er een kans… en daarnaast is het ongelovelijk belangrijk om nu zelf ook te vechten tegen de verraders van ons land! Wat wil je je kinderen laten erven, waar wi je ze mee opschepen, een uitgehold bestaan met een overheersende Islam???
  Denk goed na!!! Dat is namelijk geen fantasie maar werkelijkheid als je nu niet ingrijpt met een weloverwogen stem!

 5. pejoar

  natuurlijk laat Wilders zich niet gebruiken ,maar anderzijds zijn er wel veel mensen die hem willen zien.
  hij was in Spijkenisse en Volendam maar dat was het.
  het volk wil Geert horen en zien en dat levert ook nog eens zetels op.
  hij kan die prutsers van de NPO wel aan en zou tot 15 maart iedere dag wel ergens te zien moeten zijn met als gevolg 50 zetels.

  1. Anna

   Als je door moslims met de dood wordt bedreigd kun je je niet vrolijk en vrij openlijk vertonen. Dat zal op den duur onze democratie en rechtsstaat ondermijnen. Maar bij RTL debat werd gevraagd aan alle politici ” Is islam een bedreiging voor Nederland”? Alle partijen heel angstig in koor “NEE”.
   Maar we zien dagelijks dat de islam niet alleen een bedreiging is voor Nederland maar voor de hele wereld. Toch riepen alle politici “NEE”!
   Als je met de dood wordt bedreigd vanwege kritiek op zeer slechte zaken binnen een religie deugt die religie van geen kant.

   1. Lex

    Ik zou wel graag een poster voor mijn raam willen hagen van de PVV.

    Als ik dit doe liggen geheid binnen een uur al mijn ramen eruit.

 6. Peter Selie

  Het goede gevoel van de overwegend linkse media zit achter de ellebogen, en Dhr. Wilders deed netjes afstand van de uitnodiging aan Kee. Kee gaf toch weer een sneer aan Wilders om een paar seconden op de voorgrond te treden, natuurlijk was dit uit frustratie voor het afgeslagen aanbod. Natuurlijk laat Wilders zich niet afmaken bij zo’n flut programma als Jinek & Pauw dat begrijpt bijna de helft van alle Nederlanders.

  1. Christian Wouters

   Kee werkt samen met de Max Blokzijl van links, Francisco van Jole. Kee is dus een linkse adder. En die vriendelijkheid is gespeeld. De laatste opmerking was weer echt.

   Eer ging een kameel door het oog van de naald dan een linkse die eerlijk betaald.

   1. toetssteen

    @Wouters
    Ik hoef het niet meer te tikken, thanx.

  2. Mart

   Je zou maar KEE heten…Kee van de linkse plee.en maar tippelen.

 7. Anna

  Twee en een zaal vol demoniserende linkse hyena’s? Daar ga je dus als normaal mens niet voor zitten. Geweldig Wilders we weten waar jullie voor staan daar heb je die hyena’s niet voor nodig.

 8. Catherine

  Vanavond om 17.00 bij omroep Max : Geert Wilders.

 9. Gustaafff

  Wilders heeft inderdaad weinig op met kritische pers. Jammer dat ‘ie bij een eventueel premierschap z’n twitteraccountje verliest aan de Rijksvoorlichtingsdienst – dan is hij het contact met zijn achterban helemaal kwijt.

  1. Floris

   De domme trol Gustaafff ziet de vooringenomen propagandisten van de NPO aan voor ‘kritische pers’.

   Whoehahahaha…

   1. Vabis

    En dan denkt die lullo ook nog inzage te hebben in de achterban van Wilders, is het een clown of niet?

    1. Gustaafff

     Jij bent al lang niet meer serieus te nemen, vabis.

     1. swetsnek

      Nee jij wel droplul ga met je leutertje spelen homo

    2. Floris

     Degenen die hier het minst serieus genomen worden zijn Gustaafje en Beukman. De lamme en de blinde.

     1. Gustaafff

      Deze opmerking getuigt van een schrijnend gebrek aan inzicht.

   2. Gustaafff

    Inderdaad, het is makkelijker om alles wat de Haagse leider zegt voor zoete koek te slikken.

    1. Floris

     Domme Gustaafff denkt dat PVVers alles slikken wat Wilders zegt. Het komt niet bij domme Gustaafff op dat Wilders zegt wat al die mensen allang dachten.

     1. Gustaafff

      Mensen geloven wat zij geloven willen. Ze zijn immers nog steeds in de vaste overtuiging dat hij z’n verkiezingsbeloftes er doorheen krijgt.

     2. Toptimist

      Afgaande op de variatie in uitspraken en tweets van Wilders en de lengte van zijn partijprogramma gebeurt er dus niet zo bijster veel in de hoofden van PVV-stemmers.

     3. Floris

      “Ze zijn immers nog steeds in de vaste overtuiging dat hij z’n verkiezingsbeloftes er doorheen krijgt.”
      ———————————————-
      Hoe Gustaaf hier bij komt is me een raadsel.

      Hij toont hiermee aan totaal niets te begrijpen van de beweegredenen van de gemiddelde PVV-stemmer.

    2. Christian Wouters

     Karaktermoord Gustaaff. Is valsspelen. Even je geloof terzijde gelegd?

     Ach,ach, gereformeerden liegen altijd. Emoties onderdrukken maakt dat ze ongecontroleerd en heel kwaadaardig aan het licht komen. Reken maar dat Jezus zich niet thuis zou voelen bij dat soort.

     Maar blijf hopen.

   3. jennifer

    Ja als je die bagger voor kritische pers aanziet dan ben je al ver heen toch.

  2. Jroam

   shockeren, provoceren, Gustaafff is er goed in.
   Wilders is fout, prima dat kan je vinden.
   Dat je dat steeds doet op deze site, is eigenlijk geweldig!
   Daar kunnen heel wat linkse forums een voorbeeld aan nemen!
   Hitler was een slecht mens voor wat hij deed, niet omdat hij een Duitser was.
   Zou Hitler nu leven, dan had hij zich waarschijnlijk gekleed als moslim.
   Als moslim kan je je alles permitteren.
   Hij had vast de steun gekregen van de PvdA, VVD, CDA, d66, Gewoon Link, de SP,..
   Hitler had het niet zo op zorgafhankelijk mensen.
   De bezuinigingen op de zorg zijn sinds 1990 en ik geloof niet dat met zo achterlijk is, dat met dit niet kon oplossen.
   Een beetje interessant doen alsof men wel de problemen van andere culture zou kunnen oplossen.
   Andere culture die de zorgbehoevende niet als volwaardig zien.
   Noemde Hitler dat geen untermenschen.
   Zou de blanke anti Wilders gluiperd dromen van dat de niet Europeanen het werk deden terwijl hij / zij van de vrijheid genoten.
   Waarschijnlijk had de PVV en Pim Fortuyn er niet geweest, als de andere partijen wat meer volk het volk van Nederland gedaan hadden.

   Het toppunt van stommiteit is, dat de zogenaamde vluchtelingen nu in het westen er een zelfde puinhoop van willen maken, als waarvan ze ooit gevlucht zijn.
   Het zal me niks verbazen als die zogenaamde fatsoen rakkers daarvan willen profiteren.
   Wilders moet beveiligd worden, Fleur Agema is bedreigt.
   Kuszus en S.S. kunnen provoceren zoveel ze willen, ze worden zelf beloond met aandacht.
   Ik stem niet meer op de PVV!
   Ik stem tegen de bezetters, tegen de landverraders.
   Wilders afschilderen als Hitler, ze zijn beide blank.
   Erdogan heeft een donkere huid,
   dus voor de aller domste is daarom een Erdogan niet is te vergelijken met Hitler.
   Degene die destijds best mee wilde werken met Hitler was de vara.
   De vara en de PvdA hebben ook heel wat overeenkomsten.
   Maar het is beter dat daar geen aandacht aan wordt besteed.
   Niet ontwikkelde mensen zijn makkelijke te beïnvloeden.
   Dat heeft de VARA / PvdA geleerd van de grote meester!
   DENK en S.S. zijn ontstaan uit de PvdA!
   Zonder de PVV, form voor democratie, wordt Nederland een land, zoals een van de landen waar vandaan men nu massaal vlucht.
   Dus niet stemmen op de PVV / Forum voor Democratie houdt ook in dat men in de toekomst niet meer naar toe of van de ellende af kan vluchten.
   Voor mensen als Kuszus en S.S. zal dit te ingewikkeld zijn om te begrijpen.

   Ze zullen toch niet naar Nederland komen vanwege het klimaat?!?

   Men stoort zich nog al een aan je reacties.
   Maar je wordt tenminste niet top op het bot beledigd, zoals de aanhang van Denk maar ook in mindere zin gebeurd op andere forums.
   Blijken wij, ook in dat opzicht betere / fatsoenlijkere mensen!

 10. NederNederlander

  Waarom aan een programma mee doen waar van je bij voorbaat weet dat ze bevooroordeeld zijn en weet als je er komt dat ze je alleen maar willen beledigen men met de grond gelijk willen maken in plaats hem aan horen!!

 11. Anna

  Wilders bij MAX.NU!

 12. Lex

  Go die VRT is nog erger dan de Volkskrant.

  Wat een stelletje linkse Ratten zeg.

 13. nienke

  Wilders heeft helemaal gelijk, als hij bij Pouw en Jenek zou komen worden er zoveel mogelijk linkse ratten uitgenodigd die hem lekker kunnen uitfluiten.
  Je laat je toch niet door z’n stelletje mafketels uit jouwen.
  Fatsoen is er niet bij bij dit gepeupel.

 14. think twice

  Heel juist. Geert Wilders is de baas in dit verband. Want als je die gutmenschen één vinger geeft…….

  1. back2basics

   Geert Wilders is mondig genoeg om ‘jouwers’ en mensen als Pauw en Jinek het zwijgen op te leggen. Zolang hij geen onzin uitkraamt is er niemand die Geert ook maar een strobreed in de weg kan leggen. De waarheid, mits goed onderbouwd, is niet uit te jouwen.
   Het zou de PVV, en daarmee de Nederlander die zijn land/historie/geloof/cultuur/enz serieus neemt, goed doen als Geert zich wat vaker zou laten zien.
   Hij wordt met grote regelmaat in een negatief daglicht gesteld. De gemiddelde mens, kuddedier zijnde, is daar gevoelig voor. Ik denk dan ook dat de huidige peilingen een gevolg zijn van het feit dat Geert zich te veel buiten beeld houdt.

   VNL en FVD zouden daar van kunnen profiteren en dat is niet wenselijk. Als we echt verandering willen zien moet de PVV een heel grote partij worden. En daarvoor geldt, iedere stem telt.

 15. Ludwig_Janssen

  De VRT is als opvolger van de BRT een heel degelijke omroep. Waarom zouden zij een aanval op Wilders doen?

  1. Floris

   Omdat ze net zo links zijn als de NPO en de BBC.

   Zo en ga nu maar terug naar je trollenhol.

  2. back2basics

   “Geert Wilders is mondig genoeg om ‘jouwers’ en mensen als Pauw en Jinek het zwijgen op te leggen.”

   1. Floris

    Mondig is hij, maar hij zou te maken krijgen met:

    – Partijdige presentatoren die alles uit de kast halen om hem dwars te zitten. Dat kan je vergelijken met een partijdige scheidsrechter.

    – Vijandig gezinde tafelgasten, die hem continu interrumperen, beschuldigen etc etc.

    – Vijandig gezind publiek.

    Hans Jansen, die ook zeer mondig was, kreeg onder die omstandigheden een keer een black-out en dat is nog jaren tegen hem gebruikt. Je krijgt in zulke programma’s gewoon geen eerlijke kans als je islamkritisch bent dus kan je er maar beter wegblijven.

    1. back2basics

     En daarom Floris denk ik dat hij gesteund gaat worden tijdens de verkiezingen door veel stemmen te vergaren. De kijker is niet stom en gaat meer en meer ageren, hoop ik, tegen de gevestigde orde en hun partijdigheid en vijandigheid.

     Laat Geert het maar moeilijk krijgen, laten ze tegen hem tekeer gaan met hun ongemotiveerde praatjes, laat ze transparanter worden dan ze al zijn en laat ze op die manier vreselijk onderuit gaan.

     1. Floris

      Ik begrijp wat je zegt en zo zou het inderdaad uit kunnen werken. Wilders maakt zelf die afweging ook natuurlijk en vooralsnog doet hij het niet.

      Daar heb ik begrip voor.

      Vooralsnog zijn er (volgens mij) twee mensen die het aandurfden en aankonden om in het hol van de leeuw een overwinning in de wacht te slepen. Hans Wiegel in de jaren 70 en Pimmetje.

    2. Beukman

     @Floris
     Jij snapt er weer niks van.
     Rutte heeft gisteren een horde woeste Groningers overleefd, Wilders overleeft heus wel een handjevol kritische (“partijdige”) journalisten en onaardig publiek dat hem interrumpeert.

     Waarom blijft ie dan toch weg? Om twee redenen. Ten eerste omdat hij er niets mee te winnen heeft. In de peilingen doet hij het onveranderlijk goed, en met een paar goed getimede tweets weet hij altijd weer aandacht te genereren.
     In de tweede plaats, omdat hij wil vermijden dat zijn onrealistische luchtballonnetjes (“verbod koran”) en plein public worden doorgeprikt.

     Jammer. Ideeën dienen te worden getoetst, hierop is niet alleen de hele westerse wetenschap gebaseerd, maar ook ons politieke stelsel, waarin het debat een essentiële rol speelt. Wilders onttrekt zich hieraan. Hij bewijst de democratie een slechte dienst.

     1. Floris

      Het is de partijdige NPO die de democratie een slechte dienst bewijst. En dat al ruim 40 jaar.

      Maar dat vind jij als linkse drol helemaal niet erg natuurlijk. Je hebt immers zelf ook een Pravda-mentaliteit.

     2. Beukman

      @Floris
      Helaas. Je vergeet in te gaan op mijn argumenten.
      Diezelfde NPO heeft onlangs nog een reportage uitgezonden over Geert die zogenaamd bij een bezoek in een stadje omgeven werd door duizenden uitzinnige fans.
      Achteraf bleek dat helemaal niet waar te zijn. Voortaan beter dus wat voorzichtiger zijn met statements als “de partijdige NPO”.

     3. Floris

      Je vergeet in te gaan op mijn argumenten.
      ———————————————
      Op belachelijke “argumenten” ga ik inderdaad niet in.

     4. Beukman

      Floris scripsit:
      “Op belachelijke “argumenten” ga ik inderdaad niet in.”

      Je kiest weer eens de weg van de minste weerstand, jongen. Toon maar aan dat mijn argumenten “belachelijk” zijn. Vooralsnog ben jij zelf de Pravda-boy.

     5. cmsuijkerbuijk

      @Beukman
      “Diezelfde NPO heeft onlangs nog een reportage uitgezonden over Geert die zogenaamd bij een bezoek in een stadje omgeven werd door duizenden uitzinnige fans.”
      Wélk stadje? Graag specifieker! (Je hebt dit verhaaltje uit het AD, omdat dát je nou juist goed uitkomt. Selectief winkelen noemt men zoiets)Andere bronnen zoals De Telegraaf hebben het over “Ook was er veel politie en beveiliging op de been en er waren talrijke burgers op het mediacircus afgekomen.”)

     6. Beukman

      @Suijkerbuijk
      Het was Spijkenisse.

      De NPO startte het journaal met Wilders’ bezoek, journalist Breedveld van NPO sprak van een “Een ongelooflijke mensenmassa is hier op afgekomen” en “ongehoord”, en het werd ook suggestief in beeld gebracht.
      NPO werd hierop later bekritiseerd, en moest inderdaad toegeven dat het allemaal wel meeviel met die menigte: er waren hooguit 150 mensen geweest.

      In ieder geval is duidelijk geworden dat die verschrikkelijke NPO helemaal niet zo anti-Wilders is als sommige Geertaanhangers niet ophouden te benadrukken.

  1. Beukman

   @Floris
   Ik begrijp dat jij alle topics afspeurt op zoek naar mij.
   Dat is heel vleiend. Besef echter wel dat ik doorgaans een topic binnenzeil via de “recente reacties”. De kans dat ik een topic mis is dus bijzonder groot; de factor toeval speelt een duchtig woordje mee.
   Met jouw paranoïde brein denk je dat jouw Beukenootje zich niet in dit topic durfde te vertonen. De werkelijkheid is dus – zoals altijd – een stuk prozaïscher.

   Heb je dat filmpje met Nijenhuis eigenlijk wel bekeken? De man toont juist zijn onafhankelijkheid: hij laat zich niet chanteren door politici die per se op de voorkant van de krant willen.
   Ook vertelt hij hoe hij Rutte weet te strikken voor een interview in AD: allemaal prima toch?
   Tot slot laat hij Rutte weten dat “we ook Wilders premier kunnen maken”. En “Ja, misschien moet je dit niet onthullen, maar dit is wel hoe het gaat.” HAHAHA! “NIET ONTHULLEN!” Nudge nudge nudge, FLORIS!
   Nijenhuis eindigt met te zeggen dat hij gewoon zijn 1 miljoen lezers wil bedienen, en dus politici probeert weg te kapen bij andere kranten. Nijenhuis is een doodgewone ondernemer, die concurreert met andere kranten.

   Heb jij nou werkelijk zo weinig kennis van hoe het er echt aan toe gaat bij de pers? Hoe het evenwicht werkt tussen pers en politici?
   Deze lacune, gecombineerd met je inmiddels spreekwoordelijke gebrek aan gevoel voor humor, maakt dat je jezelf wederom voor gek zet. Sorry, jongen.

   1. Floris

    Heb je dat filmpje met Nijenhuis eigenlijk wel bekeken? De man toont juist zijn onafhankelijkheid: hij laat zich niet chanteren door politici die per se op de voorkant van de krant willen.
    ———————————————————
    Dat is één aspect van z’n verhaal.

    Het andere, wat jij in je slinksigheid weer eens onbesproken laat, is dat hij wel degelijk toegeeft politici te kunnen maken en breken en dat ook doet.

    Maar goed, we wisten al dat jij geen eerlijk mens bent. Je bent een vreselijke adder, maar het is goed mogelijk dat je dat zelf niet eens beseft.

    1. Beukman

     @Floris
     Het tongue in cheek-gehalte van Nijenhuis’ opmerking (“Ja, misschien moet je dit niet onthullen”, hahaha) is dus volledig aan je voorbij gegaan.

     Het AD kan politici maken en breken? Dat kleine krantje? Laat me niet lachen. Eh…. laat me wél lachen.
     Rutte, Buma en Wilders hebben de bladen voor het uitkiezen. Misschien moet je vaker weer eens een echte (betaalde) krant lezen.

 16. Mart

  Een vies politiek zooitje daar bij jullie…..nog viezer dan het corrupte graaispel hier in Brasil.Brrrrrrrrrrrrrrrrr.

 17. jennifer

  Groot gelijk, dat smerig spelletje wat ze bij dat programma spelen zou ik ook niet aan mee doen.

 18. Johndiepen

  Geert laat zich nergens zien behalve bij de visboer of in een kattenasiel. Ook podia waar hij niet getackeld wordt komt hij niet. Maar ja op 1 A4 valt ook weinig mee te beginnen

 19. JanvanEechoud

  Hi.
  Kom even kijken of de ouderwetse trollen nog steeds zoveel aandacht krijgen…. en blijkbaar is dat inderdaad nog steeds het geval.
  Persoonlijk heb ik geen last van trollen zoals Beukman. Ik praat er wel omheen, maar wanneer velen hen serieus nemen is er ook geen normale discussie mogelijk.
  Zijn vrindje van een paar jaar geleden heb ik nog niet gezien. Wel een paar nieuwe trollen, schat ik zo in. “Toptimist en Gustaaff” zo te zien……

  Voordeel van DDS is natuurlijk wel dat je nooit geblokkeerd wordt, wat voor gekkigheid je ook roeptoetert!
  Ben jaren geleden hier weggegaan omdat de trollen doodserieus genomen werden en elke serieuze discussie lamleggen met klets- en prietpraat.

  Ben even voor 3 dagen geband bij FB omdat ik een moslim durfde tegen te spreken over de strafmaat voor apostacy…. 🙁
  Wanneer ik weer op FB kan zal ik me in elk geval van groepen afmelden waarbij discussies over islam “muslims and ex-muslims” gewoon zouden moeten kunnen.

  Dan maar verder met vertrouwde mensen en mijn andere thema’s wat uitdiepen, zoals de walgelijke EU, Evolutie / creatie en het milieu.Ik snuffel nog wat verder en wil Michael vd Galien nog wel feliciteren met e lange staat van dienst, bij DDS.

  Mvg en leuk een paar oude bekenden weer te zien…. Jan van Eechoud

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.