"We zijn een partij voor iedereen!" DENK richt zich nu op schotel-Turken: komt met spotjes op Turkse tv-zender

Geen categoriemrt 02 2017, 17:00
Nederland is van ons allemaal, maar toch net wat meer van de Nederturken kennelijk.
Ach ja, DENK: de partij die graag van de hoogste toren schreeuwt dat we allemaal gelijk zijn, maar daar in de praktijk nogal losjes mee omgaat. Hypocriet zijn wel meerdere politici te noemen, maar ronduit leugenachtig is een term waar je wat meer je best voor moet doen. DENK heeft die benaming echter al vele malen verdiend, en dat zal velen in dit land niet verrassen.
Dit is immers de partij die zelfs Sylvana Simons wist weg te jagen die vond dat Kuzu, Öztürk en Azarkan uiteindelijk wel erg veel focusten op één specifiek deel van de Nederlandse bevolking en haar veiligheid - ze is immers zelf niet gezegend met een 'Turkse migratieachtergrond' - wat minder serieus namen. Voor eens in haar leven had Sylvana daar eens helemaal gelijk.
Dat gelijk wordt maar weer een bevestigd door de nieuwste campagnespot van de partij. Daarin wordt opgeroepen tot een stem op DENK, die bij de verkiezingen van 15 maart als lijst 14 op de stembiljetten staat. Niets bijzonder zou je denken, totdat je beseft dat deze spot geheel in het Turks is en ook nog eens langskomt op de Turkse tv-zender Kanal Avrupa, die zich richt op de Turkse gemeenschap in Europa. Dé perfecte plek dus voor Kuzu en zijn gevolg om zich nog eens direkt op de schotel-Turken te richten, zonder meteen het risico te lopen dat half Nederland valt over het feit dat ze campagnevoeren in een taal die nou niet echt inheems is in het land dat DENK zogenaamd zou vertegenwoordigen:
https://twitter.com/AlptekinAkdogan/status/837027249736060931
De sultans van deze partij hebben immers goed geleerd van hun tijd bij de PvdA. Die partij kwam tijdens vorige verkiezingen, bijvoorbeeld in 2010, wel eens met verkiezingsposters in het Turks aanzetten op de Nederlandse straten. Dat werd nou niet bepaald goed ontvangen: deze linkse bende kreeg terecht van alle kanten te horen dat wie mee wil doen aan de Nederlandse democratie dat toch echt in de taal van Nederand zal moeten doen. De posters verdwenen in recordtijd weer uit het straatbeeld.
Zo'n blowback heeft DENK deze keer dus wijselijk willen voorkomen, maar dat belet ons niet om alsnog hier duidelijk te maken hoe ernstig dit is. Ik kan onze lezers dan ook maar één ding aanraden: verspreid dit nieuws, en help mee om voor eens en voor altijd deze wolven in schaapskleren te ontmaskeren voor wat ze zijn!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten