Extreem-links draait door: pro-vluchtelingen-gekkies verstoren bijeenkomst van “fascistisch” UKIP

Want pleiten voor minder immigratie is “racisme” en “fascisme”.

Extreem-linkse activisten in Londen lieten zich vandaag van hun totalitaire kant zien: een groep activisten verstoorde de aftrap van de UKIP-campagne. De rechtse UK Independence Party van Nigel Farage pleit voor een immigratiestop en wil de Brexit zo snel mogelijk uitvoeren. Voor de linkse activisten was dat reden om de campagnebijeenkomst te verstoren met luid geschreeuw en borden met “refugees welcome”.

Deze meneer gaat volledig los op UKIP. Werkloosheid is de schuld van de rijken, zegt hij, niet van immigranten!

Ook islamitische activisten waren van de partij – waarschijnlijk maken zij zich vooral druk om UKIPs voorstel om een boerkaverbod in te voeren.

Zo zie je maar weer waar het links wérkelijk om gaat. Ze beweren voor tolerantie te zijn, maar in feite accepteren ze geen enkele mening die tegen de hunne ingaat. Alleen het linkse geluid mag worden gehoord, dus het rechtse geluid wordt verstoord. En dat terwijl de voorstellen van UKIP – een immigratiestop, een boerkaverbod – waarschijnlijk op de instemming kunnen rekenen van miljoenen Britten.

Links is zó losgezongen van de werkelijkheid dat ze alles wegzetten als “fascisme” en “racisme” waarmee ze het niet eens zijn. Ondertussen zijn die linkse activisten zelf met een miniscule minderheid, terwijl rechtse standpunten op veel instemming kunnen rekenen onder de bevolking. Een minderheid die de meerderheid monddood wil maken – dat is pas écht fascisme.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Peter Selie

  Sta op tegen racisme, vecht tegen islamofobie en verdedig burgerrechten, nou die blanke linkse knurft op de foto heeft totaal niet in de gaten wanneer de islam meer en meer ingeburgerd raakt in welk Europees land ook, dat er vanzelf geen burgelijke vrijheden en vrijheid van meningsuiting zal bestaan. De voorbeelden zijn overduidelijk te merken in de om ons gelegen landen, althans via de alternatieve media buiten de DDS.

 2. Floris

  Zouden deze linkse sukkels beseffen dat ze hun eigen uitkering op het spel aan het zetten zijn?

  Of denken ze dat het geld aan de bomen groeit?

 3. DeKadt

  We zijn inmiddels bijna zover (bijna) om te erkennen dat het ware fascisme weer onder ons is. Wereldwijd.

  In de westerse wereld houdt het zich voorshands nog schuil onder zwarte capuchons en boevensjaals, gedragen door de links anarchistische knokploegen die overal opduiken en die politiek en financieel gesteund worden door stille krachten op de achtergrond (o.a. George Soros), die miljoenen wegsluizen in deze riolen van terreur. Fascisme beweegt zich grosso modo nog ondergronds. Maar dat is aan het veranderen.

  In de islamitische wereld is het fascisme ook nooit meer weggegaan. Na 1945 schoot het overal wortel onder het mom van pan-Arabisme en Ba’ath partijen. Weliswaar is het man/vrouw gelijkheidsdenken van het fascisme handig weggesneden door de islamisten, waarna er van de originele denkbeelden van het fascisme aldaar niet veel meer overbleef. Behoudens de Sterke Man/Leider gedachte dan, die weer wel prima paste in die contreien.

  Maar in de westerse wereld is het fascisme qua gedachtengoed zeker weer opgedoken. Het heeft zich weer genesteld in de aloude hoek van links radicale bewegingen, veelal en vooralsnog ondergronds, alhoewel je bijvoorbeeld in de VS een infiltratie in de bovenwereld ziet ontstaan, alwaar links radicalen de Democratische Partij zijn geinfiltreerd. De komst van Trump heeft het proces versneld.

  In 2009 verscheen een indringend boek over het nieuwe Fascisme: ‘Liberal Fascism: the secret history of the American left’ van Jonah Goldberg. De moeite waard.

  Kort gezegd: waar intolerantie en de vrijheid van meningsuiting wordt onderdrukt, daar is fascisme nooit ver weg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.