Franse ex-moslim is woedend op laffe regering: “Staatsgevaarlijke moslims moeten worden uitgezet!”

Deze in Algerije geboren ex-moslim heeft het helemaal gehad met de softe aanpak van radicale moslims in Frankrijk.

Bijzondere beelden uit Parijs: een van origine Algerijnse Fransman is woedend op zijn eigen regering. De reden? Radicale moslims worden absoluut niet hard genoeg aangepakt, meent Farid Smahi. Zelf heeft hij zijn geloof de rug toegekeerd, en als ex-moslim baart het hem gigantische zorgen dat de Franse politiek nog steeds niet het gevaar van de radicale islam onderkent:

“Niet één kandidaat heeft het over de doden in Nice gehad. De Bataclan. En het gaat gewoon door.”

Zelfs is Farid een voormalig politicus van het Front National, de islam-kritische partij van Marine Le Pen. Zijn aangrijpende aanklacht tegen de Franse staat is hier ondertiteld te zien bij RTL Z (rond 1:10 in de video).

Bijzonder mooi om te zien dat er immigranten zijn als Farid, die honderd procent loyaal zijn aan hun nieuwe vaderland. Hij is woedend op de Franse regering omdat radicale moslims niet worden aangepakt. Daarmee is hij een betere Fransman dan al die linkse politici die weigeren om het probleem in te zien. Wat een held!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. zomaar

  jammer het zijn maar enkelingen ,wat opvallend aan hen is dat zij zich afgewend hebben van de islam !, wat zeggen wil elke moslim weet wat zijn ideologie behelst omtrent anders gelovigen , vrouwen of anders geaarde plus andere minderheidsgroepen .

  toch blijven linkse, liberalen ,christelijke halsstarrig in hun denkwijzen en willen van ons , dat wij de islam omarmen , en bejubelen als een verrijking voor onze vrije samenleving .

  is het de angst die hen drijft ?, of zitten zij daar in opdracht van het kapitaal , die immers goed zaken doet met de islamitische landen .

 2. Duckday

  Deze man heeft volkomen gelijk daar is geen speld tussen te krijgen
  ook in NL steeds maar het ontkennen het weg kijken de vertroetelaars leugens en bedrog

 3. erikhh

  waarom stemt de meerderheid in godsnaam op Macron en niet op Le Pen. Eindelijk de kans om iets te doen aan al die dreigingen en risico’s op gevaar en je stemt op iemand die zorgt dat er niets zal veranderen en er nog meer aanslagen komen.

  beschikken de Fransen soms over een portie Sado masochisme. Ik zou bijna zeggen, ‘geef ze wat ze willen en blaas de boel daar dagelijks maar op, ze willen het’

 4. Ben Zine

  We kunnen ons natuurlijk blijven opwinden over het wegkijkgedrag van de boven ons gestelden, maar dat is eigenlijk zinloos en bovendien slecht voor het hart. Waar het om gaat is dat de partij die met name verantwoordelijk is voor deze situatie, de VVD, de partij van minkukels als Henry Keizer en Ard van der Steur, onlangs OPNIEUW is gekozen tot grootste partij van ons land. Dus wat zeuren we nu eigenlijk ? Als je stront kiest, dan krijg je ook stront. Dit is kennelijk wat de meeste mensen willen, simpeler dan dat kan ik het echt niet maken.

  1. Top

   Acg ja, zolang er nog vier miljoen voyeurs naar een programma ‘BZV’ zitten te kijken, zou u toch ook moeten constateren, dat het oude gezegde “geef het volk brood en spelen” nog steeds geldt. Als de verkiezingen er aan komen zal de door de politiek gestuurde MSM, de lekkerste broodkruimeltjes voor de domme vogeltjes uitstrooien en zo veel mogelijk de slimme vogeltjes proberen te vergiftigen.
   Ik lees dagelijks tussen de regels door en dan slaat het onbegrip bij mij toe. Zijn de meesten NLders werkelijk zo dom? Ja, dat zijn ze. We zullen het er mee moeten doen. Het enigste waar ik en mijn gezin mee bezig houdt, is dat wij het zo goed mogelijk hebben, ten koste van wie of wat dan ook. En geloof mij, het werkt prima! Want, dat is wat de politiek, mij/ons allen influistert, als je goed luistert.

   1. Peter Selie

    @Top

    Bijna 33% van de 15- tot 75-jarigen in Nederland is hoogopgeleid. De sterk verstedelijkte gemeenten hebben veelal de hoogst opgeleide bevolking, tel daarbij een kleine miljoen linkse ambtenaren bij op en nog eens ruim 2 miljoen allochtonen. Dan heb je een cocktail waartegen n.m.m. niets te beginnen is, want ze zijn natuurlijk bijna allemaal van mening dat de status quo gehandhaafd moet worden, en in Frankrijk zijn ze nog gekker als het paard van christus, nou wens elke Nederlander veel sterkte en verstand toe.

  2. Guus Geluk

   De gevestigde partijen zijn partijen die op een serieuze wijze politiek bedrijven, @Ben Zine, daarom stemt het Nederlandse volk hun in het parlement. Populisten als Wilders dragen niets bij aan oplossingen voor het herstel van Nederlanders. Het zijn bedriegers en dat weet het volk. Juist omdat het absolute nietsdoeners zijn, werden zij op 15 maart 2017 wederom buiten de macht geplaatst. En kan Rutte zijn nieuwe kabinet vormen.

   1. Guus Geluk

    Correctie: Nederland.

  3. Peter Selie

   Mee eens Ben Zine, elk volk verdient de regering die ze heeft gekozen.

 5. Peter Selie

  Iedereen met een klein beetje boerenverstand ziet toch dat dit beoogd beleid is, en elke nationale regering krijgt hierover richtlijnen.

  Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden

  AMSTERDAM – De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

  Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.

  Taboe
  Aanvankelijk had de politie tegenover deze krant ontkend dat er überhaupt gegevens worden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug. Niettemin blijft inzage in de informatie taboe. Het argument dat nu wordt gebruikt om de cijfers onder de pet te houden is ’opsporingsbelang’.

  Naar aanleiding van de misstanden in Groningen en Weert sloeg de politie groot alarm. Zo heeft de burgemeester van de Limburgse plaats gezegd genoodzaakt te zijn tot het noodbevel omdat asielzoekers zich schuldig maakten aan onder andere diefstal, geweld en het organiseren van prostitutie in de opvanglocatie. Ook zouden enkele asielzoekers onder de aanranders in Keulen zijn geweest.

  In Duitsland zijn wel cijfers vrijgegeven. Vorig jaar werden 174.000 asielzoekers verdacht van het plegen van strafbare feiten. Uit deze statistieken blijkt onder meer dat 35 procent van de verdachten van tasjesroof bij onze oosterburen asielzoekers zijn. Ook bij verkrachtingen, zwartrijden en het vervaardigen van vervalste documenten is het aandeel van asielzoekers onder de verdachten buitenproportioneel. >>>> http://www.telegraaf.nl/binnenland/28066562/__Cijfers_onder_de_pet__.html

  1. corfo

   Peter Selie.
   In Nederland noemt de “elite” dat : Democratie !!!

   1. Peter Selie

    Let op beste corfo, in de nabije toekomst worden onze verworvenheden zoals democratie, vrijheid van meningsuiting ect naar een dictuur-achtig staatsbestel onder de paraplu van Brussel bijgesteld, Brussel is de kwaaie genius mijns inziens.

    1. corfo

     Peter Selie.
     Dat Brussel de kwade genius in deze, is mij duidelijk, maar de “leiders” in NL lopen als een blinde koe achter die Brusselse gasten aan, alleen denkend aan hun eigen portemonnee én “macht” binnen de EU. Een verachtelijk zooitje, zowel in de EU als in Nederland. Onbegrijpelijk dat er kennelijk nog figuren zijn die achter het NL-“beleid” én de EU blijven staan. Het feit dat de Britten uit de EU willen en dat de groep rechtsdenkenden binnen de EU, steeds groter wordt geeft m.i. duidelijk aan dat de EU een aflopende zaak is.
     Heeft geen enkele voordeel voor de gewone mensen gebracht, kost hen alleen héél veel geld. Enkele dwazen geven aan dat in Europa al 75 jaar geen oorlog is uitgebroken, wéér zo’n grove leugen van die extreem-linkse denkers.

     1. Peter Selie

      Naar mijn mening is Nederland een wingewest van het EU-moloch en alle politici en ik bedoel daarmee werkelijk alle politici en geen een uitgezonderd die zitten op hun handen en spelen de filiaal-leider van Nederland.

 6. corfo

  Wát een “geweldige” reactie van een dwaze reaguurder die te pas en onpas dhr. Wilders bij van álles en nog wat betrekt. Wat een Franse ex-moslim te maken heeft met dhr. Wilders en de poging om in NL een “kabinet” te vormen, zal heel veel lezers ontgaan.
  De bedoelde reaguurder, wiens naam ik niet meer op papier kan krijgen zónder vreselijke jeuk-aanvallen te krijgen, is ten prooi gevallen aan een ontzaglijke haat jegens een ieder die niet extreem-links praat en/of denkt.

  1. Guus Geluk

   @corfo, het was juist Ben Zine die de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, met inbegrip van haar voorzitter, aanhaalde als een partij die niet goed bestuurt. Enige zelfreflectie is op z’n plaats, want de partij die door velen hier een warm hart wordt toegedragen, heeft bij de jongste formatie zelf aan de lopende band gelogen. Wellicht is het verstandig om in het vervolg te lezen waar ik op reageer.

   Extreemlinks is gewoon framen, zoals ik al herhaaldelijk ben geframed.

   1. Peter Selie

    Nou je kan op deze site weinig tot bijna niets op enige vorm van medelijden voor jouw geframedheid rekenen, de meeste van de realisten willen niets te maken hebben met jouw moedwillige provocaties, ze willen hun mening kwijt en niet jouw belabberde argumenten lezen multi-accounthouder Simon en agent provocateur.

    1. corfo

     Guus Geluk.
     Ik neem een flinke portie jeuk op de koop toe door te reageren op uw reactie.
     Ik vroeg wat dhr. Wilders met een Franse ex-moslim te maken heeft, eveneens vroeg ik wat die ex-moslim met de poging tot het vormen van een “kabinet” in NL. heeft te maken. Dat de VVD niet kan besturen, is na enkele jaren bestuurlijke macht wel duidelijk. Of ik reacties wél of niet lees is niet uw zaak.

     1. Guus Geluk

      Je hebt duidelijk niet gelezen waar het om ging, @corfo. Begin nu even bij de reactie van Ben Zine. Wat heeft het Nederlands bestuur met een Franse moslim te maken? Niets, maar daarover had men het wel.

    2. Top

     En vergeet niet, dat de werkenden van NL, deze non-valeur in leven houdt. Al jaren en jaren.

    3. Guus Geluk

     Iedereen die niet huilt hoe peter selie huilt, is simon. Achter elk persoon dat ingaat tegen de islamkritische elite, meent peter selie een “simon” te ontwaren. Dat is geen bijzonderheid, want Top neemt dat verhaal gretig over. Dom en paranoïde is het in elk geval wel.

     1. Peter Selie

      Whahahahahahahahahahahahahaaha

     2. Ben Zine

      @Guus Geluk
      Ik legde een link van Frankrijk naar Nederland omdat de problemen hier in feite hetzelfde zijn, en omdat Hollande kan worden vergeleken met Rutte. Het is dezelfde pro-EU policor slappe hap, vandaar.

 7. Peter Selie

  Een groepje van vier ‘jongeren’ in de leeftijd van 15 tot en met 17 jaar oud werd dinsdag door de politie uit een zwembad in Hoorn gehaald omdat ze zich groepsgewijs schuldig hadden gemaakt aan zwembadterreur. Ze zorgden voor gevaarlijke situaties in het zwembad en probeerden iemand zwaar te mishandelen. De etnische afkomst van de jongeren wordt niet vermeld, wel dat ze heel veel met ‘kanker’ aan het schelden waren.

  Toen de politie de ‘jongeren’ wilden meenemen werden ze agressief, provoceerden ze de politie en gebruikten ze geweld tegen de agenten. De agenten moesten gepast geweld met gummiknuppels gebruiken om de ‘jongeren’ mee naar het bureau te kunnen krijgen alwaar ze een nacht in de cel mochten doorbrengen.

  Nogmaals, het gaat hier over kinderen tussen de 15 en 17. Die een zwembad terroriseren, politie provoceert en geweld gebruikt tegen agenten.

  tpo

  1. corfo

   Peter Selie.
   De “Hoornse” jongetjes zullen toch zeker geen parasiterende moslimmetjes zijn geweest ? Zo ja ? Dan voor straf 2 dagen water trappelen in hetzelfde zwembad.

 8. Two Ravens Black Kettle

  De diersoort die de Progressieven (lees: Regressieven) het meeste haten zijn afvalligen, zeker afvalligen die ook nog eens het lef hebben om als default functie niet braaf zielig te doen en ook nog eens (Tha Horror !) hun eigen mening ventileren. Een mening die niet strookt met hun rigide en wrede policor ideologie.
  De betuttelracisten zullen alles in het werk stellen om deze dissidente geluiden te smoren omdat het indruist tegen hun racistisch (iedereen met een kleurtje is zielig) en fascistisch (alleen mensen die onze doctrine onderschrijven mogen gehoord horen, daarvoor hebben we notabene een Staatsmedia en universiteiten voor opgericht) gedachtegoed.

  1. corfo

   T.R.B.K.
   Mooi en goed verwoord, helemaal mee eens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.