Jos Verstappen weer betrokken bij matpartij

De vader van Max brengt zijn zoon wéér in verlegenheid.

Het is weer raak hoor. Jos Verstappen, de oud-Formule 1 coureur en vader van Max Verstappen, het grootste Nederlandse racetalent ooit, is weer eens in de problemen. Onlangs raakte hij slaags met iemand bij een beachclub. Jammer genoeg voor de man met de losse handjes liep hij daarbij zelf enkele verwondingen op:

Jos Verstappen kreeg het bij Beachclub Koers Zuid aan de stok met een andere man.

Volgens de politie vond het voorval rond 18.00 uur plaats en hebben agenten Jos Verstappen gevraagd de beachclub te verlaten. Toen „een man met flinke verwondingen aan zijn gezicht” dit weigerde, is hij meegenomen naar het bureau. Het gaat volgens de politie inderdaad om Jos Verstappen.

De Telegraaf bericht dat het niet duidelijk is of vader Verstappen zelf geweld heeft gebruikt, maar als dat wél zo is zal dat niemand verbazen. Zoals de krant voor wakkeer Nederland ook uitlegt heeft Jos namelijk iets van een verleden in dat opzicht:

Verstappen is door de jaren heen vaker in het nieuws gekomen met geweldsincidenten. Twintig jaar geleden raakte hij al eens slaags met een bezoeker van zijn kartcentrum. Een jaar later loopt een 45-jarige man door de vuisten van Verstappen een gebroken kaak, een barst in de schedel en een beschadigde oogkas op. In 2002 gaat ’Jos the Boss’ op de vuist met een bezoeker van een kartwedstrijd in Duitsland.

In 2008 kwam daar dan nog eens een incident bij met zijn vriendin (nu zijn vrouw), en ook daarna kwam hij nog in het nieuws vanwege enkele mogelijke gewelddadige uitbarstingen.

Kortom, papa Verstappen heeft nogal een kort lontje.

Op zich natuurlijk vervelend voor hemzelf (en voor de mensen met wie hij ruzie maakt), maar ook voor zoon Max. Die heeft immers rust nodig zodat hij zich helemaal kan concentreren op zijn carriere in de Formule 1.

Het zou daarom mooi zijn als Jos zich iets rustiger zou opstellen. Het gaat nu om zijn zoon, niet om hem.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Chris Schoneveld

  Je schrijft: “Die heeft immers rust nodig zodat hij zich helemaal kan concentreren op zijn carriere in de Formule 1.”

  Als jij dat echt vindt waarom wijdt je er dan aandacht aan. Als de media er niet over schrijven weet ook niemand het en kan Max zich concentreren op zijn carrière.

 2. Chris Schoneveld

  Je schrijft: “Die heeft immers rust nodig zodat hij zich helemaal kan concentreren op zijn carriere in de Formule 1.”

  Als jij dat echt vindt waarom wijd je er dan aandacht aan. Als de media er niet over schrijven weet ook niemand het en kan Max zich concentreren op zijn carrière.

 3. Lazy Kid

  Ik heb meer de indruk dat dat korte lontje te maken heeft met alcohol. Dhr. Verstappen heeft gewoon een kwaaie dronk, zie je wel meer bij alcoholisten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.