Schandalig! Homostel aangevallen en in elkaar geslagen door groep jonge Marokkanen in Arnhem

“Zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen.”

Jasper Vernes-Sewratan bericht op Facebook dat hij en zijn partner, Ronnie Sewratan-Vernes, afgelopen nacht in elkaar zijn geslagen door een stel Marokkaanse jongeren. Dit omdat ze als homostel hand in hand over straat liepen. Volgens de cultuurverrijkers was dat onacceptabel (want radicale islam) en dus werden ze helemaal in elkaar gebeukt. Daarbij werd er onder meer gebruik gemaakt van een betonschaar.

De zwaar aangeslagen Jasper legt uit:

“Voordat ik het wist was Ronnie uit m’n buurt getrokken en had ik 3 man op me,” aldus Jasper. “Ik vocht me eruit eruit maar hoorde opeens Ronnie schreeuwen dat al zijn voortanden eruit geslagen waren door een van die Marokkanen met dus die betonschaar.”

Jasper rende natuurlijk onmiddellijk naar zijn vriend. Eenmaal bij hem aangekomen zag hij dat Ronnie maar liefst 4 voortanden kwijt was en dat een vijfde tand deels uit zijn mond was geslagen. Daarnaast had hij ook nog eens een ingescheurde lip.

De twee zijn natuurlijk meteen doorgereisd naar het ziekenhuis. Daar werd Ronnie’s lip gehecht. Helaas zal het meer voeten in de aarde hebben om iets aan de ontbrekende tanden te doen. Die moeten opnieuw gezet worden (al dan niet in een kunstmatige versie).

Iedereen zal begrijpen dat dit natuurlijk een vreselijk drama is voor deze jongens. Ze deden helemaal niemand iets, maar werden opeens in elkaar geslagen, puur en alleen omdat ze toevallig homoseksueel zijn. In Nederland zijn we er trots op dat dit voor ons helemaal niets uitmaakt.

Helaas hebben we horden kansenparels geïmporteerd die daar heel anders over denken. Je kunt een kansenparel wel uit een middeleeuwse cultuur halen, maar je haalt die middeleeuwse cultuur niet zomaar even uit de kansenparel.

Het meest opvallende hieraan is dat juist de linkse partijen die pretenderen pal te staan voor “homorechten” dit soort vreselijke misdrijven al jaren onder het tapijt vegen. Als puntje bij paaltje komt willen ze homoseksuelen (en biseksuelen) maar wat graag opofferen om hun multiculturele heilstaat te beschermen. Ronnie en Jasper hebben daar vannacht de prijs voor betaald.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Ritter

  De groei van o.a. homohaat (en natuurlijk ook antisemitisme) is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie uit de islamitische landen.

  Veel moslims integreren niet en houden vast aan hun islam en bijbehorend gedrag. (ook de tweede en derde generatie)

  Praten over Jodenvervolging en homoseksualiteit is tegenwoordig een groot probleem op scholen in de grote steden waar veel allochtonen wonen. Daar is laatst nog over leraren over geklaagd.

  Het zal alleen maar erger worden omdat de “instroom” niet word gestopt. Zelfs in de asielcentra zijn homo’s en christenen niet veilig voor moslims. Vandaar ook dat die apart moeten worden opgevangen.

  1. Laaghlandt

   Antisemitisme?! Jodenvervolging!? Wat?! Ik lees alleen maar homohaat.. natuurlijk weet ik dat het minderwaardige Abrahamistische islam een hekel heeft aan de beide andere minderwaardige Abrahamistische geloofstromingen.. Maar dat hoeft je er in een reactie over homohaat toch niet bij te zeggen?

   1. Nasrani

    Verder wel geheel lekker?

    1. toetssteen

     @Nasrani
     Men noemt het nu anti zionisme. Problem solved.
     Natuurlijk is het jodenhaat, maar met dat lintje erom lijkt het anders.

   2. Ritter

    Door de (illegale) massale immigratie uit de islamitische landen is Nederland terug in de tijd geworpen.

    Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwenen homo’s, een strijd leveren die al lang gestreden leek.

    Kortom al deze problemen zijn gerelateerd met de (illegale) massa immigratie die onverminderd doorgaat ( nu vooral via Libië)

 2. Freelux

  Mag je niet tegen zijn volgens Anne Fleur Dekker dan ben je namelijk fascist.

  1. corfo

   Freelux.
   Annie-Fleur Dekker weet niet beter ; dat mens is totaal van de pot gerukt en daarna volkomen geïndoctrineerd en geradicaliseerd.

 3. Nasrani

  EN toch is de islam een vredelievende ideologie die in Nederland thuis hoort. En toch is de marrokaanse jeugd goed geïntegreerd. En toch lost in Nederland de politiek dit soort uitwassen goed op. En toch willen we minder van dit soort varkens in ons mooie land.

 4. Fiji

  marokkanen (idd, niet met een hoofdletter) met een betonschaar? Ik mag er vanuit gaan dat de politie dat ook even uitzoekt, mogelijke inbraken of zo…

  1. Syntha

   Hopelijk…

  2. HaZ

   Betonschaar behoort tot de PSU (persoonlijke standaard uitrusting) van de marokkaan by night. Die werken namelijk s’nachts in de bouw !

 5. poison

  Laat die uitvreters alle onkosten betalen, medisch en niet medisch. En dan de grens over, weg met dat schorem.

  1. Adriaan

   Betalen? Waarvan? Het zijn zeer waarschijnlijk werklozen die een karige steun opstrijken. Als hen dat ook nog wordt afgenomen, gaan ze nog meer roven en stelen. De doodstraf is de enige en juiste oplossing voor dit tuig. Dit tuig zorgt er voor dat we Marokkanen gaan haten.

 6. corfo

  Ik vraag me af wat dit soort islamitische parasieten nog meer aan criminele activiteiten moet ontplooien om het land uitgeflikkerd te worden.

  1. Adriaan

   Niets, er wordt helemaal niets ondernomen tegen dit tuig. En als er al iets wordt gedaan, dan zeker niet het land uit flikkeren, want zij zijn een verrijking. Nog meer knuffelen om ze maar weer op het goede pad te krijgen.

 7. Anna

  Jood verlaat ons land, homo wordt in elkaar geramd, onze oudjes in elkaar geslagen en beroofd, de pinautomaten gekraakt, je sieraden afgenomen enz, enz,enz. Wandelen in parken durf je niet meer,avondwandelingetje is levensgevaarlijk enz,enz,enz. Wat een verrijking, wat een verrijking. Dat is er geworden van Nederland.

  1. corfo

   Anna.
   Nederland is een “rijk” landje, roept Rutte doorlopend. Hij bedoelt : rijk aan criminaliteit.
   Zelfs het z.g. rechtssysteem in dit landje werkt niet meer : Justitie, politie en rechterlijke macht, ze staan erbij en kijken ernaar. Ze voeren geen ene moer meer uit, zitten hele dagen te vergaderen, formuliertjes in te vullen en op de klok te kijken of ’t al tijd is om naar huis te gaan. Die hele zooi maakt mij niks meer wijs sinds ik daarin gewerkt heb.

 8. Gvdvelde

  Vreselijk! Hopelijk worden de daders snel gepakt. En aan een ieder die deze twee slachtoffers misbruikt voor eigen gewin om moslims te haten: jullie zijn geen haar beter. Iemand haten om zijn geaardheid of iemand haten om zijn regelie is even erg en komt uiteindelijk allebei voort uit angst voor wat je niet kent en niet begrijpt.

  1. IJscoman

   GvdVelde is roomser dan de paus, heeft uitgesproken meningen waarbij hij gemakshalve iedereen veroordeeld en de schuld geeft, de daders alvast in bescherming neemt en tevens de oorzaak van alle ongemak en kwalen weet. Waarschijnlijk verkoopt hij Haarlemmer Wonderolie.

  2. jennifer

   En aan zo iemand als jou jij bent nog zieker in je hoofd dan de paus.Het zijn niet de Nederlanders die haat uitdragen het zijn juist de moslims die dit doen.Het is gewoon zoals het is en al bevestigd is al jaren moslims zijn een moordend parasieten volk.

   1. Gvdvelde

    Je gaat voorbij aan twee dingen, namelijk dat er ook Nederlandse moslims zijn en ook homoseksuele moslims. Graag dus opnieuw je reactie met deze twee feiten erin verwerkt.

    1. jennifer

     Waarom als het erop aan komt zijn ze allemaal het zelfde, of heb je ooit al een een vredelievende moslim zoals jij denkt dat die er zijn stelling horen nemen tegen dit tuig en daar tegen een protest mars van de Marokkaanse gemeenschap gehoord. Ik zeg MINDER MINDER van dit zandbak tuig wat niet in Nederland thuis hoort. Wilders heeft hier wel zo gelijk in gehad dat hij dit riep toc.

    2. Nasrani

     Nederlanders die moslim worden, ik heb het eerder gezegd, zijn altijd heel dom of heel lelijk! En dat is echt waar. Kijk maar eens goed op straat. Zie je een moslim die duidelijk Nederlands is, dan zie je direct dat éen van mijn bovenstaande kenmerken aanwezig is. Valt mij in ieder geval altijd op.

 9. tippelaar

  Laten we nu alle christelijke kloteprincipes van de zachte hand eens laten varen en die Marokkaanse criminelen bestraffen zoals ze in hun zandbak gewend zijn. 100 zweepslagen en het afhakken van de hand waarmee ze geslagen hebben. Graag bij alle daders ook 5 voortanden per persoon verwijderen met de betonschaar zoals ze dat ook bij het slachtoffer hebben gedaan. Zeg niet dat dat niet kan want daar is gewoon een wet voor te maken. Helaas het laffe gespuis in de 2e kamer die zegt ons te vertegenwoordigen, is niet bij machte om zoiets te doen. Ze laten ons liever slaan, beroven, beledigen, verkrachten en nog veel meer. Zij lijden allen aan het stockholmsyndroom, de kant kiezen van de daders, puur uit angst. Zo hopen zijzelf buiten schot te blijven. Persoonlijk ben ik voor de doodstraf voor dit soort tuig. Meld ik mij aan als vrijwilliger voor het executiepeloton. Hoeft dus niets te kosten, alleen mijn vrije zaterdag. De wapens en de munitie moeten door de staat betaald worden. Op deze manier hou je vreselijk veel geld over. Nog een bezuinigingsmaatregel op het gevangeniswezen. Alle tbs.klanten euthaniseren. Gewoon een spuitje en weg ermee. Ruimt lekker op en scheelt miljoenen aan behandelingskosten. Ook het afschaffen van proefverlof scheelt miljoenen aan reclasseringskosten.

 10. tippelaar

  Gvdvelde. Ik haat geen moslims, ik haat de islam en alles wat daar voor staat. U bent ook goed de weg kwijt met uw mening. Als wij zo zijn zoals u dan zijn we al bijvoorbaat verloren. U bent zeker een christen? Zo ja, dan wens ik u veel sterk geloof in uw god. U zal het nodig hebben de komende jaren want alleen redt u het niet. Ik wel, ik grijp naar de wapens. Het is beter met een wapen in de had vechtend te sterven dan als een laffe schijter door het moslimstof te kruipen onder het uiten van uw christelijke smeekbeden. Helaas, het zal u niet helpen. Ook uw kop zal rollen.

  1. Gvdvelde

   Ik ben geen christen. Ik hang geen enkele religie aan.

   1. IJscoman

    Simon is goddeloos, maar toch slaagt hij erin zwaargrrristelijke moraalmeningen weer te geven: “Iemand haten om zijn geaardheid of iemand haten om zijn regelie is even erg en komt uiteindelijk allebei voort uit angst voor wat je niet kent en niet begrijpt.”

    Slechts de eerste vijf woorden van zijn moralistische geleuter zijn waar. De rest is slappe humbug. Ik ken (zoals zovelen) de islam zeer goed en begrijp wat er staat. Ik heb geen angst voor deze ‘regelie’ (sic) maar ben wel buitengewoon kwaad door de gewelddadige, primitieve aard van het beestje en wil gewoon dat het stopt en op termijn verdwijnt uit ons land. De islam is kanker die reeds ver is uitgezaaid.

    1. Nasrani

     @ ijsje. Zoals jij Christelijk schrijft, zwaargrrristelijke, getuigd van enorme haat tegen dit geloof. Is niet nodig hoor, je hebt van een Christen geen gevaar te duchten. Kijk naar onze nederlandse cabaretiers, of zoals laatst bij de vara ‘ de kwis’. Ze durven openlijk het Christelijke geloof belachelijk te maken. Jezus, de belangrijkste God in het Christelijke geloof wordt bespot en vernederd. Eigenlijk net zo als 2000 jaar geleden. Het paasverhaal. En toch, ze hoeven niet onder te duiken of bang te zijn voor hun leven. Sterker nog, ik weet dat er Christenen zijndie voor hun bidden. En of je dat nou belachelijk vindt of niet, het is een feit.
     Wanneer deze gasten mohammed of de islam belachelijk maken zullen ze moeten onderduiken. Zie het verhaal van een Deense cartoonist. Kortom, onze cabaretiers en programmamakers zullen dat nooit doen. De dapperen.

     1. IJscoman

      Nasrani, je mag je opstellen als onze huispsycholoog, je schrijft uitsluitend woorden en zinnen die zo bij de dominee vandaan komen. En ook iemand de maat nemen is je goed toevertrouwd.

      Ik ken het christelijke verhaal. Ik ben zeer vertrouwd met de interpretaties daarvan. Maar ook met de enorme schijnheiligheid en domme starheid van het grrristelijke grefo geloof. Ik haat het echt niet hoor: haten doe je alleen iets of iemand die belangrijk voor je is. Ik kijk er wel op neer: er is teveel slechts door de kerken en gelovigen uitgevreten.

    2. Guus Geluk

     “Simon is goddeloos, maar toch slaagt hij erin zwaargrrristelijke moraalmeningen weer te geven”

     En zo zie je maar weer, @IJscoman. Bepaalde niet-gelovigen kunnen zich ook prima vinden in de christelijke leer. Of dacht je dat de SGP die extra stemmen op 15 maart (ten opzichte van 2012) erbij gefraudeerd had?

     Ik hoor hier geregeld mensen schreeuwen dat moordenaars de doodstraf moeten krijgen. Naar ik meen is het christendom de enige religie die dat bepleit.

     Trek je conclusies.

 11. Adriaan

  En dit is precies wat het merendeel van de SP/GL/D’66-kiezer wil. Weg met die homo’s. Daarom verwelkomen en knuffelen zij zo graag die kut Marokkanen. Want die knappen dit soort smerige klusjes wel even voor ze op. Roemer, Pechtold en Klaver jullie zijn hiervoor mede-verantwoordelijk. Maar het zal jullie een zorg zijn. Jullie overkomt het niet, omdat jullie heulen met de vijand.

 12. Kodi

  Zo zie je maar weer hoe de Marokkaanse opvoeding middels met de paplepel meegieten en middels het schoteltje voorschotelen haaks op en bezijden onze waarden staat en gewoon niet inpasbaar is.

 13. Two Ravens Black Kettle

  En nog steeds stemt een groot gedeelte van de homo gemeenschap op islamitische partijen terug-naar-de-middeleeuwen partijen als D’66, VVD en GL.
  Hetzelfde geldt voor de Joodse gemeenschap.
  Esther Voet staat bv. nog 110% achter de Pvda, de grote aanjager van geimporteerde Jodenhaat.
  En de linkse weg-met-onzers bij het ‘rechtse’ WNL-Staatsopiniemakers maar ja en amen knikken.
  Inderdaad, jammer dat deze importeurs van Joden- en homohaat door de kiezer bestraft zijn

  Collectief Stockholm syndrom

 14. Mars020

  Alle agressieve Marokkanen opsluiten in een strafkamp. Laten bewaken door elite militairen, die korte metten maken met dat vuilnis. Pas als de heropvoeding is voltooid, mogen ze met een enkelbandje naar buiten. Dus geen D66 straffen, die totaal geen indruk maken op dat achterlijke volk.

 15. fanof43

  Waarom deze overdreven reactie op een feit dat weliswaar stuitend is, maar – helaas – niet uitzonderlijk. Politiek correcte politici die publiekelijk handje-in-handje gaan lopen, die in de media over elkaar heen buitelen om te benadrukken hoezeer geschokt ze zijn, linkse media onthutst etc.
  Alsof niet talloze heterostellen en alleenlopende mannen en vrouwen (zelfs bejaarde dames) door Marokkanen worden gemolesteerd. Zou bij het volgende oude dametje dat door Marokkanen ten val wordt gebracht geheel politiek correct NL met een grijze pruik gaan lopen? Ik denk het niet. Het getuigt meer van eruditie (och, och, wat zijn we toch tolerant) je te committeren aan de homo-, lesbo- en watdiesmeerzijgemeenschap. Wat een ergernis dit weer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.