Enorm Europees probleem met radicale islam zorgt voor waarschuwing VS aan toeristen: ‘Houd rekening met terrorisme’

Wat een afgang eigenlijk voor de Europese politiek en inlichtingendiensten.

We zijn er al bijna aan gewend lijkt het, maar dit is eigenlijk natuurlijk te zot voor woorden. Niet omdat onze Amerikaanse vrienden ongelijk hebben, maar omdat de politiek het zo ver heeft laten komen dat dit soort waarschuwingen juist wél terecht zijn:

De Verenigde Staten waarschuwen voor een hoger risico op terroristische aanvallen in Europa deze zomer. De Amerikaanse overheid gaf maandag een ’travel alert’ voor Europa. Dit negatieve reisadvies geldt de hele zomer.

De Amerikanen refereren onder meer aan de aanslagen recentelijk in de Frankrijk, Engeland en Duitsland. Niet zo gek natuurlijk: dit soort aanslagen worden eigenlijk al jaren voorkomen in Amerika, maar in Europa slagen de inlichtingendiensten daar veel minder goed in. Dat zegt wellicht iets over kwaliteit van die diensten in vergelijking met hun Amerikaanse collega’s, maar het zal er ongetwijfeld ook mee te maken hebben dat er nu eenmaal veel meer radicale moslims in Europa zijn dan in Amerika. En ja, dat hebben we geheel en al te danken aan het waardeloze immigratie- en integratiebeleid van Europese overheden.

Amerikanen selecteren namelijk veel beter aan de poort. Als dat land 10.000 (nep-) vluchtelingen in een jaar toelaat is dat veel. In Europa komen dat soort aantallen per week binnen. Dat is nogal een verschil.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. TheGrimReaper

  “Amerikanen selecteren namelijk veel beter aan de poort. Als dat land 10.000 (nep-) vluchtelingen in een jaar toelaat is dat veel. In Europa komen dat soort aantallen per week binnen. Dat is nogal een verschil.”

  Was dat selecteren hier in Nederland ook maar zo, maar ja….. het gezegde luidt (niet voor niets): “Als het kalf verdronken is……… dempt men de put”
  Hier moet er EERST iets gebeuren (hopelijk niet!) voordat men in actie komt! (voor zover daar dan sprake van is…..)

 2. Peter Selie

  VIDEO: “Asielzoeker” verontwaardigd – volle prullenbakken en geen Duitser te zien die de troep opruimt!

  https://politikstube.com/asylbewerber-empoert-volle-muelleimer-und-kein-deutscher-in-sicht-der-den-dreck-wegmacht/

  1. HaZ

   In mijn kantoortje zit de prullenbak ook nokkievol. Heb al een advertentie geplaatst
   voor een ‘parttimer’ !

   1. corfo

    HaZ.
    Zoek een “asielzoeker” voor uw klus, of zouden die gasten daar te fijn voor gebouwd zijn. Als ’t verhaal klopt (prullenbakken) dan zouden WIJ ons moeten schamen !. WIJ moeten toch zeker hún prullenbakken legen, en snél ook, verder moeten we onze auto’s aan hen ter beschikking stellen, alsmede onze echtgenotes.
    Véél gekker moeten die parasieten het toch niet maken !! Ónder de luizen en ondervoed hier aankomen en dan zeuren over volle prullenbakken. Je zou er hard om moeten lachen als ’t niet zo diep-tragisch was.

    1. HaZ

     @corfo.
     Een asielzoeker? In mijn kantoor ? Ga je schamen 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.