Amsterdam: agenten waren bezig in een woning terwijl hun auto bekogeld en in brand gestoken werd

Welkom in Amsterdam anno 20017.

Waar zullen we dit eens even aan wijten? Insuline tekort? Een schommelende bloedspiegel? Geestelijke verwarring? Met het verkeerde been uit bed gestapt?

Een politieauto is vannacht om 2.00 uur in vlammen opgegaan op de Admiraal de Ruijterweg in Bos en Lommer. De brand is aangestoken.

Toen agenten bezig waren met een melding in een woning werd er eerst een bloembak op hun auto gegooid. Daarna staken een of meerdere daders de achterkant van de politiewagen in brand.

De brandweer heeft het vuur geblust, maar toen was de politieauto al helemaal afgebrand. Het zal niemand verbazen dat er vooralsnog niemand is aangehouden voor deze actie. Ja, de forensische opsporing heeft onderzoek gedaan, maar het is maar zeer de vraag of dat wat oplevert.

En ach, als dat onderzoek wel iets oplevert weten we natuurlijk allemaal bij voorbaat al wat de conclusie is: een verward persoon wilde zijn sigaret aansteken, struikelde, en viel bovenop de auto terwijl zijn aansteker aan was. Oeps, shit, he wat vervelend nou; voor Mr. Confusion wist wat er gebeurde stond de auto in de fik en restte hem maar één ding: heel hard wegrennen.

Heel vervelend, maar ja, je doet er niets aan he?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ritter

  Je ziet het in heel Noord/West Europa; wijken met veel migranten waar de politie haar gezag verliest.

  De z.g “no-go” gebieden waarvan er jaarlijkse veel bijkomen als gevolg van de ongebreidelde massa immigratie.

  In Oost Europese landen hebben ze geen (illegale) massa immigratie en dus ook geen “no-go” gebieden. En dat willen ze daar zo houden ondanks het feit dat de Europese politieke elite deze landen wil dwingen hun grenzen te openen voor de massa immigratie.

 2. Kodi

  Is het weer lage suikerspiegeltijd?

 3. Sniper666

  Het is logisch dat in 020 na de iftar maaltijd een lekker fikkie op zijn plaats is. En als er dan zo’n domme juut in de buurt is vraagt hij er gewoon om dat zijn koekblik in vlammen opgaat. Eigen schuld dikke bult.

  1. Kodi

   Werd die Iftar maaltijd ook niet massaal door de politie bezocht? Me dunkt dat een niet onaanzienlijk deel het te druk had met het organiseren en het beoeken daarvan.

 4. Peter Selie

  Heeft Amsterdam na de sharia-driehoek in Den Haag zich gecapituleerd aan het moslimtuig?

  https://twitter.com/alexanderbakker/status/875124253091405824

  1. Kodi

   Is er een link tussen wellicht de Ramadan en al die spontane branden?

 5. Peter Selie

  Arnhems gezin, met kind van 9 maanden, vertelt over de horror van een woningoverval

  ‘Ik wil hier niet meer slapen’

  https://youtu.be/a5h0u9Obz5A

 6. Duckday

  En maar blijven ontkennen

 7. SlimK1nd

  Dat deel van A’dam is waardeloos. Het is de wijk die 020 Gaza genoemd wordt. Er is daar alleen maar ellende. Ebru Umar woonde daar (maar moest verhuizen na eindeloze bedreigingen). Voor de mensen die even willen lachen? De linkse, tolerante, diverse columnisten van A’dam zijn echte wegkijkers, dus die zien dit soort dingen niet. Volgens hen gaat het zo goed met A’dam dat het vervelend wordt.
  https://twitter.com/SlimK1nd/status/873817018054651904

  1. Sniper666

   @ SlimK1nd

   Ook een ban van Joop te pakken? Het verging mij ook zo. Binnen een dag had ik een ban. In tegenstelling tot DDS mag je op Joop niet vrij schrijven. Dat noemen ze CENSUUR. Daarom blijven de meeste oelewappers bij Joop maar in hun eigen rooie soepje rondtollen.

 8. Nederland-op1

  Het is belachelijk dat er ‘no-go’ gebieden bestaan in Nederland. Iedereen moet zich aan de wet houden dus ook dat gajes dat in dat soort gebieden woont. Als de politie het niet aan kan dan gewoon het leger er op af met een vrijbrief om te schieten op het moment dat het uit de hand loopt. Kappen nou met dat softe gedoe!

 9. Verlazques

  Wraak actie omdat de Amsterdamse politie jarenlang seizoenskaarten van Ajax kocht voor haar agenten van onze belastingcenten ???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.