Amsterdam: agenten waren bezig in een woning terwijl hun auto bekogeld en in brand gestoken werd

Geen categoriejun 15 2017, 11:00
Welkom in Amsterdam anno 20017.
Waar zullen we dit eens even aan wijten? Insuline tekort? Een schommelende bloedspiegel? Geestelijke verwarring? Met het verkeerde been uit bed gestapt?

Een politieauto is vannacht om 2.00 uur in vlammen opgegaan op de Admiraal de Ruijterweg in Bos en Lommer. De brand is aangestoken.

Toen agenten bezig waren met een melding in een woning werd er eerst een bloembak op hun auto gegooid. Daarna staken een of meerdere daders de achterkant van de politiewagen in brand.

De brandweer heeft het vuur geblust, maar toen was de politieauto al helemaal afgebrand. Het zal niemand verbazen dat er vooralsnog niemand is aangehouden voor deze actie. Ja, de forensische opsporing heeft onderzoek gedaan, maar het is maar zeer de vraag of dat wat oplevert.
En ach, als dat onderzoek wel iets oplevert weten we natuurlijk allemaal bij voorbaat al wat de conclusie is: een verward persoon wilde zijn sigaret aansteken, struikelde, en viel bovenop de auto terwijl zijn aansteker aan was. Oeps, shit, he wat vervelend nou; voor Mr. Confusion wist wat er gebeurde stond de auto in de fik en restte hem maar één ding: heel hard wegrennen.
Heel vervelend, maar ja, je doet er niets aan he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten