Hiddema sloopt linkse jongeren in debat over asielzoekers: "migratie is een vrije keuze!"

Geen categoriejun 09 2017, 20:21
De Hiddemeister laat zich niet van de wijs brengen door de linkse jongeren: "Asielzoekers komen niet naar Nederland in bootjes, die hebben bij aankomst al door talloze veilige landen gezworven!"
Theo Hiddema, strafpleiter en Kamerlid van Forum voor Democratie, ging vanavond voor het programma Onderweg naar het Lagerhuis in debat met jongeren. Onderwerp: massa-immigratie. De jongeren pleitten voor open grenzen, terwijl Hiddema juist een strenger asielbeleid voorstelde. Laten we eerlijk zijn, niemand had verwacht dat middelbare scholieren een debat zouden winnen van Theo Hiddema. Maar de twee jongeren maakten het de strafpleiter wel héél makkelijk.
https://www.youtube.com/watch?v=LLYjqmGy9rw
Keer op keer kwamen ze met cliché's over massa-immigratie. Het zijn állemaal vluchtelingen, die mensen kunnen nergens heen, ze wagen hun leven in bootjes en meer van die onzin. Op geen enkel moment gaven ze hun standpunten enige diepgang. Het was dan ook bijzonder makkelijk voor Hiddema om zijn jeugdige tegenstrevers volledig weg te vagen met simpele feiten. Zo hadden de scholieren niets in te brengen tegen Hiddema's tegenwerping dat asielzoekers bij aankomst in Nederland al talloze veilige landen hebben doorgereisd. Ook hadden ze geen antwoord op Hiddema's standpunt dat échte vluchtelingen uiteraard hulp verdienen, maar dat de overgrote meerderheid van de asielzoekers nu eenmaal bestaat uit economische gelukszoekers.
Nu is het natuurlijk bijzonder mooi dat Theo Hiddema de scholieren liet zien wat écht debatteren is, maar toch stemde de NPO-uitzending weinig hoopvol. De scholieren applaudiseerden namelijk massaal voor de pro-asielzoekerscliché's van hun klasgenoten, en ondanks de jonge leeftijd van de debaters konden zij alle linkse propaganda moeiteloos oplepelen. Zó zwaar zijn jonge scholieren geïndoctrineerd met de linkse retoriek van de media, politiek en hun docenten. Linkse indoctrinatie in het onderwijs is een feit.
Dat er gelukkig ook jongeren zijn die het wél snappen, bewijst het gigantische succes van de jongerenorganisatie van Forum voor Democratie, JFVD. Naar hun eerste evenement kwamen honderden geïnteresseerde jongeren en studenten, en deze zomer organiseert JFVD voor het een zomerschool voor 30 toptalenten. Wie weet komen de jeugdige Lagerhuis-debaters die nu nog voor massa-immigratie pleiten, ooit tot inkeer. Dan kunnen ook zij zich aansluiten bij JFVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten