Mafketel roept dat hij “de boel gaat opblazen” in trein Amsterdam-Brussel: treinverkeer Roosendaal platgelegd

Welkom in Nederland anno 2017.

Een passagier in de intercity van Amsterdam naar Brussel heeft voor paniek gezorgd door ineens te roepen dat hij “de boel” zou gaan “opblazen.” De politie heeft hem opgepakt op het station van Roosendaal. Na zijn arrestatie werd een Team Explosieven Veiligheid erbij gehaald. Die helden zijn de trein nu aan het doorzoeken. Daarbij maken ze ook gebruik van honden.

De aanhouding van de man vond plaats rond kwart voor acht. Logischerwijze is hij na zijn arrestatie onmiddellijk naar een politiebureau gebracht.

Natuurlijk is het doodeng als blijkt dat de man écht een terrorist is, maar ook als alleen maar blijkt dat hij een psychose heeft heeft hij voor veel onrust gezorgd. Het station is namelijk ontruimd en er rijden zaterdagmorgen geen treinen van of naar Roosendaal. Met andere woorden, de boel is helemaal op zijn kop gezet.

Maar ja, de politie kan weinig anders. Ja, het kan ‘gewoon’ om een doorgedraaide gek gaan, maar je kunt het risico niet nemen door daar voor het gemak maar even vanuit te gaan. Misschien dat deze gek wél een terrorist blijkt te zijn.

Jammer genoeg zegt dit helaas ook heel veel over de huidige gang van zaken in Nederland en andere Europese landen. Het terrorismegevaar is enorm… en we moeten er allemaal triest genoeg mee leren leven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. HaZ

  2013 ?

 2. Guus Geluk

  Mafklapper

 3. Ni28

  Welnee, het zal een verwarde man zijn of diabeticus. Niets aan de hand mensen ga gewoon door met je leven, de kans dat een dakpan op je hoofd komt is veel groter. Met de laatste opmerking ben ik een aantal reaguurders voor, of zaten zij in die trein toevallig?

  1. Guus Geluk

   Welnee, het zal een verwarde man zijn of diabeticus

   Inmiddels is Ni28 voor de zoveelste keer verzeild geraakt in de aanrijding bij het Centraal Station. Hij kan het niet loslaten en blijft er over doorgaan. Belachelijk.

   1. nogmaals

    Wel grappig dat juist Guus met zo’n domme reactie komt, terwijl hij iets erboven kennelijk zichzelf het predikaat “mafklapper” geeft.

    1. corfo

     @ nogmaals.
     +++++ !!!

 4. Abraham50

  Verwarde man. Sowieso.

 5. Sniper666

  De EU (mafketels!) Resolutie van Straatsburg schrijft voor dat we verplicht zijn veel mafketels te importeren op onze eigen kosten, en ook nog eeuwig moeten betalen voor de EU junta.

  We moeten niet zo zeuren en blij zijn met deze verrijking. We hebben het allemaal goed hier en een vrij kleine kans dat ons iets overkomt als gevolg van koeltoer import. Stelletje bromberen hier op DDS.

 6. Sniper666

  De religie van de liefde en verdraagzaamheid is weer eens bezig…

  –> https://www.yahoo.com/news/suicide-bomber-blows-himself-saudis-foil-mecca-plot-071834792.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.