Rake vlog van Jan Roos: ‘Vluchten kan niet meer!’

Welkom in de multiculturele, politiekcorrecte heilstaat genaamd Nederland.

Iets minder dan 10.000 “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning hebben, alleen al in de eerste negen maanden van 2016, misdaden gepleegd. En dat mochten wij van de politie niet weten…

Jan Roos vindt dat volstrekt belachelijk. En terecht:

Het is natuurlijk dieptriest, maar dit is helaas ook hoe de politiekcorrecte elite al jaren rolt. Ongemakkelijk feiten mogen we niet te weten komen. Het is beter, is hun visie, om ons in het donker te laten dan om de waarheid te verkondigen — tenminste, als die waarheid hun Grote Politiekcorrecte Droom ondermijnt.

Dat is al zorgwekkend genoeg, maar het wordt nog erger als je beseft dat deze types — die in ivoren torens leven en dus zélf nergens last van hebben — onze veiligheid maar al te graag opofferen op het altaar van de multiculturele heilstaat. De gewone burger wordt lastiggevallen. Is zijn leven niet zeker. Moet zich zorgen maken als hij ’s avonds over straat loopt. Vrouwen in korte rokjes worden systematisch lastig gevallen en uitgescholden. Homo’s worden in elkaar geslagen vanwege hun geaardheid.

Het is vreselijk, maar de politiekcorrecte elites kunnen zich er niet alleen “niet druk om maken,” ze vegen het zelfs stelselmatig onder het tapijt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. poison

  Wat wij allang wisten, word nu bekend gemaakt. Ben benieuwd wat er nog meer onder de politiek correcte pet gehouden word.

 2. HW

  Poison,
  Zoveel stront, dat wil eigenlijk niet weten

  1. poison

   Dan word het eens tijd dat er eens flink in de stront word geroerd zo dat hij goed gaat stinken. Mooie klus voor Jan Roos en andere journalisten die niet politiek correct zijn.

 3. Sniper666

  In alle plaatsen waar de ivoren toren mensen graag verkeren AZC’s neerplanten. Bijv. in Rozendaal, Wassenaar, Blaricum, Heemstede, Laren, etc. afijn u kent ze wel. Hel[ de burgemeester van Weert van zijn problemen af en verplaats het naar daar waar het thuishoort.

 4. Marija

  Wie kan er nu nog aan twijfelen?
  Dit is een smerige afgesproken deal, waar wij als Nederland aan opgeofferd worden.
  Dat is óók nooit bekend gemaakt, dat het een reden heeft dat wij met *vluchtelingen* c.q. opvreters overspoeld zijn en nog overspoeld gaan worden.
  Het is alleen nog interessant om te bedenken hoe wij er aan kunnen ontkomen en hoe
  die vermaledijde politieke hufters een halt kan worden afgedwongen.
  Vluchten kan niet meer, inderdaad.
  Zóveel tuig is er al binnen gehaald, dat wij een zinkend schip zijn geworden.
  Waar zit het verstand van al die Haagse bluffers.

 5. Peter Selie

  (Soera 4, vers 100)

  Wie ter wille van Allah vlucht, zal op aarde toevluchtsoorden en overvloed vinden. En wie van zijn huis weggaat, zijn land verlatend ter wille van Allah en Zijn boodschapper en de dood achterhaalt hem – zijn beloning bij Allah staat vast; Allah is Vergevensgezind, genadevol.

  1. HW

   Je vergeet al die maagden die in de uitverkoop zijn

 6. Nasrani

  Wellicht is het woord landverraders nu voor sommigen hier wel van toepassing? Ik heb in ieder geval het gevoel dat ik ben verraden door een aantal van mijn landgenoten. En ik snap eerlijk niet waarom. Waarom mag dit niet bekend worden.

  1. Kodi

   Het mag van mij wel tot een Neurenberg 2.0 komen voor al deze landverraders die de Nederlandse bevolking hebben gebrandofferd op hun politiek correcte altaar.

   1. Hetzalwelweer

    Dat zal Bilderberg 3.0 wel weer weten te voorkomen. Sarc off.

 7. poison

  Na deze waarheid hebben de trollen niks te melden. Hihihihi.

  1. Hetzalwelweer

   Het wordt donker en dan kruipen de trollen hun grot weer in.

  2. swetsnek

   nee dat was het wel zo’n beetje denk ik ook poison

  3. TheGrimReaper

   poison,

   Misschien dat dit feit (hopelijk) een teken aan de wand mag zijn om deze Politiek Correcte Trollen (wij weten ondertussen ALLEMAAL wel WIE het zijn) nu DEFINITIEF te negeren. Zou DDS zeer zeker ten goede komen…….

 8. Arnoniemuss

  Roos spreekt over een Telegraaf rapport waaruit blijkt dat “Iets minder dan 10.000 “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning in de eerste negen maanden van 2016 van misdaden verdacht worden.”
  Wat maakt de redaktie van DDS daarvan? Ik citeer: “Iets minder dan 10.000 “vluchtelingen” met een verblijfsvergunning hebben, alleen al in de eerste negen maanden van 2016, misdaden gepleegd”

  In ons land geldt: je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Pas als er berechting heeft plaatsgevonden, weten we of en hoeveel vluchtelingen met verblijfsvergunning een misdrijf begingen. Tot dat moment is iedereen onschuldig. Niemand heeft een misdrijf begaan.
  Pure misleiding van de DDS redaktie. Zo gaan die dingen; berichten worden opgeklopt, nuances verdwijnen, feiten worden verdraaid en voor je het weet gelooft iedereen de verdraaide versie.

  1. Kogelbert

   @Anoniemus,

   Deze verdraaiing van feiten is hier meer regel dan uitzondering. Het is wel goed die onjuistheden aan de kaak te stellen maar je moet je wel realiseren dat DDS geen objectief nieuwsblog is. Het is een blog met een politiek-ideologische agenda die ons wil overtuigen met een rechts-populistische visie. Dat is heel duidelijk en daar zijn ze ook transparant in.

 9. Sprripk

  De islam is wat hij is: een onverdraagzame, totalitaire politieke godsdienst/veroveringsideologie, die met geen enkele andere cultuur vreedzaam kan samenleven. …….https://zlj13051967.wordpress.com/2017/07/02/de-koran-is-al-1400-jaar-bezig-om-de-wereld-te-veroveren-en-te-onderwerpen/#comments

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.