Somalische asielzoeker randt vrouw uit Hoorn aan, krijgt lekker een verblijfsvergunning

Ach ja, waarom ook niet? 

In de botsing tussen verschillende slachtoffersgroepen — links heeft een hele waslijst van dat soort groepen — is er er een duidelijke hiërarchie zichtbaar. Het begint met allochtonen, die staan helemaal bovenaan. Als er een conflict is tussen een allochtoon en een lid van één van de minder belangrijke groepen krijgt de allochtoon dus altijd prioriteit. Daaronder komen homo- en biseksuelen. En dan komen vrouwen. Daarom is het bepaald niet verrassend dat een Somalische asielzoeker een 28-jarige vrouw uit Hoorn op extreem gewelddadige wijze aanrandde en haar zelfs probeerde te wurgen, maar daarna toch lekker een verblijfsvergunning heeft gekregen. Als puntje bij paaltje komt is meneer namelijk zieliger dan zij. Gewoon puur en alleen vanwege wie hij is (en waar hij vandaan komt).

De steeds vaker wegkijkende Telegraaf heeft een artikel over deze zaak geschreven omdat de vrouw er zelf in geslaagd is om de man met “een geniale list” op te sporen. In oktober 2016 werd ze aangerand. Een week later vertelde ze de politie waar haar aanrander woonde. Hij had haar mobiele telefoon namelijk gejat; via een app kon ze zien waar die telefoon zich bevond. Daarnaast was meneer de kansenparel actief op een chatsite voor biseksuele of lesbische vrouwen. Daar gebruikte hij niet zijn eigen profiel voor, maar dat van haar. Uiteindelijk kon de Hoornse hem zover krijgen dat hij haar via die chatsite een selfie stuurde. En ja, ze herkende hem meteen.

Natuurlijk stapte ze weer naar de politie, waarna Mohammed M. dan eindelijk werd opgepakt.

Jawel, ze moest dus niet alleen aantonen waar hij woonde, maar hem vervolgens ook zelf identificeren voor hij ingerekend werd. Je zou denken dat dit bewijst dat de politie volstrekt incompetent is en dit soort nepvluchtelingen niet durft aan te pakken, maar durft De Telegraaf dat niet op te schrijven. De krant voor wakker Nederland (kuch, ahem) benadrukt namelijk alleen maar dat de vrouw ongelooflijk slim is geweest.

Ja. Maar in een normaal land was dat helemaal niet nodig geweest omdat de politie zijn werk had gedaan.

Dat is dus al erg genoeg, maar dit verhaal wordt nog schokkender:

Na wederom de politie te hebben benaderd, werd de man in februari opgepakt. In de tussentijd heeft Mohammed M. een verblijfsvergunning gekregen.

Welkom in Nederland, waar vrouwen misbruikende nepvluchtelingen met open armen verwelkomd werden, maar waar immigranten die daadwerkelijk iets positiefs toevoegen aan de samenleving met argusogen bekeken worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. HaZ

  Het is vaker gezegd hier, maar dit land is echt ziek. Niemand die ter verantwoording geroepen wordt hiervoor, niemand die schuldbewust reageert, het is de normaalste zaak van de wereld dat criminele asielzoekers/vluchtelingen/statushouders, of wat voor kansloze naam er tegenwoordig ook aan gegeven wordt, dus gewoon hun gang kunnen gaan en er nog ongestraft mee wegkomen ook. Hoog tijd dat die hele asielprocedure eens flink op de schot gaat.

  1. HaZ

   schot=schop (alhoewel?)

 2. Ben Zine

  Kijk, deze vrouw verdient nou respect. Wat een topper… Moedig en doortastend. Zet gewoon in haar eentje de politie compleet voor lul.

  1. corfo

   Ben Zine.
   De politie (= overheid) had/heeft er geen belang bij om toe te geven dat een zedendelict is/was gepleegd door een onterecht in dit landje verblijvende viespeuk ! Om die reden worden dergelijke zaken veelal “onder de pet” gehouden. Door de handelswijze van dit slachtoffer werd de identiteit van de delinquent bekend, én terecht; als Nederlander heb je het recht om te weten welke, en hoeveel buitenlandse misdadigers/criminelen zich onterecht in NL ophouden. Als de politie de burgers in de steek laat gaan de burgers hun eigen zaakjes wel regelen. Een beschamende toestand, goedkeurend bekeken door de Haagse Bende.

 3. nomis

  Het wordt tijd dat, Rutte persoonlijk,en die hele gestapo kliek,in Brussel, voor een tribunaal moeten verschijnen,wat zij ons,en alle gewone burgers in Europa aandoen,is de grootste misdaad gelijk de situatie in 40-45,ons gewone leven wordt ons afgenomen!!!
  Werkelijk niets blijft de gewone man en vrouw in europa bespaart door de gestapo in Brussel,daar waar zij zichzelf op de meest WALCHELIJKE manieren verrijken,zie de onkostenvergoeding van 4200 euro waar niets ter verantwoording hoeft overlegd!!!!!
  Het woord GESCHOKT zal de komende jaren nog vele malen gehoord gaan worden!!!!
  Als je alleen de berichtgeving op de DDS leest,wordt je koud van binnen,gezien de hoeveelheid idiote islamitische figuren die voorbij komen!!!
  Ik hoop,endit is absoluut niet goed wat ik ga zeggen,dat er een aanslag komt die het hunzelf treft,ben alleen bang dat ik dan,net als toen metde twin towers,enop dieschool,ook ga staan dansen,sorry!!!

  1. Kodi

   Een heel enkele keer kan de wal dus het schip keren en zijn het geen kinderen van anderen die worden gebrandofferd voor levensgevaarlijke maatschappelijke experimenten van de Gutmenschen (Noem ze gerust maatschappelijke Mengeles), maar hun eigen kinderen.

   Afghaan (17) verdacht van moord op dochter EU-functionaris
   http://tinyurl.com/hjm3hh8

   Fijn hè, die Wilkommenskultur? Wir schaffen das.

 4. Two Ravens Black Kettle

  De Pyramide van de Regressieven steekt iets anders in elkaar.

  1. Helemaal bovenaan staat de islamist
  2. Daaronder komt de LGBTQIA gemeenschap (mits ze geen eigen mening hebben zoals Milo want dan kom je zelfs onder de witte man te staan)
  3. Iedereen met een kleurtje (mits je geen eigen mening hebt want niemand is zo racistisch als de zogenaamd progressieve deugmensch)
  4. Vrouwen (mits..maar zie boven)
  5. Gecastreerde witte mannen (laten we de D’66 Zweed noemen, de nuttige idioten)
  6. Mannen (muv. natuurlijk van de diehard moslims)
  7. Witte Mannen (Het Grote Kwaad)
  8. Kleurlingen, homo’s, trans et cetera met een eigen mening. Die worden Uncle Tom’s en Nestbevuilers genoemd door de Deugmenschen
  9. Afvalligen, meisje en jongens die de islam vaarwel hebben gezegd (of misschien wel stiekem nooit geloofd hebben) en daarover een boekje over willen doen. Zij worden door de Progressieven nog wel het diepste gehaat want zij vormen het bewijs dat hun Orwelliaanse machinerie mankementen vertoont.

  Zolang de ‘kleurling’, de ‘homo’, ‘Jood’, (stiekem ongelovige) meisje zich keurig aan de onverzoenlijke, rigide en wrede PC Bijbel houdt is er niets aan de hand.
  Durven ze uit de lijn te stappen dan donderden ze van hun pyramide platform naar beneden en worden ze nog meer gehaat dan de intens kwaadaardige witte man.
  U weet wel
  Die kwaadaardige witte man die de slavernij heeft afgeschaft en de toverwereld via de Rennaissance en de Verlichting het licht in heeft gesleept.

  Overigens hoeven we ons geen zorgen te maken over de pyramide, althans niet op welke trede je staat want uiteindelijk zullen de islamisten aan de top van het gebouw alles en iedereen afmaken. Zowel de (pigs-in-a-blanket) politieman en vrouw die hun leven opofferen voor de Deugmensen als de gender-neutrale eenbenige Safe Space-bewoner die zich identificeert als een krop sla.

  En als ze onder het kromzwaard komen krijst de verontwaardigde snowflake: “Identity Politics Rules !”

 5. Ni28

  Deze binnenkomers moeten wij koesteren als verrijking van onze cultuur. En de Telegraaf is toch door de Belgen bijna overgenomen dus verkeren zij in een tussenfase en gaan de NRC achterna. Einde van de niet linkse kranten in Nederland.

 6. Ritter

  Wat gebeurt er toch met ons mooi landje.

  Dit soort figuren krijgen een verblijfsvergunning en moeten hun levenlang worden onderhouden door de belastingbetaler terwijl ze allelei rottigheid uithalen.

  Het meest kwaad ben ik op de verantwoordelijke politici die dit allemaal toelaten. Die dragen de hoofdverantwoordelijkheid.

 7. Paaldanseres

  Ik begin me toch werkelijk af te vragen hoelang de Nederlandse burgers, dit allemaal nog pikken en tolereren… wat een ziek land zijn we geworden. Wat een gigantisch mooi toekomstbeeld voor onze eigen kinderen en kleinkinderen. Wat leven we toch in een ontzettend mooi en “gaaf” land.

 8. Roughwood

  One way ticket zandbak!

 9. Two Ravens Black Kettle

  Laat je niks wijsmaken
  Misdaad loont in Nederland
  Hoe vuiger en grover hoe beter
  Verkrachters, jihadisten, er wordt ze geen duimbreed in de weg gelegd.
  Gratis geld
  Verblijfsvergunningen
  Het kan niet op.

  Maar o wee wanneer je 5 km te hard rijdt of kritiek hebt op een bepaalde religie; dan wordt je ongenadig in de kladden gevat door onze ‘Thought Crime’ autoriteiten.

  NL is doodziek en dat zal rivieren met bloed opleveren.
  En de mededaders zitten in Den Haag en Hilversum.

 10. Kodi

  De bananenrepubliek in beeld:

  Wat een verhaal: Vrouw spoort eigen Somalische aanrander op (want de politie deed niks)

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/aanrandergepakt.png

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/06/aanranders_uit_somalie_zijn_stom.html

 11. Sniper666

  Hoe kan zo’n figuur een verblijfsvergunning krijgen, en waarom is dit figuur het niet meteen kwijt?

 12. Bes Tolen

  Gerekend het statistisch aantal moorden in het jaar 2000 en daarvoor, zal dat van latere jaren wel helemaal niet kloppen. Gerekend het aantal verkrachtingen, wel ja. Men weet het officieel gewoonweg niet of verbergt. Dat kan ook door anders te definiëren of zoals bijvoorbeeld in geval van moord een bepaalde groep in statistische cijfers meest achterwege te laten.
  Maar in ieder geval mag duidelijk zijn, dat men in Nederland al jaren een criminele politiek tegenover de autochtone bevolking bedrijft en gericht. Waaronder het op foute gronden toelaten van onnoemelijk grote aantallen asielzoekers en positieve discriminatie.
  Verziekt land; als ik het ooit geweten had, ja dan had ik mijn leven anders ingericht. Dan had ik al lang geleden een andere werkkring in een een andere omgeving gezocht en naar mijn idee ook gevonden. Me minder opgeofferd voor de maatschappij.
  Dus, jongeren maak die fout niet! Laat ”ze” maar stikken en kies voor je zelf.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.