Held Frits Bolkestein pakt "cultureel masochisme" aan: onze cultuur wordt veronachtzaamd, andere culturen opgehemeld

Held Frits Bolkestein pakt "cultureel masochisme" aan: onze cultuur wordt veronachtzaamd, andere culturen opgehemeld

Onze cultuur moet kapot, andere culturen moeten we promoten. Dat is kort gezegd waar het cultureel masochisme van links op neer komt.

De gekkies van links zijn nu al jarenlang bezig om de Nederlandse cultuur helemaal kapot te maken. Op elk mogelijk gebied moet onze cultuur het ontgelden, van de viering van Zwarte Piet tot Pinksteren. Christenen en joden worden als oud vuil behandeld omdat ze zogenaamd achterlijk en middeleeuws zijn, maar aanhangers van andere religies krijgen speciale bescherming om er maar voor te zorgen dat ze vooral nooit een kritisch woord over hun denkbeelden zullen horen.

Het is totaal gestoord en ook nog eens levensgevaarlijk. Een natiestaat kan namelijk geen natiestaat zijn als er geen gedeelde cultuur meer is. Natuurlijk begrijpt links dat maar al te goed, wat dan ook de reden is dat ze er alles aan doen om onze cultuur kapot te maken. Dat zet de deur immers open naar hun internationale, globalistische één-grote-wereld-droom. De politieke strijd, begrijpt links, is eigenlijk een culturele strijd.

Gelukkig ben ik niet de enige die het gehad heeft met deze gekkigheid. Vandaag haalt VVD-leider Frits Bolkestein hard uit naar de culturele masochisten die onze cultuur op ieder vlak ondermijnen:

Na de moord op Theo van Gogh schilderde een Rotterdamse kunstenaar de woorden 'Gij zult niet doden' op een muur van zijn huis, dat zich in de buurt van een moskee bevond. Dit werd als opruiend beschouwd en hem werd gesommeerd de tekst te verwijderen. Toen hij tegenstribbelde, werd hij een paar uur opgesloten. Het moet een van de weinige keren in de westerse geschiedenis zijn geweest dat iemand gevangen is gezet vanwege het citeren van een van de tien geboden.

Tweede voorbeeld: De Europese Commissie heeft drie miljoen agenda's laten drukken met feestdagen volgens de islam, het hindoeïsme en het boeddhisme, maar vergat daarbij de christelijke.

Laat er geen misverstand over bestaan: dit zijn geen 'foutjes' of 'onverklaarbare incidenten.' Het past allemaal binnen een bewuste strategie om de Nederlandse (en West-Europese) cultuur te ondermijnen zodat de politieke heilsdroom van doorgedraaid-links werkelijkheid kan worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer