Sylvana Simons doet huiliehuilie over DDS: ‘Ze hebben een dagtaak aan het verdraaien van mijn woorden’

Wij berichten wat jij opschrijft en zegt, Sylvana. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar heel snel uit de politiek terugtrekken.

Ah kijk! Sylvana Simons heeft het he-le-maal gehad met De Dagelijkse Standaard. Volgens mevrouw de racismeroeper verdraaien wij haar woorden namelijk stelselmatig:

De jongetjes en meisjes van De Dagelijkse Standaard hebben er een dagtaak aan elk woord dat ik al dan niet spreek te verdraaien en om te buigen naar een sappig stukje tekst waaraan de gemiddelde Nederlander naar hartelust aanstoot kan nemen. Daarna is alles geoorloofd en kan er vrijuit gescholden en bedreigd worden.

Houd maar op met dat gejank, Sylvana. Het enige wat wij doen is jouw woorden onder de aandacht brengen zodat mensen weten wat voor idiote ideeën jij hebt. Als je daar niet tegen kunt moet je je maar onmiddellijk terugtrekken uit de politiek. Geconfronteerd worden met je eigen uitspraak hoort er namelijk bij als je politiek actief bent. Het ergste wat je kunt doen is vervolgens gaan janken en grienen dat mensen zomaar iets terugzeggen.

En wat dat “schelden en bedreigen” betreft: wij hebben bedreigingen aan jouw adres en dat van andere linkse raddraaiers stelselmatig veroordeeld. Als er iemand woorden verdraait ben jij het dus.

Maar ja, dat is natuurlijk weinig verrassend. Jij, Sylvana, hebt namelijk een woedeprobleem. Zoals één van je volgers schrijft onder je Facebook-jankverhaal:

Screen Shot 2017-06-29 at 09.46.29

Lekker janken Sylvana! Helaas trapt geen enkel weldenkend mens erin!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Ni28

  Zij denkt nog steeds dat zij belangrijk is.

 2. Ni28

  Zij heeft wel gelijk dat zij te veel aandacht krijgt. Dat is ze niet waard menen de meeste lezers van DDS. Die vinden haar eerder irritant dan interessant. Ik zeg altijd: Zwijg de trol dood maar het hoeft niet alleen voor de trollen te gelden.

 3. Guus Geluk

  Sylvana Simons schrijft:

  ..waaraan de gemiddelde Nederlander naar hartelust aanstoot kan nemen. Daarna is alles geoorloofd en kan er vrijuit gescholden en bedreigd worden.

  Waarop Michael schrijft:

  wat dat “schelden en bedreigen” betreft: wij hebben bedreigingen aan jouw adres en dat van andere linkse raddraaiers stelselmatig veroordeeld. Als er iemand woorden verdraait ben jij het dus.

  De Dagelijkse Standaard (die overigens soms twee Sylvana-artikelen per dag neerpent), is inderdaad zó sportief om de bedreigingen en bakken met modder die zij over zich heenkrijgt, openlijk te veroordelen. Ik denk niet dat Sylvana Simons doelt op de DDS-redactie.

  Naar ik meen doelt Sylvana Simons op de commentsectie, daar het er soms regent aan seksistische, alsook gewelddadige, opmerkingen. Daar heeft Sylvana Simons gewoonweg een punt.

  1. Sniper666

   Hou maar op Guus, je hebt een cordon sanitrol aan je broek.

   1. Guus Geluk

    Je bewijst mijn punt, Sneuper. Jij, die er niet voor terugdeinst doodsverwensingen dit forum op te zwiepen, acht het volkomen normaal een ander monddood proberen te maken. Dit tekent de verziekte manier waarop jij, en veel reageerders, andersdenkenden behandelen: bedreiging, intimidatie en wat dies meer zij. Ook Sylvana Simons krijgt inmiddels de bakken bagger over haar uitgestort. Het is eigenlijk dieptriest.

    1. Sniper666

     ZWIJG DE TROL DOOD.

     1. corfo

      @ Sniper666.
      Vraag me af hoe het mogelijk is dat iemand het opneemt voor dat mens; het mens dat ons zwarte Piet wil afnemen, het mens dat zegt in een bordeel geboren te zijn, het mens dat in iedere blanke een vijand ziet en dat óók nog eens luidkeels roeptoetert ! Reaguurders die ons, nét als mevr. Simons, dát allemaal willen afnemen/misgunnen moeten als “trol” geweerd worden.

     2. Guus Geluk

      Corfo schrijft:

      Reaguurders die ons, nét als mevr. Simons, dát allemaal willen afnemen/misgunnen moeten als “trol” geweerd worden

      Op de één of andere manier meent crofo te concluderen dat ik tegen een Zwarte Pieterman ben. Deze conclusie mist elke grond, maar het is het zoveelste hokjes-stoppen. Voorts wil hij mensen weer monddood maken, evenals Sniper. De huiveringwekkende aard van de migratiecriticus baart met grote zorgen.

    2. Jomares

     TROL ALERT !!!!

     1. Guus Geluk

      U maakt uzelf belachelijk, Jomares.

  2. Abraham50

   Feitelijk juiste reactie van Guus. De reacties bij de artikelen zijn niet altijd inhoudelijk te noemen

   1. Sniper666

    Is Abraham50 de nieuwe nick van Wim Hutten? TROLL ALERT !!

    1. Abraham50

     Mijn inziens is er een verschil tussen een mening hebben(voor of tegen mevrouw Simons) en de wijze waarop deze word verwoord.

     Sniper666 (bijzondere naam trouwens, verklaar je naam nader): lijkt me een goed idee dat je de redactie van DDS even een mailtje stuur dat Abraham50 verscherpt toezicht nodig heeft ivm afwijkende reacties.

     1. Sniper666

      @ Abraham50

      U ligt op de korrel, u heeft de aandacht. De redactie een mailtje sturen i.v.m. afwijkende reacties? Heeft u ze wel allemaal op een rijtje Abraham50?? Of doet u dat zelf soms op joop en krapuul…

   2. Guus Geluk

    Ja, Abraham50, bij elk Sylvana-artikel gaat een groep boze blanke mannen los en dat is, naar ik meen, wat zij bedoelt. Daar heeft ze gelijk in.

   3. Kogelbert

    Sylvana is vrouw, links, allochtoon, intelligent, mooi en niet op haar mondje gevallen.
    Ziedaar, alle ingrediënten die boze blanke mannen het schuim op de lippen jaagt.

    1. Guus Geluk

     Ja, Kogelbert. Alle testosteronbommen die op dit forum rondlopen, zijn niet gediend van een vrouw, die er een stevige mening op nahoudt.

     1. Sniper666

      Zwijg de trollen dood.

     2. Two Ravens Black Kettle

      U liegt en vertelt dientengevolge een onwaarheid beste Guus

      Ik zou zeggen speur eens rond in mijn Librije.
      Daar zult U werken aantreffen van Hirsi Ali, Oriana Falaci, Linda Polman, Pamela Hemelrijk, Brigitte Gabriel, Mellanie Phillips, Nonie Darwish, Irshad Manji, Dambisa Moyo etc. etc. etc.

      Sterke vrouwen, veelal met een ‘kleurtje’
      Maar
      Wel vrouwen die autonoom denken, een eigen mening hebben, erudiet, dissident, intellectueel, origineel,puttende uit eigen ervaringen en dus gehaat door de Regressive Left en geëxcomuniceerd door de moreel failliete MSM.

      U zult er inderdaad geen Werken aantreffen van de Grote Denker Sylvana Zeurvaak Holvat.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Volstrekt onschuldige mensen uitmaken voor racist loont in dit land.
  Klagen en mensen beschuldigen als beroep.
  Gratis geld bij de Staatstv.

  Volgens mij was mevrouw tot voor kort ook lid van een organisatie die de Armeense Genocide ontkent

  Ik zou haar gaarne willen adviseren; typ in youtube, typ in Armeense Genocide en ga de rest van je zeurleven in een hoek liggen schamen.

  Ze staat overigens niet alleen
  Pechtold heeft er zijn partij mee weten te redden

  Enfin
  Het was de Gemene Witte Man -die door de mangel van de Verlichting en Humanisme was gehaald- die uiteindelijk de slavernij heeft afgeschaft.
  Niet de arabieren
  De favoriete bevolkingsgroep van de Betere Mensen.

  Hedentendag is slavernij nog volop aanwezig in de islamitische wereld. Lees ondermeer ‘Slave’ van Mende Nazer die ontvoerd werd uit zuid-Soedan.
  Maar daarover zul je haar niet horen.
  Ook niet over mensenhandel/asiel-industrie die jaarlijks duizenden slachtoffers maakt
  Nee ben je mal
  Veel te druk met onschuldigen te beschuldigen van racisme.
  Logischerwijs met hulp van het dagelijkse incestueuze circus genaamd de ‘veelkleurige (muv. veelkleurigheid van opinie) Staatsmedia.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Enfin
  Ik zou willen pleiten voor standbeelden in elk dorp en stad van onze Verlichte Voorvaderen.
  De Gemene Witte Man die de Slavernij afschafte en daarom elke dag wordt uitgescholden terwijl de daadwerkelijke slavendrijvers de hand boven het hoofd worden gehouden door de ‘Moreel Voortreffelijken’
  Een kabeljauw heeft nog meer historisch besef dan deze verwende tante.

  Vroeger rechtte je de rug en staarde je de werkelijkheid in het gelaat.
  Hedentendage is oeverloos rondwentelen in zelfbeklag het summum van beschaving.
  Sterker nog
  Je kunt er veel centjes mee verdienen
  &
  Je mag dan elke dag aanschuiven bij de Staatstv en de Staatsradio.
  (alle neuzen dezelfde kant op; de ondraaglijke stank van eigendunk en grenzeloos narcisme. Dat noemen we hedentendage; diversiteit van opinie)

 6. Ikke en zo

  waaraan de gemiddelde Nederlander ……………..!
  Yesssss, eindelijk gemiddeld, dankje Silly!

 7. Two Ravens Black Kettle

  Mijn tip aan deze egocentrische ikke ikke ikke tante; ga eens meisjes helpen in Zuid-Soedan, misschien dat die dicht geklitte ogen eindelijk eens open gaan.
  &
  Sla eens een geschiedenisboek open.

 8. HW

  Eerst iedereen beledigen en dan huilie huilie. Wat zielig, zeg Sylvana.
  Je bent door je beledigingen zo langzamerhand uitgekakt in Nederland.
  Koop een enkeltje richting Paramaribo en zeur Bouterse aan zijn kop.
  AUF NIMMER WIEDERSEHEN.

  1. Kodi

   Oh Sylvana oh Sylvana
   Wat ben jij toch een zielepiet
   Oh Sylvana on Sylvana
   Waarom pak jij je koffers niet

 9. HaZ

  Simons : Geen partij, geen naam en geen gezicht…..
  Na de Zangeres Zonder Naam krijgen we nu de partij zonder naam. De partij van Sylvana dus. De partij moet een nieuw naam kiezen en tot die tijd gaat de partij “Nieuwe naam komt eraan” heten. Pakkend..
  Simons mag de naam Artikel 1 niet langer gebruiken en een nieuwe naam ligt nog in de grabbelton. Er zijn naar verluidt ruim honderd inzendingen binnen gekomen voor de nieuwe naam,aldus RTL Nieuws.
  “De verplichte naamswijziging heeft grote gevolgen voor onze vereniging. Het nieuwe bestuur bekijkt op dit moment welke dat precies zijn, welke stappen we moeten nemen en hoe we die precies vorm gaan geven”, aldus Ian van der Kooye van …, uh ja, van die partij zonder naam dus.
  De webredactie van PowNed heeft ook al wat namen bedacht. Wat moet volgens u de nieuwe naam van Sylvana’s partij worden?
  Wat moet de nieuwe partijnaam van Sylvana worden?
  O Alles is Discriminatie
  O Stop De Witte Blanke Man
  O Wij Haten Iedereen
  O Mag Ik Alsjeblieft Bij Jullie Aan Tafel Komen Zitten

 10. Ben Zine

  Beste Sylvana,

  Je hebt je punt gemaakt. Iedereen met een witte huidskleur is racistisch en iedereen met een donkere huidskleur is slachtoffer. Helder. Duidelijk ook. Kunnen we nu svp overgaan tot de orde van de dag en dit onderwerp verder laten rusten, of blijf je hierover aan de gang tot Sint Juttemis ?

 11. Two Ravens Black Kettle

  Ze bond de strijd aan met een liefdevol spookjesfiguur die ontelbare kinderlevens heeft verrijkt en dook in het bed met Armeense genocide ontkenners.

  Ze is tevens een grote voorstander van niqabs, boerka’s en andere doodstenten.
  In islamitische landen worden meisjes vermoord wanneer ze zonder zo’n mensonterende gevangenis de straat oplopen.
  Wanneer dorpen bevrijdt worden van Isis is het eerste dat meisjes en vrouwen doen het verscheuren van hun niqabs, het verscheuren van hun folterwerktuig.

  Bij Progressief NL is ze dan ook mateloos populair

  Progressief NL
  Zo Progressief als de Middeleeuwen.

  1. Kodi

   Links wat zichzelf progressief noemt is slechts enkel regressief en repressief.

 12. Kodi

  En dan blijkt dat de voorouders van zielige Sylvana zelf slavenhouders waren en geen slaaf. Ga je dan even op je plaat als je de Nederlanders (van wie hun voorouders in Nederland gebleven zijn en zelf slechts belastingslaaf waren (En nog steeds niet zijn erkend en schadeloos zijn gesteld!)) de erfzonde van het slavernijverleden wilt opspelden en verdere emotionele chantage inzake het slavernijverleden bedrijft. Afbeelding

  http://nos.nl/artikel/2179062-digitalisering-surinaams-slavenregister-van-start.html

 13. Lex

  Sylvana Simons.

  Wanneer pak je, je spullen nu eens en emigreer je naar je vaderland Suriname

  Hier ben je helemaal uitgekotst. Je hebt je hier zo belachelijk en gehaat gemaakt dat ik me afvraag of je hier nog wel lekker in je vel zit.

  Ga lekker terug naar Suriname ga helpen om daar het land op te bouwen, de puinhopen die Bouterse heeft achter gelaten.

  Dit is je kans om iets met je leven te doen.

 14. Ruud562

  Goh, heeft die SS Nederland nu nog niet verlaten? Het rascistische Nederland met teveel witte mannen. Nou, ben benieuwd wanneer die zwarte muts vertrekt! Kijk er halsreikend naar uit! Aldus een witte, blanke en vooral superieure man van Hollandse komaf!

 15. dutchbrabant

  De gemiddelde Nederland komt niet eens op deze site..

  1. HW

   Zal jij samen met Beuk, Bert en Guus wel ver boven het gemiddelde zitten, want we zien jullie veel te vaak.

 16. Jomares

  Ok ik geef toe, ik ben een witte Nederlander, aardig geslaagd in het leven en hou van zwarte piet en stem op Geertje. Tevreden ? En nu opdonderen !

 17. Fritsie

  Gewoon negeren dat stomme mens!

 18. Step one

  Zielige Sylvana, de zwarte boze vrouw, staat dus voor the black evil.

 19. Rogerio

  Ik verafschuw die hersenloze Sylvana ; ze wekt bij mij ongekende haatgevoelens op. Niet omdat ze vrouw en/of zwart én ultralinks is maar omdat ze vol zelfgenoegzaamheid en niet gehinderd door enig inzicht of kennis van feiten leugenachtig een wig tussen mensen drijft en polariseert. Nooit eerder heb ik in mijn 50jarig leven zo’n aversie tegen iemand gehad….misschien kan haar psychiater Cailinn Kuit mij duiden? Maar desalniettemin moet ik Guus én zelfs ook Sylvana nageven dat de dagelijkse aanvallen van DDS op haar zwarte ziel vaak gebaseerd zijn op een bewuste omdraaiing van woorden of een te vrije interpretatie van de auteur. Neemt niet weg dat in mijn visie gedeporteerd moet worden naar verweggistan samen met haar hofnar vreer en haar verdere slippendragers uit het BIJ1 gekkenhuis.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.