Terrorismedreiging: 18-jarig meisje uit Wanssum opgepakt wegens betrokkenheid bij terrorisme

Kan iemand mij vertellen waarom je als VROUW het islamistisch extremisme zou omarmen? A.Davey (bron: Flickr)
Foto: Kan iemand mij vertellen waarom je als VROUW het islamistisch extremisme zou omarmen? A.Davey (bron: Flickr)

Je bent 18 jaar oud en je wilt wat. Zoals: het opblazen van andersdenkenden.

Toen een 18-jarig meisje gisteren een moskee verliet in Venray werd ze razendsnel gearresteerd door een arrestatieteam van de politie. Het meisje wordt namelijk beschouwd als een groot gevaar voor de veiligheid. Zo zou ze betrokken zijn bij terrorisme.

Vorig jaar werd dezelfde ‘dame’ ook al opgepakt maar onder voorwaarden vrijgelaten. Want u weet: als we in Nederland ergens een hekel aan hebben dan is het terroristen straffen. Dat is maar vervelend. Het is veel beter om een kopje thee met ze te drinken en te hopen dat ze hun radicale denkbeelden vrijwillig opgeven.

Het zal verder helemaal niemand verbazen dat mevrouw de wannabe terroriste gisteren werd opgepakt omdat ze de voorwaarden van haar vrijlating heeft geschonden. Waarom ook niet? In het ergste geval moet ze even mee naar het politiebureau, krijgt ze een officiële waarschuwing, en kan ze daarna weer snel terug naar huis om allerlei onthoofdingsvideo’s te kijken. Toch?

Aangezien mevrouw 18 jaar oud is zou je denken dat het OM wel kwijt wil waar het meisje van verdacht wordt en waarom ze eerder veroordeeld werd. Helaas is niets minder waar. Ze pleegde de misdrijven als minderjarige, en dat is voor het OM reden om haar wangedrag ook nu nog met de mantel der liefde te bedekken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

11 reacties

 1.   

  Die durft zich voorlopig niet meer te laten zien (!) in haar dorp……
  Niks aan de hand mensen, doorlopen, is koeltoer.

 2.   

  Wij, échte Nederlanders, leven in een totaal in de afgrond gestort landje. We worden “bestuurd” door, volgens enkele reaguurders, “zéér bekwame bestuurders”.
  M.b.t. de aangehouden buitenlandse parasiet, wil ik alleen maar zeggen : preventief ruimen a.u.b. De Off.van Justitie zal aan de politie vragen : “Kan deze zaak nog in de doofpot gepleurd worden ? Nee ? Nou, dan moeten we rap iets onschuldigs bedenken mannen !”

 3.   

  Moslimterroristen jong of oud blijven altijd maar terroristen. Geef ze de hand en zij rukken hem met liefde af. Bekijk de zaak eens ook van de slechte kant. Er is alle reden toe. Men is bang om de democratische rechten te schenden maar heeft iedereen recht op democratische rechten? Je zou zo je rechten ook moeten kunnen verspelen. Maar dat is weer niet democratisch en zo draait de democratie haar eigen nek om.

 4.   

  Benieuwd naar de komende aanslag in Nederland.
  Pas dan zal men *misschien* wat meer realistisch gaan denken over de vredelievende moslim cultuur.
  Al jaren wordt er in allerlei nieuwssites en fora uitgelegd waar deze ideologie voor staat.
  Wat gaat het traag om de westerse ogen te openen, terwijl de aangroei van het betonrot zo snel gaat.
  De olievlek breidt zich snel uit.

  1.   

   Roep het nog maar vaker, u zult vanzelf gelijk krijgen.
   En wat zult u dan trots verkondigen dat u ons al jaren lang hebt gewaarschuwd.

 5.   

  omg ik ken haar! ze heeft bij me in de klas gezeten en we waren goede vrienden jammer dat ze zo ver is gezonken beetje zielig als je het mij vraagt

 6.   

  Goede zaak. Morgen loopt ze weer vrij rond.

  Ik hoop dat het wetsvoorstel van Geert Wilders word goedgekeurd dat potentiële terroristen op gesloten kunnen worden.

  Dat zou een enorme stap vooruit zijn. Hop zijn ze verdacht hopla een paar dagen tot weken opgesloten voor onderzoek en verhoor.

  De wet moet nodig worden aangepast tijden veranderen de strafwet dus ook.

  1.   

   Ik hoop maar dat deze maatregel niet tegen ons keert want terroristen worden in de watten gelegd of onder tafel geveegd. Ziet wat er in Turkije aan de gang is. Je krijgt in Frankrijk een boete van 5000,– als je in Zwitserland iets over Islam zegt en in dat land komt. Of wat er in Canada of Zweden gebeurt.

 7.   

  Kunnen we haar niet op een gecontroleerde manier laten ontploffen? Op een verlaten weiland of zo. Dat is tenslotte wat ze graag wil.

  1.   

   Waar blijven de zg ” trollen” om alles weer goed te praten???

   1.   

    @ Gratjeb

    Ze hebben een meeting nu het anti-Kogelbert beleid werkt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!