Theo Hiddema haalt hard uit naar Iftar-vierende politieagenten: “Het is schijterigheid”

Zijn boodschap aan de politie? “Word weer waakzaam en dienstbaar. Da’s genoeg!”

Theo Hiddema van Forum voor Democratie vindt het volstrekt belachelijk dat de Nederlandse politie allerlei “iftar-avonden” organiseerden tijdens Ramadan. Met name de Amsterdamse politie vindt dat ge-wel-dig om te bewijzen dat ze openstaan voor de multiculturele samenleving en met iedereen een band hebben. Hiddema vindt dat onzin.

“Dan wordt er een oproep tot gebed gedaan en zit de politie heel braafjes koekjes rond te delen,” zei Hiddema afgelopen zondag bij het tv-programma van Harry Mens. “Dat is pure schijterigheid vermomd in hoffelijkheid. Dat is het gewoon.”

“Schijterigheid vermomd als hoffelijkheid?” vroeg Mens Hiddema nog. “Ja. Ja. Heb je ooit een politie-iftar — noem ik het maar even voor het gemak — bij een processie gezien, bij een sacrementsprocessie? Of in een Sjoel? Waarom niet daar? Omdat vanuit die hoek de politie niets te duchten heeft.

“Maar hier,” ging Hiddema verder, “is het een slijmgedrag, je wil het niet weten. Het is afzichtelijk. Het is wat ik je zeg schijterigheid.”

En toen kwam de uitsmijter:

“De politie is echt… ik vergelijk het met een bange hond. Het is een bange hond die steeds naar zijn baas toe kruipt, met een smekende blik, ‘ik doe aardig, doe jij nou ook eens lief, aai mij nou eens een keertje’.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

127 reacties

 1. Ni28

  Het was een verademing om naar Hiddema weer te luisteren. Een nieuwe Pim Fortuyn die het programma van Harry Mens naar een kijkniveau optilt zoals Fortuyn al deed. Wat ie zei over de politie geldt overigens voor de politiek ook.

 2. Guus Geluk

  De politie zoekt het contact op met de buurt en dat draagt bij aan de goede integratie die we in Nederland bezitten. In Frankrijk zijn alle wijkagenten wegbezuinigd en het resultaat is massa-demonstraties van ontevreden burgers. Persoonlijk zou ik het niet doen, maar als de politie-officieren willen mee-eten om het contact met de buurt en andersgelovigen te verbeteren, is dat mooi meegenomen.

  1. IJscoman

   Doen smerissen ook mee met christelijke-, boeddistische-, hindoeistische of joodse feestdagen? Ik dacht het niet.

   1. Guus Geluk

    Misschien komen die ook wel bij de Iftar-avond. De politie schrijft dat er ongeveer 1400 gasten opdraven.

    https://www.politie.nl/mijn-buurt/lokale-initiatieven/05—amsterdam/iftar-2017.html

    1. EllyD19

     Aan mensen als Guus Geluk is geen beginnen aan, want ze sluiten hun ogen voor de realiteit.

     1. IJscoman

      Helemaal gelijk Elly. Guus draait, kronkelt en rent weg met de staart tussen zijn benen als hij geen antwoord weet.

      Zoals in zijn laatste reactie: geen antwoord op mijn vraag (waarop het antwoord alleen ‘nee’ kan luiden, maar dat durft hij niet aan omdat hij dan toegeeft dat het absurd en crimineel is dat dienders in uniform een religieus feestje bijwonen), maar weer draaien en wegkijken. Een geboren struisvogel en nitwit.

     2. Guus Geluk

      De avond is georganiseerd door het Marokkaanse netwerk binnen de politie, IJscoman. Er wordt een Iftar-maaltijd genuttigd, een cabaretier komt grappenmaken en men zet Amsterdammers in het zonnetje. Waarom is het crimineel en misdadig als politiemensen een gezellige avond bijwonen? Bovendien: het gaat al vijftien jaar zo. Met 1400 bezoekers.

      Misschien begint het Joods netwerk volgende maand wel een Joodse traditie. Je weet maar nooit.

     3. IJscoman

      Guus, je zwamt, je praat peop, je kletst uit je nek, je draait, je lult een eind in de ruimte, je raaskalt, je kakelt, verkoopt kletspraat, je snatert, wauwelt, zevert en zwetst. En je weet dat!

      De Iftars worden door het hele land door burgemeesters en smerissen bijgewoond. Het is staand beleid. Maar geen van die druiloren zijn te vinden op andere religieuze feesten. Dat heeft maar een reden: de islam integreert niet en nooit. Op de Iftar-manier trainen ze alvast hun dhimmitude.

     4. Kogelbert

      “Guus, je zwamt, je praat peop, je kletst uit je nek, je draait, je lult een eind in de ruimte, je raaskalt, je kakelt, verkoopt kletspraat, je snatert, wauwelt, zevert en zwetst. ”

      Daarentegen staat de oude heer IJsco bekend om zowel de beschaafdheid als de grondige inhoudelijkheid van zijn bijdragen.

      😉

     5. Sniper666

      Gelieve trol Kogelbert compleet te negeren. Dank u wel.

     6. Guus Geluk

      IJscoman, de burgemeester binnen mijn woonplaats, kun je in de kerk vinden als de heugelijke dag is aangebroken bij het bevestigen van een nieuwe predikant. Na afloop van de dienst, drinkt de burgemeester nog even een kopje koffie mee en maakt een praatje met gemeenteleden. Een burgemeester is dus wel degelijk aanwezig bij andere religieuze feesten. Maar dat ligt er ook een beetje aan of je moeite wilt doen er voor alle gemeenteleden te zijn.

      Welnu, ik ken alleen de Iftar in Amsterdam, die daar al 15 jaar wordt gehouden. Zelf zou ik er in geen geval heengaan, maar als de politiemensen graag een hapje mee willen eten, leg ik ze geen strobreed in de weg.

     7. Ecoshaarlem

      Hij leest alleen maar Donald Duck en handelt daarna.

   2. Kogelbert

    De Christelijke feestdagen worden standaard gevierd.

    1. Sniper666

     Gelieve trol Kogelbert compleet te negeren. Dank u wel.

     1. Beukman

      De voortreffelijke goedmens @Sniperd laat wel heel duidelijk merken waar hij bang voor is.
      Wat ben je toch een deerniswekkend figuurtje, Sniperd, met je trolopmerkingen.

     2. Sniper666

      @ Beukman

      Nergens bang voor. Alleen Simon moet exit. Hij is zo onbeschoft om onder een andere nick telkens hier terug te keren. Daarme maakt hij misbruik van DDS. Dat moet je toch erkennen en herkennen Beukman. Of vind je het wel ok wat Simon doet? Voor de Beukdraad ermee. Weten we meteen waar je staat.

     3. Beukman

      Ik vind jou een zielig ventje, @Sniperd, met je trolgeroep. Als jochie had je zeker bij de politie gewild, maar je kwam niet door de test?

     4. Sniper666

      @ Beukman

      Valt me tegen Beuk, maar had dit antwoord wel verwacht. Want erkennen dat je mede linksch wegkijk mens niet goed bij zijn bol is zal je nooit natuurlijk. Je komt dus uit hetzelfde malletje. Helder hoor, dank je wel.

  2. Sniper666

   @ GG

   Nee nee nee Guus. Het is goed dat de politie haar voelhoorns uit zet in de buurt om de orde te handhaven. Maar de politie heeft niet als doel bij te dragen aan “goede integratie”, dat is je denkfout.

   Wie draagt die politiemensen op om mee te eten met moslims? Eten ze ook mee met Chinezen, Surinamers, echte Nederlanders? Ik heb hier nog nooit een agent aan de deur gehad met de vraag of zij/hij een vorkje mee mag prikken teneinde…., nou ja weet-ik-veel wat voor doel. Je praat poep Guus!

   1. Guus Geluk

    Wie draagt die politiemensen op om mee te eten met moslims? Eten ze ook mee met Chinezen, Surinamers, echte Nederlanders?

    Ja, dat is het geval. De politiemensen eten soms een hapje mee. Mijns inziens is het een goede manier om in contact te staan met de gemeenschap.

    http://www.ad.nl/hoeksche-waard/wijkagent-puttershoek-zweert-bij-blik-tomatensoep~a726c8a3/

    1. poldi

     Guus Geluk met onnozele mensen zoals jij worden we overwoekerd door moslims en gaan we de ondergang tegemoet.

     1. Ni28

      Onnozel is het juiste woord.

    2. Kogelbert

     Guus, voor racisten is het ondenkbaar dat je inspanningen doet om integratie te bevorderen: segregatie is voor hen juist de bedoeling.

     1. Guus Geluk

      Ik veronderstel, Kogelbert, dat men liever helemaal geen moslims heeft.

     2. IJscoman

      Vind jij het normaal Simon, dat er alleen een integratiefeestje nodig is voor de moslims? Geen enkele andere religieuze groepering heeft het nodig dat de politie hen te vriend houdt.

     3. Sniper666

      Don’t feed the Kogelbert Troll please !! Merci.

     4. Vabis

      Nee hoor de bedoeling is dat moslims verdwijnen naar het riool waar zij ooit uitkropen.

     5. Kogelbert

      Vabis is zo vriendelijk om mijn stelling stevig te onderstrepen.

     6. Sniper666

      @ Vabis

      A.u.b. nooit meer reageren op Kogelbert of andere Simon nicks. Merci.

     7. Guus Geluk

      Vabis is inmiddels in het riool belandt, hij toont nog eens even zijn ware aard: tot het het discriminerende af. Ik vind dat erg triest.

     8. Kodi

      Dus de Moslims zijn racistisch, gelet op dat zij hier niet (willen) integreren? Want laten we eerlijk zijn: Ze etaleren een houding welke gericht is op het niet (willen) integreren. En dat begint helaas al bij de opvoeding waar een houding van met de rug naar onze Nederlandse samenleving en onze Nederlandse kernwaarden toe met de paplepel wordt meegegoten. Al volkomen bedorven voorgeprogrammeerd dus. En zo krijgt het gezegde “Aan de boom herkent men de vruchten.” weer gestalte, want laten we eerlijk zijn: Aan een rotte boom kunnen enkel rotte vruchten groeien. De resultaten zijn ernaar: Oververtegenwoordigd in de werkloosheids-, uitkerings- en criminaliteitscijfers, exclusief wat in de doofpot wordt gestopt. Wat verder opvalt is dat allochtone daders etnisch profileren inzake wie zij tot slachtoffer maken. Dat kunnen we ook racisme noemen.

    3. Kodi

     In Amsterdam heeft de parallelsamenleving al dermate gestalte gekregen in de vorm van uitgebrande politieauto’s in de no go areas oftewel de Islamitische enclaves. Nog even en de politie kan alleen nog uitrukken met militaire escorte waarbij moet worden geschoten met scherp. Het gaat uitstekend met de integratie… Niet dus. We hebben hier gewoon te maken met structureel niet inpasbaren. En het lijkt er wel op dat met name de Islam een bindende actor is wat betreft structureel niet inpasbaar te zijn. We zijn in Europa beter af zonder de Islam.

   2. Sniper666

    @ GG

    Sorry man nu sta je echt in je hemd. Je komt aanzetten met een sociaal buurtbezoekje van de lokale koddebeier aan bejaarden. Totaal andere invalshoek kerel.

    1. Guus Geluk

     De politie schrijft op haar website:

     https://www.politie.nl/mijn-buurt/lokale-initiatieven/05—amsterdam/iftar-2017.html

     De politie-iftar staat in het teken van verbinding en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend en sterk werkend verbindingsmiddel. Hoe hechter die verbinding, hoe beter wij als samenleving in staat zijn om de ongelijkwaardigheid in onze stad tegen te gaan.

     Een bekende cabaretier maakt de avond nog eens af en er komen ongeveer 1400 gasten. Het spijt me, maar ik zie niet in wat er verkeerd is aan een gezellig avondje eten met elkaar.

     1. Sniper666

      @ GG

      Wegkijkert, het is de 5de colonne aan het werk. Waar is de scheiding tussen kerk en Staat gebleven?? Dit kan helemaal niet man.

      Die bekende cabaretier, wat dat toevallig Hans Teeuwen?

      –> https://www.youtube.com/watch?v=NwNWnS1byIg

     2. Guus Geluk

      Naar ik meen is de politie enkel voornemens een gezellige avond te organiseren, Sniper. Men zet wat Amsterdammers in het zonnetje, er wordt gegrapt en gelachen en iedereen eet een hapje. Een islamitisch feest toedelen aan conservatieve moslims, is, denk ik, niet de bedoeling.

      Maar de grens tussen Kerk en Staat vervaagt inderdaad wel.

      Overigens was het netwerk van Marokkanen binnen de politie de motir achter de Iftar-avond. Je hebt ook het netwerk van Joden binnen de politie. Misschien zet die binnenkort een Joodse maaltijd op poten. Je weet het maar nooit.

     3. Sniper666

      @ GG

      “Maar de grens tussen Kerk en Staat vervaagt inderdaad wel.”

      Precies, daar zit het helemaal scheef. Blij dat je het zelf inziet. Guus, je gaat vooruit nu, niet meer in regressie gaan man, volhouden nu.

     4. Guus Geluk

      De traditie is al 15 jaar gaande, Sniper. Zolang het meer oplevert dan het kost, mogen ze wat mij betreft die grens wel even breken.

     5. Kogelbert

      Het is wel geestig dat reaguurders die moslims beschouwen als een vijfde colonne meestal dezelfde mensen zijn die de smerige dictator Putin verkiezen boven de eigen democratisch gekozen bestuurders. Dat ze daarmee zich feitelijk bekennen tot een vijfde colonne die een buitenlandse dictator steunt om de eigen rechtsorde onderuit te halen wordt kennelijk niet beseft.

     6. Sniper666

      Don’t feed the Kogelbert Troll please! Dank u.

     7. Sniper666

      @ GG

      Er is moed en doorzettingsvermogen voor nodig om de religieuze pressie te weerstaan en het op te nemen tegen groepen voor wie het geloof boven de wet staat en voor wie sociale controle een geoorloofd middel is om te voorkomen dat de religie begint te vervagen en te seculariseren. Het belangrijkste is dat hardop kan worden gezegd dat de islam wel degelijk een factor is die bijdraagt aan de agressie tegen geloofsafvalligen en critici. Pas als deze tegen de godsdienst zelf gerichte kritiek niet tot agressie en verzet onder gelovigen leidt, kun je werkelijk spreken van een liberalisering van de islam (hetgeen nooit zal gebeuren). De overheid is nodig om burgers die zich inzetten voor de westerse samenleving en geloofsvrijheid te beschermen tegen fundamentalisten die agressie en intolerantie aanmoedigen op basis van wat de islam zegt over kritiek en afvalligheid.

     8. Guus Geluk

      Elke godsdienst stelt zich boven de wet, Sniper. Elke God is immers een Hogere Autoriteit dan het Nederlandse gezag. Maar elke gelovige moet zich gewoon aan de wetgeving houden. Zo eenvoudig is dat. En als de politie eens een vorkje mee wilt prikken bij de Iftar? Ach, zolang ze het gezellig hebben, mogen ze wat mij betreft grappen en grollen, mensen in het zonnetje zetten en genieten van de Arabische keuken.

     9. Kodi

      Wat er mis aan is? Met het buigen en kruipen voor een ideologie welke een uitzonderingspositie opeist boven en bezijden de wet en onze waarden heeft de politie het uitstralen van neutraliteit verloren. Daarbij in dienstuniform en in diensttijd. Tegelijkertijd wordt een slachtoffer van een aanranding afgescheept met personeelsgebrek als vals alibi voor laksheid. Je herinnert je waarschijnlijk nog wel deze schandelijke zaak: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/bizar-politie-verzuimde-twee-ooggetuigen-te-horen-in-zaak-tegen-asielzoeker-die-vrouw-verkrachtte/

     10. Sniper666

      @ Kodi

      Al heb je 100% gelijk, je gaat het nooit krijgen van de wegkijk gutmenschen. Lees de hele discussie maar na. Alle bekende draai technieken zijn weer langsgekomen zonder dat ze er echt inhoudelijk op in gaan.

      Politiemensen die massaal aanschuiven bij iftar is een niet-neutrale en dus abnormale handeling. PUNT.

    2. Sniper666

     @ GG

     Wat mij betreft mogen ze die grens NIET breken. Ook niet even.. Ik rij ook graag even 200 km/h met mijn motorfiets. Toch ben ik, als oom agent het ziet, mijn rijbewijs kwijt. Het kan dus gewoon niet dat de politie zelf over de grens tussen kerk en Staat heen stapt. Misschien is het zelfs strafbaar? Hier een linkje naar een bespiegeling over dit onderwerp.

     http://www.atheisme.eu/nl/entry/56/wouter_bos_en_de_scheiding_tussen_kerk_en_staat

     1. Kogelbert

      Kan Snipper uitleggen waarom hier de grens van kerk en Staat wordt doorbroken? Dit is absolute nonsens.

     2. Sniper666

      @ Kogelbert

      Dat heb ik reeds gedaan. Lees mijn reacties. Voor de rest ligt u hier buitenspel. Ga lekker naar krapuul of joop om verder te trollen. Aju paraplu.

   3. Kodi

    Door in diensttijd en in dienstuniform zich te laten feteren op die Iftar laat de politie zich omkopen.

    1. Sniper666

     @ Kodi

     Exact!

  3. sonar

   Guus Geluk ,waar haal jij de wijsheid vandaan ,met jou goede intregatie hier in Nederland .Zoals diverse reacties van jou die ik heb gelezen blijkt dat jij een wegkijker en een goed prater bent,en de realiteit volledig kwijt bent zoek eens hulp,als dat nog zin heeft.

  4. Ngatimoto

   U klets uit uw nek en het ergste is dat u het weet.

  5. Ecoshaarlem

   Je bent als twee druppels gelijk aan Donald Duck, die kletste ook steeds uit zijn nek!

  6. Kodi

   Over welke goede integratie heb je het? Niet bekend met de werkloosheids-, uitkerings- en criminalitietsstatistieken onder de niet-Westerse Islamitische allochtonen?

 3. Sniper666

  Het Stockholm-syndroom! Theo kon er ff niet op komen, maar dat is het.

  1. Marija

   Juist, zo kan je het ook noemen.
   Geneest nooit.

 4. HW

  Met andere woorden politiek en politie weten wat ze binnenhalen, maar ontberen de lef om op te treden als dit aan de orde is.
  Dit is ontstaan doordat de politiek, de Rechtelijke Macht, het Openbaar Ministerie en de Politie gedomineerd worden door de schijtlijsters van D66 die menen, dat overal een zachte oplossing voor is.
  Helaas dat gatlikken bij die moslims levert D66-ers alleen een bruine tong op en al helemaal niets t.a.v. integratie.
  Deze mensen komen uit de rimboe, waar het recht van de sterkste heerst en laten zich niet met mooie praatjes van een Alexander Pechtold omkopen.

  Het wordt tijd, dat de mensen die op deze partij stemmen eens bij zichzelf te rade gaan, want luisteren naar die idioten heeft sinds Paars I alleen maar problemen opgeleverd.
  Ook voor het CDA en VVD wordt het tijd de zaken te plaatsen in de huidige context en welke voornemens er waren en wat ervan terecht is gekomen.
  Het wordt tijd, dat het beleid over een totaal andere boeg gegooid wordt, wat inhoudt wie niet wil, zal het voelen.
  Dit is beleid wat al jaren op de Nederlandse bevolking wordt toegepast en waarom vormen vreemdelingen dan een uitzondering.
  Welke politicus kan mij dat duidelijk maken.

 5. Ni28

  Guus Geluk, wanneer begint u een “komisch” programma?

 6. rosmalen53

  Moet je horen wie het zegt , wat een lef uit de mond van iemand die zgn voor het landsbelang opkomt is zelf te schijterig om iets over de islam te zeggen overal op tegen stemmen wat van de PVV afkomt
  De kastanjes mag Wilders uit het vuur halen zolang master Dandy maar niet beveiligd hoeft worden
  Bah, hij had beter in zijn kantoortje kunnen blijven
  Ik had hem hoger zitten toen hij nog geen advocaatje was

 7. Beukman

  Guttegut, valt die Hiddema even door de mand met zijn neo-politiek correcte prietpraatjes.
  In de lijst met Dogma’s van de Rechtse Kerk zal ongetwijfeld staan: “Gij zult geen vorkje meeprikken met moslims.” Op straffe van excommunicatie, dat spreekt.
  Ik zeg: laat iedereen het lekker zelf uitzoeken, ook de politie.

  Toevallig liep ik vorige week langs Hiddema’s kapitale pand aan de Herengracht. Zo te zien boert hij goed als advocaat. Ik zeg: schoenmaker blijf bij je leest, want als politicus komt al je paranoia pijnlijk naar de oppervlakte.
  Als paranoia kunnen we het gerust bestempelen: dat de politie een vorkje zou meeprikken om te slijmen met dat waar men bang voor is.

  Grote vraag: gaat FvD de PVV naar de kroon steken in het ventileren van neo-politiek correcte opvattingen?

  1. IJscoman

   Van Kogellager, Guus Truttekop, Mees Peest e.a. had ik een dergelijk goedpratend en wegkijkend antwoord verwacht Beukman. Maar niet van jou. Dat jij het niet erg vindt dat de politie zich laat lenen voor een ‘relgieus integratiefeestje’ diskwalificeert je behoorlijk. En je leek zo aardig op de goede weg.

   Nogmaals: smerissen gaan ook niet in grote getale naar andere religieuze feesten van Hindoes, Boeddhisten, Joden enz. Zij hebben daar namelijk geen bal te zoeken. En het staat ook niet in hun taakomschrijving. Ze gaan toch ook niet met hooligans gezellig naar de film of de sauna?

   1. Sniper666

    @ IJscoman

    Trol Kogelbert tracht u via omweg Beukman te provoceren. Laat lullen s.v.p., merci.

    1. Beukman

     Dat je kierewiet bent, heb je nu wel genoeg geëtaleerd, @Sniperd.
     Misschien moet je eens naar buiten gaan of zo. Zo te zien zit je de godganse dag op DDS. Dat is echt niet gezond.

     1. Sniper666

      @ Beukman

      Je bewijst hiermee dat je net zo’n mafklapper bent als Kogelbert. Voor jou ook een cordon sanitaire?

     2. Kogelbert

      Sniper meent hier te kunnen bepalen wie een cordon sanitaire krijgt. Het is een klein fascistje.

     3. Sniper666

      @ Kogelbert

      Schrijf maar wat je wil, cordon sanitaire is je deel.

   2. Beukman

    @IJs
    Ook jij bent een exponent van de Nieuwe Truttigheid: met je vingertje wijzen naar alles wat er van jou niet mag, omdat de Rechtse Kerk zulks beweert in haar nieuwe Encycliek.
    Laat de politie goddomme zelf uitmaken bij wie ze op bezoek gaan! Waar bemoei je je eigenlijk mee?

    1. IJscoman

     Beuk, de politie hoort per definitie onafhankelijk te zijn en zich niet in te laten met religiefeestjes en daardoor de zweem van corruptie op zich kunnen laden. De politie dient seculier te zijn en niet een religie of ideologie te bevoordelen boven een andere.

     Waar ik me mee bemoei? Goddomme met smerissen die vanuit belastinggeld betaald worden en zich hebben te houden aan regels, protocollen en taakomschrijvingen. En daar staat niet in “heb de islam lief en kus de reet van moslims”. Net zo min als ik een hoofddoek bij de smerissen tolereer, tolereer ik ook geen dhimmy-agenten. Duidelijk?

     1. Kogelbert

      De politie is er voor iedereen. De politie vertoont zich dus op kerstfeest, sinterklaasfeest en islamitische feesten.
      Mensen die menen dat de politie zich overal mogen vertonen behalve in de buurt van moslims hebben een islamofobe agenda. Dat is misselijkmakend racisme.

     2. Sniper666

      pruttelprutprutsputter

     3. Beukman

      @IJs
      De plietsie moet zorgen voor rust en harmonie in de buurt. Daartoe houdt ze contact met diverse groepen in die buurt. Ja, dat geschiedt vaak op informele wijze. Ikzelf heb ook wel eens twee smerissen op de koffie gehad, om te praten over een mafklapper in mijn portiek. Ik heb ze nog een stroopwafel gegeven ook. Omkoping zeker?

      Het is gewoon truttengezeur vanuit de Rechtse Kerk met haar Nieuwe Preutsheid, die wel eventjes wil gaan bepalen bij wie de plietsie wel en niet op bezoek mogen.

     4. Kogelbert

      Ja Beukman, feitelijk wordt hier gezegd dat de politiek met iedereen contact mag onderhouden maar niet met moslims.
      Ik word daar niet zo vrolijk van.

     5. Beukman

      @Bert
      Terwijl het ze geen mallemoer aangaat.
      Het is bij die lui back to the fifties in disguise. Het Nieuwe Mandement van de Rechtse Kerk, waarin precies staat wie met wie mag omgaan op straffe van verdoemenis.
      Ik ruik doorgekookte spruitjes tot een kleffe derrie geprakt met te zoute aardappelen verzopen in vette jus.

     6. Sniper666

      pruttelprutprutsputterprutsers

  2. Kogelbert

   @ Beukman,

   Hiddema blijkt met het verzet tegen op integratie gerichte activiteiten van de politie feitelijk segregatie te bepleiten. Dat is ook de strekking van de bijdrage van vele reaguurders hier: de politiek moet zich verre houden van contact met moslims op straffe beschuldigd te worden van islamofilie. Er zijn hier zelfs mensen die menen dat hiermee de grens van Kerk en Staat wordt overtreden. Ongelooflijke onzin maar men schrijft het met droge ogen op.

   1. Gratjeb

    Volgens mij zijn die zg trollen en degenen die ze van repliek dienen dezelfde personen. Welk onderwerp ook de revue passeert, het zijn altijd dezelfde figuren met hun uiterst voorspelbare en ondertussen deerniswekkende reaguursels die de “reacties” bepalen.

    1. Sniper666

     @ Gratjeb

     Wie zijn volgens u dezelfde personen? Kogelbert=Beukman? Guus Geluk=Mees?

     1. corfo

      @ Snipewr666.
      Ik denk dat @ Gratjeb wel gelijk heeft.
      Van diverse extreem linkse reaguurders is mij ook al vaak opgevallen dat het dezelfde woordkeuze betreft, oftewel , het zijn steeds dezelfde personen of ze klitten samen in één huisje, elkaar opfokkend en samen hun uitkeringen opmaken. Dat zijn ongelooflijke losers, die met het gebruik van “intellectuele woordkeus” trachten te verbloemen dat ze van de gehele wereld nog niks hebben begrepen en te benepen zijn om ooit enig besef te ontwikkelen.

     2. Beukman

      In @Sniperds bekrompen universumpje is iedereen die het niet met hem eens is te herleiden tot 1 en dezelfde, bovendien een trol. In dat universumpje is het immers te benauwd om te begrijpen dat mogelijk meer dan 1 persoon het met hem oneens is.

      Tel daar bij op dat de man nooit het daglicht aanschouwt, en we krijgen als vanzelf een beeld van de paranoia die er onder zijn hersenpan woedt.

    2. Guus Geluk

     Doe niet zo paranoïde, Gratjeb. Er zijn nu eenmaal meer mensen met één en dezelfde mening. Daar kan ik ook niets aan doen.

     1. Kogelbert

      Mensen als Gratjeb bevinden zich in een rechtspopulistische informatiebubble en vanuit dat perspectief verkondigt iedereen die daar buiten valt dezelfde boodschap. In dezelfde paranïde logica moet dat dan één persoon betreffen.

     2. Sniper666

      Negeer trol Kogelbert a.u.b., hartelijk dank allemaal.

     3. Guus Geluk

      Inderdaad, Kogelbert, en dat niet alleen. Zij lijden aan een chronische vorm van tunnelvisie. Daardoor hebben zij een blinde vlek voor de krankzinnige zaken die Trump uitbraakt en de manier waarop Geert Wilders zich buitenspel zette. Er valt geen discussie te voeren. Noch kan ik hen ervan overtuigen dat drie andersdenkenden, niet één en dezelfde persoon zijn. Je kunt evengoed naar de maan blaffen.

     4. Sniper666

      @ GG

      Het is wel opvallend dat jullie 4 elkaar altijd bijvallen etc. Stop Guus anders ga jij ook op zwart.

     5. Guus Geluk

      Sommige mensen spreken niet met de massa mee, Sniper. Ik kan er niets anders van maken.

     6. Sniper666

      @ GG

      Neem het maar niet op voor Simon de Onbeschofte trol. Straks geeft het nog af… Zit je daar weer mee Guus.

    3. Beukman

     @Gratje
     Hetzelfde kan ik natuurlijk zeggen van jou en je kornuiten. Kijk eens naar hun reacties in deze draad: niet van elkaar te onderscheiden, en volstrekt voorspelbaar.

   2. Beukman

    @Bert
    Het is bovendien van een weerzinwekkende truttigheid. De provinciaalse spruitjeslucht dampt je tegemoet als er bij de Rechtse Kerk een raam wordt opengezet.

    1. IJscoman

     Ja, jij vindt het natuurlijk reuze progressief dat de smerissen een groep die ze wel te vriend moet houden (te weinig mankracht voor echte ordehandhaving) dan maar in hun hol kruipt. Smerige voortrekkerij, grenzend aan corruptie.

     1. Kogelbert

      Corruptie, toe maar!

      Nog iets van logica of onderbouwing of poepte je maar gewoon een kreetje?

     2. Sniper666

      @ IJscoman

      Blijven negeren die trol. Veel dank.

     3. Beukman

      Jezus @IJsman, “te vriend moet houden”! Zure pruim, wat een flauwe kul. Ik krijg van mijn islamitische buren ook wel eens lekkere hapjes op het Suikerfeest, en vandaag had een islamitische werknemer van het bedrijf waar ik de laatste tijd vaak kom heerlijke koekjes en gebak neergelegd voor iedereen. Is zeker óók schandalig dat ik er een paar heb opgevreten? Probeer ik me er in te slijmen? Man, doe eens een keertje menselijk. Doe eens normaal.

     4. Sniper666

      @ IJscoman

      Die Beukman gaat weer draaien en dingen uit de context trekken.

     5. Beukman

      @Sniperd
      Jongen, je bent gewoon omver geluld met je truttige non-argumenten en je slappe geouweh*er over trollen. Daar was niet eens veel voor nodig.

     6. Sniper666

      @ Beukman

      Je geeft een achterlijk antwoord en ziet het zelf niet eens in. Een koekie meegeven aan een juut, oh wat aardig… Daar gaat het niet om draaikont. Het gaat over scheiding van kerk en Staat bij de politie. De smeris MOET neutraal zijn.

      Nodig jij de politie massaal uit als je gaat trouwen in de kerk en daarna gezellig groots aan tafel gaat? Of bij de doping van je kind?

      Door bij die klote iftar massaal aanwezig te zijn wekt het de schijn van partijdigheid ten faveure van de islammeren. Dat is de kwestie en jij draait daar telkens bewust van weg omdat jij als islam-NSB-er nou eenmaal weg bent van die fuck moslims.

     7. Beukman

      Achterlijke truttige onzin, @Sniperd. Alsof de plietsie z’n neutraliteit verliest door een godshuis binnen te wandelen. Het is de taak van de plietsie om contact te onderhouden met diverse groepen in de buurt. We willen toch niet dat het alleen maar blauwe bonnenschrijvers staan die de godganse dag met hun administratie bezig zijn?

      Stel dat de plietsie een christelijke kerk was binnengelopen met Kerstmis, had jij dan ook zo’n heisa gemaakt? Eerlijk antwoord graag.

      Hier, over de neutraliteit van de plietsie. Ze liepen niet alleen een kerk in, ze kwamen er nog zingen ook, heikneuter.

      https://www.nogkoor.nl/index.php/verslagen-van-optredens/632-jaarafsluiting

      “In het 25-jarige jubileumjaar 2016 van het Gelders Politie Mannenkoor werd als afsluiting in de week voor kerstmis op 22 december voor de 6e keer medewerking verleend aan de Play In in de grote kerk te Epe.
      De in kerstsfeer gebrachte kerk was 4 dagen het decor voor optredens van verschillende koren. Het Gelders Politie Mannenkoor mocht op donderdag, de 3e dag van de Play In, aan het eind van de avond, voor een volle kerk, 6 kerstliederen ten gehore brengen. De bezoekers waren al in kerstsfeer en genoten zichtbaar van het optreden.”

     8. Sniper666

      @ Beukman

      Weer draaikonten hè, opzettelijk over de argumenten heen lezen, vreemde non-vergelijkingen maken, je leert het nooit. Wat schuift dat eigenlijk? Trollen op dit forum voor Joop.

    2. IJscoman

     “Weerzinwekkende truttigheid, provinciaalse spruitjeslucht, truttige non-argumenten, truttengezeur, Nieuwe Preutsheid, correcte prietpraatjes: Beukenoot heeft een heel nieuw frame gevonden en is daar danig trots op – hij herhaalt zijn truttenopmerkingen dan ook vele keren. Leuk gevonden hoor Beuk en ook zo origineel en vernieuwend. Echt heel progressief en links.

     1. Beukman

      @IJsman
      Ik noem de dingen nu eenmaal graag bij de naam, vriend. In dit geval is dat TRUTTIGHEID.
      Scheiding tussen kerk en staat, m’n reet. Dit vind je zeker ook een schande?

      https://www.nogkoor.nl/index.php/verslagen-van-optredens/632-jaarafsluiting

      “In het 25-jarige jubileumjaar 2016 van het Gelders Politie Mannenkoor werd als afsluiting in de week voor kerstmis op 22 december voor de 6e keer medewerking verleend aan de Play In in de grote kerk te Epe.
      De in kerstsfeer gebrachte kerk was 4 dagen het decor voor optredens van verschillende koren. Het Gelders Politie Mannenkoor mocht op donderdag, de 3e dag van de Play In, aan het eind van de avond, voor een volle kerk, 6 kerstliederen ten gehore brengen. De bezoekers waren al in kerstsfeer en genoten zichtbaar van het optreden.”

     2. Kogelbert

      Beukman schetst de walm van de benauwende vijtiger jaren, IJsco, waarin katholieken niet met protestanten en socialisten mochten omgaan. Jij bepleit een vergelijkbare segregatie voor moslims.

      Ik vind het raak beschreven en jij hebt geen weerwoord behalve dom gescheld.

     3. Kogelbert

      Beukman, wat een schandalige schending van de scheiding tussen kerk en staat, daar in Epe. Ik denk dat er binnekort Kamervragen door de PVV zullen worden gesteld.

      😉

     4. Sniper666

      Wat een linksche lullo’s zijn jullie toch. Hoog tijd dat Mo de Moslim jullie allebei overhoop knalt. Waardeloze islam-NSB-ers.

     5. Kogelbert

      Snipper staat voor lul en is boos.

      Begrijpelijk.

     6. Beukman

      @Bert
      Ook tussen de politie en de joden is het trouwens twee handen op 1 buik, waar is de neutraliteit gebleven?

      http://www.nik.nl/2015/09/joodse-gemeente-betoont-dank-voor-politie-en-marechaussee/

      “Politie, Marechaussee en Ronald Mc Donaldhuis ontvingen ieder een foto van het Sjoelgebouw met daarop de politiecontainer in chocolade. Wij hebben onze dank en waardering uitgesproken voor het werk, inzet, inspanningen van politie en KMar om de veiligheid van onze gemeenschap zeker te stellen.”

     7. Sniper666

      Nee trol, je projecteert te graag. Maar dat zul je wel niet inzien.

     8. Kogelbert

      Beukman, het valt te vrezen dat er van de scheiding van kerk en staat als het gaat om de innige banden tussen de Rechtse Kerk en de politie ook helegaar niets terecht komt.

      Ik verwacht een vlammende tirade van de oude heer Hiddema in de Kamer over deze verloedering!

     9. L. De Groot

      @Sniper
      Waar heb jij gestudeerd? Je komt hoogopgeleid over met je reacties, verbeterdt het imago van de PVV’er!

      “Hopen dat mensen overhoop worden geknald?”
      Zoiets komt alleen uit een zieke geest…

     10. Sniper666

      L. De Groot

      Zeg het maar meteen, jij bent ook een islam-NSB-er?

     11. L. De Groot

      @Sniper

      Nee, ik zal je eens vertellen wat ik ben:

      *Een hardwerkende Nederlander (zo’n echte, neuroloog)
      *Een VVD stemmer
      *Een persoon die gewoon vindt dat het goed gaat met ons Land
      *Een persoon die niet zeikt/zeurt/klaagt
      *Iemand die neerkijkt op trieste zielige laagopgeleide losers
      *Iemand die geeft om het millieu en dus de toekomst
      *Iemand die het liefst leeft in een land waarin alle losers (afkomst maakt niet uit) weg wil hebben en laten wegrotten geven…

      Maar voor jou wil ik best een:

      *Trol zijn
      *linkse elite zijn
      *NSB’er (wel islamitisch dan hè) zijn
      *overhoopgeknalde sukkel zijn

      Lachwekkend triest dit…

     12. Sniper666

      Fijn hoor allemaal meneer de L. de Groot. Fijn dat we u leren kennen, welkom. Maar vergis ik mij, of is u nieuw hier op dit forum? Heeft u enig idee wie Kogelbert is? Ik zal u even voorlichten. Deze persoon is een trol die hier telkens onder een andere nick terugkomt na een ban door deze website. Hoe noemt u dat als meneer de neuroloog?

     13. L. De Groot

      @Sniper
      Wat ik daar van vind?
      Eerlijkgezegd… triester dan triest.
      Maar beste Sniper, u moet dat simpelweg negeren…
      Door steeds weer opnieuw te zeggen dat het een trol is verlaag je je eigenlijk tot zijn niveau.

      Maar ik vind zoveel hier triest. Dus ik kap met dit zeikende forum!
      Ik voel me er te goed voor…
      Ik hoor niet bij deze groep van de maatschappij en wil er ook niet bij horen!
      Zullen velen wel blij mee zijn.

      Succes met zeiken allemaal!

     14. L. De Groot

      @Sniper
      Geen idee wie ene “Kogelbert” is maar het maakt mij ook niets uit.

      Weet iemand op dit forum wie “Kogelbert” is?

      Jan met de studie mag ’t zeggen! 😉

     15. Sniper666

      @ L. de Groot

      Nou dat is in ieder geval een oprecht antwoord. Het is duidelijk dat u uiteraard te goed bent om in discussie te gaan met al dat plebs hier. Fijne avond gewenst!

      Groet, Sniper666

     16. L. De Groot

      @Sniper
      Hetzelfde! Hou je haaks…

  3. Ecoshaarlem

   Hier geeft duidelijk een linkse elite bange hond zijn visite kaartje af, en deze is niet alleen bang maar daarbij ook nog vals!

   1. swetsnek

    Het zijn bij elkaar een stel denigrerende honden die denken ver boven de gemiddelde Nederlander te staan.Iedereen die dat nog niet door heeft is werkelijk te dom om nog mee te kletsen ,
    Laat dat zootje ongeregeld toch lullen praat alleen met de mensen die je kent Dat linkse gepeupel mag typen tot ze er blauwe vingers van krijgen.
    gewoon niet meer op antwoorden door scrollen en verder maar weer.
    Iedereen blij toch ????

  4. Anna

   Beukman. Waarom gaat de politie uitgerekend door het hele land naar islamitische feesten? Wat is de reden? Doen ze toch niet voor de gezelligheid en om koekjes uit te delen. Of buigen ze voor de wil en eisen van de islam?

 8. Ni28

  Beetje Off Topic maar leuk: CNN ontmaskerd met nepnieuws over Trump. Lees en lach!
  http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/06/cnn-diep-door-het-stof-na-artikel-over-trump-drie-journalisten-stappen-op-517907/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2017-06-27|CNN_diep_door_het_stof_na_omstreden_artikel_over_Trump

 9. corfo

  Geweldig om deze man te horen praten over politiek in Nederland !
  Op zeer begrijpelijk manier legt hij uit hoe één en ander in elkaar steekt; bovendien begrijp ik nú ook waarom de huidige “bekwame bestuurders” ieder moment roepen : “We moeten snel weer a.h. werk want we zijn oh zo druk voor het land !”
  Dhr. Hiddema legde in een paar woorden uit dat het geen ene moer voorstelt dat “harde werken” in den Haag. Hij heeft in z’n vorige beroep pas écht hard moeten werken, vertelde hij. Hij maakt aldus geen vrienden in den Haag ! Voor de meeste z.g. “politici” gelden alleen : inkomen, pluche en wachtgeld.

 10. corfo

  Begrijp ik het goed als ik zeg : De afdeling “Marokko” van de A’damse politie organiseert een etentje voor alle andere moslims én hun collega-politieagenten in Amsterdam ? Of organiseren de “loslopende” moslims een etentje voor de A’damse kit ? In het laatste geval wil ik er wel ff op wijzen dat het een agent ten strengste verboden is om cadeau’s enz. aan te nemen, die zijn bedoeld om z’n zienswijze te beïnvloeden; dat heet n.l. corruptie.
  Ik kan mij herinneren dat tijdens een Kerstnachtdienst bij de politie er een aantal fruitmandjes werd bezorgd op ’t bureau door het Leger des Heils, de mandjes waren bestemd voor de dienstdoende agenten. Was het Leger helemaal gek geworden, wég met die fruitmandjes, men mocht niks aannemen van buitenstaanders, aldus de politie-officieren. Maar ja, als deze politie-officieren zélf worden uitgenodigd op een etentje is dat natuurlijk wel ff different cake !!! De NL-politie is één grote zooi geworden, ongeacht wat ze met dat Marokkaanse eten doen !

 11. Ecoshaarlem

  Wat is de heer Hiddema een verrijking voor de kamer, kunnen de linkse elite nog veel van leren, de meeste zijn bange honden, en bijten soms uit angst!

 12. Anna

  Hiddema heeft volkomen gelijk. Hoe politie zich opstelt is te schandelijk voor woorden. Waarom viert de politie eigenlijk religie feest alleen bij moslims. Het lijkt erop dat ze criminaliteit en kalasjnikovz niet aankunnen.

  1. corfo

   @ Anna.
   Het lijkt er niet alleen op, het is daadwerkelijk ook zo; bovendien, van “bovenaf wordt er doodeenvoudig verboden om écht op te treden tegen criminele islamieten.

 13. Sniper666

  Nu het kabinet langer demissionair is komen de PvdA lijken voortijdig uit de kast;

  –> http://www.nu.nl/politiek/4799106/modernisering-basisregistratie-gaat-miljoenen-extra-kosten.html

 14. Sniper666

  Maar Asscher is zich al dik aan het maken om de bonden op te stoken in een volgend kabinet. Uiteraard weer met geld strooien van de belastingbetaler, grote hobby van de “bekwame bestuurders” van de PvdAllah. Wel vergeet-ie ff dat hij zelf in de rit van afgelopen 4 jaar zat, en ook geen reet voor die leraren in het lager onderwijs deed;

  –> http://www.nu.nl/politiek/4799106/modernisering-basisregistratie-gaat-miljoenen-extra-kosten.html

 15. Joootje

  Deze man heeft weer eens gelijk

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.