Thierry Baudet gaat naar Utrecht… en dat betekent dat Anne Fleur en d’r vrienden weer gaan demonstreren

Want “racisme en seksisme.”

Je zou denken dat iemand die zo bezig is met racisme en seksisme regelmatig demonstraties zou organiseren tegen, zeg, radicale haatpredikers die vinden dat homo’s van flatgebouwen gegooid moeten worden en dat vrouwen gedwongen moeten worden om een boerka te dragen. Gek genoeg is niets minder waar. Sterker nog, ik heb Anne Fleur Dekker — de nieuwe heldin van extreemlinks in ons land — daar nog nooit over gehoord.

Waar dan wel over? Nou, over een nette maar réchtse Nederlandse volksvertegenwoordiger die zich misschien niet altijd even politiekcorrect uitdrukt, maar die verder totaal geen gekke ideeën heeft. Case in point, mevrouw is een demonstratie tegen Thierry Baudet aan het hypen:

Screen Shot 2017-06-19 at 18.20.55

De idioten achter de demonstratie leggen uit op hun website dat ze zich “Utrecht Voor Iedereen” noemen en dat ze willen dat Baudet vooral nooit meer naar hun stad komt. Utrecht is dus voor iedereen… behalve voor rechtse politici en kiezers. Dan ben je eigenlijk een vieze nazi en heb je niets te zoeken in de Domstad. Ofzoiets.

Utrecht Voor Iedereen is tegen de normalisering van seksueel geweld, want wij zijn voor seksuele vrijheid en veiligheid. Utrecht Voor Iedereen wil van Utrecht een stad maken waar iedereen welkom is, ongeacht huidskleur, religie, afkomst, gender, seksualiteit of etniciteit. Dit betekent dat types zoals Baudet, die van Nederland een puur wit land willen maken en vrouwen willen onderdrukken, absoluut niet welkom zijn in Utrecht.

Het meest hilarische hieraan is dat Anne Fleur en de organisatie niet eens zien dat ze zichzelf op ongelooflijke wijze tegenspreken. Utrecht is voor iedereen! Yes! Nou ja, behalve voor rechtse mensen. Die vuile fascisten moeten opflikkeren!

Met andere woorden, Utrecht is een stad van, voor en door linkse wegkijkers. Alle mensen die andere opvattingen hebben moeten maar lekker in een gat ergens in de middle of nowhere gaan wonen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. nienke

  We hebben het niet alleen te maken met moslims die aanslagen plegen maar ook met deze idiote linkse waanzinnigen.
  Mens doe toch een keertje normaal zeg en kap met deze idiote belachelijke stupide linkse spelletjes, wordt eens een keertje volwassen.

 2. Floris

  Maar volgens Beukman is Anne Zeur NIET extreemlinks, want dat is maar een etiketje.

  1. Hendriekus

   Floris is rechts en is hier tegen: “wij zijn voor seksuele vrijheid en veiligheid. Utrecht Voor Iedereen wil van Utrecht een stad maken waar iedereen welkom is, ongeacht huidskleur, religie, afkomst, gender, seksualiteit of etniciteit. ”

   Hi gaat elk jaar wel een paar keer naar Oostenrijk om dit soort linkse waarden van zich af te kunnen schudden.

   1. Floris

    Iedereen is welkom, maar Baudet niet.

    Het zijn Anne Zeur en haar vrienden die de werkelijke fascisten zijn.

    1. swetsnek

     Hendrie..kus moet zeker gekust worden door dekkertje ik weet ook wel waar en wanneer haha

 3. Ritter

  Kennelijk heeft Dekker een belangrijk interview gemist.

  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’
  http://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

 4. swetsnek

  En waar was onze anne zeur gedekt dan ??? had ze geen tijd om ook effe het fluitje in haar muil te stoppen of zat daar al wat anders in hahaha

 5. swetsnek

  Dat er over Anne Zeur een verhaaltje is oke maar moet je nou iedere keer die verlepte kop ook nog eens plaatsen ?

 6. HaZ

  Kreeg gisteren voor Vaderdag een kaartje van mijn dochter met de tekst “Goed gedaan Pap je hebt een geweldig kind opgevoed.” Dit bericht lezend ben ik blij dat ik mijn dochter geen Anne of Fleur genoemd heb.

 7. LieverKipsLeverworst

  Wat een raar wijf die Anne Fleur. Maar dat kleine beetje loensen vind ik wel geil… Eigenlijk. …

  .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.