Thierry Baudet gaat naar Utrecht... en dat betekent dat Anne Fleur en d'r vrienden weer gaan demonstreren

Geen categoriejun 19 2017, 19:00
Want "racisme en seksisme."
Je zou denken dat iemand die zo bezig is met racisme en seksisme regelmatig demonstraties zou organiseren tegen, zeg, radicale haatpredikers die vinden dat homo's van flatgebouwen gegooid moeten worden en dat vrouwen gedwongen moeten worden om een boerka te dragen. Gek genoeg is niets minder waar. Sterker nog, ik heb Anne Fleur Dekker -- de nieuwe heldin van extreemlinks in ons land -- daar nog nooit over gehoord.
Waar dan wel over? Nou, over een nette maar réchtse Nederlandse volksvertegenwoordiger die zich misschien niet altijd even politiekcorrect uitdrukt, maar die verder totaal geen gekke ideeën heeft. Case in point, mevrouw is een demonstratie tegen Thierry Baudet aan het hypen:
Screen Shot 2017-06-19 at 18.20.55
De idioten achter de demonstratie leggen uit op hun website dat ze zich "Utrecht Voor Iedereen" noemen en dat ze willen dat Baudet vooral nooit meer naar hun stad komt. Utrecht is dus voor iedereen... behalve voor rechtse politici en kiezers. Dan ben je eigenlijk een vieze nazi en heb je niets te zoeken in de Domstad. Ofzoiets.

Utrecht Voor Iedereen is tegen de normalisering van seksueel geweld, want wij zijn voor seksuele vrijheid en veiligheid. Utrecht Voor Iedereen wil van Utrecht een stad maken waar iedereen welkom is, ongeacht huidskleur, religie, afkomst, gender, seksualiteit of etniciteit. Dit betekent dat types zoals Baudet, die van Nederland een puur wit land willen maken en vrouwen willen onderdrukken, absoluut niet welkom zijn in Utrecht.

Het meest hilarische hieraan is dat Anne Fleur en de organisatie niet eens zien dat ze zichzelf op ongelooflijke wijze tegenspreken. Utrecht is voor iedereen! Yes! Nou ja, behalve voor rechtse mensen. Die vuile fascisten moeten opflikkeren!
Met andere woorden, Utrecht is een stad van, voor en door linkse wegkijkers. Alle mensen die andere opvattingen hebben moeten maar lekker in een gat ergens in de middle of nowhere gaan wonen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten