Grof schandaal: Communistische SP financiert extreemlinkse terreur in Hamburg!

In Hamburg heerst chaos. Duizenden linkse relschoppers en vandalen zijn naar de stad gekomen. 

Ondertussen blijven de grote mediakanalen maar spreken over ‘demonstranten’ en ‘activisten’. Dat lijkt me geen goede benaming meer. Demonstranten dekt de lading helemaal niet. Daarbij denk je aan een groep mensen die met spandoeken en bordjes op het Malieveld staat. Als het over activisten gaat hebben we daar al een iets ruiger beeld bij. Ik moet altijd denken aan die foto van Diederik Samsom als activist. Een activist is een wat actievere demonstrant dus. Zo eentje die zich aan een hek of treinspoor vast ketent. Dát zijn activisten. Een beetje activisme is ook helemaal niet verkeerd trouwens. Aan een land vol Jan Salie’s hebben we niets.

Maar wat het extreemlinkse tuig in Hamburg aan het doen is, kun je geen activisme meer noemen. Dat is terreur. Als je als activist het moedige besluit neemt om auto’s in brand te steken, agenten te verwonden en winkels te slopen en te plunderen ben je een terrorist.

En nu komt het!

De SP betaalt er vrolijk aan mee. Wie voornemens was om een steentje (of molotovcocktailtje) bij te dragen aan de gewelddadige chaos in Hamburg werd door de SP over de streep getrokken. Daar maakte deze twitteraar ons op attent!

De SP betaalde de helft van de busreis! Wat een schande. Een politieke partij die het heeft over Internationale Solidariteit betaalt het werkschuwe schorem uit eigen gelederen om de boel af te breken in Duitsland. Dat communisme is nog lang niet dood en de SP gaat heel wat bruggen te ver met deze actie. Wie gaat hier Kamervragen over stellen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Derwijlen

  Ik kan uit het artikel op geen enkele wijze opmaken dat de SP het geweld steunde of financierde. Ze kwam daar om vreedzaam te demonstreren en nam zeer nadrukkelijk afstand van het geweld.

  Deze laster mist deugdelijke grond.

  1. HW

   Derwijlen,
   Laster of hypocriet.
   Welke G20 in het verleden is zonder rellen verlopen, waar zijn geen politieagenten gewond geraakt, auto’s in de brand zijn gestoken en winkels worden geplunderd door het schuim van de maatschappij. Welke??
   Als je dat als SP steunt in de wetenschap, dat het weer uit de hand zal lopen, dan ben je hypocriet om nu te stellen, dat het een vreedzaam verloop had moeten hebben.
   Dat is het nog nooit geweest en zal het ook nooit meer zijn met dit rapaille.

 2. poison

  Als je Roemer vraagt, gaat ie stotteren.

  1. Derwijlen

   Nee hoor, Roemer sprak zich vandaag in het programma Kamerbreed helder uit tegen dit geweld en hij riep op dit tuig stevig aan te pakken.

   1. HW

    In Hamburg hebben zich de linkse fascisten van Europa verzameld.
    Het schuim van de mensheid. Om te kotsen.

    1. HW

     Nooit meer wijzen naar rechtse mensen en al zeker geen fascisten noemen als ze niet met stenen gooien, brandstichten, plunderen of politieagenten aanvallen.
     Denk dan steeds, mijn linkse vrienden gedragen zich nog fascistischer.

 3. Ritter

  Veel journalisten sympathiseren met de demonstranten en gedragen zich dan ook zelf meer als “activisten” dan als journalisten.

  Geeft weer aan welke (vooral linkse) agenda de gevestigde media heeft.

  “Hedenmorgen heeft de NRC-voorpagina: niets. Ook de Azijnbode: niets. Idem het AD: niets. In het AD geeft columnist Eus de schuld primair aan de aanwezige wereldleiders. Tuurlijk. Ze kunnen best Skypen in plaats van een stad verlammen (zie url). Maar we hebben Trump, Merkel of Macron toch echt geen auto’s in de fik zien steken. Geen enkele columnist in geen enkele krant toont zich verder verontwaardigd over het linkse geweld. Verslaggever Sterre Wrakhout laat in de Afabode alleen maar “actievoerders” aan het woord, in een verhaal rond de “Florence Nightingale van de autonomen” waarin de politie de grote boosdoener is. Maar we hebben de politie toch echt geen kinderdagverblijven auto’s in de fik zien steken. Volgens NRC had vooral de politie geen grip op de zaak, en wordt terloops vermeld dat Duitsland ook vaak extreem-rechts geweld kent. NPO-website Joop.nl viert al twee dagen feest, en ook in millenniaal vrouwenblaadje Vice wordt de vernieling van Hamburg verlekkerd gevierd. ”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/07/geweldsorgie_in_hamburg.html

 4. Beukman

  De schaamteloze mafklapper @Percolator_HNJ plakt op twitter een paar plaatjes van geweld naast een oproep van de SP om te gaan demonstreren. Ene Guido Jansen trapt daar al dan niet expres in, en hup! Alweer een stukkie voor DDS bij elkaar geflansd dat we rustig kunnen scharen onder de verzamelnaam “nepnieuws”.

  1. HW

   Beukje,
   Ook jouw vriendenkring!! Prima, een pluim voor dat schuim.

   1. van Urk

    Beukman@ Het zijn trouwens wel allemaal losgeslagen tomaatjes die van Hamburg een geplette Hamburger gingen maken. En aangezien de SP ook zo,n tomatenpartij is..

    1. Derwijlen

     Van Urk voegt er nog maar eens een leugenachtige verdachtmaking aan toe.

     Triest.

     1. van Urk

      Derwijlen@ U bevat ook alles echt op wat uit mijn handschrift komt. 🙂

    2. van Urk

     Beukman@ Als het rechtse protesteerders waren geweest dan werden zij door Links ook over een kam gescheerd. En dan lezen wij een gelijksoortige verhaal uit de Linkse media dat de PVV extreem-rechts heeft gefinancierd. Of niet dan? En dan zijn dit soort verhalen opeens zeker wel waar omdat het uit een Linkse bron is gekomen?

     1. Beukman

      Waar is je morele kompas, @Urk? Je moet niet slaafs mensen imiteren waar je het mee eens bent, en al helemaal niet mensen waar je het *niet* mee eens bent.
      Feit is dat de SP niet heeft opgeroepen tot geweld maar tot een demonstratie. Dat is gewoon een grondrecht: meedoen aan demonstraties. De kop boven dit stuk is derhalve leugenachtig en kwaadaardig.
      Ben je het daar mee eens?

     2. van Urk

      Daar geef ik u inderdaad gelijk in beste Beukman.

     3. Derwijlen

      Dat is sportief, van Urk.

   2. Beukman

    Loop niet te trollen, @HW.

  2. DennisEijs

   Tendentieus nieuws.

 5. SlimK1nd

  Schandalig. We hebben vrienden en collega’s in Hamburg. Vreselijk leuke stad. https://twitter.com/SlimK1nd/status/883651442661371904

 6. SlimK1nd

  Als je trouwens kritiek hebt op “linkse” mensen, zoals bijvoorbeeld Anne Fleur achtige studenten die “schrijven” voor het Parool? Dan word je kind bedreigd! https://twitter.com/SlimK1nd/status/883683163851116550

 7. Nederlandse_Patriot

  ANTIFA zijn een stel infantiele beesten. Dat ze allemaal lekker mogen opdonderen naar Venezuela of Noord-Korea. Zullen ze zich echt thuis voelen.

  1. corfo

   @ Nederlandse_Patriot.
   Die beesten weten heel goed dat ze daar geen enkele kans krijgen om met geweld hun zin door te drijven, daarom blijven ze hier in de buurt, lekker lui leventje leiden op uw én mijn kosten, n.l. van een uitkering.

 8. corfo

  Het gehele linkse gebeuren is één grote, gore, stinkende bende, waarvoor door velen de ogen worden gesloten alsof er niks gebeurt. Natuurlijk wordt er steun verleend door diverse linkse organisaties aan dat linkse gepeupel in Hamburg. Je zult er je winkel maar hebben of je auto geparkeerd ! De “overheid” heeft het al véél te ver laten komen zónder ingrijpen. Om o.a. óns landje van de totale ondergang te redden zal er heel anders moeten worden opgetreden : met ongekend geweld nét als bij de treinkapingen in Drenthe.

 9. Sniper666

  Sniper zou dit tuig van de richel, dit schorem, stuk voor stuk met scherp afknallen. Moet je eens zien hoe snel ze naar huis zijn!

  1. Derwijlen

   Sniper geeft aan wat zijn niveau is. Het is de logica van ISIS maar die wil hij natuurlijk ook afknallen.

   Wat een triest gebral.

   1. Sniper666

    @ DeKwijlert

    Je praat wel anders als dat tuig je auto affikt gozer. Als je ziet dat zo’n dader niet vrijuit gaat en direct om zeep vind je het prima!

 10. DennisEijs

  Ze financieren een busreis zeikerd. Je kan ook wel eens gaan overdrijven, die links haat.
  Velen hebben dus niet met die rellen meegedaan. En die zijn niet goed te praten, Winkeliers plunderen en burgers van auto’s vernielen, dat zijn gewoon hooligans raddraaiers en relschoppers.
  G20 is wel een kliek waar we hier vaak over klagen. Dus dat daar wat tegen gebeurd, vind ik best. Maar niet op deze onzinnig rellende manier. Dus vergeet je linksgeschuimbek even, en bekijk het grotere plaatje.

 11. Kodi

  Zou dit linkse vuilnis zich ook zo hebben geëtaleerd als dit weekeinde in Hamburg indien Moermansk de gastheer van de G20 bijeenkomst was geweest? Iets geeft mij in dat zij zelfs de gang naar Moermansk niet zouden hebben gemaakt, omdat de kans er in zit dat zij daar worden aangesproken in de taal die de structureel minder aanspreekbaarderen wèl verstaan.

 12. fusilier

  Corfo je bedoelt dat optreden indertijd met Dries van Agt . Die nu voor de Palestijnen is. Wat daar precies gebeurt is in Wijster heb ik vraagtekens bij . Als iemand zich overgeeft en je schiet hem dood . Is het moord .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.