Het linkse gajes kan wel ophouden met janken om Hanina Ajarai’s haatcolumn

Heel Nederland, jawel zelfs links, is witheet van woede. AD-columniste Hanina Ajarai heeft namelijk een column geschreven waarin ze duidelijk maakt dat ze totaal geen verdriet kan voelen om de 298 doden van vlucht MH17. Het zal haar aan haar reet roesten wat die mensen overkomen is. Ze heeft er niets mee.

Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.

Gek genoeg, schrijft ze, heeft ze wél tranen met tuiten gehuild over het trieste lot van Nouri. Met hem kan ze dus wél sympathiseren.

Natuurlijk mogen we het niet benoemen, maar iedereen weet waarom ze dit onderscheid maakt. Nouri is, net als zij, een islamitische allochtoon. En dáár gaat het haar om. Mevrouw voelt geen band met Nederland of met blanke, niet-islamitische Nederlanders. Nee, ze heeft alleen gevoelens voor geloofsgenoten — en dan helemaal als ze ook nog eens Marokkaans zijn.

Nou is het logisch dat wij van rechts boos reageren op dit soort ongein, maar waarom reageert links ook ‘geschokt’ en ‘verontrust’? Het linkse gajes heeft dit soort gevoelens de afgelopen decennia juist aangewakkerd. En iedereen die er iets van zei werd weggezet als een vieze vuile racist en neo-nazi.

Jarenlang moesten we aanhoren dat we ‘respect’ moesten hebben voor mensen die weliswaar in Nederland woonden, maar verder niets met ons land of ons volk hadden. Geen ander land ter wereld accepteert dat, maar wij moesten er trots op zijn dat we onze nationale identiteit en ons patriotisme hadden afgeschaft.

Het is daarom nogal wiedes dat zo’n Hanina Ajarai geen verdriet kan voelen om weet-ik-hoeveel Nederlandse (vooral autochtone) doden. Ze is het product van linkse indoctrinatie. Als links ook maar een beetje naar rechts had geluisterd vanaf de jaren 70 dan woonden mensen als zij niet eens in Nederland, en als dat wél zo was, dan waren ze trots geweest op hun Nederlandse identiteit.

Hanina Ajarai wordt terecht uitgekotst door het hele land, maar dat moet niet alleen voor haar gelden, maar voor de hele politiekcorrecte kliek die ons land al jaren kapot maakt. Dan kunnen ze nu wel krokodillentranen janken omdat ze het zogenaamd ‘heel erg vinden,’ maar daar kijkt iedereen doorheen.

Oh ja, en wat die redactieraad van het AD betreft: die kunnen ook wel opzouten. Je hoeft alleen maar naar deze vrouw te kijken en een paar minuten naar haar te luisteren om te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Het feit dat het AD haar heeft aangenomen bewijst dat die krant lak heeft aan Nederland, onze cultuur, en, jawel, aan onze doden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. HaZ

  Zo, die staat !Eigenlijk moeten we die Ajarai muts dus dankbaar zijn voor haar column;
  Ze geeft dus eigenlijk indirect weer wat er mis is met de linkse meute in Nederland….

  1. sjun

   Vroeger hadden we Anjem Choudary voor een inkijkje achter islamitische logica, empathie, strategie en wijze van fondsengenerering. http://tinyurl.com/y7e5arww Maar sinds de man vast zit moeten we het van andere groene lichtjes hebben.

   Gelukkig zijn er altijd wel wat aanwezig die ons met hun levenswandel, statements en gedrag verhelderen wat er van de leer van Mohammed verwacht kan worden.

   Via Mohammed Enait http://tinyurl.com/ybqz49fc maakte de Nederlandse maatschappij al eens kennis met het fenomeen juridische jihad http://tinyurl.com/ybskhv9b en het dramdwingend opdringen van islam in de publieke omgeving. De man wentelde zich in de slachtofferrol, gedroeg zich ronduit onbeschoft en bleek uiteindelijk zijn (nooit uitgestoken) hand te overspelen toen hij een van zijn klanten juridisch intimideerde tot betaling van meer dan € 12.000,= voor een dag werk. http://tinyurl.com/q28qttm

   Nu dient zich dan weer Hanina Ajarai in het publieke domein aan. Met haar uiterlijke presentatie claimt ze voortdurend de publieke ruimte voor islam claimt en appelleert ze aan sharia. Onlangs nog leefde zij Soera 9:123 voor
   “O, u die gelooft, bestrijdt de ongelovigen die in uw nabijheid zijn en laat hen hardheid in u vinden en weet, dat Allah met de godvruchtigen is.”

   De woorden van Professor Giovanni Sartori over waar wij met islam aan toe zijn zullen nog eens profetisch blijken http://tinyurl.com/zw7cz4o Voor wie het niet gelooft is er al beeldmateriaal ter verheldering van deze verwachting http://tinyurl.com/jzd7dp6

 2. WWW

  Ik zie dit verschijnsel ook op mijn werk. Een zeer gematigde moslim, overigens erg aardig, wordt alleen echt enthousiast wanneer een islamiet iets doet waar hij trots op kan zijn. Nederland of Nederlandse mensen(niet islamitisch) interresseerd hem niet.
  Je kan het aan zijn ogen zien. Ik vertrouw ze echt niet.

  1. Floris

   Dat is min of meer menselijk, maar in islamitische culturen leeft dit veel sterker. Moslims achten zich superieur aan anderen omdat zij denken het enig juiste geloof te hebben. Dat is een islamitisch leerstuk dat op vele plaatsen in koran en ahadith terug te vinden is.

   De waarheid is dat ze helemaal niet superieur zijn en hun culturen achtergebleven zijn. En ergens weten ze dat zelf ook. In het Ottomaanse Rijk veroorzaakte dat grote wanhoop en frustratie en uiteindelijk stortte het rijk ineen. Zolang ze vast blijven houden aan hun achterlijke geloof wordt het ook nooit wat met die lui.

   1. Derksen1

    Gelukkig achten wij ons niet superieur maar inferieur aan moslims.

    😉

    1. Sniper666

     TROLL !!!

     1. Mart

      Derksen heeft ergens gelijk…..want zie hoe vooral links zich aanpast aan de eisen der cultuurverrijkers.Ik zie dit ook van buiten af Mart Brasil.

    2. Nasrani

     Dat zie je toch echt verkeerd. We zijn echt superieur. Als je alleen al kijkt naar de ontwikkelingen en vooruitgang in het vrije, van ouds Christelijke, Westen en je vergelijkt dat met de landen waar de moslims overheersen kun je niet tot een andere conclusie komen. Dat is geen discriminatie, dat is een feit. Welnu, steeds meer moslims komen naar het vrije Westen om van deze vrijheden en vooruitgang te profiteren. e nemen helaas hun achterlijke en inferieure ideologie mee. En daar zit idd het grote gevaar. Dus: op naar een islamvrij europe. Kan niet wachten.

     1. HendrikV

      Diezelfde Christenen die de atoombom uitgevonden hebben
      en de wapenindustrie regelen? Met zulke vrienden heb je
      geen vijanden meer nodig. Zoek eens een psychiater op.

     2. IJscoman

      HendrikV = Derksen1 = Teloor = Standaardbinnen = Isolde = (tig andere nicks) = Simon Brouwenstein = Wim Hutten.

      Negeren die zieke trol!

     3. toetssteen

     4. poison

      Neem bv. Iran, dat land wilde in het geniep een atoombom ontwikkelen. Kan je het voorstellen? Een heetgebakerd moslimvolk met atoomwapens? Dan bestaan in de toekomst geen “ongelovige” meer.

    3. Ngatimoto

     U bedoelt zoiets als die betrokken moeder die zich met kind van 2 jaar op de arm zeer bewust opblies? Het kind thuis laten was zeker geen optie?

     1. Ngatimoto

      Nee, er was geen oppas te regelen.

 3. Marija

  Zo is het maar net.
  Misschien worden nu een aantal ogen geopend en *zien* méér mensen de mentaliteit, die niet die van ons is.
  Het past niet en het zal ook nooit gaan passen.
  Haar ogen spreken in het gesprek een duidelijke taal, ze kan het niet verbergen.

 4. Peter Selie

  Goed zo Michael dit is pas duidelijke taal en voor een ieder, rechtgeaarde Nederlander muziek in de oren.

  1. van Urk

   Binnen de islamitische schaamtecultuur heeft men zelf geen last van een schuldgevoel bij het misdragen. Er is ook geen geweten dat gaat knagen als je Linkse vrienden of moslims hebt die je ook nog gaat steunen.

   1. Floris

    In die cultuur hoor je nooit wat over het slavernijverleden (waarbij de westerse slavernij zowel qua aantallen als qua wreedheid verbleekt).

    Rara, hoe komt dat?

 5. Beukman

  Michael schrijft:
  “Natuurlijk mogen we het niet benoemen, maar iedereen weet waarom ze dit onderscheid maakt. Nouri is, net als zij, een islamitische allochtoon. En dáár gaat het haar om. Mevrouw voelt geen band met Nederland of met blanke, niet-islamitische Nederlanders. Nee, ze heeft alleen gevoelens voor geloofsgenoten — en dan helemaal als ze ook nog eens Marokkaans zijn.”

  Dat verklaart dan niet dat Hanina ook niet wakker ligt van de slachtoffers van aanslagen in islamitische landen.

  Het antwoord op Hanina’s zelfonderzoek is simpel: wij treuren heviger naarmate wij ons meer identificeren met de slachtoffers. Een fotootje wil ook nog wel eens helpen. Om de dood van dat jongetje van 4 dat op het strand werd gevonden werden 1000 keer zoveel tranen gelaten als om alle verdronken bootvluchtelingen bij elkaar. Stel dat Hanina haar column dáárover had geschreven, was de meute deugpieten dan ook in woede ontstoken?

  Ikzelf heb ook geen traan gelaten om het neerhalen van de MH17, maar ik kende dan ook niemand van de slachtoffers of de nabestaanden. Voor die nabestaanden is het natuurlijk verschrikkelijk. De morele deupieten die voor anderen willen uitmaken om welke gebeurtenissen moet worden getreurd, kunnen de boom in.

  Ook verschrikkelijk is het dat Putin niet het lef heeft om zijn verantwoordelijkheid te bekennen voor het neerhalen van de MH17. Dat zou de nabestaanden enorm helpen.

  1. Sniper666

   Zo laat ik geen traan als ik lees dat Beukmannetje uit 020 door een vriendelijke moslim aan het zwaard geregen zou worden. Make my day!

   1. Beukman

    Loop dan niet te zeiken over het feit dat Hanina niet treurt om de slachtoffers van de MH17, @Sniperd. Je begrijpt haar immers van binnenuit.

    Overigens ken ik jou inmiddels goed genoeg om ontdaan te zijn als ik hier het bericht van jouw verscheiden las. Maar ik ben dan ook een empathisch mens.

    1. Beukman

     Gelukkig ben je slechts een salonfascist, @Sniperd. Jij zou nog te beroerd zijn om je leunstoel uit te komen teneinde je wens tot uitvoering te brengen. Datzelfde geldt voor Vabis met zijn dikke pens.

     En Hanina? Dat is een heilige vergeleken met jullie.

    2. Sniper666

     @ Beukman

     Daar zou ik niet zo zeker van zijn Beukman. Maar ik zie dat je jezelf weer van de bekende linkse gutmensch retoriek bedient, grappig wel. Dat doe je altijd als je het niet meer weet.

    3. Floris

     Beukman’s Pavlov-reacties zijn voorspelbaar. Als er een kopvod in het geding is staat hij pal voor die arme geiten.

     Dat hij daarmee de haatbaarden en islamofascisten een grote dienst bewijst beseft hij niet. Ze zijn hem dankbaar, voor hen is hij een nuttige idioot.

     1. Beukman

      Ik ben niet zo van de politieke correctheid, @Floris. Hanina stipt een interessante menselijke hoedanigheid aan: waarom vinden wij de ene ramp erger dan de andere?

      De Pavlov-reactie komt van de deugpieten alhier die vinden dat het verplicht zakdoeken pakken is zodra er een vliegtuig vol met passagiers wordt neergehaald. De neo-politiek correcte morele borstklopperij viert hoogtij.

      Als volbloed deugpiet huil jij mee met de wolven in het bos. Waarom doe je niet een keer je best om je eigen mening te formuleren?

     2. Floris

      Die heb ik allang geformuleerd, Beukenoot. En dat weet jij best.

      Ik ben het eens met jouw opmerkingen over de zg “wet van erg”. Wat er in dit geval uit geconcludeerd kan worden is dat mevrouw Hanina zich meer Marokkaanse voelt dan Nederlandse. Dat geldt in feite voor de overgrote meerderheid van islamitische allochtonen en daar heb ik nooit over getwijfeld. De turkenrellen waren daar ook een goede indicatie voor. Ze horen hier niet en ik hoop dat ze in meerderheid uit eigen beweging weggaan naar een islamitisch land waar ze qua cultuur, mentaliteit en geloof wél passen.

      Maar dat zal voorlopig niet gebeuren want ze hebben het hier veel te goed.

      Verder zou ik nooit zeggen dat zo’n ramp me niets doet. Ik heb van zulke dingen geen slapeloze nachten als er geen bekenden bij betrokken zijn, maar toch blijft het iets vreselijks. Zij is als columniste volledig uit de bocht gevlogen en die mening deelt zelfs de linkse Petur RRRRRRRRR De Vries.

      Maar Beukman de dwarsligger neemt het voor haar op. Zou je dat ook gedaan hebben als Wilders het gezegd zou hebben? Ik durf te wedden van niet.

     3. Beukman

      @Floris
      Hanina heeft zelf aangegeven dat ze ook niet maalt om islamitische slachtoffers van slachtoffers her en der. De islamitische kaart trekken zoals jij doet, heeft dus geen zin.
      Wat ik een beetje naief van haar vind, is dat ze er zelf niet achter komt hoe het zit: wat bezorgt een mens verdriet en wat niet?

      Natuurlijk was de MH17 verschrikkelijk. Dat ontkent Hanina ook helemaal niet. “Een nationaal trauma” noemt ze het.
      Nou, zo zie ik het ook. En verder is meeleven iets nogal betrekkelijks en vrijblijvends. Ik leef mee met mensen die ik ken. Zogenaamd meeleven met mensen die ik niet ken, vind ik net zo aanmatigend als een Faceboekcontact een “vriend” noemen.

      Wat Hanina te verwijten valt, is de timing van haar stukkie. Maat uiteindelijk hebben vermoedelijk alle hysterische reacties daarop meer leed aangericht bij nabestaanden dan het stukkie zelf. Al was het maar omdat het AD nou niet echt een krant is die iedereen leest.

      Tja, en wat dat zogenaamde dwarsliggen van mij betreft: zoals mijn moeder al zei: “Blaat je? Je bent toch geen schaap? Loop je met de kudde mee?” Dwarsliggen is een kwestie van perspectief.

     4. Floris

      Vanuit links perspectief ben ik uiteraard een dwarsligger. Het verschil met jou is echter dat ik geen zin heb om op linkse sites dwars te gaan liggen en jij wel hier komt om werkelijk overal tegenin te gaan. En vaak sla je de plank ontzettend mis al besef je dat niet.

     5. HendrikV

      Hè, gelukkig, ik begon me een beetje eenzaam te voelen hier.
      Verstand, al was het maar een beetje, is hier ver te zoeken.
      Wat een egocentrische lui zijn dat hier. Beesten wil ik het niet
      eens noemen, dan zou ik de dieren beledigen.

     6. TheGrimReaper

      Beukman= Landverrader 1ste klas. Verloochenaar van ALLES wat puur Nederlands is. Negeer die kwiebus een keer!!

    4. Derksen1

     Floris noemt moslima’s geiten met een kopvod.

     Triest.

     1. Floris

      Even ter verduidelijking, trollemans: ik beklaag de moslima’s in de meeste islamitische landen die geen enkele kans maken om uit hun geestelijke gevangenis te ontsnappen. Dat zijn slachtoffers van een harteloze, buitengewoon kwaadaardige religie.

      Maar de moslima’s in het westen, die toegang hebben tot de verworvenheden die hier sinds de Verlichting ingang hebben gevonden maar zich desondanks laten knechten en dat zelfs uitdragen door “vol trots” hun belachelijke kopvod te dragen en te volharden in de islamitische achterlijkheid kan ik niet respecteren. Maar misschien is “bange wezel” een betere typering dan “geit”.

    5. Jakko

     Ik denk dat jij in 40-45 een bruin of een zwart pak aan zou hebben met pet met doodshoofd, jij bent gevaarlijk sniper666.

     1. HendrikV

      Groots gelijk, zijn naam alleen al belooft niet veel goeds. De bruinhemden
      van toen en de idioterie van Noord-Korea zie ik helemaal voor me.
      Zielig toch, zo’n ideaal te hebben.

 6. Lex

  AD ze zullen die krant voor haar uitspraken ter verantwoording moeten roepen.

 7. Ruud562

  Chapeau Michael, Chapeau! Helder en recht voor z’n raap! Top!

 8. Michael van der Galien

  Dank voor de vele positieve reacties. Wel een heel duidelijke opmerking die ik MOET maken: bepaalde comments kunnen en willen wij echt niet accepteren. Die comments zijn hierbij verwijderd. De reageerders in kwestie zijn geband. Sterke meningen zijn prima, die hebben wij ook. Maar dit soort flauwekul laten we nooit, nooit, nooit toe.

 9. Guus Geluk

  Welnee. Hanina Ajarai geeft aan dst zij evenzeer rouwde om de dood van Romy en geen traan liet over de aanslagen in islamitische landen. Ajarais overpeinzingen wijzen uit dat, hoe verder de aanslag, hoe minder de tranen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.