Intens slechte ouders laten kind op camping uithongeren zodat het voedsel moet stelen

Gelukkig is het drama voor de kinderen nu voorbij. De ontaarde ouders zitten vast.

Ongelooflijk, wat een verhaal weer. Op een camping in Winterswijk, een plaats in de Gelderse Achterhoek, op de grens met Duitsland, heeft zich een vreselijk drama afgespeeld. Ik kan het niet bevatten, gelukkig maar.

Campinggasten vonden in de nacht van vrijdag op zaterdag een broodmager jongetje in hun tent. Hij was naar binnen geslopen om te eten. Stel je voor, een kind, dat normaal gesproken lekker ligt te slapen op dat tijdstip, om de volgende dag weer vrolijk te spelen, heeft die luxe niet. Het jong had blijkbaar zo’n vreselijke honger dat het ’s nachts wakker was en uit wanhoop bij een ander in de tent eten zocht.

Wat fijn dat er nog mensen zijn die opletten. De politie werd ingeschakeld en die ontfermde zich over het kind. Toen ze in de caravan van de ouders van dit jongetje keken kwamen ze nog veel meer ellende tegen. In de caravan waren de vader, moeder, nóg twee kinderen en een aantal dieren aanwezig.

Mijn broek zakt ervan af. Een aantal dieren. Serieus? Dat mensen wanhopig zijn kan ik begrijpen. Dat het voor sommige gezinnen schier onmogelijk is geworden hun kinderen van alles te voorzien, begrijp ik ook nog. Dat is schrijnend. Maar voor deze idioten kan ik geen greintje respect opbrengen. Als dierenliefhebber mag ik dat wel zeggen, dunkt me. Als je kind broodmager bij anderen voedsel steelt, wat doe je dan in een caravan met een aantal dieren?

Van mij mogen die ouders in een kooi, hoog aan de gevel van een Duits stadhuis worden opgesloten, met hun huisdieren er bij in. Ja. Zo vind ik dat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Seneca

  Ik begrijp niet goed wat het nut is om de dieren met de ouders op te sluiten. De dieren kunnen er toch niets aan doen, dat de baasjes zulke onverlaten zijn?

  1. Mart

   Ook die dieren moeten opgevangen en opgepept worden ….doe je niet in een kooi aan de muur.

 2. Derksen1

  Ik neem aan dat het moslims betreft?

  1. IJscoman

   In 1 keer goed! Derksen gaat door voor de koelkast!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.