Knettergekke activist: ‘Argumenten tegen genderneutraliteit zijn precies dezelfde als tegen vrouwenkiesrecht’

Dan ben je dus écht helemaal van het padje.

Schrijver, analist, commentator, fly-in correspondent en ‘performance artist’ Mounir Samuel weet het zeker: de argumenten die nu gebruikt worden tegen genderneutraliteit — de meest recente belachelijke linkse hobby waar we ons allemaal maar naar te schikken hebben — zijn precies dezelfde als de argumenten die honderd jaar geleden gebruikt werden tegen vrouwenkiesrecht.

Serieus.

Dan ben je dus echt niet goed bij je bakkes. Die zaken zijn niet eens bijna met elkaar te vergelijken. Nou ja, behalve dat “transitie” natuurlijk, wat ongetwijfeld policor is voor “je laten ombouwen.” Voor de rest gaat de vergelijking niet eens bijna op. Homorechten houden immers in dat homo’s zichzelf kunnen zijn, niet dat de rest van Nederland zich aan hen moet aanpassen. En die vergelijking met vrouwenkiesrecht gaat al helemaal niet op (niet in de laatste plaats omdat dit over vrouwen ging, wat de genderneutrale gestapo toch echt een doorn in het oog zou moeten zijn). De argumenten die daar tegen gebruikt waren luiden: vrouwen stemmen toch niet anders dan mannen, vrouwen zijn niet goed genoeg opgeleid, ze zijn te emotioneel, en meer van dat soort bagger. Ik heb helemaal niemand horen zeggen dat transgenders geen kiesrecht moeten hebben, dat ze niet hoogopgeleid zouden zijn (en daarom niet mogen stemmen), en ook niet dat ze te emotioneel zijn… om te stemmen.

Nee, het argument tegen deze genderneutrale waanzin is a) dat het de werkelijkheid ontkent (namelijk dat er mannen en vrouwen zijn, en dat je gevoelens over je gender volstrekt irrelevant zijn) en b) dat de rest van het land gedwongen wordt om mee te gaan in die waanzin. Bij geen enkel ander voorbeeld was dat zo. Nou ja, behalve dus bij “transitie”, whatever the hell that may mean.

Totaal achterlijk dus, van meneer Samuel (jawel, ik schrijf het gewoon op!), maar daar bleef het niet bij. Nee, nee, kort daarvoor had hij deze achterlijke tweet ook al de wereld ingestuurd:

Beste Mounir. Mag ik je zo noemen? Genderneutralewaanzin heeft werkelijk niets te maken met seksisme — huh, wat? Hoe werkt dat eigenlijk, dit argument? — ook niet met transofobie (een mannelijke transgender wil een vrouw zijn en zou er dus geen moeite mee hebben om aangesproken te worden als mevrouw), en al helemaal niet met “homofobie.” Genderneutrale mensen hoeven namelijk helemaal geen homoseksuelen, biseksuelen of wat voor seksuelen dan ook te zijn. Sterker nog, ik vind het nogal genderneutraalfobisch van je om het tegendeel te beweren. Wat is dat eigenlijk voor genderneutralefobische homofobie?

Ga je schamen man! (vrouw/cisgender)

Het ergste van deze gekkigheid is dat activistisch links werkelijk van geen ophouden weet. Deze malloten gáán maar dóór. Ze zijn werkelijk totaal geobsedeerd met het kapotmaken van onze cultuur, onze tradities, en onze normen en waarden. Alles moet kapot, zelfs de werkelijkheid. Ze leven in hun eigen belachelijke fantasiewereld en verplichten ons om die nepwereld vol waanzin te omarmen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Dat was toch die mevrouw die bij het dagelijks politiek incest programma Pauw op tafel stond te dansen omdat de jihadisten (onder het mom van de Arabische ‘Lente’) moordend door de woestenij trokken ?
  Ze werd daarbij goedkeurend aangekeken door de gelijkgeschakelden aan de tafel.
  Hele gemeenschappen van minderheden uitgeroeid en de PO stond te juichen, deze domme gans/ganzerik voorop.
  Maar in NL bereik je alleen ‘fame’ wanneer je de politieke incest paringsdans danst. Mensen met een andere mening, mensen die durven buiten de Orwelliaanse randen te kleuren, mensen met intellect, originaliteit, eruditie maken geen kans bij de PO-Soviet Staatsmedia.
  En dat is een van de redenen waarom West-Europa een verloren continent is.

  We maken ons niet druk over meisjes wiens klit eraf gesneden wordt
  We maken ons niet druk over de tienduizenden meisjes die gefolterd en verkracht worden (sterker nog het Morele Woestijnzand/PC-Tuig kijkt goedkeurend toe (zie Rotherham)
  We maken ons niet druk over dode cartoonisten
  De vrijheid van meningsuiting is een lachtertje
  De Verlichting gaat naar de klote.
  Isis Jihadisten en mensenhandelaren (ze noemen zich tegenwoordig Artsen Zonder Grenzen en mensenrechtadvocaten) worden bewonderd en vertroeteld door de corrupte media, de corrupte D’66 magistratuur en de corrupte politiek
  Lijken in de straten
  Levens onherstelbaar verwoest.
  Deze samenleving is doodziek

  Maar het PC-tuig maakt zich druk over ‘woorden’
  1400 meisjes werden verkracht
  Met benzine overgoten
  Verminkt
  Want beschuldigd te worden van het volstrekt leeg geworden woord ‘Racisme’ was belangrijker dan het lot van onschuldigen.
  Links met de strakke pantalon
  Vergeild
  Woorden
  Drammen
  Worden
  Drammen
  Orwelliaanse Newspeak
  Gedanken-Gestapo

  De mensheid is zum kotsen
  Althans in W-Europa
  West-Europa is als Caligula
  De toekomst ligt in Polen, Hongarije, de O-Europeanen.
  En laten we hopen dat ze de grens op tijd weten te sluiten voor diegenen die de Joods-Christelijke-Cultuur hebben verraden voor geborneerde morele eigenpijperij.
  Laten we hopen dat ze op tijd de poort weten te sluiten voor 85% van de Kaaskoppen.
  Verboten voor D’66’rs (en Duitsers die voor de derde keer binnen 100 jaar bezig zijn met Europa te vernietigen)
  Een zieltogend decadent nihilistisch stompzinnig horig volk dat alle offers die onze voorouders hebben gebracht hebben onder gepist en daar ook nog trots op zijn ook.

  En op de universiteiten (waar de robotten per jaar dommer uitgerold worden)
  Ignorance is strength !
  Freedom is Slavery !

  2017, 30 July
  Nog steeds wordt de NLse bevolking gedwongen te betalen voor de Gedanken-Gestapo genaamd de PO.

  En terwijl de laatste Yezedi en Christen in de MO de kop wordt afgesneden danst de gender fluïde Samuels.

  1. Floris

   Je was me net voor… 😉

  2. toetssteen

   @two ravens
   Yep, die het is het.

 2. Floris

  Tijdens de zogenaamde arabische lente, toen Mounir nog een vrouw was, zat ze als kopt (!) reclame te maken voor de islam. Ze was niet van de buis weg te slaan en de linkse presentatoren hingen aan haar lippen.

  Zijn/haar geloofwaardigheid is dus nul komma nul.

  Laat hij/zij maar eens beginnen de moslims aan te spreken over hun homofobie en seksisme.

  Maar nee, dat doen dat soort types niet. Enkel en alleen de autochtonen moeten eraan geloven.

  1. hans-e-pans

   Dat het dat toen deed was al een bewijs dat er in het bovenkamer van deze twijfelaar iets stevig verkeerd lag.

 3. Ni28

  Wiskunde is een van de vakken die tegenwoordig niet zo goede resultaten op scholen geven. Dat blijkt nu weer eens met de stelling van deze betweter. Er zijn eenmaal veel meer vrouwen dan transgenders dus dat kunt je niet in een rijtje zetten. En inhoudelijk zijn vrouwenrechten ook nog eens iets totaal anders. Appels met peren vergelijken is een gave bij de linkse kerk.

  1. Floris

   Hoe zou Mounir denken over de sharia? Bijvoorbeeld dat de getuigenis van een vrouw slechts de helft waard is dan die van een man? Zullen we Mounir daar ooit over horen?

 4. buitenbeentje

  Dat mounir gestoord is doet helemaal niet ter zake. Dat er BN-ers zijn die zichzelf weer in het voetlicht kunnen zetten door die paar honderd zich onzijdig voelende personen te ondersteunen ook niet. Wat het kwalijke aan deze idiotie is, is dat politieke partijen hier überhaupt aandacht aan besteden en zelfs deze paar honderd mensen belangrijker vinden als al hun kiezers die gewoon man of vrouw zijn en wensen te zijn. Je kan een hetero zijn geslacht niet ontnemen, maar ook homoseksuelen en transgenders die zo veel moeite hebben gedaan het geslacht van hun wens te krijgen niet.

  Ze mogen in hun bed, of waar dan ook, doen waar ze zin in hebben, met wie of wat ze er zin in hebbenen wanneer ze er zin in hebben. Maar laat de normale mensen (normaal van norm, nog altijd m/v) met rust.

 5. bittereinder

  Beste mensen maak je geen zorgen,
  Deze gekkegheid komt uiteraard uit de USA. De USA van bush crime famillie en de clinton crime famillie maar onder de Obama regering heeft die idioterie een grote vlucht naar voren genomen.
  We mogen eigenlijk wel blij zijn dat het nu ook hier begint, want dit samen met de invasie van moslims , de afschaffing van vrijheid van meningsuiting, de slechte zorg, de slechte staat van onze veiligheid, de inbeuk in onze levens. En natuurlijk de enorme verdeeltheid die ze in de laatste 50 jaar hebben gezaaid in ons land, is nu precies wat bij de Amerikanen de ogen echt heeft geopend waardoor ze voor Trump kozen (kijk zijn speeches van de campagne maar terug). En daar mee voor hun vrijheid!

  Ze overspelen hun hand en steeds meer mensen gaan nu ook inzien dat alle partijen minus PVV en FVD zicht volledig hebben gericht op het vernietigen van onze maatschappij. Zij voeren bewust of onbewust een plan uit wat velen honderden jaren in werking is getreden.

  Maar ik zeg u het gaat ze niet lukken, hoeveel trollen hier ook hun mis infomatie komen spuwen. Sterker nog deze trollen zijn een enorme aanwinst voor deze site, zij zijn namelijk de typ versies van de ruttes, pechtolds, buma’s en alle andere laffe en achtgerbakse politici die ons land en daarmee ook ons leven weggeven om tot slaaf gemaakt te worden of erger.
  Zij laten de mensen die wel lezen maar niet reageren zien hoe dom hun redenering is, omdat je kunt zien dat ze in een echte discussie niet verder komen dan de gebruikelijke scheldpartijen of de enorme minachtig die ze hebben voor iedereen die niet denkt zoals zij. Ze hebben gewoon de waarheid niet aan hun zijde en kun je merken in een echte discussie. Ze leven in een lala land en halen feiten fictie door elkaar.

  Dus trollen ONTZETTEND bedankt ga zo door, mede dankzij jullie en natuurlijk dankzij de echte Nederlanders. Het gewone volk laat maar zeggen, de mensen die wel een geweten hebben. Gaan wij ons land weer terug veroveren van de criminele bendes die ons land en haar inwoners helemaal hebben leeggeroofd om te hun sinistere plannen uit te voeren.

  Mensen houd moed, als we allemaal ons koppie erbij houden en ons niet laten uitspelen gaan we een prachtige toekomst te gemoed! We leven in fantastische tijden vergeet dat niet!

  1. GerGroot

   Zonder de vele taalfouten was deze bijdrage overtuigender geweest.

   1. buitenbeentje

    @bittereinder. En als geroepen komt er al een uit zijn hol gekropen om je gelijk te onderstrepen, QED.

   2. Bittereinder

    Tja aangezien de trol zichzelf niet kan inhouden, had ik met de reactie natuurlijk rekening gehouden, dus speciaal voor jou nog een keer. Dan kan je het nog een keer proberen. PS de missende hoofdletters zijn zo bedoeld.

    Beste mensen maak je geen zorgen,
    Deze gekkigheid komt uiteraard uit de USA. De USA van bush crime familie en de clinton crime familie maar onder de Obama regering heeft die idioterie een grote vlucht naar voren genomen.
    We mogen eigenlijk wel blij zijn dat het nu ook hier begint, want dit samen met de invasie van moslims , de afschaffing van vrijheid van meningsuiting, de slechte zorg, de slechte staat van onze veiligheid, de inbreuk in onze levens. En natuurlijk de enorme verdeeldheid die ze in de laatste 50 jaar hebben gezaaid in ons land, is nu precies wat bij de Amerikanen de ogen echt heeft geopend waardoor ze voor Trump kozen (kijk zijn speeches van de campagne maar terug). En daar mee voor hun vrijheid!
    Ze overspelen hun hand en steeds meer mensen gaan nu ook inzien dat alle partijen minus PVV en FVD zicht volledig hebben gericht op het vernietigen van onze maatschappij. Zij voeren bewust of onbewust een plan uit wat velen honderden jaren in werking is getreden.

    Maar ik zeg u het gaat ze niet lukken, hoeveel trollen hier ook hun mis informatie komen spuwen. Sterker nog deze trollen zijn een enorme aanwinst voor deze site, zij zijn namelijk de typ versies van de ruttes, pechtolds, buma’s en alle andere laffe en achterbakse politici die ons land en daarmee ook ons leven weggeven om tot slaaf gemaakt te worden of erger.
    Zij laten de mensen die wel lezen maar niet reageren zien hoe dom hun redenering is, omdat je kunt zien dat ze in een echte discussie niet verder komen dan de gebruikelijke scheldpartijen of de enorme minachting die ze hebben voor iedereen die niet denkt zoals zij. Ze hebben gewoon de waarheid niet aan hun zijde en kun je merken in een echte discussie. Ze leven in een lala land en halen feiten fictie door elkaar.

    Dus trollen ONTZETTEND bedankt ga zo door, mede dankzij jullie en natuurlijk dankzij de echte Nederlanders. Het gewone volk laat maar zeggen, de mensen die wel een geweten hebben. Gaan wij ons land weer terug veroveren van de criminele bendes die ons land en haar inwoners helemaal hebben leeggeroofd om te hun sinistere plannen uit te voeren.
    Mensen houd moed, als we allemaal ons koppie erbij houden en ons niet laten uitspelen gaan we een prachtige toekomst te gemoed! We leven in fantastische tijden vergeet dat niet!

   3. Mariposa78

    Als ik u goed begrijp, is de intentie door de taalfouten niet begrepen?
    Dan maar iemand schofferen dat is pas onbeschoft.
    En knap voor iemand die leer van een franciscaner monnik volgt.
    Ontkennen, ontkennen, dat iets niet bestaat omdat het niet in je straatje past om vervolgens tot de conclusie te komen dat je het altijd al bij het foute einde hebt.

    1. Floris

     Hij begrijpt de intentie prima, maar probeert de man af te zeiken. Ik heb nooit op internet een kwaadaardiger psychopaat gezien dan dit stuk verdriet.

     Zoals Phoenix het omschreef:

     “Het doet me denken aan de pesters die ik op de lagere school heb gekend: steeds maar weer treiteren en jennen, totdat het slachtoffer in woede uitbarst en van alles en nog wat gaat roepen. Dan hebben ze de grootste lol, want dat is precies waar ze op aansturen. Sommige mensen schijnen dat leuk te vinden. Misschien is het voor een keertje grappig, maar dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit? Steeds maar anderen op geniepige wijze afzeiken, en dan quasi-verbaasd zijn als die ander eens uit zijn slof schiet, en dan beweren dat je toch zo inhoudelijk bezig bent? Geeft dat soms een gevoel van superioriteit?”

   4. Roughwood

    Struint u hier alle bijdragen af als zijnde de grammaticale grootinquisiteur of heeft u inhoudelijk gewoon niets te melden? Voor het geval u het niet doorheeft; daar gaat het hier namelijk om!

 6. Duckday

  Gewoon de subsidie stoppen geen enkele uitkering dan hoor je die gasten niet meer werken putjes schoonmaken en verder geen aandacht meer geven

 7. Ali Yas

  “vrouwenkiesrecht, homorechten, homohuwelijk ”

  Alsof dat allemaal van die fraaie dingen waren!

  * Het vrouwenkiesrecht rekende af met het principe dat wie betaalt, bepaalt. Socialisten hebben daar politiek garen bij gesponnen.
  * Homorechten komen neer op een wettelijke uitzonderingspositie voor een groep die dat niet verdient. Het is in strijd met het grondwettelijke gelijkheidsbeginsel.
  * Het homohuwelijk is een bizarre uitwas die het huwelijk heeft uitgehold en tegelijk het belang van kinderen ondergeschikt heeft gemaakt aan de emotionele behoeftes van volwassenen.

  Maar “genderneutraliteit” is complete nonsens waar vrijwel niemand wat voor koopt. De politieke en maatschappelijke hobby’s van de zittende elite lopen de spuigaten uit.

  1. Beukman

   @Ali
   Onzin, onzin en onzin.

   *Niet het vrouwenkiesrecht rekende af met het principe dat wie betaalt bepaalt, maar de afschaffing van het censuskiesrecht. Overigens heet dit “democratie”. Je houdt ervan of je houdt er niet van.

   *Homorechten komen helemaal niet neer op een “wettelijke uitzonderingspositie”, maar maken juist discriminatie op grond van seksuele geaardheid onmogelijk. Iemand gaat dankzij deze rechten niet meer de bak in omdat hij homo is, mag niet meer in een winkel worden geweigerd omdat hij homo is, en mag als kandidaat bij een sollicitatie niet meer worden geweigerd omdat hij homo is.

   *Het homohuwelijk komt voort uit een interpretatie van waar het huwelijk voor staat: een wettelijk beklonken verbintenis tussen twee mensen. Wie de ouderwetse opvatting huldigt dat het huwelijk bedoeld is om de voortplanting in wettelijke banen te leiden, zou ook moeten vinden dat mensen alleen mogen trouwen als ze ook van plan zijn om kinderen te krijgen.

   Vind jij dat, Ali?

 8. Nederlandse_Patriot

  Nee. Die hele trans-zooi is een mentale aandoening. Naast transseksuelen heb je nu ook ”trans-soorten”: mensen die denken dat ze een hond of kat zijn. Het achterlijkste zijn nog wel de ”transabled”: mensen die VRIJWILLIG een arm of been afsnijden, omdat ze zich van binnen gehandicapt voelen. Geen grap. Zoek het op. Er was zelfs een vrouw die chloor/gif (weet het niet precies meer) in haar eigen ogen smeet, omdat ze zichzelf altijd al blind voelde van binnen. Ik meen het, geen grap.

 9. Ruud562

  Het is net zo’n politiek correcte waanzin als met Zwarte Piet! Ben benieuwd wat tot de volgende waanzin zal leiden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.