Schokkende beelden uit Hamburg: links tuig steekt auto’s in brand

Tientallen gezinnen in Hamburg zitten zonder auto dankzij de geestverwanten van Anne Fleur Dekker.

Zoals we eerder vandaag al schreven op DDS, zijn vandaag in Hamburg massale protesten tegen de G20-top die daar plaatsvindt. Extreem-linkse activisten demonstreren tegen  zaken als kapitalisme, welvaart, economische groei, Amerika en tegen vrijheid in het algemeen. Ook Anne Fleur Dekker, de grande dame van extreem-links Nederland is van de partij. Maar waar Anne Fleur het doorgaans houdt bij wat provocerende tweets (met zo nu en dan dreigende taal), zijn haar geestverwanten in Hamburg pas écht totaal doorgeslagen.

Honderden extreem-linkse Antifa-aanhangers trekken een spoor van vernieling door de hele stad. Auto’s worden in de fik gezet (want kapitalistisch). Dat ziet er zo uit:

Het lijkt wel alsof  je door Raqqa of Mosul rijdt, maar dit zijn dus beelden uit Hamburg. Je zou verwachten dat ISIS hier zojuist heeft toegeslagen, maar de brandende auto’s zijn het werk van linkse activisten. Zogenaamd komen ze demonstreren tegen de G20, maar in de praktijk zijn doodgewone gezinnen het slachtoffer van de oproerkraaiers.

Het is een treffend voorbeeld van de hypocrisie van links. Ze doen net alsof ze opkomen voor mensenrechten en vrede, maar in werkelijkheid kunnen tientallen kinderen dit weekend niet bij oma op bezoek omdat linkse activisten de auto van papa en mama in brand heeft gezet. Wie nog dacht dat links het beste voorheeft met de samenleving, denkt daar na het kijken van deze beelden hopelijk anders over.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Ben Zine

  Als je het intellectueel vermogen hebt van een mug, tja, dan ga je maar auto’s in de fik steken hè ? Je moet wát met al die agressie en frustratie.

 2. Sniper666

  Tuig is het. TROLLEN, kom er maar in en praat dit gedrag maar weer recht.

 3. Derwijlen

  Antifa-activisten worden door dezelfde motieven gedreven als vergelijkbaar extreem-rechts tuig en voetbalhooligans. Men is op zoek naar een partijtje matten met de politie.
  Met politiek heeft het niet zoveel te maken. Dat is hoogstens een doorzichtige smoes om amok te maken.

  1. buitenbeentje

   Ik ben het even kwijt , kun je even herinneren aan berichten van “extreem rechts tuig” dat een een halve stad in de fik zette, kinderdagverblijven bedreigde, 20000 man politie op de been bracht en al die andere schoftigheden die op dit moment in Hamburg plaatsvinden. En kom niet met een enkele rechtse lone wolf, maar met aantallen vergelijkbaar tot wat er nu in Hamburg gebeurt.

   Een partijtje matten met de politie, de trol in actie.

   1. Derwijlen

    Buitenbeentje, als je de zoektermen extreemrechts, rellen en geweld intikt bij Google kun je je hart ophalen.
    Omdat DDS maar één verwijzing toelaat hier de eerste van tientallen: https://duitslandinstituut.nl/artikel/14659/rellen-door-extreem-rechts-in-leipzig

  2. swetsnek

   Al gooit dat tuig in Hamburg een atoombom, dan nog kan lullo Derwleilen het nog goed praten .
   Man ik hoop dat jij binnen afzienbare tijd echt sterft vuile vieze rat

 4. Guus Geluk

  Tuig van de richel.

  1. Sniper666

   Dank Guus.

 5. WWW

  Ach ja, dat krijg je ervan indien je een extreme club laat woekeren in je maatschappij.
  Extreem-rechts hebben ze volledig ingeperkt zodat van die kant geen gevaar dreigt.
  Helaas hebben ze extreem-links en bijvoorbeeld het salafisme/wahabisme nooit een stro-breed in de weg gezeten.
  Hoeveel extreemlinkse groeperingen zijn er wel niet?
  Antifa, krakers, vredes-activisten, anti-Israellobby, dieren-organisaties, RARA, anti atoomenergie, anarchisten, enz, enz,

 6. Kees

  Hun overgrootouders deden hier hetzelfde, daar zullen ze deze inslag van over gekregen hebben, fascisten blijven fascisten.

 7. Nederlandse_Patriot

  In de Amerikaanse staat New Jersey is ANTIFA al geregistreerd als terroristische organisatie. Nu de rest van de wereld nog.

 8. Nasrani

  Waarom staan we dat toch toe? Met scherp schieten na een paar waarschuwingsschoten zal wel helpen. Daar komt bij dat waarschijnlijkmniemqnd deze nietsnutten zal missen.

 9. CheikhRedo

  Fatsoenlijk zijn heeft niks te maken met links of rechts. Je bent het of niet!

 10. CheikhRedo

  Kees, fascisme is extreem rechts en niet links!

  1. Sniper666

   Zoek dat woord nou eens op sjeikie.

   1. Hetzalwelweer

    iedereen slaapt…..zucht

    1. Sniper666

     Tja, is zo. Ik ga een ff zien wat er allemaal is geschreven.

 11. Arnoniemuss

  “Wie nog dacht dat links het beste voorheeft met de samenleving, denkt daar na het kijken van deze beelden hopelijk anders over”, zegt de redaktie.

  Die beelden tonen aan dat daar tuig van de richel bezig is, waar ieder weldenkend mens alleen maar afschuw over kan voelen. Maar zijn dit linksen? Naar mijn idee zijn dit voor een groot deel raddraaiers, die voor rellen komen. Daar zit geen politieke overtuiging achter. Niet links, niet rechts. En verder, als het al linksen zouden zijn , mag je dan alle miljoenen linkse mensen veroordelen omdat er 1000 of 2000 raddraaiers zich gruwelijk misdragen? Natuurlijk niet. Daarmee begaat de redactie de fout van ongefundeerde generalisatie.

  1. van Urk

   Het is niet nieuw dat Links zich alles mag en kan veroorloven. De oudgediende in de krakerbeweging en beroepscrimineel Duyvendak heeft in het verleden al vaak laten zien dat Links ALLES mag. Zijn oproep tot het vermoorden van de Paus gaf bij het OM geen reactie. De acties van “onkruid” die onder leiding van Duyvendak militairen met verfbommen bekogelde, noopte noch de politie, noch het OM om reactie. Men stond erbij en keek ernaar. Het vernielen van rijkseigendommen (legertrucks van de koninklijke landmacht) door extreem Linkse activisten heeft bij het OM ook nimmer enige reactie teweeg gebracht. Ook het vernielen van prive-eigendommen (proef-aardappelvelden) door Linkse extremisten is niet voldoende aanleiding om het OM op gang te krijgen. De ongeschreven wet , dat Links met rust gelaten dient te worden, wordt door het OM duidelijk nageleefd. Wel verschijnt er jaarlijks vanuit de Anne Frank stichting (Monitor) een rapport met leugens over het niet bestaande rechts-extremisme. De drijvende kracht achter deze subsidievretende Monitor is de leugenaar Jaap van Donselaar. Als het Links is dan mag het! Ooit heeft de Duitse politie tijdens een G8 vergadering een Links activist aangehouden met een raketwerper in zijn bagage. Het a-sociale gedrag van de zogenaamde anti-globalisten is niets anders dan zich uitleven in onwettig gedrag, in de wetenschap dat de politie weinig anders kan doen zich als een papieren tijger gedragen. (nu snap ik ook waarom onze politie nooit geen middelen heeft en krijgt waar het steeds om vraagt) http://www.carelbrendel.nl/2013/09/22/pvv-terecht-aangesproken-op-rechts-tuig-terwijl-sp-wegkomt-met-links-tuig

  2. van Urk

   Moet je gewone nette verdraagzame rechtse mensen dan wel compleet veroordelen of in de zeik gaan zetten in de Linkse media alleen vanwege Wilders of Thierry? Dat gebeurt dagelijks.

 12. CheikhRedo

  Keesfascisten zijn rechts en niet links!

  1. Two Ravens Black Kettle

   Links: uit gaan van de staat, groepsdenken, gedrag, woorden, gedachten controleren. Top to bottom. Controle. Diversity Politics, altijd in kleuren denken. Hokjes, Labels.

   ‘Rechts’ (ik noem het eigenlijk liever liberaal maar wordt dan automatisch teruggevoerd naar de Regressive Liberal Left of die bespottelijke Klucht genaamd de VVD maar soit):

   Individualisme, vrijheid van meningsuiting. Bottoms Up. Diversity of opinion. Kijken naar karakter, naar ideeën, originaliteit, oorspronkelijkheid ipv. Labels plakken.

  2. van Urk

   CheikhRedo@ Maar ja het zijn niet de Kees facisten die Hamburg in lichte laaien zet. Sterker nog: Rechts activisten worden meestal meteen al geweigerd of opgepakt voordat ze nog moeten gaan demonstreren.

   1. van Urk

    Wat is dit nou weer voor een warrig reactie van mijzelf!? CheikhRedo excuses hiervoor 😉

 13. CheikhRedo

  Ik vraag me af of al jullie ouders en grootouders rechts waren? Ik denk het eerlijk gezegd zelf niet.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Mijn voorouders en ouders waren opzienbarend genoeg niet gecharmeerd van Stalin, RARA, Trosky, Marx en Pol Pot.
   Die hadden het te druk met werken en overleven op de gortdroge zandgronden.
   Opa’s en oma’s, aan beiden kanten, zijn nooit op vakantie geweest.
   Geen geld
   Geen tijd
   Werken tot je letterlijk dood neervalt.
   Door Silvana, Snowflakes en haar Staatsmedia worden ze dan ook slavendrijvers genoemd.

   Hoe ziet u trouwens de islam ?
   En hoe zagen/zien uw ouders en voorouders dit systeem ?

 14. HaZ

  De antifacisten van nu zijn de facisten van de toekomst.

 15. CheikhRedo

  Two Ravens Black Kettle, u slaat de spijker op zijn kop! Het was links die een eind maakte aan ” dat werken tot u er dood bij neervalt” principe! (Willem Drees).

  1. Two Ravens Black Kettle

   Willem Drees verliet de club PvdA vanwege; yep massa-immigratie.
   Reden: De druk op de samenleving en de pas geëmancipeerde ‘arbeiders’.
   SP vond dat later ook. Ze voorspelde dat islamieten hier niet konden aarden. De Culturen stonden haaks op elkaar.
   Hence de ‘oprotpremies’.

   Van dat Links is niets meer over.
   Al wat resteert zijn de blakerende restanten en bovenal hele volksstammen aan Moreel Voortreffelijke ‘na mij de Zondvloed’ Deugers.

   Vandaar Carel’s Brendel opus magnum: Het Verraad van Links.

 16. poldi

  Mijn reactier vanmorgen om 9i.00 uur
  ——————————————
  “Als ik dat intens vervloekte linkse reltuig met Anne Fleurs voorop zie, dan hoop ik intens dat de politie dit tuig vreselijk hard gaat aanpakken en ze keihard op hun linkse koppen inknuppelt.
  Hehe…dat lucht even op.”,

  Op Eenvandaag zag ik hoe de politie dat werkschuw links reltuig in een fuik lokte en er keihard op los knuppelde.
  Mijn dag kan niet meer stuk !

 17. CheikhRedo

  Two Ravens Black Kettle, Dit is echt knap! De spijker op zijn kop slaan en TOCH de plank finaal mis! Mag ik u er misschien aan herinneren dat er in de jaren vijftig geen sprake was van massa-immigratie. En de SP is geloof ik in 1983 opgericht. Maar dan nog kan ik mij niet herinneren dat de SP Dit ook vond. Misschien een enkele SP’er

  1. Two Ravens Black Kettle

   U hebt geen kennis, dat is kwalijk want dan kwaakt u louter in de leegte

   Bij ons onderzoek zijn wij al vrij snel tot de konklusie gekomen dat de problemen vooral groot worden bij die mensen die van het platteland komen, de islamitiese godsdienst belijden en zich waarschijnlijk daardoor moeilijk kunnen aanpassen aan de werk- en leefgewoonten van ons land. Wij vinden die mensen hoofdzakelijk bij de uit Turkije en Marokko afkomstige gastarbeiders en hun gezinnen. De achterstand in ontwikkeling ten opzichte van ons land en de konsekwente opvattingen die zij over hun (islamitiese) geloof hebben, maken dat zij hoegenaamd kansloos in onze maatschappij staan.”

   – SP – Gastarbeid & Kapitaal

   Hun oplossing: oprot premies.

   Dat U niks over Willem Drees weet verbaast me logischerwijs nauwelijks maar google maar, ik ben immers niet Uw lakei, noch leraar.
   Beetje zelf-initiatief (I know, I know zelf-initiatief is anathema voor Parochianen van de Linkse Kerk maar toch, probeer maar eens, wellicht gaat er een wereld voor U open).

 18. CheikhRedo

  En de druk op de samenleving was er volgens mij niet. Alleen de druk op de arbeidsmarkt omdat er niet genoeg arbeiders waren om het land op te bouwen. Volgens mij was deze druk het gevolg van te weinig aanbod en te veel vraag naar arbeiders daar het land opgebouwd moest worden na de tweede wereldoorlog.

  1. Two Ravens Black Kettle

   “Nederland is vol, ten dele overvol”

   -Jaren ’50, Koningin Juliana, onder meer ingefluisterd door Willem Drees-

   En aldus ging een groot deel van onze familie naar Canada en Australia.
   Niemand van hen spreekt nog Nederlands.
   Keihard gewerkt, nooit hulp van de Staat.
   Hun kinderen 110% Canadees en Australiër.

   En ondertussen is NL’s in bevolking verdubbeld en hebben we honderdduizenden binnengeharkt die zich geen NL’r voelen en/of teren op de Staat.

   Wat een verschil hè ?

 19. CheikhRedo

  Mensen die niks moeten hebben van massa-immigratie zijn er natuurlijk altijd al geweest.

  1. IJscoman

   Dus Cheikh is een groot voorstander van massa-immigratie, begrijp ik. Doe eens uitleggen wat de vele, vele, vele voordelen daarvan zijn.

  2. IJscoman

   Cheikhredo is geen Marokkaan maar een westerling die voor Marokkaan speelt. Analyseer zijn woordgebruik en zinsbouw maar, kijk naar wie en waarop hij reageert en de conclusie is overduidelijk: de zoveelste trol. Houdt het nooit op?

 20. Jonkheer

  Mijn beste Derwijlen,
  Wellicht is het voor u een keer mogelijk om met opbouwende kritiek en/of terzake doende argumenten te komen in plaats van het eeuwig wijzende vingertje “ja maar jij”.
  Teken van zwakte en vooringenomenheid. De hand in eigen boezem steken is voor u blijkbaar te moeilijk, links heeft nl altijd gelijk….toch??

  1. IJscoman

   Beste Jonkheer, Derwijlen is een TROL die hier onder vele verschillende nicks de boel loopt te verzieken. Beste remedie: compleet negeren. De man is een megalomane en narcistische psychopaat volgens velen op dit forum.

  2. swetsnek

   niet op reageren trol alert Jonkheer

 21. Roughwood

  Dit linkse geteisem dat weloverwogen andermans eigendommen sloopt en in brand steekt, hulpverleners en politie aanvalt en molesteert onder het mom van protesteren, moet je resoluut in hun poten schieten en vervolgens vastzetten. Je laat ze pas tegelijk vrij wanneer alle kosten, van aangerichte schade tot aan de politieinzet, zijn vergoed. Desnoods zitten ze 5 jaar vast! Ik wil dan wel eens zien of al die linkse lafbekken bereid zijn om te dokken. Schorem!

  1. Hetzalwelweer

   Nee nee nee zegt de Sp……dit mag allemaal….want tuig van rechts is vele malen asocialer….sarc off

   1. Derwijlen

    In elk geval is extreem-rechts veel gewelddadiger. Een onderschat probleem.

    http://www.volkskrant.nl/buitenland/niet-63-maar-849-racistische-moorden-in-duitsland~a3558296/

    1. Hetzalwelweer

     @Derwijlen…waar is je humor gebleven? Maak je niet zo druk om wat je toch niet kunt veranderen. Je bent en blijft een zuursloot…Begin de dag met een lach. Tralalala

     1. Derwijlen

      Ik maak er ook geen probleem van hoor. Ik moet altijd glimlachen als extreemrechtse reaguurders zichzelf oppijpen over de gewelddadigheid van links.

      Laten we het een grappige projectie noemen.

     2. Hetzalwelweer

      hahaha…ja klopt…”Een grappige projectie”. Steek auto’s van de elite in de fik….die kopen zo weer een nieuwe…van jouw centjes Derwijlen.

     3. Derwijlen

      En nu wordt het tijd dat we onze roes gaan uitslapen, vind je ook niet?

     4. Hetzalwelweer

      Nu al???Vond het net leuk worden…maar oke….zie u graag morgen weer…welterusten

 22. Roughwood

  Goed lezen! Ik citeer het zure vod: ‘waarbij mogelijk sprake was van een rechts-extremistisch motief’. U heeft natuurlijk wel die 849 politierapporten doorgespit om uw conclusie te rechtvaardigen. En dan is het natuurlijk volkomen gerechtvaardigd de bezittingen van mensen die niets met deze moorden hebben te maken hebben te slopen, in de fik te steken en te plunderen. Rare gedachtegang houdt u erop na.

 23. Ecoshaarlem

  Helaas komt dat gajes, waar de helft ook van de terug reis is betaald weer terug!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.