Schokkende beelden uit Hamburg: links tuig steekt auto's in brand

Geen categoriejul 07 2017, 15:15
Tientallen gezinnen in Hamburg zitten zonder auto dankzij de geestverwanten van Anne Fleur Dekker.
Zoals we eerder vandaag al schreven op DDS, zijn vandaag in Hamburg massale protesten tegen de G20-top die daar plaatsvindt. Extreem-linkse activisten demonstreren tegen zaken als kapitalisme, welvaart, economische groei, Amerika en tegen vrijheid in het algemeen. Ook Anne Fleur Dekker, de grande dame van extreem-links Nederland is van de partij. Maar waar Anne Fleur het doorgaans houdt bij wat provocerende tweets (met zo nu en dan dreigende taal), zijn haar geestverwanten in Hamburg pas écht totaal doorgeslagen.
Honderden extreem-linkse Antifa-aanhangers trekken een spoor van vernieling door de hele stad. Auto's worden in de fik gezet (want kapitalistisch). Dat ziet er zo uit:
Het lijkt wel alsof je door Raqqa of Mosul rijdt, maar dit zijn dus beelden uit Hamburg. Je zou verwachten dat ISIS hier zojuist heeft toegeslagen, maar de brandende auto's zijn het werk van linkse activisten. Zogenaamd komen ze demonstreren tegen de G20, maar in de praktijk zijn doodgewone gezinnen het slachtoffer van de oproerkraaiers.
Het is een treffend voorbeeld van de hypocrisie van links. Ze doen net alsof ze opkomen voor mensenrechten en vrede, maar in werkelijkheid kunnen tientallen kinderen dit weekend niet bij oma op bezoek omdat linkse activisten de auto van papa en mama in brand heeft gezet. Wie nog dacht dat links het beste voorheeft met de samenleving, denkt daar na het kijken van deze beelden hopelijk anders over.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten