Jan Roos gaat los op de ANTIFA-beweging: “Stelletje asociale, gewelddadige idioten”

“De moderne SA.”

In zijn nieuwste vlog voor zijn website La Vie Jan Roos haalt DDS-columnist en treitervlogger extraordinaire, Jan Roos, hard uit naar de ANTIFA-beweging. Je weet wel, dat zijn de extreemlinkse gekken die Hamburg nu op zijn kop zetten omdat de G20 daar bij elkaar komt.

“Ik ben geen geweldprediker,” begint Roos zijn relaas. “Ik zie liever een mooie, fel debat, een schreeuwerige discussie, of een hysterische ruzie. Met woorden elkaar aanvallen, met taal je mening verdedigen, en als het een beetje kan de ander overtuigen met steekhoudende argumenten. Erop los rammen omdat je de mening van een ander niet helemaal leuk vindt, vind ik een beetje triest.”

Helaas zijn er notal wat linksgekkies die daar heel anders over denken. Ik heb het natuurlijk over de ANTIFA-beweging van, hoe kan het ook anders, Anne Fleur Dekker en Sadet Karabulut. Roos gaat verder: “Het doet me altijd denken aan de Sturmabteilung, beter bekend als de SA. Knokploegen die door Duitse straten marcheren en alles en iedereen slopen waar ze het niet mee eens zijn. Ik vind het walgelijk.”

Screen Shot 2017-07-07 at 12.50.17

“Gelukkig,” merkt Roos op, “leven we niet meer in dat soort tijden.” Alhoewel…

Screen Shot 2017-07-07 at 12.52.06

“Hé, daar zijn ze weer! Allemaal in het donker gekleed, lekker de boel slopen! En dit keer, heel ironisch, zijn het antifascisten. Terwijl hun kleding, hun actie, en hun gedrag een één op één kopie is van… de fascisten uit de jaren dertig. En ook zo grappig, de nazi’s waren net zoals deze anti-nazi’s socialisten!”

Screen Shot 2017-07-07 at 12.54.24

“Maar ze komen niet alleen Hamburg slopen om het slopen hoor,” zegt Roos. “Nee, ze komen niet alleen maar om geweld en agressie te tonen. Nee, nee, ze hebben — net als de SA toen — daadwerkelijk ook een ideaal.”

Screen Shot 2017-07-07 at 12.55.52

Dat is het moment waarop een meneer van de NPO mag uitleggen dat de ‘anti-fascisten’ demonstreren “tegen de globalisering en sociale ongelijkheid.”

“Maar wacht even,” reageert Roos, “je bent tegen globalisering en komt van over de hele wereld om daar tegen te demonstreren? Dat is zoiets als met het vliegtuig naar Hamburg gaan om te demonstreren tegen te veel CO2-uitstoot. Huh? Wat? Oh, er zitten ook milieu-activisten bij! Aha! Dus die komen met het meest vervuilende vervoer protesteren tegen milieuvervuiling. En steken, en passant, ook auto’s in de brand wat toch ook niet heel erg groen is.”

“De hele G20-top heeft natuurlijk helemaal geen last van deze linkse relschoppers,” legt Jan uit. “De enigen die wél de klos zijn, zijn alle gewóne mensen in die Duitse stad, die met de schade zitten van deze moderne SA, en natuurlijk de belastingbetaler die opdraait voor alle kosten die gemaakt moeten worden om dit tuig te bestrijden. En dan zogenaamd opkomen voor sociale ongelijkheid. Stelletje asociale, gewelddadige idioten.”

Zo, die kunnen Anne Fleur en de walgelijke Karabulut in hun zak steken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Sniper666

  Ja het is linksch tuig van de richel. En het helpt geen klap om tegen de G20 te rellen.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Debatten op Youtube.
  Maandenlang kan ik er naar turen
  Humoristisch, scherp, tegendraads, open vizier, ruggengraat
  (ik kan de namen niet noemen want ik kom al jaren niet door de spam filter ach wat ik ga het toch proberen M.A.R.K. S.T.E.Y.N, D.O.U.G.L.A.S.H. M.U.R.R.A.Y., S.A.M. H.A.R.R.I.S., D.A.V.E. R..U.B.I.N., Good ‘le Nigel met zijn dagelijks programma op de LCB, P.E.T.E.R./C.H.R.I.S.T.H.O.P.H.E.R H.I.T.C.H.E.N.S, M.E.L.L.A.N.N.I.E P.H.I.L.L.I.P.S, J.O.S.E.P.H. W.A.T.S.O.N., T.O.M.M.Y R.O.B.I.N.S.O.N., H.I.R.S.I A.L.I en letterlijk honderden en honderden anderen (ik kan ze zo opschrijven maar wordt gek van de spam filter (en geen tijd om 24 uur te typen en dan nog maar (op hoop van zegen) elke keer af te wachten of het door komt)

  Ik ben het niet altijd met hen eens. Het zijn liberals, conservatives, atheisten, gelovigen etc. Maar divers.
  Geen wonder dat je deze geluiden nimmer zult horen op de moreel failliete RegressiveLeftSovierStaatsmedia.
  Geen wonder dat de PC-robot Frits Wester zo verbolgen reageerden bij het Staatsdoofpotprogramma Jinnek (herinneren we ons het slachtfeest op Thierry nog ?)
  “Jullie Soort, jullie Soort, Jullie soort !”
  Ja Frits JULLIE SOORT.
  Jullie ellendige Orwelliaanse Organisatie
  The Ministry of Truth
  Altijd dezelfde (door de PC-Kerk goedgekeurde) koppen met altijd dezelfde (door de PC-Kerk goedgekeurde) meningen met zo nu en dan een levend (niet PC-goedgekeurd) stuk vlees die JULLIE SOORT in roedelvorm aan stukken kunt scheuren.

  En dus hebben we nu Snowflakes
  Ze kunnen niks, ze weten niks, louter agit.prop in de kop gestampt gekregen
  Dat komt door JULLIE SOORT

  Enfin
  Youtube debatten (nogmaals ik kan u er honderden adviseren maar de spamfilter hè, wel Tariq Ramadan maar niet D.O.U.G.L.A.S.H M.U.R.R.AY
  Echte debatten
  Niet de eeuwigdurende zelfpijperij en Virtue Signalling van de volstrekt onderling uitwisselbare One-Trick-Ponyrobotten

  Echte debatten, woord ipv. zwaard
  Wat een verschil met deze Leden van de Gedanken-Gestapo
  Geen wonder dat ze zo weglopen met het islamisme en elke totalitaire moordmachine hebben gesteund die in de geschiedenis werd uitgescheten.
  Van Pol Pot tot Mao en Stalin tot Fidel en nu dus de ideologie van de Vrede
  Honderden miljoenen lijken

  ps. goed epistel van Jan, ik zou willen dat DDS meer ‘kaliber’ zou aantrekken want het ‘Verzet’ (lees: de Beweging van Gezond Verstand en De Bewakers van de Verlichting) is aan de verliezende hand.
  En we verliezen rap !

  1. Marija

   met de ps helemaal eens

  2. IJscoman

   Dank voor de links Two Ravens. Interessante nieuwe informatie.

  3. vikingkiowa

   mooie woorden…niet te snel de moed opgeven, jarenlang waren wij het zogenaamde kwaad en haatzaaiers..nu zullen de meelopers toch ook kleur moeten bekennen en ziet iedere arbeider en middenstander waar deze airheads toe in staat zijn en absoluut geen respect hebben voor de arbeiders, boeren en buitenlui..en dat links vriendelijk klinkt maar totaal hypocriet zijn aan hun idealen..en verliezen is geen optie als je eerst de redelijkheid als doel stelt..en die valt te halen nu.

 3. Ni28

  Ach ja, die linkse tuig mag zich van alles veroorloven maar de politiek probeert liever de rechtse stem te liquideren en daar heb je o.a. deze tuig nodig. Dus die komen er altijd makkelijk vanaf terwijl een ander monddood gemaakt wordt.

  1. Derwijlen

   Die linkse tuig en deze tuig.
   Nederlands blijft een lastige taal voor immigranten zoals Ni28.

   1. cmsuijkerbuijk

    En ook nog argumenten?

    1. Derwijlen

     Nee, suikerpens, dit was een ironische opmerking terzijde. Ik vind het altijd opmerkelijkelijk dat sommige reaguurders in gebrekkig Nederlands helemaal los gaan op immigranten.
     Maak eerst je eigen inburgeringscursus af, zou ik zeggen.

    2. swetsnek

     Nee cms dat heeft ie niet dan komt altijd de taal om de hoek kijken, eigenlijk moet ie een stroomstootje hebben van 360 en dan hoop ik dat er alleen nog een paar smeulenden schoenen staan

 4. joost2

  Jan Roos heeft gelijk.

  Maar Churchill zei het ooit al: ” de nieuwe fascisten, zijn de anti fascisten”.

  De redenen waarom toch echt wel het socialisme in Europa langzaam maar zeker zal worden wordt afgestraft zijn:

  A. ook in Nederland zijn de socialisten op alle fronten nog immer aanwezig en proberen zij hun posities te versterken ( zie maar de nieuwe benoemingen, o.a. bij de linkse NPO, de pvda man van Dam ) zij hebben ons decennia lang arrogant bestuurd, wisten het altijd zgn. beter voor ons, maakten hun eigen wetjes , met hun in discussie gaan heeft geen zin, want zij weten het altijd beter.
  Maar de voorbeelden van linkse bestuurders in dit land zijn er, dat wij werden bestuurd door linkse mensen die vooral bezig waren zelf hun zakken te vullen, goede posities innamen en zich via de politiek hebben verrijkt. Nepotisme viert hoogtij.
  Benoemingen, van topambtenaren, justitie, hoogleraren, gezondheidszorg, alle maar socialisten die de toplaag vormden.
  En nog steeds komt er ook anno 2017 geen einde aan, ondanks een aanzienlijke politieke minderheid.
  De NPO blijft ons proberen politiek te indoctrineren met gekleurd partijdig nieuws.
  2. De islam krijgt een steeds grotere invloed op de kwaliteit van ons leven en de politiek laat dit gebeuren. Ooit zullen onze kinderen en kleinkinderen daar de rekening voor krijgen en zal Nederland compleet veranderd zijn.
  Onze huidige blinde politici zien dit niet, uitgezonderd Wilders en Baudet.
  Wat missen we nu mensen zoals Fortuyn.
  3. Bange politici voor de agressie van links en criminelen en overdreven tolerantie met lage straffen maken dit land kapot,
  De politie krijgt van die linkse 5e colonne de opdracht, om vooral weg te kijken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.