Jan Roos gaat los op de ANTIFA-beweging: "Stelletje asociale, gewelddadige idioten"

Geen categoriejul 07 2017, 12:06
"De moderne SA."
In zijn nieuwste vlog voor zijn website La Vie Jan Roos haalt DDS-columnist en treitervlogger extraordinaire, Jan Roos, hard uit naar de ANTIFA-beweging. Je weet wel, dat zijn de extreemlinkse gekken die Hamburg nu op zijn kop zetten omdat de G20 daar bij elkaar komt.
"Ik ben geen geweldprediker," begint Roos zijn relaas. "Ik zie liever een mooie, fel debat, een schreeuwerige discussie, of een hysterische ruzie. Met woorden elkaar aanvallen, met taal je mening verdedigen, en als het een beetje kan de ander overtuigen met steekhoudende argumenten. Erop los rammen omdat je de mening van een ander niet helemaal leuk vindt, vind ik een beetje triest."
Helaas zijn er notal wat linksgekkies die daar heel anders over denken. Ik heb het natuurlijk over de ANTIFA-beweging van, hoe kan het ook anders, Anne Fleur Dekker en Sadet Karabulut. Roos gaat verder: "Het doet me altijd denken aan de Sturmabteilung, beter bekend als de SA. Knokploegen die door Duitse straten marcheren en alles en iedereen slopen waar ze het niet mee eens zijn. Ik vind het walgelijk."
Screen Shot 2017-07-07 at 12.50.17
"Gelukkig," merkt Roos op, "leven we niet meer in dat soort tijden." Alhoewel...
Screen Shot 2017-07-07 at 12.52.06
"Hé, daar zijn ze weer! Allemaal in het donker gekleed, lekker de boel slopen! En dit keer, heel ironisch, zijn het antifascisten. Terwijl hun kleding, hun actie, en hun gedrag een één op één kopie is van... de fascisten uit de jaren dertig. En ook zo grappig, de nazi's waren net zoals deze anti-nazi's socialisten!"
Screen Shot 2017-07-07 at 12.54.24
"Maar ze komen niet alleen Hamburg slopen om het slopen hoor," zegt Roos. "Nee, ze komen niet alleen maar om geweld en agressie te tonen. Nee, nee, ze hebben -- net als de SA toen -- daadwerkelijk ook een ideaal."
Screen Shot 2017-07-07 at 12.55.52
Dat is het moment waarop een meneer van de NPO mag uitleggen dat de 'anti-fascisten' demonstreren "tegen de globalisering en sociale ongelijkheid."
"Maar wacht even," reageert Roos, "je bent tegen globalisering en komt van over de hele wereld om daar tegen te demonstreren? Dat is zoiets als met het vliegtuig naar Hamburg gaan om te demonstreren tegen te veel CO2-uitstoot. Huh? Wat? Oh, er zitten ook milieu-activisten bij! Aha! Dus die komen met het meest vervuilende vervoer protesteren tegen milieuvervuiling. En steken, en passant, ook auto's in de brand wat toch ook niet heel erg groen is."
"De hele G20-top heeft natuurlijk helemaal geen last van deze linkse relschoppers," legt Jan uit. "De enigen die wél de klos zijn, zijn alle gewóne mensen in die Duitse stad, die met de schade zitten van deze moderne SA, en natuurlijk de belastingbetaler die opdraait voor alle kosten die gemaakt moeten worden om dit tuig te bestrijden. En dan zogenaamd opkomen voor sociale ongelijkheid. Stelletje asociale, gewelddadige idioten."
Zo, die kunnen Anne Fleur en de walgelijke Karabulut in hun zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten