Oliedomme linkse gekkie: "Strijd tegen het kapitaal!" Maar nu eerst een hamburger bij de McDonalds

Oliedomme linkse gekkie: "Strijd tegen het kapitaal!" Maar nu eerst een hamburger bij de McDonalds

Deze foto zegt alles voor de werkloze uitkeringstrekkers die nu aan het demonstreren zijn in Hamburg.

Hoe hypocriet de moderne anarchistische, marxistische hippie-beweging is? Nou, soms zegt een foto werkelijk meer dan 1.000 woorden:

"Weg met het kapitalisme!" roepen deze gekken. "Kapitalisten, moordenaars!" En ga zo maar door. Maar ondertussen rennen ze tussendoor snel even naar de Mac om daar een lekkere hamburger op te boffelen.

Nou dateert deze foto uit 2012, maar dat maakt het natuurlijk niet minder lachwekkend, zeker niet omdat de Anne Fleur Dekkers van deze wereld nu in Hamburg aan het demonstreren zijn opnames van hun 'heldendaden' maken met hun iPhone of Samsung-telefoontje, en die beelden vervolgens delen op op winst beluste sociale media als Twitter en Facebook. "Strijd tegen het kapitalisme!" "Het kapitalisme is onmenselijk!" Vervolgens maken ze een foto van zichzelf met zo'n spandoek op hun smart phone. En hebben ze zelf niet eens in de gaten hoe ongelooflijk achterlijk ze bezig zijn.

Het echte trieste van die hele moderne anti-kapitalisme beweging van de ANTIFA-activisten is dat het feitelijk om zwaar verwende jochies en meisjes die naarstig op zoek zijn om érgens in te geloven. Gewone mensen werken. Of zorgen voor hun gezin. Maar deze gekken hébben niemand om voor te zorgen - en natuurlijk hebben ze al helemaal geen baan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer