Knettergekke SP: ‘Het Westen heeft aanslagen aan zichzelf te danken’

“Door de oorlog tegen het terrorisme is de wereld niet veiliger geworden,” aldus de doorgeslagen Sadet Karabulut.

Wil je het ultieme bewijs zien dat de SP een club van, voor en door knettergekke, doorgeslagen marxistische, politiekcorrecte wegkijkers is? Nou, zoek niet verder dan dit artikel in De Telegraaf:

Screen Shot 2017-07-07 at 10.35.00

Die “Karabulut” die hier genoemd wordt is Sadet Karabulut, Tweede Kamerlid voor de SP. Eerder kondigde zij heel trots aan op de website van haar partij dat ze bij de ANITFA/Marxistische demonstratie in Hamburg zou zijn om daar te demonstreren tegen Donald Trump en het kapitalisme.

Jawel, een Nederlandse parlementariër doet dus lekker mee met een demonstratie die vooral in het nieuws is gekomen omdat haar collega-straatterroristen agenten het ziekenhuis in hebben geschopt en auto’s massaal in de fik hebben gestoken. En deze gek weet ons te vertellen dat we terroristische aanslagen helemaal aan onszelf te danken hebben. Hadden we terroristen de oorlog maar niet moeten verklaren! Ofzo.

Hoe gestoord ben je dan? De oorlog tegen het terrorisme is het antwoord op terrorisme, niet andersom. Karabulut mag dan aan geheugenverlies lijden, maar de rest van Nederland herinnert zich maar al te goed dat de wereld op 11 september 2001 opeens op zijn kop stond omdat een stel islamistische extremisten vliegtuigen in het World Trade Center in New York vlogen. Die vreselijke aanslag was het begin van de oorlog tegen het terrorisme; een oorlog die wij — het Westen — uit zelfverdediging voeren tegen doorgeslagen radicale gekken.

Of Karabulut is dat vergeten óf ze heeft als rechtgeaard communist zo’n hekel aan alles waar het Westen voor staat dat het haar geen zak uitmaakt.

Het is dan ook geheel terecht dat Geert Wilders flink heeft uitgehaald naar Karabulut en haar evenzo gestoorde partij:

Dat is nog eens een understatement van formaat. De weg kwijt? Ze zijn zo gestoord bij de SP dat ze niet eens weten dat er een weg is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. dutchbrabant

  Sinds wanneer is het pas in 2011 begonnen? Die is al begonnen in 1096 toen. Toen al begonnen we ons te bemoeien met een gebied wat niet het onze is en was… Voor het gemak vergeten wij maar dat wij al honderden jaren ons bemoeien met een gebied wat niet het onze is…

  1. nogmaals

   Onze weg-met-ons-trol DB heeft niet opgelet tijdens geschiedenisles op school. (Misschien wel nooit opgelet, of totaal geen scholing gehad). Mohammed is al omstreeks 600 na Christus begonnen met het islamitisch terrorisme.

   1. Sniper666

    @ iedereen

    De TROL met de nick ‘dutchbrabant’ is niet wijzer.. Negeer deze TROL a.u.b.

   2. Kodi

    En wie een normale wereld lief heeft gaat dus voor de Counter Jihad.

   3. Kodi

    Die zit!

  2. Peter Selie

   Op Twtiter kan men zulke ass holes blokken, bij de DDS bestaat deze mogelijkheid jammer genoeg niet.

   1. dutchbrabant

    Tsja vrijheid van meningsuiting geldt toch voor iedereen Peter Selie? Of kan u er niet tegen dat er mensen zijn (en veel meer dan jij wil) die er heel anders over denken als het gros hier op deze site..

    1. IJscoman

     DutchBrabo is een raszuivere cultuur-marxist. Vandaar dat nihilistische, zelfbevlekkend denken. “Wij zijn slecht, wij hebben de hele wereld stuk gemaakt, wij moeten boeten. Mea maxima culpa.”

     De onnozelaar.

    2. Peter Selie

     Je draait er zoals gewoonlijk weer om heen Simon. Over vrijheid van meningsuiting gesproken met deze term probeert de multi-accounthouders en agent provocateurs hun mening op te dringen aan de andere reguurders.

     Cognitieve dissonantie, het spontaan optredende, onaangename gevoel in het linkse hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders of auteurs die strijdig zijn met de eigen slinkse overtuiging of mening.

    3. swetsnek

     wil ????

 2. Two Ravens Black Kettle

  Per ongeluk heeft ze deels gelijk.
  Seculiere dictators (Sadam, Khadaffi, Assad) hielden de islamistische haat behoorlijk onder controle
  Met name de laatste twee oorlogen (Het liquideren van Khadaffi waarbij de NAVO diende als huurlingenleger van de Haat-Monarchie van Saoedie Arabia en de slavendrijvers van Qatar (opmerkelijk dat je ‘de Spiegelloze Vrouw’ Silvana hier nooit over hoort, immers zijn denkt alleen in kleuren en ’t verleden, o ja en ‘we’ gaan er binnenkort voetballen; net doen alsof de stadions niet zijn gebouwd op de lijken bergen van kafirs) en het steunen van de radicale islamisten in Syria hebben voor oneindig veel ellende geleid.
  Sterker nog
  David Cameron en Nicholas Sarkozy en de heldin van de Deugmens Hillary zijn direct verantwoordelijk voor de doden die in Europa gevallen zijn. Om nog maar te zwijgen over de islamistische invasie die nu over Europa spoelt.

  Alle doden die zijn gevallen kunnen op conto geschreven worden op
  1) Jihadisten
  2) hun henchmen in de politiek, media en Deugcircus (denk alleen al aan de mensensmokkelaars/mensenrechtadvocaten/NGO’s die als pendeldienst en welkomst/festiviteitencommissie dienen voor de islamisten.

  De Wegkijk Open Grenzen SP is overigens ook schuldig wanneer de lijken hier van de stoep geschraapt zullen worden.
  Zij hebben notabene verraad gepleegd aan hun eigen grondbeginselen uitgewerkt in Gastarbeid & Kapitaal.

  Aan de andere kant
  De SP heeft nooit regeringsverantwoordelijkheid gehad
  Zelfs de islam-goeroes van GL niet.
  Dat waren D’66, VVD, CDA en PvdA.
  Guilty !

  1. Kodi

   “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

   Anton Constandse, SP brochure Gastarbeid en Kapitaal, p. 17, 1983
   https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

   1. Two Ravens Black Kettle

    Een baken van gezond verstand in een oceaan van wegkijkers en goedpraters.
    Eeuwig zonde dat de SP diep door het stof is gegaan voor de “Racist !” en “Nazi !” krijsers.
    We hadden een partij nodig, geleidt door mannen en vrouwen van Stavast !
    Maar ook de SP bleken uiteindelijk kruipdieren te zijn.

    Overigens moet ik eerlijk zijn
    Ongetwijfeld was ik toen (net op de middelbare school) ook zo’n “racist !’ krijser
    Maar ik hem mezelf geschoold, ben op zoek gegaan naar de bronnen ipv. de dagelijkse agitprop. propaganda van de MSM en Onderwijs te slikken als een brave Ja-en-Amen robot.
    De SP daarentegen zijn rigoureus de andere kant opgedraaid, besloten de waarheid op Peggoliaanse wijze te begraven en verwerden daardoor te bespottelijke dienaren en lakeien van hun PvdA-Maester.

 3. Two Ravens Black Kettle

  D.O.U.G.L.A.S.. M.U.R.R.A.Y

  Ik ben erachter waarom een kwart van mijn teksten al jarenlang wegvallen. Het gebeurt elke keer wanneer ik bovenstaande held aanhaal (of wat dat betreft andere denkers die veelvuldig te zien zijn op Youtube (en dus nooit in NL)
  Zoals in een debat met Rariq Ramadan (wiens naam je merkwaardig genoeg wel door de spam filter komt)

  Michael waarom is dat ?

 4. Kodi

  SP zal nooit meer boven de 14 zetels uitkomen. Eerder verder afkalven en uitdoven.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Had de SP hun rug recht gehouden en vast gehouden aan Gastarbeid & Kapitaal (zij waren toen de enige die het gevaar van massa-immigratie en het islamisme benoemde (samen met Hans JanMaat) dan waren ze nu al jarenlang de grootste partij geweest.
   helaas hebben ze dat losgelaten na een haatcampagne vanuit de andere politieke partijen en HUN media en nu zijn ze een zielloos gratis geld clubje geworden.
   Ruggengraat loont
   (aan de andere kant, kraakbeenruggen lonen kennelijk ook zie het zelf-destructief Pavloviaans stemgedrag van de NL’se kiezer die keer op keer het bordje lillend kaviaar Rutte op de troon stemt.

 5. Guus Geluk

  Karabuluut heeft de klok wel horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Natuurlijk was de strijd tegen dictators een grote fout, maar de dictators zelf waren geen jihadisten. De dictators hielden de jihadisten juist onder controle. Blijkbaar heeft Karabuluut een gebrekkige kennis van de materie en ze zou er daarom goed aan doen, weg te blijven.

 6. Sniper666

  Vroeger had de SP het ook wel door dat de massale komst van islammer invasiërs slecht nieuws is/was. Maar tegenwoordig leunen ze liever tegen het wegkijk zelf-islamiseer kamp aan. De SP is totaal de weg kwijt.

 7. HW

  Gretta Duisenberg en Harrie in de Warrie staan met de neus vooraan.
  Ik had al zolang niets van Gretta gehoord, dat ik dacht dat ze Wim is gaan bezoeken.
  Harrie heeft jaren in de Kamer gezeten en ook nooit iets bereikt, dus beiden publiciteitsgeil.

 8. Ritter

  De islam heeft al eeuwen terug de oorlog aan de christelijke landen verklaard.

  De kruistochten waren een reactie op de verovering van christelijke gebied dat men wilde terug veroveren op de islam.

  De islam heeft verschillende keren geprobeerd Europa te veroveren.

  Karel Martel heeft een islamitische leger gestopt (de Slag bij Poitiers)

  De Polen hebben bij Wenen een islamitische leger verslagen en daarmee voorkomen dat Europa werd geïslamiseerd. Enzovoorts

  De islam is geen religie die integreert maar uit is op verovering. Dat zit in het DNA van deze religie. Moslims nemen hun islam en bijbehorend gedrag met zich mee en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Nu gaat deze “verovering” niet via militaire weg maar via demografische weg. Dus via massa migratie en geboorte.

  Vandaar ook dat je ziet dat moslims ( als hun aantallen groter worden) een parallelle maatschappij ontwikkelen waarin geleefd word met eigen (islamitische) normen/waarden/levenswijze; inclusief het Sharia recht zoals nu in Engeland is te zien waar meer dan 100 Sharia rechtbanken actief zijn voor burgerlijk recht.

  In de VS is een moslima actief in de vrouwenbeweging die zelfs openlijk oproept tot een Jihad tegen Trump. Deze moslima promoot de Sharia en steunt groepen als Hamas.
  Het bizarre is dat deze moslima word gesteund door linkse feministen!!

  Activist Linda Sarsour Calls for ‘Jihad’ Against Trump Administration
  http://insider.foxnews.com/2017/07/06/linda-sarsour-calls-jihad-against-president-trump-administration

  1. Ritter

   In onderstaand interview heeft Ayaan Hirsi Ali het volgende te zeggen over Linda Sarsour

   Defender of Sharia’: Ayaan Hirsi Ali Slams Women’s March Organizer
   http://insider.foxnews.com/2017/02/01/ayaan-hirsi-ali-slams-womens-march-organizer-linda-sarsour-sharia-law

 9. Peter Selie

  Cultuurmarxisme, ook wel ‘cultureel marxisme’ genoemd, is een voortzetting van het marxisme in een ontzuilde en grotendeels ontkerkelijkte tijd. Het plan van de revolutie, door Karl Marx omschreven in Het Communistisch Manifest, werd losgelaten ten faveure van een meer subtiele en culturele benadering. Centeraal hierbij is het omduiden van meerdere waarden, die bijvoorbeeld de filosoof Sid Lukkassen als bepalend voor de Westerse identiteit aanduidt.

  In Avondland en Identiteit omschrijft hij dit cultuurmarxisme als een vorm van het marxistische gelijkheidsideaal, nu toegepast op ‘cultuur’ in plaats van op ‘economie’:

  “Met ‘cultuurmarxisme’ bedoel ik dat het marxisme de culturele bovenbouw haatte omdat deze de aristocratische waarden weerspiegelde. Dat hield in: een hiërarchische verhouding tussen werkgever en werknemer, tussen ouder en kind, tussen docent en student, tussen het Westen en de rest van de wereld. Dit waardepatroon stond haaks op het marxistische gelijkheidsstreven en moest daarom worden geperverteerd zodat het ziek werd. Als de bovenbouw eenmaal ziek was kon deze worden ‘geruimd’.”(bron )

  Marx stuurt in Het Communistisch Manifest duidelijk aan op de vernietiging van de bourgeois klasse. “Terwijl we de meest algemene fasen van de ontwikkeling van het proletariaat tekenden, volgden we de min of meer verborgen burgeroorlog binnen de bestaande maatschappij tot het punt, waarop hij in een openlijke revolutie uitbarst en het proletariaat door de gewelddadige omverwerping van de bourgeoisie zijn heerschappij grondvest.”(bron ) Begin twintigste eeuw toonde de Italiaan Antonio Gramsci echter aan dat de bourgeoisie stand gehouden heeft en stelde de vraag waarom.

  Gramsci wees op de cultuur en de consensuele structuren. Dit wil zeggen dat er een cultuur van overleg en medezeggenschap bestaat, ofwel een maatschappelijk bewustzijn dat het uitbreken van een revolutie in de weg staat. Gramsci benoemt dit tot vals bewustzijn, waardoor de bovenbouw ineens een zelfstandig probleem wordt. Dit betekent een drastische koerswijziging binnen de marxistische theorie. Het wil zeggen dat het historisch-materialisme wordt verlaten – volgens dit denkbeeld vloeide iedere vorm van ‘bovenbouw’, wat wil zeggen: cultureel-ethisch of filosofisch-spiritueel bewustzijn, uit de economische productieverhoudingen voort. “Het is niet het bewustzijn van de mensen dat hun maatschappelijk zijn, maar het maatschappelijk zijn van de mensen dat hun bewustzijn bepaalt.” Aldus Marx in diens Zur Kritik der politischen Ökonomie (1859).

  Het is hieruit dat Lukkassen opmaakt dat deze economische cultuur van consensus en instemming volgens het cultuurmarxisme berust op een vals bewustzijn. Voordat de communistische heilstaat kan aanbreken moest deze cultuur in West-Europa gedeconstrueerd worden. Dit verklaart het begrip “cultureel marxisme”, omdat dit een stroming van het progressieve denken is waarbinnen het maatschappelijk bewustzijn wordt opgevat als autonoom probleem, dat wil zeggen: als probleem dat los van de economische productieverhoudingen onderwerp van studie kan zijn. “De ideologie is volgens Gramsci dus meer dan een passieve weerspiegeling van economische verhoudingen, terwijl de partij als representant van het marxisme geen vooruitgeschoven voorhoede, maar een deel van het volk dient te zijn.”

 10. poldi

  “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…” (Tayyip Erdogan)

  Het duurt niet lang meer, of de grote steden hebben een Islamitische meerderheid.

  Maar de SP ziet dit niet als een probleem !

 11. Peter Selie

  Censuur, niet het sluiten van grenzen is kennelijk deugende oplossing voor het migratiedrama
  Leve Tsjechië: wapenbezit is een natuurlijk recht voor de vrije mens

  In West-Europa horen verkrachtingen, mishandelingen en moordpartijen door boze woestijnmannen bijna tot het dagelijks nieuws. Hoort erbij als je zo’n mooie tolerante en diverse samenleving als in Duitsland of Zweden wil. Genoeg reden voor het Tsjechische parlement om vuurwapenbezit en -gebruik in de grondwet op te nemen naar voorbeeld van de Amerikaanse second amendment. Waar de westerse fatsoensmens diep bukt voor de dagelijkse cultuurverrijkingen, wordt de Tsjech geacht het vuur te openen op jongemannen die zich bij een eventueel bezoek aan Praag gedragen alsof ze in Parijs of Amsterdam zijn. Je zou bijna geloven dat het gezonde verstand Europa nog niet helemaal verlaten heeft.

  Sinds de val van het communisme is het de Tsjechische burger (en inwonende burgers uit EU-lidstaten) toegestaan semi-automatische vuurwapens te bezitten, na aanvraag van een vergunning en het voltooien van enkele testen. In principe kan iedere burger zonder strafblad een vergunning voor een zelfverdedigingswapen krijgen, en ook de wet staat in het geval van dodelijk geweld bij zelfverdediging aan de kant van de burger en niet aan de kant van de crimineel. In een situatie van oorlog of nood kan de overheid de burgers niet afdwingen hun wapens af te staan.

  Tegenstem uit Eurofiele partijen
  Het land is trots op het schietgerei dat in de eigen fabrieken wordt geproduceerd, al zijn importwapens uit de VS tegenwoordig ook populair. Op dit moment is zo’n drie procent van de Tsjechen in bezit van een wapenvergunning, maar het aantal vergunningaanvragen is sterk gestegen in de laatste twee jaar, mede dankzij het geweldige multikulnieuws uit de buurlanden. Bomaanslagen en slachtpartijen met automatische geweren (die in 100 procent van de gevallen met gemak illegaal zijn bemachtigd), vrachtwagenterreur, taharroush gamea, en natuurlijk de dagelijkse roofovervallen en pesterijen van scooterboefjes. De Tsjechen hebben er zelf geen last van maar zijn het al spuugzat. De grondwetswijziging, die de eerder bestaande wetten vastlegt in de grondwet, is dan ook enthousiast onthaald in het parlement, met 139 stemmen voor en 9 tegen.

  Die tegenstemmen komen, zeer onverwachts, vanuit de meest Eurofiele partijen. De Europese Unie is namelijk wat minder blij met de Tsjechische regeling. De laatste ronde vuurwapenregulatie uit het EU-parlement, een uitbreiding op het huidige Firearms Directive, heeft weer een aantal beperkingen opgelegd voor burgers in de vrije lidstaten. Flauwekul als een regel voor het maximale aantal kogels in een magazijn moet de Europese burger ‘veilig’ houden van terreur. Dat werkt perfect, zoals we hier inmiddels hebben kunnen zien.

  Deugmedia en nepnieuwszenders
  De Tsjechische regering stapt ermee naar het Europese Gerechtshof in Luxemburg, al is de kans klein dat een EU-instituut tegen de belangen van Brussel oordeelt.

  In de media is het erg stil rondom deze kwestie, en dat is niet omdat het een klein land betreft. Wanneer premier Orban in Hongarije zijn grenzen op slot zet en migranten geen gratis woning in het centrum Boedapest aanbiedt, barst het in de deugmedia en internationale nepnieuwszenders als CNN van de krokodillentranen. Het is voornamelijk stil omdat de Tsjechen de vinger op de zere plek liggen in dit hele migratiegebeuren: dat het een drama betreft waar voornamelijk de West-Europese bevolking het hardst onder lijdt.

  Bron: TPO

 12. Ni28

  De SP wijt alle onrecht in de wereld aan het kapitalisme. Als goede socialisten presenteren zij hun wereld. Kamerleden moeten hun inkomen aan de SP kas inleveren en krijgen een best lage loontje als salaris. Sommige Kamerleden kunnen zelfs gesubsidieerde woningen claimen. De rest verdwijnt is de partijkas die puilt van het geld. Deze regeling(waar nu misschien aan einde komt) noemen zij hun kroonjuweel. Vergelijk dit met een communistische land, daar gaat het precies eender alleen geld het voor iedereen behalve de top. Die is eigenlijk een beetje kapitalistisch. Verschil moet er zijn. Stel dat de SP zou regeren. Madurodam hebben wij al nu nog een “Maduro” op kop.

 13. Ni28

  De Democratie van de DDS wordt hier weer behoorlijk op proef gezet. Ik mis(niet echt) overigens een aantal trollen hier. Zouden zij toch allemaal in Hamburg zijn?

  1. Sniper666

   Misschien is de DDS redactie het zat en moeten ze via een proxy server een vers IP-adres optuigen en nick verzinnen?

 14. Sniper666

  EU faciliteert de mensensmokkel
  __________________________

  Hoe de EU grootschalige mensensmokkel financiert

  De EU wil immigranten, en wel miljoenen tegelijk. En dus gebruikt ze uw belastinggeld om deze binnen te halen. Nu voornamelijk via Libië, een land dat ze eerst grondig gedestabiliseerd heeft. (Herinner, de EU en de VS brachten de vorige overheid in Libië ten val, en stortte daarmee Libië in totale chaos. Criminelen grepen de macht en de EU financiert nu dus die criminelen.)

  Volg het geld. Recentelijk weer: 200 miljoen voor de Libische overheid om de mensensmokkel “aan te pakken”. Het probleem is vervolgens dat de Libische “overheid” op grote schaal samenwerkt mét de mensensmokkelaars. Letterlijk.

  Afrikanen worden in Libië op rubberbootjes gezet en de zee op gesleept, gevolgd door zowel de Libische kustwacht als de mensensmokkelaars in steviger bootjes. Wanneer de bootjes van de EU Kustwacht/Taxidienst Frontex, Artsen zonder Grenzen of in dit geval de Diaconie in München vervolgens in de buurt zijn van de rubberboot (en de plaats en tijd wordt van tevoren duidelijk gecommuniceerd), haalt de Libische Kustwacht samen met de mensensmokkelaars de motor van de rubberboot en brengt die terug naar Libië om her te gebruiken voor de volgende lading ‘vluchtelingen’ op rubberboot. En ja, ‘vluchtelingen’ met aanhalingstekens, want het zijn geen Syriërs. (Syrië is trouwens ook een land dat door de EU en de VS in totale chaos wordt gestort.)

  En zo vaart de veerpont op en neer naar de EU, dag in dag uit, op uw kosten, flink profiterend van EU-beleid en uw oneindige stroom van belastinggeld. Zelfs de NOS ontkent het nu al niet meer!

  Grootschalige samenwerking om mensen de EU in te smokkelen

  Na overdracht van een duizendtal ‘vluchtelingen’ aan de EU, keren de Libische Kustwacht en de Libische mensensmokkelaars gezellig gezamenlijk weer terug naar Libië voor de volgende lichting. Per ‘vluchteling’ 1500 euro, snel verdiend. Buitenboordmotoren worden ook netjes gerecycled, met dank aan de EU, het Vaticaan (betreft een diaconie, en die zijn ook nog eens niet belastingplichtig), mede gefinancierd vooral op uw belastingeuro’s die u verplicht moet afdragen over uw inkomsten aan de EU. U moet uiteraard wel werken voor uw woning, voedsel, etc. Zie uw geld en goodwill misbruikt worden:

  Door EU gesponsorde overheid van Libië helpt hier mensensmokkelaars bij het overladen van ‘vluchtelingen’ in EU-schepen. De kustwacht van Libië helpt hier de mensensmokkelaar die zijn buitenboord motor van het rubberbootje afhaalt voor hergebruik. Onderin de NGO-boot van in dit geval de diaconie van München – belastingvrij gesponsord dus door het Vaticaan. Iedereen helpt de mensensmokkelaars bij de immigratie jihad.

  In Italië worden de vluchtelingen met open armen ontvangen en direct na aankomst genationaliseerd als nieuwe EU-ropeaan. Daarna treedt de EU-verdelingsplicht in werking, weigeren is uiteraard verboden, en worden de ‘vluchtelingen’ conform quotum naar Nederland getransporteerd. Eénmaal in Nederland aangekomen start de grote rooftocht met als uitvalbasis de AZCs. En wanneer duidelijk wordt bij de gemeente dat jij je als ‘vluchteling’ inderdaad grootschalig misdraagt, ga je terug het COA rondpomp-systeem in op weg naar de volgende gemeente om weer rustig verder te gaan met roof, diefstal, geweld en verkrachting. Wij passen ons wel aan, want ja, ook verkrachting is toegestaan. Tenzij je drie vrouwen verkracht in vier dagen tijd en toevallig wordt gepakt.

  En dat rondpompen van criminele, afgewezen ‘vluchtelingen’ gaat overigens ook nog eens onbegeleid. Dus als je als afgewezen ‘vluchteling’ denkt: “Ik heb wel genoeg van het COA, ik ga mijn eigen weg verder”, dan ben je als criminele en afgewezen ‘vluchteling’ volledig vrij om te gaan en staan in Nederland waar je wilt. Zonder enige supervisie. Dan begint de criminaliteit uiteraard pas echt en ben je volledig van elke radar, vrij om te stelen en verkrachten, of – om maar eens wat te noemen – vrij om de politie op hun bek te slaan of politie auto’s in brand te steken. En als je graag wilt bidden, dan claim je gewoon de hele straat voor jezelf, de politie faciliteert het verder allemaal gewillig en doet zelfs gezellig mee. Laten we het dus maar niet over het terreur hebben.

  Je kan het niet te gek maken: nagenoeg niemand wordt namelijk teruggestuurd, als het gebeurt is het een zeer schaarse uitzondering. Iedereen krijgt namelijk gegarandeerd een gratis uitkering en vaste verblijfsvergunning mét bescherming van geloof, gratis voedsel én woning, elke ‘vluchteling’ blijft feitelijk onaantastbaar voor de politie en justitie dankzij COA, inburgering is ook niet verplicht als je niet wilt, criminaliteit blijft toegestaan en wordt door de continue doofpot uiteraard zelfs aangemoedigd. Doofpot overal waar je kijkt.

  En dat alles: het is gewoon toegestaan, het gebeurt gewoon onder toezicht van overheidsorgaan COA, organisaties als Artsen zonder Grenzen blijven gewoon doorgaan met mensensmokkel, gaat gewoon zo door in opdracht van de EU, gefinancierd door de EU op basis van uw eigen belastinggeld. De immigratie-jihad gaat rustig verder en verder. Oplossing? We gaan samen wandelen, a 3500 belastingeuro per uur… Het betreft een kaalslag voor de Nederlandse sociale zekerheid, de “bijstand wordt steeds meer een allochtonen uitkering” zoals Elsevier het omschreef.

  De PvdA en VVD hebben de leegroof en de verkrachtingen van vrouwen in Nederland uiteraard mogelijk gemaakt en faciliteerde feitelijk in een religieuze oorlog. En PvdA, VVD, CDA, GroenLinks en D66 proberen het nu uiteraard vooral te continueren. Op dit moment vooral door geen regering te formeren en nu lekker op vakantie te gaan. Ondertussen dwingt de overheid uw kind om Allah te aanbidden in de moskee, hup op de knieën, en wel nu.

  Ik overdrijf in bovenstaande betoog niets. Dit is precies wat er gebeurt. En wij Nederlanders juichen dit alles toe, want we zijn allemaal Gutmensch, toch? Kritiek op dit beleid deugt immers niet.

  –> https://langleveeuropa.nl/2017/07/hoe-de-eu-grootschalige-mensensmokkel-financiert/#more-38136

 15. Derwijlen

  De SP heeft helaas volkomen gelijk. De ellende in het Midden Oosten is het rechtstreekse gevolg van de (post)koloniale politiek van de Westerse landen, met name door kunstmatige grenzen te trekken, wisselend misdadige regimes en rebellenbewegingen te steunen, landen onwettig binnen te vallen, er langjarig militaire troepen te stationeren, de kolonialistische Westerse enclave Israel te stichten en te steunenen vooral er permanent, tot op de huidige dag, te bombarderen.

  Een kind snapt dat dit de regio volledig ontregelt en een permanente vluchtelingenstroom veroorzaakt.

  Je hoeft geen socialist van de SP te zijn om deze boerenlogica in te zien.

  1. Nasrani

   Tja. Zielig he. En maar de islam blijven uitdragen en volgen. Over h algemeen dus dom volk wat een regering krijgt wat het verdiend. Kan er niet mee zitten zolang ze daar blijven. En wanneer we straks hun olie niet meer nodig hebben kijken ze hoopvol naar Israel die zijn zaakjes wel goed voor mekaqr heeft. In de hele geschiedenis is er vanuit de islamitische wereld nog niets goeds voortgekomen. Hoe zou dat komen? Altijd oorlog en ellende, geen wonder dat ze hier willen komen.

  2. sjun

   Ik vermoed dat je de factor islam gemist hebt.

   1. Derwijlen

    Als in het Midden Oosten Het heilige Spaghettimonster de godsdienst had bepaald hadden we dezelfde ellende gezien.

 16. Wim Vreeswijk

  De SP heeft deels gelijk, dat wil zeggen Europa had die arabische lente niet samen met de VS moeten ondersteunen, want door die destabilisatie is er een enorme vluchtelingenstroom ontstaan waarmee Europa overspoeld wordt. Alleen de SP hanteert zelf nogal intern noord-koreaanse methoden waarmee ze hun hun eigen kaders qua raadsvergoeding enorm afknijpen en armoediseren. Dus deze boodschapper (SP) deugt zelf ook niet echt.

 17. sjun

  Karabulut heeft wel gelijk dat we het zelf in de hand hebben. Grenscontrole invoeren, burgers bewapenen en onaanspreekbaren die in vreemde krijgsdienst traden strippen van de Nederlandse nationaliteit doet al veel goed. Soeverein weigeren van door Brussel gequoteerde invasiërs scheelt Polen en Hongarije ook al op het aantal aanslagen.

 18. Kodi

  Bij geen of minder Moslims geen of minder Islam terreur. Ziet iemand het verband?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.