Triest! Held Tijn -- bekend van de nagellakactie -- is overleden

Geen categoriejul 07 2017, 9:00
Triest.
De zesjarige Tijn, die bekend werd door zijn geweldige nagellakactie bij radiozender 3FM, is overleden. De arme jongen overleed aan hersenstamkanker.
Tijn werd een BN'er nadat hij een eigen nagellaklijn was begonnen -- met vier van zijn favoriete kleuren -- in een poging om geld in te zamelen voor de bestrijding van de ziekte die hem uiteindelijk het leven kostte. Gisteren werd aangekondigd dat hij zijn grote doel bereikt had: hij had maar liefst 1 miljoen euro opgehaald. Vandaag, één dag later, is hij dus overleden.
Het is natuurlijk vreselijk triest. Voor Tijns ouders is dit een onbeschrijfelijk groot verlies. De angst van iedere vader en moeder is om hun kind te verliezen. Tijns ouders maken dat nu mee. Hartverscheurend.
Tegelijkertijd zullen ze ongelooflijk trots zijn op hun kleine man. Deze jongen heeft in zijn zes jaar op deze wereld meer bereikt dan de meeste mensen in hun hele leven. Hij heeft zichzelf een doel gesteld -- een doel dat misschien onbereikbaar leek -- en verwezenlijkte zijn droom door zijn moed en vasthoudendheid.
Laat dat voor Tijns ouders een troost zijn vandaag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten