Al Qaeda is weer actief: terreurtijdschrift geeft tips om wereldwijd treinen te laten ontsporen!

In hun tijdschrift geeft de islamitische terreurorganisatie Al Qaeda tips aan terroristen wereldwijd. 

In het blaadje, ‘Inspire’, geeft Al Qaeda deze keer weer gruwelijke aanwijzingen aan moslims die aanslagen willen plegen in het Westen.
Volgens de VTM staan in deze editie van het terreurblad tips voor het laten ontsporen van treinen! De inspirerende artikelen in het Al Qaeda lijfblad zijn erop gericht zoveel mogelijk slachtoffers te maken. En dat lukt waarschijnlijk wel door een trein te laten ontsporen. Wat een zieke geesten.

De titel van de zeventiende editie van ‘Inspire’ heeft de titel Train Derail Operations meegekregen. En zoals we weten zijn veel moslimterroristen nogal van het doe-het-zelven als het om bommen gaat. Zo staat er in deze ‘Inspire’ een beschrijving van een zelfbouw apparaatje waarmee Al Qaeda aanhangers zelf een trein kunnen laten ontploffen.

Via de sociale media app Telegram stuurde Al Qaeda alvast een trailer in de rondte. Daarin wordt duidelijk dat ze het vooral op de Verenigde Staten gemunt hebben. Het land wordt vaak genoemd in de propagandafilm. In Amerika ligt ongeveer 160.000 kilometer spoor.

Al Qaeda wordt steeds actiever de laatste tijd. Vooral op de sociale media weet de terreurgroep haar aanhangers wereldwijd te bereiken. Via media en het verfoeilijke tijdschrift ‘Inspire’ worden de meest gruwelijke ideeën verspreid. In een wereld waarin satellieten bijna met je mee kunnen lezen als je de krant leest op de wc, zou er toch een manier moeten zijn om die accounts te stoppen en zo’n blaadje uit te bannen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. meijer61200

  Kijken die haatbaarden wél eerst in het spoorboekje? (Als ze al kunnen lezen tenminste) Want er is nogal eens vertraging bij de NS, en wachten vindt niemand leuk toch?

 2. Lex

  Ik begrijp niet dat deze media dit toelaten en dergelijke video’s niet meteen worden verwijderd of worden geblokkeerd.

 3. tomygun

  Dit is waarom er al lang een mossel ban zou moeten zijn
  geen mossel boten geen mossel transport in het geheel
  enkeld van het eene mossel land naar het andere mossel land
  met hun Eigen mossel transport .
  Een vlucht van 45 minute heen en terug 1,5 uur duurd nu dank
  zij deze mossels 7 uur .
  Maar links vind ze toch wel zo aardig en zielig .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.