Duurzaam beleggen kan bijvoorbeeld met Kronos obligaties

www.kronosbv.nl/
Foto: www.kronosbv.nl/

Over investeren in beleggingen hangt vaak nog een negatieve sfeer, wat veel mensen weghoudt van de aandelenmarkt. Momenteel belegt bijvoorbeeld slechts 23% van de Nederlandse huishoudens in aandelen of obligaties.

Een onlogisch aantal, gezien de historisch lage rente die banken momenteel hanteren. Een perfect moment om te gaan beleggen zou je zeggen. Kronos BV merkt wel dat er een verschuiving plaatsvindt op de aandelenmarkt.

Vervelende bijsmaak schrikt mensen af

Beleggen wordt nog vaak geassocieerd met woekerpolissen en hoge kosten, wat veel huishoudens weerhoudt om te gaan beleggen. Daarnaast verschijnen er regelmatig berichten dat er middels beleggingsfondsen regelmatig geld wordt verdiend over de rug van de mensen in ontwikkelingslanden. Dit zorgt ervoor dat geïntereseerde beleggers steeds meer zoeken naar mogelijkheden waarmee ze middels een investering geld kunnen verdienen en daarnaaast een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Zo wordt er bijvoorbeeld ook steeds vaker geïnvesteerd in Kronos obligaties.

Duurzaam beleggen is hot

Kronos is een partij dat het welzijn van de mensen en de natuur in ontwikkelingslanden hoog in het vaandel heeft staan. Kronos is voornamelijk actief in Ecuador, waar zij duurzame landbouwprojecten ontwikkelen, beheren en exploiteren. Dat men een goed gevoel bij aandelen heeft, wordt dus steeds belangrijker. Duurzaam beleggen is hot.

Op zoek naar een duurzame belegging

Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar een manier om duurzaam te beleggen dien je bij jezelf na te gaan waar jij waarde aan hecht, in combinatie met in welke investering je goede hoop hebt. Bekijk tevens of er recensies zijn die je kan raadplegen, neem geen risico wanneer er vrijwel niets over te vinden is. Op deze manier weet je wat er met je investering gebeurt en kan je een inschatting maken hoe rendabel de investering is.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

2 reacties

 1.   

  Vreemde reclame dit. Die 8% is wel héél veel.

 2.   

  Hot, hotter, hottest.
  Superlatief, beter, best, meer, gewéldig
  fantastisch, grandioos!

  Minder, niets tot niks.

  Lucratief gezien, vind ik het optioneel niet zó
  mijn optie, om in het kader van bewust maaniepuulaatiev,
  onnatuurlijk natuurlijk potentieel behendig een statement
  te maken zonder een statement te zijn.

  Petra Hermans

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!