Duurzaam beleggen kan bijvoorbeeld met Kronos obligaties

Over investeren in beleggingen hangt vaak nog een negatieve sfeer, wat veel mensen weghoudt van de aandelenmarkt. Momenteel belegt bijvoorbeeld slechts 23% van de Nederlandse huishoudens in aandelen of obligaties.

Een onlogisch aantal, gezien de historisch lage rente die banken momenteel hanteren. Een perfect moment om te gaan beleggen zou je zeggen. Kronos BV merkt wel dat er een verschuiving plaatsvindt op de aandelenmarkt.

Vervelende bijsmaak schrikt mensen af

Beleggen wordt nog vaak geassocieerd met woekerpolissen en hoge kosten, wat veel huishoudens weerhoudt om te gaan beleggen. Daarnaast verschijnen er regelmatig berichten dat er middels beleggingsfondsen regelmatig geld wordt verdiend over de rug van de mensen in ontwikkelingslanden. Dit zorgt ervoor dat geïntereseerde beleggers steeds meer zoeken naar mogelijkheden waarmee ze middels een investering geld kunnen verdienen en daarnaaast een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Zo wordt er bijvoorbeeld ook steeds vaker geïnvesteerd in Kronos obligaties.

Duurzaam beleggen is hot

Kronos is een partij dat het welzijn van de mensen en de natuur in ontwikkelingslanden hoog in het vaandel heeft staan. Kronos is voornamelijk actief in Ecuador, waar zij duurzame landbouwprojecten ontwikkelen, beheren en exploiteren. Dat men een goed gevoel bij aandelen heeft, wordt dus steeds belangrijker. Duurzaam beleggen is hot.

Op zoek naar een duurzame belegging

Wanneer je eenmaal op zoek gaat naar een manier om duurzaam te beleggen dien je bij jezelf na te gaan waar jij waarde aan hecht, in combinatie met in welke investering je goede hoop hebt. Bekijk tevens of er recensies zijn die je kan raadplegen, neem geen risico wanneer er vrijwel niets over te vinden is. Op deze manier weet je wat er met je investering gebeurt en kan je een inschatting maken hoe rendabel de investering is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Punt50

    Vreemde reclame dit. Die 8% is wel héél veel.

  2. Babaji538

    Hot, hotter, hottest.
    Superlatief, beter, best, meer, gewéldig
    fantastisch, grandioos!

    Minder, niets tot niks.

    Lucratief gezien, vind ik het optioneel niet zó
    mijn optie, om in het kader van bewust maaniepuulaatiev,
    onnatuurlijk natuurlijk potentieel behendig een statement
    te maken zonder een statement te zijn.

    Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.