Ja hoor: hypocrieten die schreeuwden dat Trump Charlottesville ‘moest benoemen’ zwijgen nu allemaal

Verrassing verrassing: zo hard als links afgelopen weekend schreeuwde dat president Trump niet specifiek genoeg was over de daders van Charlottesville, zo stilletjes zijn ze nu over Barcelona. Ra ra, hoe zou dat nou toch komen?

De wereld was dit weekend te klein toen Donald Trump een reactie gaf op de gebeurtenissen in Charlottesville. Trump zei toen dat hij “het geweld van alle kanten” “in de sterkste mogelijke manier” veroordeelde. Daarbij heeft hij natuurlijk helemaal gelijk – zowel extreem-linkse als -rechtse relschoppers grepen daar veelvuldig naar geweld, maar de linkse media werden helemaal gek. ‘Wat een schande dat hij niet zegt dat het extreem-rechts, nazi’s waren die dit op hun geweten hadden!’ schreeuwde links in koor. Nog voordat er überhaupt feiten bekend waren over het hoe en wat.

En weet je: dat had ik nog niet eens zo erg gevonden, als ze tenminste nog een beetje consequent waren geweest.

Eén van de meest populaire hobby’s in linkse kringen is namelijk het nadoen van struisvogels, ook wel ‘kop in het zand steken’ genoemd. Het doel van dat spel is om zo lang en stug mogelijk te doen alsof je de de werkelijkheid niet snapt of ziet, en toegegeven: die linkse rakkers hebben er talent voor. Hadden ze hier namelijk niet aan meegedaan, dan hadden ze gisteravond na de gruwelijke islamistische aanslagen in Barcelona en Cambrils al Twitter en andere media volgeschreeuwd met oproepen als “wereldleiders, benoem deze islamistische aanslag!” Ah maar nee, natuurlijk niet: in plaats daarvan zwijgen ze, hoewel ISIS de aanslag allang heeft opgeëist, de gebruikte tactieken al ontelbaar vaak gebruikt zijn door jihadisten en alle opgepakte verdachten Noord-Afrikaanse roots hebben. Toch is het motief ‘nog altijd een raadsel’.

Een greep uit de prachtige, en vooral oliedomme reacties op Barcelona. Onze eigen politici durven niet eens het woord “aanslag” in de mond te nemen, laat staan dat ze de daders noemen:

Sterker nog, Jesse Klaver blijkt ook nog eens niet de moeite te hebben genomen die uiterst karige tweet zelf te typen:

Vanzelfsprekend staat ook Donald Trumps favoriete nieuwszender niet te springen met het benoemen van de daders:

Om nog maar te zwijgen – pun intended – over onze eigen media. En daarmee zal er dus nooit wat veranderen: zolang de wereld niet duidelijk maakt het helemaal gehad te hebben met de gewelddadige elementen van de islamistische ideologie en moslims niet besluiten tot het stevig hervormen daarvan, zullen we keer op keer kunnen bidden, kaarsjes aansteken en knuffelbeertjes en bloemen leggen bij het zoveelste monument. Wegkijken gaat niets veranderen, eindelijk eens actie ondernemen wel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

87 reacties

 1. Blue monday

  Nog even terug naar Charlottesville….

  Als nationalist of partiot ga je toch niet tussen de hakenkruizen in lopen?
  Geweld moet je veroordelen zeggen we dan rechts-schijnheilig, maar als mijn buurman
  met een nazi-vlag zwaait en joden dood wenst kan ie van mij een klap voor z’n gore bek krijgen.

  Zover ik na kan gaan benoemt iedereen van links tot rechts het islamitische geweld, verschil dat jij graag ziet is om alle moslims daarvoor verantwoordelijk te stellen.

  1. K.Dopper

   Heel veel nationalisten en patriotten voelen zich prima thuis tussen de hakenkruizen, Blue monday. Dar zitten volgens Trump veel heel fijne mensen tussen.

   1. Tinneke

    zinsopbouw controleren☺

    1. corfo

     @ Tinneke.
     ’t Zal wel een buitenlandse parasiet zijn, die moeten dat nog leren.
     En dát is juist hun zwakste kant : leren !!!!

    2. Kiekebuhu

     Juf…..??

   2. Laaghlandt

    Mee eens K. Dopper.
    Ik persoonlijk heb er geen problemen mee. Maar wel in de juiste context. Ik heb Wel problemen als KKK lui er mee rondlopen en misbruiken!

   3. Bloem

    Zelf bezit u ook een vleugje nationalisme, gezien uw eerdere pleidooi om het volkslied te onderrichten aan onze jeugdigen. Maakt dat vleugje nationalisme dan gelijk dat je jezelf thuis voelt bij rechts extremisten? Sat kan ik mezelf niet voorstellen. Volgens mij heeft Trump nooit aangegeven dat hij sympathie voelt voor Nazi’s. Tenzij hiermee alle niet links georiënteerde burgers geadresseerd worden.

   4. Ritter

    “Heel veel nationalisten en patriotten voelen zich prima thuis tussen de hakenkruizen, Blue monday. Dar zitten volgens Trump veel heel fijne mensen tussen.”

    Wat Trump heeft gezegd is dat er onder de demonstranten die tegen het neerhalen van standbeelden protesteerden ook mensen meeliepen (vooral de eerste dag toen er geen neo-nazi waren want die kwamen de tweede dag) dat er dus mensen meeliepen die niets met nazi’s hebben te maken en ten onrechte door de media als neo nazi’s werden bestempeld. Trump had het over die mensen.

    U verdraait bewust de woorden van Trump; net zoals de media doet.

    Onderstaande video laat zien wat Trump heeft gezegd; en niet de verdraaiing van zijn woorden door de media. In de video zie je ook dat Trump verschillende maken ondubbelzinnig het rechtse geweld veroordeeld.

    http://insider.foxnews.com/2017/08/15/donald-trump-charlottesville-press-conference-fake-news-all-sides-statement

   5. Feit

    Bron graag. Of zijn het “onderbuikgevoelens”?

  2. Augustinyak

   Moslims zijn ook allemaal medeschuldig! Deporteren dat ongedierte.

   1. K.Dopper

    Tuurlijk, Rob.
    Of, zoals je eerder voorstelde, allemaal opsluiten in concentratiekampen en gedwongen steriliseren.

    Je bruine mentaliteit is nog steeds fris en fruitig.

    1. Augustinyak

     Dat gaat natuurlijk vooraf aan hun deportatie Hutten, das logisch.

     1. K.Dopper

      Goed zo, de Haan, mensen al jij gaan het hier helemaal maken.

      😉

    2. Ngatimoto

     Uw oplossing is?

     1. corfo

      @ Ngatimoto.
      Ik denk dat u aan die domoor IETS teveel heeft gevraagd !

    3. swetsnek

     Toe maar wimpie hutten moet jij je kut websitje niet onderhouden doe je nog wat nuttigs

     1. K.Dopper

      Troll alert!!

   2. Kees

    Dat is wat cru, maar ik moet wel de 1e moslim nog tegenkomen die hier zijn afschuw over uitspreekt. Vaak blijkt het tegendeel! En dan mag je toch zeggen: wie zwijgt stemt toe…

  3. Ritter

   Blue monday

   Deze beelden hebben niets met neo-nazi’s en dat soort dingen te maken. Deze beelden hebben te maken met de geschiedenis van de VS.

   Helaas hebben deze zeer kleine groepen z.g “neo-nazi” voor een gedeelte deze discussie over de beelden gekaapt.

   En terecht heeft Trump deze extreem rechtse groepen ondubbelzinnig veroordeeld. Maar Trump heeft ook terecht de extreem linkse demonstranten veroordeeld die bewust en zonder vergunning met wapens naar de demonstratie gingen om deze met geweld te verstoren.

   Overigens zijn de z.g neo-nazi’s in de VS zijn zeer klein. En veel daarvan weten niet wat het nazisme inhoud.

   Het vernielen van beelden en daarmee van geschiedenis word gedaan door groepen als de Taliban en ISIS. Dit soort groepen doen ook aan beelden vernieling. En waar houd de vernieling op? Is boekenverbranding de volgende stap?

   Zoals Trump zegt:

   ‘Is It George Washington Next Week?’: Trump Blasts Monument Removals as ‘Changing History’
   http://insider.foxnews.com/2017/08/15/donald-trump-charlottesville-winery-press-conference-monument-lee-antifa-kkk

   1. Blue monday

    Laten we Timothy McVeigh er dan ook eens bijhalen. Na 9/11 toch de grootste aanslag in de USA. onderdeel van een kleine nationalistische militie. Het lijkt dat alle
    bloedgroepen van nationalisten tot de neo-nazi’s een agenda delen.

    Daarom is Robert E. Lee van een geaccepteerd persoon in de 80’s verworden tot een symbool van de KKK en Neo-nazi’s. De nationalisten moeten zich scherp afzetten tegen dat tuig en daar heeft het wel de schijn tegen.

    En van mij MOET een standbeeld van Robert E. Lee ook gewoon blijven, de man is geschiedenis en laten we eerlijk zijn, wat vonden onze eigen voorouders in 1860 van zwarten? Robert E. Lee was daarbij vergeleken een zeer verlichte geest.
    en…de gouden koets breken wij ook niet af, zelfs Maarten van Rossem vind dat absurd.

    Overigens een voetnoot….veel standbeelden, met name in het zuiden zijn opgericht als signaal tegen de vrijheden die negers kregen. met name in de jaren ’20 en ’60. Hier zit wel degelijk een racistische gedachte achter.

    1. Ritter

     Blue monday

     In de VS worden zijn er de afgelopen jaren aanslagen geweest door moslims en door extreem links.

     En zoals al gezegd zijn de z.g neo nazi’s zeer klein; misschien een paar honderd man die dan gekleed gaan in pakken bij bepaalde gelegenheden. Die vormen geen gevaar; het is hooguit komisch.

     Het echte geweld in de VS word gepleegd door linkse actiegroepen zoals BLM en ANTIFA die bij veel gewelddadigheden zijn betrokken.

     En door linkse activisten zoals die man die een paar weken geleden 6 Republikeinen neerschoot. De aanslag pleger was een Sanders supporter en een Trump hater.

     1. Blue monday

      Ik begrijp je en ik zie toch een terugtrekkende beweging.

      Je hoeft mij niet te wijzen op links geweld….het probleem is dat dat rechts geweld niet goed kan praten en zeker zo ruim vertegenwoordigd is.

     2. K.Dopper

      Mijn zijn wel veel dodelijke slachtoffers bekend van extreem-rechts geweld, Ritter, maar weinig van extreem-links geweld.

      Hoe verklaar je dat, zou het kunnen zijn dat dit extreem-links geweld voor een belangrijk deel op een mythe berust?

     3. IJscoman

      Als een gebedsmolen blijft autist K.Dopper zijn leugens herhalen. Gisteren, eergisteren, vorige week poneerde hij hier deze smerige verhalen en gisteren, eergisteren en vorige week werden ze door tal van reaguurders weerlegd, ontkracht en ontzenuwd en werd -door feiten en links ondersteund- verteld hoe het werkelijk zat. Nochtans blijft Dopper zijn op niets gebaseerde aantijgingen herhalen. Stakker.

      Extreem-links heeft miljoenen doden meer op zijn conto dan extreem-rechts. Punt uit.

     4. K.Dopper

      IJscoman kan er op vertrouwen dat ik hem nooit voor autist zal uitkafferen.

      Voor het overige bevat zijn bijdrage helaas geen argument of feit.

     5. buitenbeentje

      @ Dopper
      Een oude studievriend van mij is psychiater. Zijn raad: Je moet ze altijd gelijk geven. Dus Dopper: Je hebt gelijk.

      O ja, antwoord alsjeblieft met “troll alert”, dat maakt mijn middag weer goed, ik ben gek op absurdistische humor.

     6. K.Dopper

      @Buitenbeentje,
      Jammer dat je helemaal tot trolniveau bent afgezakt.

     7. buitenbeentje

      @Dopper
      mijn dank, van jou beschouw ik dat als compliment!

  4. Ritter

   Blue monday

   Linkse politici lopen mee met demonstraties waarin Hamas en dat soort organisatie meelopen.

   Bommel van de SP liep mee in een demonstratie waarin werd geroepen dat Joden aan het gas moeten.

   Veel linkse politici liepen mee met een demonstratie van ANTIFA in Hamburg waarbij de halve stad werd vernield.

   Linkse politici in de VS lopen mee met de zeer gewelddadige BLM die betrokken is bij veel rellen en vernielingen.

   De media zijn enorm hypocriet. Links geweld word vaak vergoeddelijkt en er word vaak begrip voor gekweekt door de media maar rechts geweld word enorm veroordeeld en gelijk gekoppeld aan iedereen die ter rechterzijde van het politiek spectrum actief is.

 2. Ritter

  Trump heeft vele malen het extreem rechtse geweld veroordeeld te zien in zijn statements en persconferenties.

  Maar Trump heeft ook het extreem linkse geweld veroordeeld van groepen als ANTIFA en BLM die speciaal gewapend met stokken naar de demonstratie was gekomen om deze met geweld te verstoren.

  Kortom, Trump heeft de feiten benoemd. En dat zit de media goed dwars. Want die wilde dat Trump alleen het extreem rechtse geweld benoemde. En niet het linkse geweld.

  Obama heeft nooit het vele geweld veroordeeld van extreem linkse groepen als ANTIFA en BLM. Obama heeft nooit het islamitische terrorisme benoemt; het woord “islamitisch” terrorisme kon Obama niet door zijn strot krijgen

  En de media hebben daar uiteraard nooit ophef over gemaakt. Die hadden/hebben dezelfde agenda als Obama.

  Want veel journalisten weigeren ook het islamitische terrorisme te benoemen; maar als het extreem rechts geweld is word het altijd benoemd. Daar kunnen de media niet genoeg van krijgen.

  NBC , zoals veel andere Amerikaanse zenders die Trump haten, hebben dan ook maar weinig aandacht besteed aan de aanslag in Spanje; de meeste tijd hebben ze besteed aan het demoniseren van Trump. Want volgens de media is niet de islam en haar vele aanslagen een gevaar maar is vooral Trump een gevaar dat bestreden moet worden.

  NBC Spends 60 Percent More Time on Trump than Barcelona Terror
  https://www.newsbusters.org/blogs/nb/nicholas-fondacaro/2017/08/17/nbc-spends-60-percent-more-time-trump-barcelona-terror

 3. Rex Gildo

  Waarschuwing!
  Yahoo.nl heeft zich inmiddels eveneens bij het linkse, islamo-marxistische, Antifa-, crypto-communistische en hypocriet-pacifistische, Trump-demoniserende kamp gevoegd.
  Graag boycotten, omdat deze site de geschiedenis inzake de Amerikaanse Burgeroorlog herschrijft om de president (democratisch gekozen) te bezoedelen.

  1. Blue monday

   Yahoo? bestaat dat nog?

   Je gaat me zeker vertellen dat Altavista ook nog bestaat?

  2. Ritter

   Rex Gildo

   Yahoo is een anti-Trump bolwerk; al vanaf de verkiezingen.

   Yahoo is een website die enorm pro-Obama was tijdens zijn presidentschap en Hillary tijdens de verkiezingen heeft gesteund. Veel lovende artikelen over Obama en alleen maar negatieve artikelen over Trump. Daar is Yahoo berucht om.

   Yahoo is net als CNN, NYT, Wapo en andere mainstream media enorm anti-Trump en demoniseren hem dagelijks.

  1. Ritter

   K.Dopper

   De generaals bevestigen wat Trump heeft gezegd. Zoals Trump het extreem rechtse geweld heeft veroordeeld hebben de Generaals dat ook gedaan in navolging van Trump.

   Natuurlijk geven de linkse media, waaronder slate, daar weer een eigen interpretatie aan. Die doen het voorkomen als er een soort onenigheid is met Trump.

   De feiten zijn dat nergens in die Tweet kritiek op Trump word uitgeoefend maar word bevestigd en ondersteund wat Trump heeft gezegd.

   1. K.Dopper

    De generaals voelden zich gedwongen om zich explciet uit te spreken omdat hun baas het onvoldoende en ambivalent deed. Als Trump duidelijk was geweest op dit punt hadden we de generaals niet gehoord.

    Trump komt steeds meer alleen te staan: nu generaals, CEO’s en leden van zijn partij afstand van hem nemen brokkelt zijn machtsbasis razendsnel af.

    1. Guus Geluk

     Vergeet niet de tweespalt en machtsstrijd in het Witte Huis, de kampen Kushner en Bannon. Hoewel Trump ons altijd weer weet te verrassen, lijkt hem hetzelfde te vergaan als de LPF: ruzie, ondergang en de professionals die de troep weer kunnen opruimen.

    2. Ritter

     “De generaals voelden zich gedwongen om zich explciet uit te spreken omdat hun baas het onvoldoende en ambivalent deed”

     Trump heeft zich ondubbelzinnig uitgesproken tegen extreem rechts geweld; niet een keer maar verschillende keren. Maar voor de media is het nooit genoeg.

     De reactie van de tweet van de Generaal was een reactie van een Tweet op Twitter en niet op de uitspraak van Trump. De Generaal reageerde op die Tweet.

     Maar die context word in het artikel weggelaten.

  2. swetsnek

   Dat kunnen ze beter niet doen
   Want er zit nog een dwerg met nukes te wachten tot het zover is dan druk hij wel op de knop

 4. Ritter

  “Links: Aanslag Barcelona: Neutraal, gereserveerd. Rechts: Aanslag Charlottesville. Duidelijke uitspraken, probleem benoemen. Twee maten dus.”

  https://twitter.com/Trockenheit/status/898456554659348480

  1. corfo

   @ Ritter.
   Nog even wachten dan wordt er door de één of andere extreem linkse mafketel geprobeerd om ons, de weldenkenden en realisten, wijs te maken dat Volkert v.d. Graaf, u weet wel : de moordenaar van dhr. Fortuyn, lid was van de PVV, en dat de gore moordenaar van Theo van Gogh een sympathisant van Trump was.
   Die linkse bende gaat net zo lang door totdat ze ’t zelf geloven. Een buitengewoon minderwaardig clubje, in ieder geval datgene dat op dit forum “huist”.

   1. K.Dopper

    Volkert van der G. was van geen enkele politieke partij lid.
    Corfo is hier niet zo fris bezig.

    1. corfo

     @ Dropper.
     Werd jij geroepen ?
     Ik dacht van niet, kwestie van normaal lezen Dropper.
     Maar mij is nu wel duidelijk dat jij jezelf rekent tot de extreem linkse mafketels ; dank Dropper, verduidelijk mij geheel en al jouw “gedrag”.

     1. K.Dopper

      Troll alert !!!

    2. Augustinyak

     Vieze Volkert was een prominent GL lid.

     1. corfo

      @ K.Dopper.
      Als ’t jou te moeilijk wordt, roep je zo hard mogelijk : “Troll alert !!”
      Behalve een enge, vieze man, zoals een reaguurder jou noemde, ben je óók nog een schijthuis 1ste klas; die zichzelf in het rijtje :
      “extreem linkse mafketels” plaatst, waarvoor nogmaals mijn dank.

     2. K.Dopper

      Volkert had zijn lidmaatschap van de GL opgezegd en was dus zeker geen prominent lid. Hij vervulde ook geen enkele funtie in die partij.

     3. K.Dopper

      Corfo, ik vermeld de waarschuwing ‘Troll alert’ als ik geconfronteerd word met bijdragen zonder feit of argument maar wel met domme scheldpartijen. Jouw bijdragen zijn daar helaas een typisch voorbeeld van.

    3. mening66

     Volkert d Graaf was lid v Groen LinkSS en je kan verdraaien tot je een ons weegt.
     Dat zal je in deze niet helpen.
     Dit weet ik van zeer betrouwbare bron.

    4. swetsnek

     troll allert

 5. Ni28

  Links kent in hun veroordelingen maar eenrichtingsverkeer, alleen rechts moet bloeden. De politieke correctheid doet de rest. Inderdaad was het in Barcelona geen aanslag maar een samenhang van omstandigheden. Nu volgen de krokodillentranen van verantwoorde politici en een paar dagen stilte en dan gaan wij over tot de orde van de dag. Onze formerende partijen weten het al zij gaan ontwikkelingshulp bieden. Goh, wat doen zij de laatste 50 jaar? Ontwikkelingshulp bieden, toch? Nieuw is dat zij de regeringen van niet meewerkende landen dreigen met geld stop. Dat hadden zij al tientallen jaren geleden moeten doen. Nu bereiken zij mee dat er nog meer mensen gaan vluchten omdat de grenzen niet dicht zijn. Dichte grenzen werken wel, dat zien wij met de Hongaarse muur(dus niet de weerzinwekkende Turkse deal) en het stoppen van “hulp” van de ngo’s. En wees humaan ook tegen je eigen bevolking en niet alleen immigranten.

 6. werikke

  Zelfs hier is iedereen politiek correct en buitelt over elkaar heen om te zeggen dat men geen nazi is. Misschien heb ik voor sommige ideeen wel sympathie maar omdat dat wordt gelinkt aan de 2e w.o. mag je dat niet zeggen. Ik ben dan een N.S.B.er ik ben nationaal socialistisch niet omdat ik anderen haat of zo maar wil graag dat mijn Nederland ook mijn Nederland blijft en dat het onze plicht is een land door te geven met toekomst voor onze kinderen en met de islam die overheersend is is dat niet mogelijk. Dat Wilders dit als hoofd item in zijn programma heeft staan stem ik op hem zodat mijn kinderen mij later niet kunnen verwijten dat ik het zag gebeuren en niets heb gedaan. Ja ik zou meer willen maar zoals ik al vaker aangaf ook ik kan niet alles doen wat ik wil . Ik heb zoals veel werkenden verplichtingen en dan heb je borders om je mening te ventileren. Nu ben ik best eerlijk en zal geen geweld gebruiken echter het is moeilijk als ik weer zoveel onschuldigen zie sterven door aanslag.

  1. K.Dopper

   Als ik mijn kinderen zou moeten vertellen dat ik PVV heb gestemd zou ik me kapot schamen. Maar er zijn dus mensen die de PVV een nette club vinden met verstandige ideeën.

   Verbazingwekkend maar waar.

   1. werikke

    je hebt nu nog de vrijheid om niet op een partij te stemmen die je niet wilt . Jij en je consorten willen misschien bereiken dat dat dat niet meer mag. Als je nu weer eens nadenkt moet je eens nadenken wie van ons 2 nu andere meningen wel accepteerd . Ik kan je met PVVérs in contact brengen die allemaal nette mensen zijn en het beste voorhebben met ons land en de inwoners maar bij voorbaat de PVVér neerzetten als een clubje die eigenlijk te erg voor woorden is is beetje dom en heeft een vooroordeel smaakje.

    1. K.Dopper

     De PVV is een racistische en ondemocratische partij die voorstellen doet die in strijd zijn met Grondwet en rechtsstaat en een een partijleider die door de rechter voor racisme is veroordeeld.

     Ik kan dat geen nette club noemen, en als je er op stemt zul je je kinderen moeten uitleggen dat je stemde op een foute partij. Sterkte daarmee.

     1. werikke

      Dat iets tegen de grondwet is geeft nog niet aan dat dat verkeerd zou zijn.
      Als er nooit iets zou veranderen zouden wij nog in berenvellen lopen .
      Ik vind Wilders niet racistisch of ondemocratisch aangezien hij de mensen die op hem stemmen wel vertegenwoordigd dat jij daar niet mee eens bent dat mag . En met de uitspraak van de rechter ben ik zowiezo niet eens zelfde als rechters iemand veroordelen voor uur schoffelen als ze iemand op scooter hebben doodgereden . Dus ik leg graag uit aan kinderen en kleinkinderen dat er een tijd was dat mensen zoals jij er voor gezorgd hebben dat ze in een niqab moeten lopen . Ik kan jou niet overtuigen en jij mij niet en wij verschillen in wat wij als een geweldig land zien dan kan ik jou wel afzeiken en jij mij maar heeft geen zin. Wens je toch een fijne dag toe en wijsheid en dat dat eerder komt dan de dag dat je met oranje overal op het strand zit. groet

     2. K.Dopper

      Mensen die de rechtsstaat met voeten treden, zoals werikke, herken je altijd aan het gemak waarin de uitspraak van de onafhankelijke rechter terzijde schuiven. Ze doen denken aan de linkse anarchisten die riepen “Jullie rechtsstaat is de onze niet!”, we maken zelf wel uit wat recht en onrecht is. De wet geldt zolang hij niet op een democratische manier is gewijzigd en de onafhankelijke rechter is democratisch en rechtsstatelijk bevoegd op grond van die wet vonnis te wijzen. Het is triest dat mensen als werikke menen dat democratische spelregels voor hen niet gelden omdat ze liever eigenrichting willen plegen.

      Dit is de kern van het fascisme en daar verzet ik me tegen.

   2. Augustinyak

    Die larven van jou zijn volkomen geinfecteerd door dat vieze gedachtegoed van je sloeber, die zijn verloren.

    1. corfo

     @ Augustinyak.
     +++++++ !!
     Gluiper Dopper stemt vast en zeker VVD, volgens hem vast wel een nette partij, met Henri Keizer, Loek Hermans, Opstelten, Teeven en meer lui van dat “kaliber”, Pinokkio Rutte enz. Oh jé, wilde ik ook nog Lubbers noemen, die een mevrouw ongevraagd in haar kont kneep, maar Lubbers is van een andere nette partij, CDA.

     1. K.Dopper

      Trol alert!

 7. Mariposa78

  K. Dopper neem ik niet serieus meer, hij leest dingen en ziet zaken die er niet zijn.
  En in een ander topic praat hij de islamistische ideologie en moslims en het geweld wat daarbij hoort goed.
  Hij vind het zelfs nog goed ook dat het gebeurt en het liefst dagelijks.

  1. K.Dopper

   Kan Mariposo een citaat van me geven waarin ik de ‘islamitische ideologie’ (islam is geen ideologie en dol ben ik er ook niet op) en moslimgeweld goedpraat?

   Zolang hem dat niet lukt stel ik vast dat hij maar wat zit te liegen.

  2. werikke

   Mariposa , ik neem hem juist erg serieus en ben blij dat hij nu gewoon hier op forum zit i.p.v. in een wit busje mensen omver rijdt . En zou hem aanraden als die veel sympathie heeft met de moslims en hun cultuur dat die dan naar een land zou gaan waar hij en zijn kinderen kunnen doen wat ze willen maar dan ook niet met hangende pootjes terug komen als blijkt dat het sprookje toch niet klopt. Hij mag alles vinden hier in dit land ik denk in yemen of noem maar op zou dat niet mogen dus weggaan zal die nooit dus is deze man gewoon een recalcitrant persoon.

   1. K.Dopper

    ‘ben blij dat hij nu gewoon hier op forum zit i.p.v. in een wit busje mensen omver rijdt’

    Smerige beschuldiging.

    1. sjun

     Je bent juist door werikke vrijgepleit en toch gedraag je je als de Gordon van DDS.

    2. werikke

     beschuldiging is dat ik zeg dat je het gedaan heb mijn opmerking is dat ik blij ben dat je via een forum je mening filtert zolang dat nog gebeurd is er niets aan de hand. Als ik mij net zo snel gekwetst zou voelen kan ik beter niet op forums discuseren . Als je kaatst moet je de bal kunnen verwachten en dat zonder rancune. nu moet ik gaan moet tenslotte nog boodschappen halen wij eten vanavond echte hollandse chinees. haha groet

     1. corfo

      @ werikke.
      Laat u niet in de luren leggen door figuur Dopper.
      Hij verdraait álles en probeert ú een schuldgevoel aan te praten.
      Als ’t hem te moeilijk wordt, reageert hij met : Trol alert !!!
      Voor de rest een “goede” man, maar een beetje heel erg dom.

  3. Laaghlandt

   K. Dopper kan er niet zo veel aan doen, dit is hem en ons aangeleerd om zo te denken. Echter, wij, die anders denken, sluimerde ondergronds. Met Pim begon er weer wat licht op ‘rechts’ te schijnen. Maar voor Pim hadden wij al een poging gedaan met CP86 en CD… doch, dit was schijnbaar te kort na de oorlog, waardoor het de kop werd ingedrukt door de linkse maatschappij.
   Dat hij in democratie gelooft, tja.. veel mensen zijn nog niet echt wakker en denken dat democratie de oplossing is. De PVV (waar ik geen liefhebber van ben) is inderdaad ondemocratisch. Dit hoeft dus niet persee slecht te zijn als het werkt.

   1. werikke

    waarom zijn toch mensen zoals dopper altijd gelijk aan schelden met fascist terwijl dat niets te maken heeft met wat ik zeg of schrijf .Het lijkt wel of ze dan de discussie willen torpederen zodat ik in mijn schulp kruip en stilletjes ga denken dat ik wel heel verkeerd bezig ben. En ja ik ben liefhebber van de PVV omdat ik bij een andere partij mij niet vertegenwoordigd vind. Nogmaals ik ga mij niet verdedigen wat ik wel of niet ben maar van mij hoeven anders denkenden niet dood of naar opvoedingsgesticht . Ik denk als je lid zou kinnen worden van PVV dat allerlei personen lid gaan worden en dat links constant loopt te roepen hoe rscistisch alle PVVérs zijn dus eigenlijk is het maar goed ook.

  4. Mariposa78

   Ik zit dus te liegen, lees je eigen reactie’s eens terug
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/terreur-in-barcelona-busje-rijdt-in-op-mensen-bij-ramblas-meerdere-gewonden/
   Omdat dit natuurlijk niet duidelijk genoeg voor je is, ga je natuurlijk op de taal nazi en dan op de persoon spelen.
   Je neemt anders geen afstand van het geweld en beweert zelfs dat het dagelijkse kost kan en mag worden.
   En dat we er maar aan moeten wennen omdat zij het misschien ook wel eens gedaan kunnen hebben.
   Want Meester, Meester, Jantje doet het ook dan mag ik het ook.
   Dat heeft echt iemand met een geestdode eigenheid, die aleatoir is over zijn beroep en parafilie.

   1. K.Dopper

    Ik verklaar uit het geweld uit de oorlogssituatie die we bewust gecreëerd hebben maar daarmee praat het terroristische geweld toch niet goed?

    Ik praat toch ook niet goed dat onze bommenwerpers honderden burgersclachtoffers maken in islamitische landen?

    1. werikke

     Daar ben ik dan weer mee eens . maar met dat onze bommenwerpers neem ik aan die van de westerse wereld . ik gun die IS lieden hun eigen kalifaat waar ze hun manier van denken en leven mogen beleiden echter ga dan hier weg en blijf daar kom niet terug en probeer dan ook niet ons hier te overtuigen . Ik ben wel met je eens dat de VS meer kapot heeft gemaakt met invallen en bombarderen dan goed is geweest en dat europa nu met het probleem zit. Maar die gelukszoekers die er nu zijn zijn niet de oorlogslachtoffers maar gewoon mensen die hier gratis geld willen ophalen en ipv hun eigen land proberen op te bouwen parasiteren op ons en dan ook nog hun wil willen opleggen. En ja ik ben er weer even hoef pas over half uur weg. wilde dit nog even kwijt. Ik ben wel blij met dit forum ik ben het niet eens met je maar kan wel veel zeggen als ik dat bij joop.nl probeer willen ze mij allemaal om de beurt vermoorden omdat ze alleen hun eigen mening ok vinden. gek volk dat linkse volk.

 8. DolleDries

  Hopelijk gaat men de waanzin van Pechtold overwinnen.
  Ik lees trouwens alleen bij ze dat ze het erg vinden voor Barcelona niet voor de slachtoffers

 9. Guus Geluk

  Volgens vicepresident Pence en De Dagelijkse Standaard is de aanslag islamistisch, terwijl Geert Wilders continu spreekt over een islamitische terreuraanslag. Intussen willen politici niet op de zaken vooruitlopen. Wie zijn hier nu de politiek-correcte wegkijkers? Pence of Rutte?

  1. Guus Geluk

   = wie van beide kampen is dan politiek-correct?

   1. Rust

    Jij Guus.

    1. Guus Geluk

     Ik ben geen wegkijker, Rust. Ik vind het een heel goede zaak als Nederlandse parlementariërs niet op de zaken vooruitlopen. De vraag is of Pence en De Dagelijkse Standaard wegkijken, aangezien ze het motief radicale islam danwel islamisme noemen.

     1. Rust

      Word eens wakker Guus en verstop je niet achter woordjes die een paar jaar geleden nog onbekend bij je waren. Er is geen gematigde islam, als het er op aan komt staan ook de ‘niet geradicaliseerde’ moslims achter deze extremisten. De gehele islam leeft nog in de middeleeuwen er heerst daar oorlog sinds 610 en deze aanvallen hebben ook daadwerkelijk niks te maken met religie, het is gewoon haat naar de westerse cultuur.

     2. Guus Geluk

      Gisteren heeft de Spaanse moslimvereniging de aanslag uitgebreid veroordeeld. Dat is een teken aan de wand. Daarnaast: IS peinst er ook niet over moslims te vermoorden.

 10. Ritter

  ANTIFA heeft een nieuwe “supporter”; de Ayatollah Khamenei

  Ayatollah Khamenei Demands America ‘Tackle White Supremacy’ After Charlottesville
  http://www.breitbart.com/national-security/2017/08/17/racist-holocaust-denying-ayatollah-khamenei-weighs-white-supremacy/

 11. corfo

  Ik lees heel veel reacties die alleen maar bestaan uit : “Trol alert “; soms met 1 L en dan eens weer met 2 LL. Steeds afkomstig van @ Dropper. die de ene leugen na de andere het licht doet zien. Zoals hij loog over Volkert v.d. Graaf, de beruchte moordenaar, die géén lid van een politieke partij zou zijn. Moordenaar Volkert was/is een volwaardig lid van Groen links, Dropper.
  Verspreidt jouw leugens eens in je eigen kring van extreem linkse mafketels, zoals je dat zelf noemde.

  1. K.Dopper

   Mij is uit het strafdossier bekend dat Volkert vander G. geen lid (meer) was van GL en daar zeker geen rol meer in vervulde.

   Als je feiten hebt die het tegendeel bewijzen ben ik de eerste om mijn mening bij te stellen.

   1. Augustinyak

    Het is te hopen vieze Volkert, zijn dochter alsmede zijn vriendin gruwelijk aan hun einde komen.

    1. K.Dopper

     Ik wens onze beste Augustinyak, na nog een lang leven in goede gezondheid en geluk, evenwel een vredig sterfbed toe.

     1. Augustinyak

      En jou darmkanker toegewenst trol.

    2. corfo

     @ Augustinyak.
     Helemaal met u eens.
     Uitroeien die troep, met wortel en tak.
     En @ Dopper stelt dat hij het strafdossier van moordenaar v.d. Graaf heeft gelezen; de figuur BLIJFT liegen : de moordenaar was/is gewoon lid van die politieke partij.

     1. K.Dopper

      Kan Corfo zijn standpunt met een bron onderbouwen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.