Knettergekke ANTIFA-terroristen: “Centristen en conservatieven, jullie zijn niet welkom in Boston!”

De nieuwe fascisten noemen zich anti-fascisten.

Links tolerantie in woord en… nou ja, woord:

https://twitter.com/AntifaBoston/status/898972206151192577

Dan ben je dus echt helemaal van lotje getikt als je dat uit je vingers krijgt, maar hé, dat ANTIFA knettergestoord is wisten we al langer. Wat dat betreft kan deze tweet niet als verrassing komen. Deze lui zijn net zo totalitair als Hitler, Stalin en Mussolini waren. Als je ze de mogelijkheid geeft zetten ze binnen de kortste keren concentratiekampen en een leuke goelag op, speciaal voor al die ‘mafketels’ die er andere denkbeelden op na denken te kunnen houden.

Geen rechts persoon zou ooit tegen een linkse persoon of een centrist zeggen dat hij of zij niet welkom is in een bepaalde stad. ANTIFA wel. Deze terreurgroep is namelijk net zo radicaal als Al Qaeda, en net zo dictatoriaal als de nazi’s. Dat ze de euvele moed hebben om zich anti-fascisten te noemen is eigenlijk een grof schandaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Ritter

  Het angstaanjagende is dat veel gevestigde media extreem linkse organisaties als ANTIFA en BLM steunen of in ieder geval proberen begrip te kweken voor het geweld van extreem links. Zoals CNN.

  Dit is de gewelddadige Alt-Left waarover de media weigert de mensen te informeren.
  https://twitter.com/hectormorenco/status/898527711135637505

  1. K.Dopper

   Hoeveel dodelijke slachtoffers vielen er in de V.S. al door toedoen van deze extreem linkse organisaties, Ritter?

   En hoeveel moorden voerde extreemrechts al uit?

   1. Ritter

    K.Dopper

    Er zijn veel slachtoffers gevallen door extreem links geweld.

    Een paar weken geleden heeft een linkse demonstrant en Trump hater nog 6 Republikeinen neergeschoten. Uiteraard geen enkele media ophef hierover.

    Scalise Shooting: Gunman May Have Targeted Republicans; Potential Domestic Terrorism
    http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/14/scalise-shooting-may-targeted-republicans-potential-domestic-terrorism/

    1. K.Dopper

     Ritter haalt zijn mosterd bij het leugenblog Breitbart en zelfs daar weten ze donders goed dat deze schietpartij niets te maken heeft met extreemlinks. Deze boze verwarde man handelde volstrekt op eigen houtje en was geen lid van of verbonden met een linkse organisatie.

     Straks moeten we van Ritter Tristan van der Vlist ook nog aanmerken als een extreemrechtse terrorist.

     http://www.bbc.com/news/world-us-canada-40280034

     1. Ritter

      K.Dopper

      De linkse aanslagpleger was een Sanders supporter en betrokken bij veel anti-Trump acties. Hij was een linkse politieke activist.

      Man Who Opened Fire On GOP Lawmakers Is A Bernie Sanders Supporter, Called Trump A ‘Traitor’
      http://dailycaller.com/2017/06/14/man-who-opened-fire-on-gop-lawmakers-is-a-bernie-sanders-supporter-called-trump-an-traitor/

    2. buitenbeentje

     DFTT

    3. Kodi

     Deze terrorist was ook nog betrokken bij de campagne voor Bernie Sanders. Alle leden van de Democraten en ook hun apolegeten hier dienen hier op aangekeken te worden. Als alleen wraakacties dit linkse geweld kan stoppen, dan moet het maar gebeuren.

 2. Ritter

  De politie chef van Boston beschrijft Antifa als agitatoren die uit zijn op vechten.

  Boston Pol Commissioner describes Antifa “They tend to be the agitators These are the anarchists looking for a fight they’re all MASKED UP”
  https://twitter.com/Trumptbird/status/898963229686280192

 3. Ritter

  CNN neemt het op voor Antifa.

  Vandaar ook dat veel media woedend waren op Trump omdat hij niet alleen het rechtse geweld ondubbelzinnig veroordeelde maar ook het links geweld. En daarover waren de media woedend want veel media hebben begrip voor links geweld.

  CNN Normalizes Antifa: Leftists ‘Seek Peace Through Violence’
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/19/cnn-normalizes-antifa-leftists-seek-peace-through-violence/

   1. Ritter

    Van Urk

    Goed artikel.

    Aansluitend op het artikel; Anti-Israël academicie hebben op de Campus een Antifa groep opgericht.

    Anti-Israel Academics Launch Campus Antifa Group for Faculty
    http://freebeacon.com/issues/anti-israel-academics-launch-campus-antifa-group-faculty/

    1. Kodi

     Vandaar dat El Trollo Pinocchio, thans in de gedaante van K.Dopper, zich zo thuis bij dit vuilnis voelt. Virulente Jodenhaat zit hem immers in het bloed.

   2. Floris

    Een zeer juiste schets. Er is geen wezenlijk verschil tussen de kraakbeweging van toen en de antifa’s van nu. Het is hetzelfde werkschuwe tuig. Waardeloos menselijk afval.

    1. Kodi

     Het vuilnis der maatschappij. Een blok aan het been. Net zoals parasieten dat zijn. Kunnen we ook missen als kiespijn.

 4. Ritter

  Behalve verwarde moslims zijn er nu ook verwarde anti-facisten.

  Een verwarde z.g “anti-fascist” heeft een willekeurig voorbijganger neergestoken vanwege zijn haar kapsel.

  Anti-Fascist Stabs Innocent Man Over ‘Neo-Nazi’ Haircut
  http://insider.foxnews.com/2017/08/20/neo-nazi-haircut-anti-fascist-stabs-innocent-man-over

  1. toetssteen

   @Ritter
   Ik zal er nog even een link bijplaatsen voor met: Breitbart boehoeh roept.

   http://nypost.com/2017/08/19/man-stabbed-after-haircut-gets-him-mistaken-for-a-neo-nazi/

   1. K.Dopper

    Toetssteen is de laatste tijd vaker in de war dus we zullen hem maar niet kwalijk nemen dat hij niet weet dat The NewYork Post een extreemrechts leugenblogje is en niets te maken heeft met The NewYork Times.

    Ik begrijp overigens dat de aanslag door deze verwarde ‘antifascist’ niet tot grote ongelukken heeft geleid. Dodelijke slachtoffers maken is meer de specialiteit van extreem rechts.

    1. van Urk

     Werkelijk? Het zal niet meer lang duren of Extreem- Links zal als laatste strijdmiddel weer opnieuw terroristische organisaties gaan oprichten. https://npofocus.nl/artikel/7545/hoe-zag-terreur-er-vroeger-uit/

     1. sjun

      Misschien kunnen wat minder geïnformeerden dit nog eens nakijken voordat er weer eens tot absolute beweringen worden gedaan over terrorisme en uit welke hoek het verwacht kan worden. http://tinyurl.com/y92hxorx Zo bezien zijn socialisme en islam natuurlijke partners. https://www.youtube.com/watch?v=MFAwwCgQRjE

  2. sjun

   Zulke vormen van kruisbestuiving komen vaker voor. Niet enkel kennen we ten lande door hun geloofsijver tot geweld en aanslagen komende rode fascisten die geen kritiek op hun geloofsleer verdragen, ook het fenomeen rode fatwa is intussen ingeburgerd. Ayaan Hirsi Ali kan er onder andere over meepraten.

 5. Ritter

  De media hebben de Boston Rally , waar het vrije woord werd verdedigt, ten onrechte beschreven als een z.g ‘White Supremacist’ rally.

  Zo onbetrouwbaar zijn de gevestigde media in hun berichtgeving.

  Zelfs de (linkse) burgemeester van Boston heeft de leugen verspreid dat het een ‘White Supremacist’ was.

  De rally was ter verdediging van het vrije woord en een aantal sprekers waren gekleurde Amerikanen.

  Boston Free Speech Rally Falsely Branded As ‘White Supremacist’
  http://dailycaller.com/2017/08/20/boston-free-speech-rally-falsely-branded-as-white-supremacist/

 6. Kodi

  Dode “vluchtelingen”jongetje in alle media – 5 dode kinderen na Barcelona-terreur verzwegen

  Geplaatst op 20 augustus 2017

  Afbeelding

  In de herfst van 2015 stortte er een mediale aardbeving over de westelijke wereld heen, toen aan de Turkse kust een “vluchtelingen”kind verdronk bij de poging om naar Europa te komen. Foto´s van de dode Aylan Kurdi en zijn berging gingen de wereld rond en werden door media en linksen misbruikt om stemming te maken voor ongecontroleerde immigratie en open grenzen. De mediawereld ziet dit heel anders na de terreuraanslag in Barcelona, waarbij 5 kinderen om het leven kwamen.

  Na de terreuraanslag geen beelden van de dode kinderen in de media
  Een Marokkaanse “islamist” sleurde, behalve negen volwassenen, doelbewust in totaal 5 (kleine)kinderen met een bestelbus in Barcelona mee de dood in. Schokkende amateurvideo´s en foto´s van de dode, op straat liggende kinderen verspreidden zich razendsnel op internet. Maar geen enkel mainstream media voelde zich ertoe geroepen om deze vreselijke beelden als waarschuwing van het geïmporteerde terrorisme in Europa te publiceren. Integendeel: dat er vijf kinderen door de islamterreur om het leven kwamen, werd alleen maar in kanttekeningen vermeld. Als het überhaupt al gemeld werd.

  Je mag de conclusie trekken dat westerse media de dood van een “vluchtelingen”kind tot hysterische en paniek zaaiende berichtgeving en stemmingmakerij verleidt, terwijl de gewelddadige dood van vijf Europese kinderen slechts in de marge wordt genoemd. Hoe tragisch de dood van de “vluchtelingen”jongen Aylan Kurdi ook was, daarvoor verantwoordelijk waren in de eerste plaats zijn ouders, die hem in deze gevaarlijke situatie hadden gebracht. De dode kinderen van Barcelona werden echter het slachtoffer van een haatmisdaad, waartegen ook de meest verantwoordingsbewuste ouders hen niet zouden hebben kunnen beschermen.

  Links Barcelona scandeerde: “Refugees Welcome, Tourist go home!”
  Hoe ver verwijderd van de realiteit ook de stad Barcelona, of beter gezegd haar links-progressieve burgers en politici , al is, kun je zien aan de nu op internet verbreide beelden van graffiti en posters uit de tijd voor de aanslag. Op veel plekken in de stad stond te lezen: “Tourist go home, Refugees Welcome” of “Tourist go home, migrants welcome”:

  Afbeelding

  Afbeelding

  De rekening voor deze eisen heeft men nu rijkelijk gepresenteerd gekregen. Bovendien geldt het “internationale” en “tolerante” Barcelona al lange tijd als een bolwerk van “islamisten”.

  Linkse burgemeester demonstreerde voor de opname van “vluchtelingen”
  De burgemeester van Barcelona, Ada Colau, past ook helemaal in dit plaatje. Ze is een voormalige linkse activiste en fervent voorstandster van migranten- en immigrantenrechten. Ze zette zich bijvoorbeeld in voor gratis gezondheidszorg voor “vluchtelingen” en leidde in februari een massademonstratie voor de opname van meer Syrische “vluchtelingen”.

  Met het oog op de terreuraanslag sprak de linkse politica van Barcelona als een nog steeds “internationale, moedige en solidaire stad”. De angst zou nooit zegevieren, aldus Colau.

  Bron: https://www.unzensuriert.at/content/0024739-Toter-Fluechtlingsbub-allen-Medien-fuenf-tote-Kinder-nach-Barcelona-Terror

 7. Kodi

  Over links en terrorisme.

  Warm aanbevolen: Peter Siebelt/Eco Nostra (het netwerk achter Volkert van der Graaf)
  https://www.bol.com/nl/p/eco-nostra/1001004001974863/

 8. Kodi

  ‘Rellen Charlottesville door links op touw gezet om rassenoorlog tegen blanken te starten’

  Xander, 13-08-2017

  Afbeelding
  In Charlottesville vielen 1 dode en 26 gewonden toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed.(5)

  Beelden van een ‘extreemrechtse’ demonstratie in Charlottesville voor het behoud van een standbeeld van generaal Lee gingen de hele wereld over, en iedereen sprak er schande van. Maar wat is er nu werkelijk gebeurd? Journalisten van onder andere Infowars en Breitbart waren ter plekke, en zagen tot hun verbijstering dat de politie extreemlinkse Antifa anarchisten opzettelijk op de conservatieve demonstratie afstuurde. Enkele tientallen extreemrechtse racisten doken plotseling voor deze demonstratie op om voor de camera’s een aanval uit te lokken, een aanwijzing dat ze in werkelijkheid door Antifa werden ingeschakeld. Infowars voorspelt het al maanden, en nu lijkt het zover te zijn: links probeert een rassenoorlog in de VS ontketenen, Trump ten val brengen, en uiteindelijk zoveel mogelijk blanke conservatieven te laten vermoorden.

  Miljardair en ex Waffen-SS’ er George Soros, via zijn Open Society stichtingen partner van de Europese Unie, volgens zijn eigen woorden hater van zijn eigen (Joodse) afkomst en van de Verenigde Staten, lijkt het met zijn enorme financiële steun voor extreemlinkse anarchistische en fascistische groepen zoals Antifa dan toch te gaan lukken: Amerika in chaos storten, een ‘Paarse Revolutie’ en burgeroorlog ontketenen, met massale slachtpartijen op de blanke conservatieve bevolking. En Trump? Voormalig vicedirecteur Mueller verklaarde enkele dagen letterlijk op TV dat de Deep State hem zal vermoorden.

  Denkt u eens in als dit omgekeerd was geweest, als dit een paar jaar geleden publiekelijk over de nog altijd verafgode Barack Obama was gezegd. Alle Westerse nieuwszenders zouden dit hun enige hoofdthema maken, en vrijwel alle politici zouden er schande van spreken. Maar nu? Nu kan hun stilzwijgen als instemming worden geïnterpreteerd.

  Democraten planden rassenoorlog voor het geval Trump zou winnen
  U denkt dat een rassenoorlog overdreven is? In een aantal van de door WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails –waarvan de inhoud nooit is ontkend, maar de aandacht werd afgeleid door valselijk de Russen de schuld te geven- staat letterlijk te lezen dat de Democraten bij het toen nog onwaarschijnlijk geachte winst van Trump een plan hadden opgesteld om een rassenoorlog te ontketenen, het land in chaos te storten en zo alsnog de macht te grijpen.

  Geweld is iets wat links graag inzet als ze hun zin niet krijgen; Project Veritas journalisten filmden undercover hoge Democraten die verklaarden dat het geweld bij enkele campagnebijeenkomsten van Trump door hen was opgezet, om hem en zijn supporters in een zo negatief mogelijk daglicht te stellen. Het is dus zeker aannemelijk dat de Infowars verslaggevers in Charlottesville het goed hebben gezien, en het grove geweld –waarbij één dode en 26 gewonden vielen toen een 26 jarige man met zijn auto op de menigte inreed (5)- inderdaad opnieuw door linkse Antifa groepen werd uitgelokt, mogelijk inclusief het inhuren en inzetten van enkele extreemrechtse racisten of mensen die zich als zodanig voordeden.

  ‘Blanken, wij zullen jullie wijken platbranden’
  Op Twitter en Facebook doen zwarte racisten weer van zich spreken, zoals de 19 jarige ‘Jay Versace’ die een foto van zichzelf met getrokken mes plaatste, met de tekst “blanken, dit is jullie eerste en laatste waarschuwing’. Ze dreigt dat de zwarten inderdaad een oorlog tegen de blanken zullen beginnen, en ‘wij jullie wijken zullen platbranden’. (2)

  Antifa geweld in Hamburg: slechts één relschopper veroordeeld
  De Antifa relschoppers in Charlottesville werden door de politie beschermd en zelfs naar de conservatieve demonstranten gedirigeerd, die bewust door de politie in een fuik waren gelokt. Dat de extreemlinkse anarchisten ook in Europa heimelijk door zekere politieke krachten worden beschermd, bleek onlangs opnieuw in Hamburg, tijdens de G20 top, toen ze de stad in een waar slagveld veranderden waar tienduizenden agenten urenlang niet tegen opgewassen waren.

  Dan zou u denken: er zullen wel veel relschoppers zijn gearresteerd en veroordeeld, mede omdat een flink aantal agenten zwaar gewond was geraakt, en er voor miljoenen schade was aangericht? Mis. Tot op heden werd welgeteld één geweldpleger veroordeeld. Dat klopt precies met de onthullingen in 2015 dat Antifa in Duitsland nauwe banden onderhoudt met Die Linke en de sociaaldemocratische regeringspartij SPD, en zelfs deels door hen gefinancierd wordt. Waren het ‘rechtse’ demonstranten geweest, dan waren ongetwijfeld die allemaal opgepakt en achter slot en grendel gezet.

  Trump veroordeelde alle partijen die geweld pleegden
  Terug naar Charlottesville. De almaar hypocrieter wordende reguliere Nederlandse media huilen zoals gebruikelijk weer mee met hun Amerikaanse collega’s, en verketteren Trump omdat hij het ‘extreemrechtse geweld’ niet zou hebben veroordeeld. Ook dat is weer een leugen, want Trump veroordeelde het geweld ‘van alle kanten’. In de ogen van de NOS, NU.nl, de bekende linkse kranten zoals de Volkskrant en het NRC bestaat er schijnbaar alleen maar ‘rechts geweld’, zodat linkse Antifa terroristen ook van hen een ‘free pass’ krijgen om te doen en laten wat ze willen, vooral als conservatieven het doelwit zijn.

  Pact tussen links en islam
  Misschien wilt u het nog steeds niet beseffen, maar ‘progressief / links’ heeft de oorlog verklaard aan alle conservatieve- en vrijheidspartijen en groepen, die met almaar erger wordende misleidende propaganda in het ‘extreemrechtse’ verdomhoekje worden gezet. Ironisch genoeg is het juist links dat de grootste voorstander is van het binnenhalen van miljoenen volgelingen van uitgerekend de meest racistische, discriminerende, antisemitische, vrouwen- en minderheden onderdrukkende en vervolgende, en slaven houdende ideologie die de wereld ooit heeft gekend: de islam.

  Burgeroorlog
  De bekende conservatieve Amerikaanse radiopresentator Michael Savage herhaalde vorige week dat ‘rechts’ langzaam maar zeker door links over een grens wordt geduwd, en als de Democraten, de ‘Soros’ globalisten, en hun ‘presstitutes’ van de media op zeker moment te ver gaan, men niet anders kan dan de wapens oppakken en zich te verdedigen tegen Antifa, Black Lives Matter en andere haatgroepen, voordat die erin slagen om het complete land over te nemen tijdens hun ‘Paarse Revolutie,’ en een moorddadige tirannie te starten waarin iedereen die weigert hun ‘principes’ te volgen in concentratiekampen zal worden gestopt en afgemaakt.

  Xander

  1. Blue monday

   De post van deze Xander is de mail van een verwarde man, ik denk dat de meeste lezers het hier slikken voor zoete koek, maar zo’n partij leugens bij elkaar is natuurlijk niet normaal meer. Ik vrees echter dat hij het zelf allemaal nog gelooft ook.

   En beste Xander, kom eens met een eigen verhaal, je gelul is pure plagiaat, allemaal overgenomen door andere onfrisse ultra rechtse elementen.

   Duidelijk iemand die vatbaar is voor een extremistische boodschap, wat mij betreft een gezwel op een frisse en goede rechtse agenda.

   En nee, ik ben zelf best wel rechts, heb bij de verkiezingen op FvD gestemd en onderschrijf de boodschap van de PVV voor 90%.

   Dat rechts steeds in het verdomhoekje wordt gezet komt door dit soort ongure types…Xander, blijf aub op je eigen blogje…dit is ziek
   Verder is het no

 9. Steve Van der Vekens

  Maar gelukkig he mensen, staan we niet alleen in het aanhalen betreffende de wantoestanden in Europa.
  Daarvoor hebben we DDS, een plek waar mijn visie – en ongenoegen – geuit en geaprecieerd kan worden door gelijkgezinde mensen.
  Ik hoef dus niet bang te zijn dat ik iets belangrijks vergeet te vermelden, want dan zal een ander het wel vermelden.
  En ook een pluim naar de artikelschrijvers hier die er niet voor vrezen om subjectief te wezen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.