Marxistische Anne Fleur viert de Gay Pride met een communistisch haatsymbool

Geen categorieaug 05 2017, 17:48
De uit het Gooi afkomstige activiste vond de homoparade een geschikt moment om te pronken met het symbool van een ideologie die tientallen miljoenen dodelijke slachtoffers heeft geëist.
De jaarlijkse Gay Pride Parade in Amsterdam is het moment dat de homo's er openlijk voor uitkomen wie ze zijn. Door feestelijk uitgedost op boten over de grachten van Amsterdam te varen, laten ze zien dat homoseksualiteit niet iets is om je voor te schamen. Ook mensen die de Gay Pride wat al te uitbundig vinden, zijn het er doorgaans over eens dat het mooi is dat deze vrijheid in Nederland bestaat. We zijn vrij om te zijn wie we willen zijn, en dat is maar goed ook.
Het is dan ook bijzonder opmerkelijk dat sommigen deze dat van vrijheid "vieren" met het symbool van een ideologie die honderd procent anti-vrijheid is. Anne Fleur Dekker koos er namelijk voor om de gay pride te eren met een plaatje van een hamer en sikkel.
https://twitter.com/annefleurdd/status/893820873962119168
De afbeelding is een bewerking van een Sovjet-propagandaposter. We zien een man in een Russisch kosmonautenpak, voor de gelegenheid uitgevoerd in de kleuren van de regenboogvlag. Hij houdt trots een hamer en sikkel omhoog, het symbool van de communistische ideologie. Leuk man, het symbool van een dodelijke ideologie inzetten voor de Gay Pride!
Nu zullen er natuurlijk mensen zijn die zeggen: "maak je niet zo druk, het is ironisch, doe niet zo zuur!" Toch is het heel opmerkelijk dat Anne Fleur dit post en dat dit in linkse kring kennelijk normaal wordt gevonden. De hamer en sikkel is hét symbool van het communisme, een ideologie die wereldwijd tientallen miljoenen levens heeft gekost.
Volledige generaties in Rusland, China, Vietnam en in Oost-Europa zagen hun toekomst in rook opgaan door het communisme. Welvaart was er niet bij voor hen, en keuzevrijheid evenmin. Ze leefden puur als slaven van de staat, en moesten urenlang in de rij staan voor de meest basale boodschappen. Was je het er niet mee eens, dan werd je opgesloten of zelfs vermoord. Kinderen werden op school opgestookt om hun eigen ouders te verklikken als ze heimelijk anti-communistische ideeën koesterden.
Dat is waar het communisme voor staat. Het is een totalitaire, dictatoriale, dodelijke ideologie. Het is te walgelijk voor woorden om de hamer en sikkel zo vrolijk te tonen, zelfs als "ironie". Het hakenkruis wordt toch ook niet gezien als een grapje, iets waar je om kunt lachen? Het wordt tijd dat de dubbele standaard verdwijnt. Het communisme is net zo goed als het nationaalsocialisme een verschrikkelijke ideologie met miljoenen dodelijke slachtoffers tot gevolg.
De Gay Pride is een dag om te vieren dat we de vrijheid hebben om te zijn wie we willen. Het is dan ook bijzonder ongepast om juist op deze dag hét symbool van onvrijheid trots te tonen. Anne Fleur Dekker moet zich schamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten