Sylvana doet ook een duit in het zakje: hoe durft het AD te benoemen dat veel terroristen Marokaans zijn?

Wat is het ook een zielig mens.

Ja hoor, daar gaan we weer. Sylvana Simons is weer eens witheet van woede. De reden laat zich raden. Iemand heeft zowaar de euvele moed gehad om iets te zeggen dat niet honderd procent politiekcorrect is. Je weet wat dat betekent: mevrouw Simons draait he-le-gaar door.

Dat doet ze dit keer door een wanstaltige Facebook-post te delen van ene Sjoukje Rietbroek-Chyadmi. Die is namelijk boos. Heel boos. Op het AD. Want die krant publiceerde onlangs een artikel met als titel: “Weer Marokkanen. Toeval?

Sjoukje vindt dat absoluut niet kunnen. Want dat ongeveer de helft van alle Europese radicaal-islamitische terroristen van Marokkaanse komaf is mag je vooral niet hardop zeggen. Nee, nee. Het is veel beter om dat soort ongemakkelijke feiten onder het tapijt te vegen en te hopen dat ze niemand opvallen.

Dit gezeur en gezanik van Sjoukje wordt omarmd door Sylvana. Niet zo gek, natuurlijk. Marokkanen zijn immers niet ‘wit’ en ook niet christelijk. En dus gaat Sylvana voor hen door het vuur.

Wat is Sylvana eigenlijk toch een zielig hoopje mens. Dagelijks janken en roepen dat zelfverklaarde beroepsslachtoffers ‘gediscrimineerd’ worden, maar geen woord als zo’n zelfverklaarde beroepsslachtoffer een aanslag pleegt. Dan is het doodse stilte van Sylvana’s kant.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. SlimK1nd

  Sylvana is heel erg begaan met het lot van jonge, veelal criminele, Marokkaanse Salafisten. https://twitter.com/SlimK1nd/status/900647207900250112

 2. Peter Loosduinen

  Heb medelijden met dit mens !!
  Als oud circuspaard mag ze in dit najaar pas weer haar kunstjes op de tv laten zien.
  Ongetwijfeld zal haar smoelwerk weer in beeld komen bij de VARA om aan het volk te vertellen hoe slecht Zwarte Piet wel niet is.
  Gelukkig denkt de overgrote meerderheid hier anders over en zelfs in Weesp, vlakbij het met genderneutrale freaks gevulde Amsterdam is Zwarte Piet van harte welkom.
  Ook moet mevrouw Simons nog de krachten weten te vinden om haar nieuw haatclubje vorm te geven na de teloorgang van Artikel 1.
  Dit kost haar weer centjes en de portemonnee is niet meer goed gevuld.
  Een baantje als telefoniste bij een callcenter is overigens misschien een nieuwe uitdaging.

 3. meijer61200

  Dit weerzinwekkende wijf doet écht alles voor een beetje aandacht! Tja, alleen in huis, kerels lopen gillend weg, en dan moet je toch wat. Ze krijgt veel te veel aandacht. Maar goed, benieuwd wat ze morgen weer te zeiken heeft. Heb je al een nieuwe naam voor je partijtje? Want dat “artikel 1″wat je doodleuk gestolen had, mag toch niet meer? Ik heb wel een leuk idee, maar dat mag ik hier niet schrijven anders heb ik een ban aan mijn broek. Ik heb nu trek en haal nog een doos lekkere negerzoenen.

 4. van Urk

  Als de AD dit had geschreven:”Weer moslims. Toeval?” Dan had het ook niet goed geweest. Misschien moeten we die terroristen gewoon maar weer Ieren, Molukkers of Basken gaan noemen. Maar goed..voor haar blijft het een statement dat blanken racisten of neo-nazi,s kunnen zijn maar dat Marokkanen geen terroristen kunnen zijn.

  1. mening66

   Is dat geen grove belediging voor de Ieren, Basken, Molukkers?
   Wie wil nu vergeten worden met islamieten?
   Nee, de marokkanen zijn vet vertegenwoordigd als het terroristen aan komt, zegt genoeg als zelfs hun koning weigert dat tuig terug te nemen.
   Die denkt beter kwijt dan rijk.
   Hebben die geiten en schapen en ezels ook eens rust.

 5. Marija

  Lieve, schattige, zwarte Sylvana.
  Als je nou je kroeskoppie onder het kleed verstopt, hoef je niets meer waar te nemen van dat waar jij je zó aan ergert.
  Ga toch leuke dingen doen lieverd, waar je vrolijk van kan worden.
  Veel plezier.

 6. werikke

  Deze oproerkraaister wil in de aandacht blijven als n.m niemand meer aandacht schenkt dan kan het weleens zijn dat men haar en der partij vergeet. Dus van de kant af roeptoeteren en de media halen is opzet. Het gaat niet of waar is maar of je naam bekend blijft. Sylvana wie?

 7. Sjorsensjimmie

  Schei toch eens uit om dat mens aandacht te geven, buiten DDS is er niets te vinden over SS zelf niet op dat malle Joop. Op haar facebook 8 reacties op dit bericht. Simons is niks wordt niks en iedereen is er klaar mee behalve DDS die om de paar dagen weer eens een stuk te plaatsen over Simons.

  1. meijer61200

   Helemaal mee eens! Dat mens moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen. Dus géén aandacht meer schenken aan haar onzinnige geblaat.

 8. Pedrito

  Het gekrijs van SS duidt op psychische problemen die samenhangen met de leeftijd. Even bij de huisarts langsgaan is de basis voor een het onderdrukken van deze probleempjes. Kortom,Sylvana, strontvervelende muts, val mij niet lastig met jouw klierige problemen !

 9. Ngatimoto

  Sylvana is een vrouw.
  Vrouwen raken in de overgang en gaan ‘anders’ denken en reageren. Etniciteit:
  Latijns-Amerikaanse en Afro-Amerikaanse vrouwen iets eerder in de overgang. Chinese en Japanse vrouwen zijn wat later dan de gemiddelde blanke vrouw, bij wie de leeftijd op 51,5 jaar ligt. Sylvana is in ieder geval niet van Chinese afkomst en ook niet blank.
  Sylvana zit niet m.i. niet goed meer in elkaar, zeker wat haar denkvermogen betreft.
  http://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=322

 10. Punt50

  Niet weer die SS zwartjoekel. Please…

 11. Nasrani

  Sinds wanneer mag je een feit geen feit meer noemen?
  Feit 1: alle aanslagen worden gepleegd door moslims!
  Feit 2: meer

  1. Nasrani

   Feit 2: meer dan 50% van de aanslagmoslims heeft een marrokaanse achtergrond!

   Dus, wat is het probleem?

 12. Carolina

  Zeer vermoeiend dit madammeke aandachtvraagster. Misschien moet ze maar weer eens een interviewtje geven in Qatar. Lijkt haar wel te passen en kan ze weer janken hoe rascistish Nederland is.
  Vooral niet benoemen dat er WEER veel slachtoffers zijn gevallen die voornamelijk heerlijk aan het genieten waren in geweldig Barcelona.
  Dat willen ze vast niet horen in the big Q.

 13. P.Sisterons

  Geachte redactie,
  ik weet zeker dat veel lezers het met me eens zijn als er niet meer bericht zou worden over simons. dat mens verdient geen podium tussen de verder goede berichten.
  dank u

 14. Parestado4

  Nou,daar staan ze weer in the picture.De topartiesten van Dagelijkse Standaard,onder het motto:Van dik hout zaagt men planken.

 15. henkie

  De term “zelfverklaarde beroepsslachtoffer ” is volgens mij niet helemaal juist.

  Sinds de jaren 70 is een “politieke correctheid” ontwikkeld door het establishment. Allochtonen moesten vooral hun eigen identieteit en cultuur behouden. Problemen werden in de doofpot gestopt, een systeem van positieve discriminatie opgezet, rascisme en fascism te pas en te onpas geroepen om geluiden van kritiek op dit beleid de kop in te drukken. De overheid, de instanties en de media hebben een klimaat gecreeerd waarin het individu “van allochtone origine” al bij de geboorte de stempel slachtoffer opgedrukt krijgt, en vervolgens krijgt dit individu dagelijks de doctrine toegefluisterd hoe hij/zij wel niet wordt gediscrimineerd.

  Deze mensen geloven echt dat ze slachtoffer zijn.
  Zo wordt een haat gecultifeerd door ons establishment. (zouden ze dat nou echt niet begrijpen?)

  De indoctrinatie mantra’s gaan zover dat zelfs “geleerde intelectuelen” zoals Geert Mak het spoor kwijtraken. Nadat Anja Joos door een groepje marokkanen was doodgeschopt in 2003 interviewed radio 1 Geert Mak die toevallig voorbij kwam (hij woonde in die buurt), met de vraag wat hij ervan vond:
  “Ach laten we wel wezen, het was niet bepaald een lieverdje” was zijn antwoord, waar snel overheen gelud werd door verslaggever.

 16. penis aqua di rosa

  Ik snap niet goed waarom zij zo moeilijk blijft doen, als het je hier niet bevalt, neem de ijzeren vogel naar het land van geboorte, rust en roots. Wat wil een mens nog meer en wat zal zij ons hier een plezier doen door de rust die dit creeert. Mevrouw Pruikie, op Schiphol gaan dagelijks vluchten. Ik wens u een behouden aankomst en alle geluk voor de toekomst, want dat betekent het ook voor ons, de achterblijvers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.